DectDirect.NL

Gebruikers over webshop DectDirect.NL

Ik ben ontzettend tevreden over deze levering! Alles zat zorgvuldig beschermd, waardoor de producten in perfecte staat aankwamen.

Daarnaast werd ik goed op de hoogte gehouden van de verzendstatus, wat erg prettig was. De bezorger was vriendelijk en professioneel.

Al met al een zeer positieve ervaring.

Goede prijzen van Dect en snel geleverd, fijne webshop die duidelijk is en overzichtelijk. Bedankt

De levertijd was op tijd, direct de volgende dag. Geen aanmerkingen

Ik werd snel geholpen, verder geen aanmerkingen over de service. Ik moet nog wel een single retourneren.

Hp Thunderbolt g6 hub gekocht voor mijn werk laptop HP elitebook

Goed
Netjes verpakt
Duidelijke communicatie
Prijs verzending gratis

Binnen een werkdag geleverd, helemaal nieuw en de laagste prijs op het internet in Nederland. Betreft ryzen 7 5700x €145

Binnen een dag geleverd en met een goede koerier en uitstekende tracking

Ik ben meteen geholpen toen ik vroeg hoe lang het ging duren voor m’n bestelling werd opgestuurd

Zie dit hier in de reviews wel meer terugkomen, zoals recent in die van Caryntjen.

Had een HDD besteld die erg goed geprijsd was, de HDD heeft "deuk" en webwinkel weigert geld terug te geven voor 450 euro. Echter kwam ik er bij levering achter dat dit een SAS schijf was en dat die niet compatibel was met mijn normale computer zonder een dure controller. Vandaar deze vrijwel direct weer terug ingepakt en retour afzender gestuurd.

Echter kreeg ik een ontzettend raar en beschuldigende mail dat er een deukje in zat en dat ze de HDD konden terugsturen, of vernietigen (weird right, zou toch eerst controleren of dat ding het überhaupt nog doet), maar ik kon fluiten naar mijn geld.

Dit is totaal niet wat ik gewend ben in mijn inmiddels meer dan 17 jaar als tweaker en heb dan ook wat informatie in proberen te winnen op het forum hier: HDD heeft "deuk" en webwinkel weigert geld terug te geven.

Na een bevestiging daar van hoe ik al dacht te begrijpen dat het consumentenrecht werkte, heb ik vandaag gebeld met het bedrijf. Daar werd mij, chagrijnig, verteld dat ze helaas geen foto's hadden gemaakt van tevoren en dat ik dus mijn geld terug zou krijgen.

Al met al zou ik het ten zeerste afraden hier ooit iets te bestellen. Voor je het weet wordt ook jij beschuldigt voor van alles en nogwat, alles om je als webshop je maar niet aan het consumentenrecht te hoeven houden.

Vlotte site, makkelijk om zaken te zoeken, en eenvoudig om te bestellen en te betalen.

Geleverd volgens afspraak (de info van de koerierdienst was niet altijd even accuraat, maar dat is een detail).

Wij proberen lokale winkels te steunen ipv grote webwinkels. Wij kopen als Belgen aan bij lokale en BeNe winkels indien het kan.

Wij hebben hier voor de eerste keer producten gekocht in december bij Dect Direct. Wij hebben hier besteld omdat de producten ook In Stock zijn met een gegarandeerde shipping van 2d. Feestdagen komen er aan, dus we verwachten dat de verzending wat langer kan duren.
Na 10 werkdagen contact opgenomen met support. Bleek dat ze effectief gesloten waren.

Ik had net voor die periode besteld, maar met de producten zijn kapot en werken niet en wachten ze op een nieuwe levering. Echter op hun website zijn deze producten nog steeds duidelijk in stock, gegarandeerde shipping binnen 2 dagen.

Ok dus enkele dagen later toch nog eens een update gevraagd en ineens bleek alles klaar voor verzending. Echter was een deel van de geleverde producten kapot. Beetje raar als ze zelf hardware testen doen om dan toch kapotte zaken te leveren. Pech hebben we.

