DectDirect.NL

Gebruikers over webshop DectDirect.NL

Heb de Alienware AW2725D besteld die ik op tweakers gezien heb, en kreeg de monitor na 2 dagen thuis geleverd. 10/10 would do it again

Kreeg de monitor in zijn originele verpakking geleverd aangezien die goed verpakt is heb ik geen probleem hier mee

De beste klantenservice is waneer je geen klantenservice nodig hebt.

Snel en makkelijk besteld bij DectDirect.nl. Ik kon zonder account en met Creditcard betalen, wat het voor mij aantrekkelijk maakt. De prijs van de 2x 22TB HDD's was op het moment van bestellen het laagste bij hun.

Op zondag bestelt en de volgende dag verzonden, ondanks de blackfriday en sinterklaas drukte.

Product vinden en bestellen ging gemakkelijk. Website, prijzen en gang van zaken waren allen gebruiksvriendelijk. Mijn bestelling had bij wijze van spreken een brievenbuspakketjes kunnen zijn, maar het kwam wel in een verassend grote doos (alleen een tray-CPU besteld, toch nog een schoenendoos-formaat-doos). Maakt mij persoonlijk echter niet uit.

Bestelling werd de eerstvolgende werkdag gelijk verzonden en nog een dag later geleverd. Track en trace code valt niet heel erg op in de e-mail die je ontvangt, maar die had ik niet nodig want het pakket was al binnen voordat ik het door had.

overzichtelijke shop, producten gemakkelijk te vinden correcte prijzen,hebben redelijk veel producten op stock,zeer tevreden over deze shop

product zeer zorgvuldig verpakt, zeer snelle levering na bestelling, track en trace perfect

na een belangrijke vraag over een product,zeer snelle respons,goede service

Ik bestel al enkele jaren regelmatig bij DectDirect en elke keer verloopt alles bijzonder vlot. Bestellen gaat snel en zonder gedoe. Over de klantenservice kan ik niets zeggen, omdat ik die tot nu toe nog niet heb hoeven te contacteren.

De levering is steeds goed verpakt en tijdig geleverd. Meer dan dat kan ik daar niet over zeggen maar is ook niet nodig. Als het goed is, is het gewoon goed.

Makkelijke bestelling van een 20 TB WD schijf. Waarschuwing op de site m.b.t. levertijd i.v.m. drukte deze periode (December 2025). 04-12 in de middag besteld en 05-12 in de ochtend bezorgd happy me.
Schijf enkele uren op temperatuur laten komen en daarna aangesloten.
Negatief is de tijd die ik nodig heb om alle data te verplaatsen hehehe maar daar kan niemand iets aan doen.

Goed verpakt snelle levering. Ik ken de tnt medewerker en die dropte het pakketje nogal hard op de trap (gelukkig goede verpakking). Toch blij met hem eerdere pakketjes waren bij anderen op de trap achtergelaten.. Goed ipv uitstekend zijn dus niet voor de shop (dat was voor mij uitstekend).

2 Ultrastar schijven besteld bij DectDirect. Website toonde voorraad aantal en bestel verliep soepel. Recente fabricage datum items in goede staat ontvangen.

Track en trace post.nl notificatie in mail ontvangen. Items waren goed verpakt en gesealed.

Ik zocht een winkel die zowel Draytek routers als Unifi switches verkocht. DectDirect had alles op voorraad en leverde het op de afgesproken tijd bij me thuis. Website en communicatie zijn ook zeer netjes. Meer kun je niet wensen.

Goed verpakt, track and trace aangeleverd, en op beloofde tijdstip geleverd.

Aanschaf Ubiquiti PoE Smart Chime - Geen retailverpakking

De bestelling ging makkelijk, de website vermelde niet of alle toebehoren bijgeleverd werden. (inwall montage etc.) Na telefonisch contact kwam daar snel antwoord op, dat zit erbij.

verder prima product.

De verzending was snel, producten zaten netjes verpakt in bubbelplastic.

Reactie was snel m.b.t. mijn vraag of de inwall montage onderdelen ook meegeleverd werden.

zeer korte wachttijd aan de telefoon.

Excellent client service, with fast replies to questions. The price of the product was quite interesting. And easy to find on internet

Delivery very fast and serious. The packaging was well made and the product arrived in perfect condition.

When I asked for the tracking number or if the order was correctly executed, the customer service answer me in less than 1 hour.

Het gaat eigenlijk over twee producten: het 4/8 ports broertje van deze en deze switch zelf. En vooral het bestel- en retourproces.

Ik gebruik veel Zyxell en Netgear, maar in dit netwerk zat al Draytec en TP-link (liever niet teveel beheerstools over elkaar heen). Dus de 4/8 TP-link.

Ik maakte een domme fout bij de bestelling van de 4/8, die had een poort te weinig. Dom, niet goed geteld. Even gebeld met Dectdirect, geen gezeur, meteen een RMA met retourticket. Dag na verzenden de credit. Wauw!

Daarna de TL-SG1016PE aan het bestellen. Ik zag in een review dat de fan erin zeer luidruchtig was. Hè op de TP-links site stond zowel fanless als met fan (soms kom je bij doorklikken in de USA-omgeving). Dect zei: nee, zeker weten, heeft fan, TP-link zei: geen idee wat we verkopen. Ik vervolgens de tech service in de USA gebeld, had 's nacht om 3 uur al een bericht (tijdverschil werkte in mijn voordeel en ik had grote haast en wilde perse in dit geval een TP-link): oplossing: de hardwareversie; UN 6.0 en hoger (maar 6 is net uit) was fanless en zuiniger.

