Gebruikers over webshop DectDirect.NL
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenWebsite gebruikers vriendelijk voorraad en levertijd staan vermeld. Levering conform aangegeven levertijd. Je wordt via mail geïnformeerd over de status. Pakket is te volgen middels track&trace code.
VerzendingNa bestelling en betaling direct. Bevestiging en Factuur ontvangen. Dezelfde dag nog een track & trace code ontvangen.
AlgemeenKeurige website. De keuze uit de verschillende toestellen was voldoende. Ook de reviews waren nuttig.
VerzendingDe bestelling werd netjes en correct binnen de aangegeven tijd bezorgd.
AlgemeenIk was op zoek naar een MikroTik Hap AC2 en wederom was DectDirect de goedkoopste.
Bestelling ging snel en vlot via de site. En de bezorging was ook snel.
Prima shop!
Netjes verpakt en snel bezorgd.
AlgemeenSnelle levering aan een scherpe prijs...
Ook de vorige keer was de service prima!
Graag tot een volgende bestelling...
Snelle levering en zeer degelijk verpakt!
AlgemeenScherpe prijs, vlotte afhandeling en snelle levering, zelf in corona tijd. Niets op aan te merken.
AlgemeenIk had een headset besteld en die vond ik te groot. Ik heb gebeld en werd goed geholpen met de keuze voor een andere. Deze werd direct gestuurd en van de andere had ik binnen 3 dagen het geld weer op mijn rekening.
VerzendingSnelle levering
KlantenserviceHeel behulpzaam en meedenkend
AlgemeenHier 1 van 's werelds beste WiFi AP/routers gekocht (MikroTik Metal 52 ac - RBMetalG-52SHPacn). Verbaasd dat ze 'm verkochten. Zaterdagnacht besteld, maandag bij de post. Supersnel!
VerzendingUitstekend verpakt. Goed beschermd, itt veel andere webshops die ik de laatste tijd aantref.
AlgemeenIk was opzoek naar een Jabra headset (thuiswerken/corona tijdperk) door de gunstige prijs kwam ik op DectDirect.nl terecht. En dat was maar goed ook !!
's-avonds om 7u bestelling geplaats en de volgende dag werd het gratis afgeleverd. Na levering had ik nog wat vragen en ook toen kreeg ik super advies en ook weer razend snel.
Wat een service... dat maak ik niet vaak mee !!
om 19:00u besteld en de volgende dag al gratis geleverd
Klantenservicetop advies na aanvullende vragen
AlgemeenIk was op zoek naar een nieuw access point en mijn oog viel op de Ubiquiti AirCube AC. Via de Pricewatch zag ik dat deze op voorraad was bij DectDirect.nl en daarbij ook nog eens het voordeligst was.
Mooie overzichtelijke site, makkelijk bestelproces. Verzenden was gratis (ook netjes). Op vrijdag besteld, zaterdag had ik het pakket al binnen.
Top!
AlgemeenMijn product snel gevonden en daarna even kort contact gehad met medewerker over de te kiezen uitvoering.
Daarna een gemakkelijk en recht toe recht aan bestelproces en eenvoudig te betalen.
Verzending en bezorging was zoals op website werd aangegeven en volledig naar wens.
KlantenserviceGoed te bereiken klanten service en duidelijk de verschillen in de geboden opties aangegeven. Prima geholpen!
AlgemeenLeveren producten naar volle tevredenheid, snel en met goeie service. Indien nodig heb ik al een keer spullen opgehaald.
VerzendingBestelling wordt direct klaargemaakt en verzonden, de volgende dag in huis.
KlantenserviceHebben veel kennis van de producten en geven goed advies. Contact gehad via chat, snel en direct antwoord.
AlgemeenNu al een paar keer iets besteld uit Unifi range. Iedere keer wordt er snel en volgens afspraak geleverd. Heb 1 keer problemen gehad met een 16 poorts POE switch en dit werd snel en professioneel verholpen.
VerzendingEr wordt compleet geleverd en volgens afspraak
KlantenserviceAltijd snel antwoord en er wordt moeite gedaan om een passende oplossing te vinden
AlgemeenProducten voldoen aan wat er op de website staat. De prijzen zijn concurrerend en de levering is snel.
AlgemeenUitstekende prijs kwaliteit en service. ( reeds eerder hardware besteld). Je krijgt meteen reactie bij vragen en telefonisch contact. Prijzen zijn beter dan de coolblue's en de service is zeker niet minder.
VerzendingVolgens opgave
KlantenserviceEerdere ervaring uitstekend, defect per direct zonder extra kosten omgeruild.
AlgemeenGoede informatie over verschil met andere modellen, prima kwaliteit en gunstige prijs. Op zaterdag besteld, op dinsdag geleverd.
VerzendingDirect geleverd, was goed verpakt.
AlgemeenDuidelijke heldere website, snelle levering van de productie en goed verpakt en goede prijzen. Koop er regelmatig
VerzendingSnel geleverd, goed verpakt
KlantenserviceReageren snel en denken met je mee. Bij defecten, stuur je het device op en krijg je snel een reactie met een oplossing.
AlgemeenNaar aanleiding van zoektocht naar Plantronic Blackwire 5220 headset bij DectDirect.NL terecht gekomen. Geprobeerd te bestellen maar omdat voorraadbeheer niet actueel was, terwijl tijdens de bestelling voorraad 10+ was.
KlantenserviceBij order annulering argument gemeld en toen wel artikel van website gehaald.
argument niet bijgewerkte voorraden: drukker dan bij feestdagen
Algemeen• Gigaset A415A TRIO, Black / Silver besteld en zeer vlot ontvangen.
Installatie was eenvoudig en het geheel werkt prima
Snel en goed verpakt.
AlgemeenKort telefonisch contact gehad over het product dat ik wilde aanschaffen. Verschillen tussen de modellen kon keurig worden uitgelegd. Daarna via de website besteld Alles was daarna snel in huis.
VerzendingKeurig verpakt. Snel bezorgd.
KlantenserviceKeurig telefonisch te woord gestaan voorafgaand aan aankoop voor extra informatie.
AlgemeenHet gewenste toestel vinden en bestellen was kinderspel. Correcte (en scherpe!) prijzen. Eenvoudige betaling. Kortom, niets op aan te merken.
VerzendingHet pakket was perfect ingepakt en werd ook in perfecte staat geleverd. De 28e vlak voor middernacht besteld, de 30e vlak na de middag geleverd. Meer moet dat niet zijn voor mij.