Geen probleem, opnieuw contact met klantendienst, we moeten het product opnieuw opsturen. We kregen geen label of informatie, we moesten het opsturen. Ik vond het een beetje raar, dus opnieuw contact opgenomen met klantendienst. Blijkbaar waren ze vergeten het label te bezorgen en de instructies.

Het kapotte product bedraagt een kostprijs van 800+ EUR. Alles zorgvuldig ingepakt en opgestuurd. Wij verzenden zelf kwetsbare materialen en doen ons best om alles zo goed mogelijk in de orginele verpakking te gebruiken.

Alles wordt geleverd maar wij krijgen geen antwoord, dus zelf opnieuw contact opgenomen met de klantendienst. We worden beschuldigd dat het niet goed verpakt is en daardoor heeft het product schade gekregen. Ofwel gaan ze de producten "vernietigen" of ze kunnen het terugsturen.

Ik sta versteld van deze manier van communiceren, wij zijn niet akkoord. Wij leveren bewijs van goede verpakking en raden aan als het pakket schade heeft, dat ze best bij hun verzendmaatschappij aankloppen en verzekering. Wij krijgen nooit bevestiging of ze de retourzending hebben verzekerd.

Men blijft hameren dat wij zelf dit probleem hebben veroorzaakt en niet kunnen rekenen op garantie, terugbetaling of gelijk welke andere compensatie. Ze tonen schade aan het product die niet zichtbaar is op de foto's die wij hebben gemaakt.

Als bedrijf kopen we voor bijna 2000 EUR aan producten, een potentiele aankoop die kan leiden tot meer aankopen. Maar telkens opnieuw hebben we PECH. De enige pech die ik heb opgemerkt is de onbekwaamheid van de klantendienst, in het speciaal Thomas.

Na aandringen gaan ze het kapotte product dan toch proberen versturen voor herstel, als het afgekeurd wordt hebben we PECH.

Wij wachten weer 2 weken en in totaal zijn we bijna 2 maanden ver van de originele aankoop. We gaan zelf contact opnemen en we gaan de vriendelijke toon aanpassen naar meer legale termen en stellen we hen ook ingebreke van bewezen diensten en een laatste "vriendelijke" kans om de originele aankoop te herstellen.

De volgende stap die we gingen nemen was een aangetekend schrijven. We zien duidelijke onbekwaamheid van een een klantendienst, in plaats van oplossing zoeken voor een probleem wordt alles uitgeschoven naar de klant.

Uiteindelijk krijgen we een ander, maar vergelijkbaar product opgestuurd. In mijn ogen niet het product waarvoor ik betaald heb, maar het product voldoet wel aan de eisen dat ik wil.

Na deze interactie gaan wij niet meer terugkomen als klant. Wij zijn niet teleurgesteld door de latere verzending en de onduidelijke info op website die in stock is, maar toch eigenlijk niet.

Wij zijn teleurgesteld door de manier van communiceren door de klantendienst. Proberen om schuld op de klant af te schuiven en de producten te "vernietigen" ipv een oplossing te zoeken. En pas als onze vriendelijke taal directer werd, vond men een oplossing.

Het verschil met grote spelers, zou een vriendelijke service kunnen geweest zijn. Dat ontbreekt hier duidelijk en deze manier duwt jammer genoeg kopers in de armen van grotere spelers. Waar je na een week al een vervanging had van uw product.

Na meer dan 2 maand kregen wij bijna alle producten

Klantendienst schoof schuld bij koper en stelde voor producten te vernietigen aangezien die niet goed verpakt waren bij retourzending. Koper had fotomateriaal om veilige retourzending te bewijzen.

De bestelling werd netjes en snel geleverd, alles was compleet en van goede kwaliteit. Ik ben erg tevreden.

De verzending verliep vlot en zorgvuldig; het pakket was stevig en netjes verpakt, waardoor alles in perfecte staat aankwam.

Opnieuw een bestelling geplaats bij DectDirect, prijzen bij hen zijn zeer competitief! Kom steeds opnieuw hier terecht!!

2de maal iets besteld op DectDirect, opnieuw zeer snelle levering, zelfs in het weekend!! Vrijdag besteld, zaterdag geleverd, top service!

