DectDirect.NL

Gebruikers over webshop DectDirect.NL

De bestelling werd netjes en snel geleverd, alles was compleet en van goede kwaliteit. Ik ben erg tevreden.

De verzending verliep vlot en zorgvuldig; het pakket was stevig en netjes verpakt, waardoor alles in perfecte staat aankwam.

Opnieuw een bestelling geplaats bij DectDirect, prijzen bij hen zijn zeer competitief! Kom steeds opnieuw hier terecht!!

2de maal iets besteld op DectDirect, opnieuw zeer snelle levering, zelfs in het weekend!! Vrijdag besteld, zaterdag geleverd, top service!

Product is prima en werkt geheel naar verwachting.
Betaling en vewerking is verder soepel verlopen.

Jammer dat er twee losse disks in bubble plastic worden verzonden.
Disk komen waarschijnlijk uit een bulk verpakking en komen niet in een retail verpakking.
Hiermee verdient DectDirect weer een paar euro extra waarschijnlijk.

Soepele transactie. In de Pricewatch de goedkoopste met een positieve beoordeling.

Om kort te zijn: alles is prima verlopen. Het bestelproces op de site was helder, de communicatie per mail ook. En de aflevering was op tijd en netjes verpakt. Ik heb geen contact met de aftersales hoeven te hebben, dus daar kan ik niets over zeggen.

Op tijd geleverd en netjes verpakt. Valt niet veel meer over te zeggen.

Scherpe prijzen en ik had mijn product snel binnen. Daarnaast ook een prettig retourbeleid mocht het product niet goed zijn.

Product is op tijd geleverd. Heb niet lang hoeven wachten

Ze nemen contact op na de bestelling en je krijgt emails over je bestelling en factuur.

Prima site, mooi aanbod, scherpe prijs, snel besteld. Helaas wel een dag later dan beloofd geleverd.

Op een werkdag voor 16:00 besteld, morgen in huis, maar helaas duurde dat een dag langer.

Op vrijdag middag binnen 1,5 uur antwoord gekregen op chatvraag

Harde schijf besteld die na enkele dagen nog niet geleverd was.

Na contact met klantendienst werd order geannuleerd wegens "geen voorraad", ongeacht dat het product alsnog beschikbaar werd weergegeven op de website.

Na wat over-en-weer gemail, telefonisch contact gehad met de handelaar die mij de situatie heeft geschetst en uiteindelijk een passend alternatief heeft aangeboden.

Na nog geen 5 minuten reeds tracking ontvangen. De rest is afhankelijk van PostNL.

Handelaar heeft me telefonisch gecontacteerd om de situatie te schetsen en een alternatief aan te bieden.

Spijtig genoeg was de initiële ervaring minder aangenaam maar men heeft er alles aan gedaan dit recht te zetten.

Prima produkt. Mijn U7 Lite werkt nu perfect. S'avonds besteld en de volgende middag geleverd. Uitstekende prijs.

Goed verpakt en veel sneller geleverd dan ik verwacht had.

Heb geen contact gehad. Bestelling werd online geplaatst. Factuur werd onmiddellijk via mail bezorgd.

Eenvoudig te bestellen, prima prijs, snelle bezorging. In het kort: ze doen wat ze beloven!

Ondanks de gladheid werd mijn telefoon keurig binnen de afspraken geleverd.

Super service, goede en overzichtelijke website, lage prijzen en zeer belangrijk zeer snel geleverd! Zeer tevreden!

Vrijdag 2/1 besteld en zaterdag 3/1 geleverd in België!! Zelfs wanneer er op de website stond dat ze 2/1 gesloten waren. Top!

Als er niets mis gaat, dan gaan dit soort dingen uitstekend tegenwoordig, ook hier. Voor VOIP zijn er een paar shops interessant en DectDirect zit ook in die groep.

Hier geen opmerkingen. Ze leveren het gewenste product. Op tijd. Op de juiste plaats.

On-line bestelling en betaling ging zoals verwacht en zonder problemen voor de rest geen bijzonderheden te melden.

