Gebruikers over webshop DectDirect.NL
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenAl enige tijd klant bij DectDirect, voornamelijk voor de Unifi toestellen en dect handsets met bijhorende antennes. Altijd zeer snelle levering en de weinige keren dat ik de klantendienst nodig had telkens perfect geholpen.
VerzendingZeer snelle levering
KlantenserviceEnkele doa problemen zijn telkens netjes opgelost.
AlgemeenAl een aantal malen hier besteld. Duideljke website met hetgeen ik zocht. Nette prijs, keurige levering.
VerzendingKeurig geleverd met track and trace.
AlgemeenGoede website, snel geleverd. De prijs van het artikel, een Microtik LHG XL HP5 - RBLHG-5HPnD-XL was ook prima in vergelijk met andere verkopers.
VerzendingLevering was binnen een dag.
Algemeenprodukt had zeer duidelijke omschrijving op de website. bestelling was snel makkelijk geplaatst, levering zeer vlot en netjes.
Verzendingmaandagmiddag 16.00 besteld, dinsdagochtend om 11.15 in huis.
geweldig!
AlgemeenBestelling makkelijk te plaatsen. Alleen kassakorting was wat onduidelijk.maar vlot opgelost door de klantenservice. Top
VerzendingVlotte verzending.
KlantenserviceNette en vlotte reactie op email.
AlgemeenWebshop levert zoals beloofd. Ik had een 3-pack unifi AC Pro's besteld, ik kreeg drie losse AC Pro APs. Grootste verschil: De losse komen met PoE injectoren erbij. Netjes opgelost.
VerzendingGoed ingepakt, verzonden met een Track en Trace code
AlgemeenPrima service en correct afhandeling en ze denken met je mee voor een passende oplossing
VerzendingAlles prima geregeld
KlantenserviceMee denken en oplossings gericht
Algemeen4 access points en een controller besteld. Werd vlot en goed verpakt geleverd. Geen customer service nodig gehad maar voor zover verliep alles perfect.
AlgemeenZekerheid met bestellen, alles altijd op tijd geleverd. Goede webshop, in tegenstelling tot de meeste dozenschuivers kan ik ook op hun eigen site producten vinden (niet alleen via pricewatch). Klantenservice met echte mensen.
VerzendingSnel en zeker. Goede koeriers.
KlantenserviceEcht Nederlandse mensen.
AlgemeenPrima prijs, prima communicatie, het hele bestelproces was prima. Vooral fijn dat ik geen account hoefde aan te maken en geen 06 nummer hoefde op te geven; dat was namelijk de reden dat ik andere webshops links heb laten liggen.
AlgemeenPerfect. Op voorraad, snel en perfect geleverd. Men maakt waar wat men pretendeert op de website voor te staan. Ik ga er terug als ik wat nodig heb.
VerzendingPerefcte draadloze headset met mic.
AlgemeenSnelle afhandeling van de order. Overzichtelijke site met scherpe prijzen. Ik raad hen van harte aan.
Verzendingzoals aangegeven op de website. Pakket goed verpakt
AlgemeenDectDirect.nl biedt een overzichtelijke webwinkel, lage prijzen en een snelle afhandeling van de bestelling. Ik raad hen van harte aan.
VerzendingVolgende dag geleverd. Keurig verpakt. Niets op aan te merken.
AlgemeenGemakkelijk om een bestelling te plaatsen als je de producten via Tweakers opzoekt. Het vinden van producten via mobile op de site zelf is niet gebruiksvriendelijk.
AlgemeenI got clear information for the website and the hardware was sent very quickly. very nice service. highly recommended website
VerzendingThe hardware was send very quickly to me.
KlantenserviceGood level of information provided along the process
AlgemeenBesteld en snel binnen gekregen. Shop ervaring was goed en duidelijk te overzien. Camera was goed verpakt.
AlgemeenAlles liep vlot: van het opzoeken tot en met de betaling en zelfs levering. Snel, efficiënt, beter (sneller geleverd) dan beloofd.
AlgemeenPrima website met goed assortiment. Levering volgens afspraak.
Ik heb een HDD besteld bij DectDirect, nummer 4 van de 4 voor een nieuwe NAS. Ik bestelde ze bij 4 verschillende webshops om ze hopelijk uit verschillende batches te krijgen.
DectDirect heeft geleverd volgens afspraak. Helaas gebruikt DectDirect dezelfde leverancier als My Media Center, waardoor ik een dag na bestelling twee gelijke pakketten uit het Centraal Magazijn in Haarlem, met twee schijven die waarschijnlijk naast elkaar op de plank lagen. De ene met een pakbon van DectDirect, de andere met een pakbon van My Media center. Beide geproduceerd op dezelfde datum. Leuk geprobeerd van mij, maar goed. Dit reken ik niemand aan natuurlijk, ik heb nergens garantie van verschillende batches gekregen.
Snel geleverd volgens afspraak, netjes verpakt.
AlgemeenKan er kort over zijn, goede prijzen, goede service(hoewel ik daar nog geen gebruik van heb hoeven maken, dit is gevoelsmatig) & snelle levering.
AlgemeenHeeft de juiste originele onderdelen op voorraad en voor een scherpe prijs met daarbij een snelle levering
VerzendingSnel geleverd
KlantenserviceSnelle respons