Product is prima en werkt geheel naar verwachting.
Betaling en vewerking is verder soepel verlopen.

Jammer dat er twee losse disks in bubble plastic worden verzonden.
Disk komen waarschijnlijk uit een bulk verpakking en komen niet in een retail verpakking.
Hiermee verdient DectDirect weer een paar euro extra waarschijnlijk.

Soepele transactie. In de Pricewatch de goedkoopste met een positieve beoordeling.

Om kort te zijn: alles is prima verlopen. Het bestelproces op de site was helder, de communicatie per mail ook. En de aflevering was op tijd en netjes verpakt. Ik heb geen contact met de aftersales hoeven te hebben, dus daar kan ik niets over zeggen.

Op tijd geleverd en netjes verpakt. Valt niet veel meer over te zeggen.

Scherpe prijzen en ik had mijn product snel binnen. Daarnaast ook een prettig retourbeleid mocht het product niet goed zijn.

Product is op tijd geleverd. Heb niet lang hoeven wachten

Ze nemen contact op na de bestelling en je krijgt emails over je bestelling en factuur.

Prima site, mooi aanbod, scherpe prijs, snel besteld. Helaas wel een dag later dan beloofd geleverd.

Op een werkdag voor 16:00 besteld, morgen in huis, maar helaas duurde dat een dag langer.

Op vrijdag middag binnen 1,5 uur antwoord gekregen op chatvraag

Harde schijf besteld die na enkele dagen nog niet geleverd was.

Na contact met klantendienst werd order geannuleerd wegens "geen voorraad", ongeacht dat het product alsnog beschikbaar werd weergegeven op de website.

Na wat over-en-weer gemail, telefonisch contact gehad met de handelaar die mij de situatie heeft geschetst en uiteindelijk een passend alternatief heeft aangeboden.

Na nog geen 5 minuten reeds tracking ontvangen. De rest is afhankelijk van PostNL.

Handelaar heeft me telefonisch gecontacteerd om de situatie te schetsen en een alternatief aan te bieden.

Spijtig genoeg was de initiële ervaring minder aangenaam maar men heeft er alles aan gedaan dit recht te zetten.

Prima produkt. Mijn U7 Lite werkt nu perfect. S'avonds besteld en de volgende middag geleverd. Uitstekende prijs.

Goed verpakt en veel sneller geleverd dan ik verwacht had.

Heb geen contact gehad. Bestelling werd online geplaatst. Factuur werd onmiddellijk via mail bezorgd.

Eenvoudig te bestellen, prima prijs, snelle bezorging. In het kort: ze doen wat ze beloven!

Ondanks de gladheid werd mijn telefoon keurig binnen de afspraken geleverd.

Super service, goede en overzichtelijke website, lage prijzen en zeer belangrijk zeer snel geleverd! Zeer tevreden!

Vrijdag 2/1 besteld en zaterdag 3/1 geleverd in België!! Zelfs wanneer er op de website stond dat ze 2/1 gesloten waren. Top!

Als er niets mis gaat, dan gaan dit soort dingen uitstekend tegenwoordig, ook hier. Voor VOIP zijn er een paar shops interessant en DectDirect zit ook in die groep.

Hier geen opmerkingen. Ze leveren het gewenste product. Op tijd. Op de juiste plaats.

On-line bestelling en betaling ging zoals verwacht en zonder problemen voor de rest geen bijzonderheden te melden.

2 harddisks besteld. Deze waren wel goed verpakt en konden niet in de doos "rondzwerven". Dat laatste was wel het geval bij twee eerder gekochte harddisks bij een andere winkel! Deze waren dan ook defect bij aankomst....

Update over de bestelstatus en track en trace info is prima zonder onnodige extra emails.
Zal ik weer bij DectDirect.NL bestellen n.a.v. van deze ervaring. Jazeker.

Makkelijk te bestellen, bezorging was snel, alles ging soepel! Geen spam gekregen of tientallen updates, wat ik vervelend vind aan sommige andere webshops. Bovendien scherpe prijs. Grote aanrader!

Scorekaart voor DectDirect.NL