Gebruikers over webshop DectDirect.NL
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenJabra Speak werkt perfect. Eerst wel verwarring omdat er op de doos GN staat in plaats van MS. Naderhand opgelost.
VerzendingSpijtig dat PostNL het pak gewoon voor de deur gelegd heeft. Iedereen die in de straat passeerde kon het gewoon meegenomen hebben.
KlantenserviceEmail verloren in 't systeem, maar toch goede uitleg gekregen.
AlgemeenOverzichtelijke en duidelijke website, levering is snel en juiste nieuwe hardware geleverd. DectDirect oogt en is in deze order zeer betrouwbaar.
VerzendingSnel en probleemloos
AlgemeenArtikel direct leverbaar, gemakkelijk besteld, goede prijs en duidelijke webshop. Goed verpakt en probleemloos in gebruik genomen.
VerzendingSnelle levering
AlgemeenGoede prijzen en snelle verzending. Duidelijk bestel proces met meerdere gratis betaal mogelijkheden. Duidelijke order status updates met track & trace.
VerzendingBesteld en volgende dag geleverd. Switch was zeer goed verpakt.
AlgemeenGroot productassortiment met de beste opties voor consumer en zakelijk. Super prijzen en korte levertijden. Eindelijk een online techbedrijf om te vertrouwen. Heb al drie keer besteld en iedere keer zeer tevreden.
VerzendingGoed verpakt, goede bezorgservice, altijd snel.
KlantenserviceHulp bij vragen en ook best veel informatie al op de website.
AlgemeenSnelle verzending, goede service en de beste prijs.
Betaling met bancontact QR-code is snel en makkelijk.
Altijd gratis en snelle verzending ook naar België.
AlgemeenOveral blijken door thuiswerken COVID-19 headsets met micro uitverkocht of in bestelling. Bij Dect direct nog wel te vinden en te bestellen. Volgende dag bezorgd. Het betreft wel een bulkverpakking maar dat nemen we in deze tijden van schaarste voor lief. Had achteraf toch liever draadloos exemplaar gehad, maar ja...
VerzendingSnel volgende dag
AlgemeenDuidelijke website, Nette prijzen, Snelle levering.
Verder geen opmerkingen.
Ik moet hier meer neerzetten. Omschachtig.
Alles netjes in goede staat geleverd.
Had in 1 doos gepast, waren nu 2 dozen.
Dit was niet nodig geweest.
AlgemeenSnelle levering tegen een goeie prijs. Helemaal tevreden over deze order. Heb er weinig aan toe te voegen.
VerzendingWas prima verpakt!
AlgemeenSnelle levering, goed assortiment en concurrerende prijs. De beschrijving van het product was beperkt maar met alle publieke informatie is dit voldoende
AlgemeenBestelgemak na lezen juiste beknopte info.Ze maken waar wat ze beloven. Veel dank hiervoor .
VerzendingVeel sneller dan ik dacht en goede communicatie.
AlgemeenHet bestellen gaat snel en gemakkelijk en levering was al keurig de volgende dag, ondanks de drukte door Covid-19. Keurig en veilig verpakt, ik ben zeer tevreden.
VerzendingKeurig verpakt zoals een harde schijf verpakt hoort te zijn,
AlgemeenPrima prijs voor een prima product. Snelle levering. Zo hoort het overal te gaan. Ga zo door (mensen bij) Dectdirect!
VerzendingGoed verpakt in stevige omdoos met opvulmateriaal.
AlgemeenGoede communicatie, snelle levering. Product informatie is ook compleet. Erg belangrijk bij zo'n device. Goed voorraard informatie op de website.
VerzendingEén van de weinige webshops op dit moment die de leveringtijden getoond op de website ook echt haalt.
AlgemeenWebsite gebruikers vriendelijk voorraad en levertijd staan vermeld. Levering conform aangegeven levertijd. Je wordt via mail geïnformeerd over de status. Pakket is te volgen middels track&trace code.
VerzendingNa bestelling en betaling direct. Bevestiging en Factuur ontvangen. Dezelfde dag nog een track & trace code ontvangen.
AlgemeenKeurige website. De keuze uit de verschillende toestellen was voldoende. Ook de reviews waren nuttig.
VerzendingDe bestelling werd netjes en correct binnen de aangegeven tijd bezorgd.
AlgemeenIk was op zoek naar een MikroTik Hap AC2 en wederom was DectDirect de goedkoopste.
Bestelling ging snel en vlot via de site. En de bezorging was ook snel.
Prima shop!
Netjes verpakt en snel bezorgd.
AlgemeenSnelle levering aan een scherpe prijs...
Ook de vorige keer was de service prima!
Graag tot een volgende bestelling...
Snelle levering en zeer degelijk verpakt!
AlgemeenScherpe prijs, vlotte afhandeling en snelle levering, zelf in corona tijd. Niets op aan te merken.
AlgemeenIk had een headset besteld en die vond ik te groot. Ik heb gebeld en werd goed geholpen met de keuze voor een andere. Deze werd direct gestuurd en van de andere had ik binnen 3 dagen het geld weer op mijn rekening.
VerzendingSnelle levering
KlantenserviceHeel behulpzaam en meedenkend