DectDirect.NL

Gebruikers over webshop DectDirect.NL

Had een dure monitor aangeschaft, maar deze kwam helaas kapot aan. De helpdesk reageerde erg snel, en binnen een paar dagen werd er een nieuwe monitor geleverd.

Super service! ook dus als er problemen zijn.

Snel en adequaat. retour goed geregeld en nieuwe product dezelfde dag verstuurd

Snelle reactie en pro-actief meegedacht. dit is de manier om klanten te binden. Problemen snel oplossen, en in mijn geval was dat het geval. Ik ben een tevreden klant!

Snel verzonden, demo gebruikt model Siemens N300A Dect ATA om in combinatie met een VOIP provider bereikbaar te zijn op een vast nummer.

Goed verpakt en snel verzonden met POSTNL (Die hier betrouwbaar is dus let ik daar op)

Ik heb hier enkele CPU's aangekocht + wat extra's tijdens een online actie met een mooie korting. Alles werd dezelfde dag nog verzonden en de dag erna al in huis.

---

Heb hier geen gebruik van gemaakt aangezien alles in orde was.

Zeer snelle verzending met PostNL, de ene dag besteld, de dag erna al toegekomen. Minder dan 24uur .. :)

Ik bestel hier zowel prive als vanuit de zaak. Breed assortiment van ook zakelijke productlijnen zoals switches, voip, barcodescanners en conferentie-apparatuur.
Overzichtelijke website en persoonlijk vlot contact met de medewerkers.

Altijd snel geleverd en goed verpakt. Niets op aan te merken.

Altijd snelle reactie per mail. Toen ik een keer een product uit een productlijn miste in de shop kon dat bij navraag zonder problemen toegevoegd worden aan de bestelling.

Helaas werkte de eerste deurbel na een paar uur niet meer maar deze werd keurig vervangen door een nieuw exemplaar en deze werkt sindsdien voortreffelijk. Prima service waarover ik zeer tevreden ben. DectDirect.nl kan ik in ieder geval aanbevelen.

Snel en bij reclamatie wordt alles keurig en kosteloos geregeld.

Deurbel defect na een paar uur. Werd zonder problemen omgeruild voor een nieuw exemplaar.

Ik heb meerdere keren bij deze webshop besteld en altijd wordt het snel verzonden.
Niet onbelangrijk vind ik de service die je krijgt nadat je een product heb ontvangen en dat is bij deze webshop al jaren heel goed.

Voorraad status klopt en als er staat volgende dag in huis maken ze dat waar.

Dit is de 2e keer dat ik erg tevreden ben met de klantenservice van Dectdirect.nl
In december een ZARAM ZXOS11NPI SFP+ ONT gekocht. Naar aanleiding van een aantal tweakers is de firmware aangepast zodat deze naast het Delta fiber netwerk ook met het netwerk van KPN werkt. De firmware en de instructie kon ik helaas niet vinden, maar 1 mailtje 's avonds en ik kreeg de volgende ochtend een reactie met daarin de firmware en de instructie hoe de update uit te voeren.

vaker bij ze besteld en altijd alles prima optijd gehad.
Dit keer had ik wat besteld en de klant had dit product niet meer nodig, dus had hem nog nieuw in doos liggen. Maar door drukte/ziek zijn niks meer mee gedaan, dectdirect mail gestuurd of ik het nog terug kon sturen. En hier waren ze bijzonder coulant in

altijd alles optijd gehad van ze, en ze communiceren altijd zeer snel als je een vraag hebt over het verzenden van een product

deze nodig gehad omdat ik een product retour wilde sturen die eigenlijk veels te lang bij mij had gelegen.
Ze waren bijzonder coulant en mee werkend om het product (nieuw in doos nog) terug te nemen.
Erg fijn dat als je vaker ergens besteld ze ook zo mee denken. Direct een ander model gekocht die ik nodig had!

WD Elements Desktop Storage 22TB Zwart bij DectDirect.NL besteld omdat hij de volgende dag geleverd kon worden. Dit bleek niet te kunnen maar kreeg snel een mail daarover en de keus of ik wilde wachten of de bestelling wilde annuleren. Gekozen om te wachten omdat ik het heel netjes vond zo snel geïnformeerd te worden.

Schijf zou woensdag geleverd worden, maar kreeg dinsdag avond om 23 uur met de Track&Trace waaruit bleek dat de schijf toch pas donderdag geleverd zou worden.

Contact opgenomen met DectDirect.NL en kreeg wederom snel contact en kreeg een korting aangeboden die ik heb gebruikt.

Verliep niet vlekkeloos maar werd zeer snel en netjes geholpen, en dat is mij ook wat waard. Al met al zeer tevreden.

Snelle proactive reacties en goede oplossingen aangeboden gekregen. Zeer tevreden met de service die DectDirect.NL levert.

Kende de winkel niet, maar was goedkoopste met 24h levering in de pricewatch. 35" monitor besteld. Makkelijk process, volgende dag netjes geleverd. Niks op aan te merken. Eigenlijk helemaal perfect. Daardoor ook geen klantenservicecontact gehad.

