DectDirect.NL

Gebruikers over webshop DectDirect.NL

Zeer duidelijke website zonder overbodige poespas. Zou er zo opnieuw bestellen. Prijs in lijn met alternatieven. Bedankt!

Heel erg snelle levering. Goed verpakt. Meer kan ik niet wensen.

Kan zonder extra kosten met creditcard betalen (voor o.a. leveringsgarantie), waardoor het uiteindelijke totaal lager was dan bij een concurrent. Minpunt is dat retourkosten bij defecten voor eigen rekening zijn.

Helaas kon ik geen PostNL-ophaalpunt opgeven. Maar voor de rest.: maandag besteld, binnen een paar uur een T&T-code ontvangen, dinsdag in huis.

Snelle en vriendelijke chat-dienst.

Ik heb nu twee keer een bestelling geplaatst van een product wat nergens anders op voorraad was. Beide keren had ik de bestelling de volgende dag in huis.

Bestellingen worden verpakt in stevige verpakking.

Van de behandeling kreeg ik bij dit bedrijf een ECHTE glimlach ! De behandeling aan de telefoon was zoals ik helaas zelden bij andere (grote) bedrijven tegen kom.

Vrijdagmiddag eerst "het bos in gestuurd" door grote concurrent. Rond half vier 's middags 2x gebeld, snel contact per telefoon, vriendelijke dame. Na 2 goede adviezen via internet besteld en tot mijn verbazing werd het pakketje al een dag later bezorgd. Administratieve afhandeling eveneens correct.

Zonder problemen kunnen bestellen via Kieskeurig.nl en besteld bij DectDirect.nl zelf. Volgende dag werd het apparaat al geleverd, prima!

Volgende dag bezorgd.

Zonder noemenswaardige problemen verlopen makkelijk keuze mogenlijkheid en ruime keuze. Duidelijke omschrijving. En specificatie ook duidelijk.

Het kwam in 2 pakketten op 2 verschillende dagen.

Ik had zelf een fout gemaakt, nadat ik zelf gebeld had werd ik snel teruggebeld en het probleem verholpen. Helemaal top.

Gemakkelijk te vinden en overzichtelijke website eerlijke omschrijving en goede prijzen weet gelijk of het op voorraad is

Super snelle levering
S avonds besteld volgende morgen geleverd

De webshop werkt goed, mooi assortiment, makelijk bestellen. Verder scherpe prijzen. Goed dat ze er zijn.

Uitstekend verpakt en snel geleverd.

Bestelling (11:00), Tracking info (11:12) & Factuur (11:25) in orde op 25 minuten. Prima service tot dan toe.

Tracking info direct gekregen. Na een week stond die nog op "Shipment expected, but not yet arrived at PostNL". Update gevraagd aan DectDirect, maar geen enkele respons. 's Middags werd er aangebeld - niemand te zien - dure headphone was zomaar achtergelaten aan de deur.

Klantenservice stopt niet bij het mailen van de factuur. Ik bestel er nooit meer.

Website is simpel opgezet, maar producten zijn snel te vinden. Voorraadinformatie bleek heel nauwkeurig en informatie over verzendkosten en retouren zijn snel te vinden.

Vlak voor de sluiting van de Next-Day-Delivery termijn een bestelling geplaatst en deze werd letterlijk meteen verzonden. Ondanks postvertragingen kwam deze toch de volgende dag aan. Alles was netjes verpakt.

Ik heb op Coolblue een bestelling geplaatst die werd vervuld door DectDirect. HEt zou de volgende dag geleverd worden waar ik twijfels over had maar het was er inderdaad de volgende dag met keurige verpakking.

Het was op tijd en goed verpakt. Track& trace en andere communicatie rond de bestelling was eveneens uitstekend

Een prettige winkel om zaken mee te doen. De website is duidelijk en overzichtelijk. Het bestelproces geeft de juiste communicatie en levering is goed. Ik heb hier vaker producten besteld sinds 2018, steeds tot tevredenheid. Ze hebben zichzelf hierin ook verbeterd, in 2018 was de communicatie over de leveringsstappen beperkt, nu is het volledig.

De levering ging snel en goed. Het product was goed verpakt.

Bestellen ging makkelijk en snel. Product werd meteen de volgende dag bezorgd, alles netjes verpakt, en kreeg ondertussen ook keurig updates. Helemaal top!

Switch besteld, levertijd was in overeenstemming met de site, prima. Kunnen veel shops een voorbeeld aan nemen.

Goed bereikbaar per telefoon. Had een kapotte switch ontvangen, de retourzending is snel verwerkt, geld direct terug, hulde.

Snel en accuraat. Netjes verpakt en verzonden en op het afgesproken tijdstip. Gunstige prijs goede ervaringen mee

Het gehele orderproces verliep soepel; was een van de goedkoopste in de pricewatch van tweakers voor het product dat ik zocht, dus snel gevonden en direct afgerekend.

Verzonden op de dag van de bestelling, dag later in huis, dus top!

Helaas bleek het geleverde product (nieuw in doos) defect: het montage stuk van de camera wilde er niet af. Na telefonisch contact met de service desk werd me gevraagd om het nogmaals te proberen maar met iets meer kracht en het risico de camera te beschadigen. Ook dat leverde geen resultaat. Vervolgens in overleg de camera retour gezonden en daarna keurig een nieuwe ontvangen. Ben zeer vriendelijk te woord gestaan en ze hebben me zonder moeilijk doen een nieuwe camera toegestuurd. Keurig en ben dan ook zeer tevreden!

Microsoft Office productcode snel ontvangen. Werkte ook onmiddelijk naar behoren. Ik had gelijk ook een bevestigingsmail gekregen dus dat was ook geruststellend.

De site is superduidelijk en over het algemeen zijn alle producten op voorraad of het is duidelijk vermeld. Service is ook goed, meteen mails als iets niet duidelijk is.

Super netjes verpakt

Reageren snel met verzoeken en evt extra handleidingen over de mail, heel prettig

Jabra 750 besteld. Handig apparaat bij the way , in dit geval de MS Teams versie. Netjes op tijd geleverd en ruim EUR 100 goedkoper dan bij Coolblue!!

snelle levering. Alles goed gegaan. Artikel voldeed aan verwachtingen. Eenvoudig bestelproces. Over hetgeen algemeen goed dus.

Snel geleverd

Scorekaart voor DectDirect.NL