2 harddisks besteld. Deze waren wel goed verpakt en konden niet in de doos "rondzwerven". Dat laatste was wel het geval bij twee eerder gekochte harddisks bij een andere winkel! Deze waren dan ook defect bij aankomst....

Update over de bestelstatus en track en trace info is prima zonder onnodige extra emails.
Zal ik weer bij DectDirect.NL bestellen n.a.v. van deze ervaring. Jazeker.

Makkelijk te bestellen, bezorging was snel, alles ging soepel! Geen spam gekregen of tientallen updates, wat ik vervelend vind aan sommige andere webshops. Bovendien scherpe prijs. Grote aanrader!

Snelle en correcte afhandeling. Voor de belachelijke prijs van DDR5 geheugen die nu gevraagd wordt is het bedrijf niet aansprakelijk...

Snelle levering, correct verpakt, voldoende communicatie. Zoals het hoort dus

Een POE++ switch besteld om te gebruiken met de Ubiquiti UniFi Door Hub Mini (niet gekocht via DectDirect) om zo via Apple Touch Pass mijn voordeur te kunnen openen.

Per ongeluk een POE++ input switch (zakelijk) besteld. Dat moest natuurlijk een POE++ output switch zijn, dus niet eentje die zelf via POE gevoed wordt.

Retour was geen probleem. Nieuw product besteld. Alles perfect verlopen.

Goed verpakt en snel verzonden. Misschien een beetje een te grote doos om zo'n kleine switch in te verzenden. Maar dat is eigenlijk alles.

Retour netjes en snel verwerkt. Wacht nog op uitbetaling, maar ivm. de feestdagen is dat niet heel gek.

Aankoop licentiecode MS 365. Product op voorraad, claimt op de pagina dat levering binnen een paar minuten geregeld is. 18:30 besteld, levering de volgende dag om 7:45. Dat is heel erg ver van de beloofde levertijd van een paar minuten.
Niks mis met een levertijd van een dag ofzo, maar maak geen misleidende claims over levertijd binnen een paar minuten als dat nog niet bijna waargemaakt kan worden.
Er was ook geen indicatie dat er vanwege de jaarwisseling een vertraging zou zijn.
Product uiteindelijk wel geleverd en werkend.

Claims:
"Download, 24/7 binnen een paar minuten geleverd!"
"De licentie wordt 24/7 direct per e-mail verzonden."
Realiteit: levering de volgende dag pas, meer dan 12 uur later.

DectDirect.nl kwam er als een van de goedkoopste uit bij de prijsvergelijker.
De bestelling verliep vlot en de levering heel erg snel.
Ze geven ook 5€ terug als je een review plaatst op Tweakers.
Een mooi gebaar, maar dit beïnvloed mijn review niet.
Ik ben echt tevreden.

De bestelling werd direct bevestigd.
Even later kreeg ik al een mail dat het verzonden is.
En een dag later stond het al aan mijn voordeur.

De webshop is overzichtelijk, het hele bestelproces is makkelijk en snel te doorlopen. De levering is snel en prima verlopen.

Levering is op tijd en zorgvuldig verlopen. De verzending is goed en duidelijk te volgen. Prima!

Bestelling is snel geplaatst, product is snel opgestuurd en is allemaal zonder problemen verlopen. Het beeldscherm is echt fantastisch, mooie ultrawide quad hd gaming monitor van Alienware met snelle reactie tijd GtG en 240hrtz. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goeie gaming experience

De levering was helemaal top, ondanks dat ik de bestelling deed rond de kerst periode zo vlak voor het weekend werd het product de volgende week al vroeg geleverd.

Prima prijs, uitgebreide informatie op de website, product goed verpakt, snel verzonden en ontvangen. Ondertussen op hoogte gehouden van status.

Router snel verzonden en ontvangen. Product was goed verpakt. Ondertussen op de hoogte gehouden van bestel en verzendstatus.

Scorekaart voor DectDirect.NL