PostNL liet pas om 8:10 's ochtends weten dat ze tussen 8 en 10 's ochtends komen. Beetje onhandig op een zaterdag ochtend daar PostNL normaal nooit zo vroeg is en ik normaal dan nog in bed lig ware het niet dat ik toevallig wakker werd en het zag. Verstuurd als extra groot pakket dus wellicht daarom de ongewone tijd. Kan de winkel niks aan doen dus geen aftrek op de score, meld het enkel als waarschuwing voor anderen die (hier) iets groots bestellen (relevant gezien leverafspraken met bezorgers per winkel kunnen verschillen) ;) .

Trackingcode etc was netjes de middag van bestellen ontvangen, verzending was gewoon spoedig en soepel. Product kwam in de doos van het scherm (dus zonder doos van de webshop erover) wat voldoende beschermde en met dit formaat logisch is. Vanuit de winkel perfect dus.

alles simpel te bestellen (wel eerst op tweakes opgezocht, misschien hielp dat). betaling ook duidelijk en simpel.

alles was heel proper en goed beschermd verpakt, en de bestelling was op tijd geleverd.

Eerste ervaring en kan zeggen prima. Meerdere HDDs besteld en bij levering zaten er maar 2 van de 5 in de verpakking. Contact met klantenservice en direct door dectdirect opgepakten volgende dag resterende HDDs binnen. Geeft een goed gevoel dat er een goede service achterzit en ga zeker weer bij hun bestellen.

Prima verpakt en alles wordt verstuurd met post.nl. Gelukkig geen UPS of andere voetbal team.

Zoals aangegeven liep iets mis met de verzending. Order was maar gedeeltelijk in eerste instantie, maar het contact met de klantenservice was prettig, snel en direct opgelost.

Bestelling liep vlot en gemakkelijk, ook de verzending volgde snel en de volgende dag was de accespoint al in huis.

Top service. Top prijs. Dag erna thuis. Ik was heel aangenaam verrast.
Ik had eerlijk gezegd wat slechte reviews gezien en vertrouwde het niet echt meer kijk…
Graag opnieuw.

De verzending was snel, super snel en vlekkeloos. Niets op aan te merken.
Top prijs. Top service.

Zeer tevreden over het gemak van bestellen, alleen jammer dat er voor een PayPal-betaling een vergoeding moet worden betaald.

Op tijd geleverd en de verpakking was uitstekend voor 2 harde schijven. Netjes conform website.

Via Tweakers zocht ik een nieuwe harddisk, en kwam bij DectDirect terecht. Het bestellen was een fluitje van een cent en de harddisk arriveerde, zoals op de website beloofd, de volgende dag.

De harddisk werd snel geleverd (volgende dag). Voor diegene die het normaal is gaan vinden dat pakketten binnen 24 uur geleverd worden. Ik heb zelf, jaren geleden, in de logistiek gewerkt. Ik kan u verzekeren dat een bedrijf excellent moet functioneren om dit voor elkaar te krijgen.

Super fijn bedrijf. Klantenservice reageert snel en komt afspraken na. Bedankt voor de service. Het werkt allemaal weer top!
Verzending is zoals het er staat. Vandaag besteld morgen in huis!

Producten snel geleverd en netjes verpakt. Zoals het ook op de site staat! Gratis verstuurd.

Goede prijssteling, snelle verzending (bestellingen worden ook op zondag verwerkt/verstuurd) en een fijn product. Dit is de perfecte upgrade voor de Plantronic Ledgend, handig dat deze ook zo opgesteld kan worden dat je de headset makkelijker uit de lader kan halen voor op het bureau.

bestellingen worden ook op zondag verwerkt/verstuurd en met Post NL dus daarmee een betrouwbare bezorging.

Goed aanbod van Dect huistelefoons, tegen scherpe prijzen. De Gigaset C575 blijkt een nette handige en goede telefoon te zijn, met prima accu met lange standy tijd.

Nog dezelfde avond verstuurd en direct de volgende dag geleverd. Goed verpakt. Sneller kan niet.

Mijn thuisnetwerk heb ik voorzien van nieuwe MikroTik switches. En deze heb ik in 'batches' gekocht. Elke keer als ik een onderdeel nodig heb kom ik toch weer bij DectDirect uit vanwege prijs. Gelukkig is het makkelijk om vanuit Tweakers naar hun site te gaan. Want als je niet precies het productnummer hebt is de site een beetje onoverzichtelijk.

Voor de rest is het een heel soepel proces, uitzoeken, betalen en snel thuis ontvangen.

Goed ingepakt en snel verzonden.Het verwerken van de bestelling is ook snel gegaan.
Daarna natuurlijk een standaard PostNL verzending. Die bij mij eigenlijk altijd goed verlopen.

APC Backup besteld, die op andere locaties een lange levertijd had. Bij Dectdirect niets van dit alles. Gewoon op voorraad en lekker snel verstuurd, Dat de aflevering door DHL uiteindelijk 2 dagen langer duurde is niet de schuld van Dectdirect.

Snel en goed op de hoogte gehouden van afhandeling. DHL zorgde ervoor dat de belofte van Dectdirect niet kon worden waar gemaakt. (Besteld voor....morgen in huis)

Scorekaart voor DectDirect.NL