Dect gebeld: die stuurde gewoon iemand naar het magazijn om naar de voorraad en dozen te kijken. Kwartiertje later werd ik teruggebeld: alle 50 stuks op voorraad waren UN6.0 en hoger. Volgende dag in huis. Dat Dect het aanvankelijk niet wist, kan ik ze onmogelijk kwalijk nemen (TP-link Benelux wist het zelf niet en de oude versie was idd een vermomde kettingzaag. Als ik 6 sterren kon geven aan Dect, zou ik het doen! EN de tech boys bij TP-link zelf (USA of international).

lees het samenhangende verhaal hierboven, svp beide switches waren goed (en bekend).

Ik heb de Jabra Evolve 65 SE Link380a MS Stereo besteld voor mijn werk.
Bevalt goed en geluid en microfoon doen het ook naar wens.

Verzending was één dag te laat volgens DectDirect.NL lag dat aan Black Friday/maand. Maar hier werd goed over gecommuniceerd per mail.

Mijn vraag over de levertijd is snel opgepakt en door gegeven per mail. Netjes verpakt in een doosje en verder geen problemen.

Fijne webshob, goed overzicht, makkelijk bestellen. Word snel, dezelfde dag, verzonden en bij elke stap een update. Mijn pakket kwam uit Duitsland dus het duurde een dag langer om te arriveren. Ik weet niet of het standaard uit DE komt maar miss hien iets om rekening mee te houden als je het echt de volgende dag benodigd bent. Het was goed verpakt.

Over aftersales kan ik niks zeggen, dt heb ik nog niet nodig gehad.

Zie boven, staat daar al heel uitgebreid genoemd. Idioot dat je minstens 10 woorden moet gebruiken voor dit deel

Van datacenter harddisks tot switches, snel en goed geleverd.

Tevens een keer een "demo" product gekocht waar bij beschreven stond dat enkel de doos schade had. Dit klopte netjes, product was zoals beschreven nieuw.

Zijn transparant met hun adres en bij een retour van een defecte disk was dit ook geen probleem en goed opgelost.

Verpakking was goed, producten goed verpakt in overdoos met goede vulling.

Overzichtelijke website met goed geprijsde artikelen. Het Gigaset toestel die ik zocht was hier gunstig geprijst (Gigaset N610 IP PRO + S700H). Aangezien ik de winkel niet kende heb ik deze op Trustpilot (score 4,3 uit 149 reviews momenteel). Dit stelde mij gerust waarna ik de bestelling geplaatst heb.

Zoals gebruikelijk bij een goede webshop direct een order bevestiging via de e-mail en een uur later een e-mail met track-and-trace. Mijn toestel is een dag later zoals belooft thuis gearriveerd.

Verzending ging via PostNL. Een uur na de bestelling geplaatst en betaalt is heb ik een track-and-trace code ontvangen. Een dag later werd mijn toestel bezorgd.

Ik heb DectDirect.NL gebruikt voor een Ubiquiti bestelling. Naast goedkopere prijzen voor de items zelf, was er ook gratis (snelle) verzending naar België

Next-day delivery: Bestelling geplaatst om 15:00u, verzonden om 15:40u en aangekomen de dag erna om 18:00u.

Bestellen gaat gewoon zoals je zou verwachten, alles in je mandje, gegevens invullen, betalen met ideal en klaar.

Binnen 48 uur ontvangen, netjes verpakt. Geen klachten
Gewoon goed

Garantieafhandeling was een droom, oude product opgestuurd, 1.5 dag later nieuw product ontvangen.
Pluim voor de vriendelijke, snelle service!

Hier nu drie keer besteld. Grote, brede voorraad en concurrerende prijzen. Snelle afhandeling van bestellingen, en de site werkt prettig.

Verzending met PostNL en UPS. Heb bij mijn drie keer bestellen hier wisselende postdiensten gehad. Altijd de tracking code de zelfde dag ontvangen maar niet altijd ook dezelfde dag afgegeven bij PostNL/UPS door Dect, dus soms niet de volgende dag in huis maar de dag daarop.

Altijd netjes verpakt.

Ik heb meerdere computeronderdelen gekocht om zelf een computer in elkaar te zetten.

Ik heb me hierbij vergist en heb toen snel producten moeten omwisselen. Om dit te doen heb ik een tweede bestelling geplaatst en de eerste moeten retourneren.

Gelukkig is alles perfect verlopen. Ze antwoorden snel op de tickets die je vanaf je account-area kunt openen.

Ik kreeg meerdere leveringen uit meerdere plaatsen opgestuurd en alles kwam netjes op tijd aan.

Snelle reactie bij retour. Al had ik wel graag gewild dat de retourzending binnen 24 uur verwerkt kon worden, zodat het geld meteen teruggestort wordt. Dit is nu niet het geval. De verwerkingstijd is 3-5 dagen, wat niet perfect is, maar goed genoeg voor mij.

Gekeken naar een betrouwbare webshop waarbij ik een 7800X3D tray de volgende dag binnen kon krijgen. DectDirect had voor 16:00 uur besteld morgen in huis staan bij het product. Deze netjes voor 16:00 uur kunnen bestellen maar na 24 uur nog steeds geen update of wat dan ook over mijn bestelling binnen gekregen. Na wat heen en weer gemaild te hebben bleek er een feest dag te zijn in Duitsland vandaar de vertraging. Kreeg netjes 10% korting op het product wegens de omstandigheden. Dus netjes opgelost!

Na wat problemen toch netjes tot een oplossing gekomen door DectDirect.

Snel en netjes te woord gestaan en wordt meteen een oplossing gezocht.

Scorekaart voor DectDirect.NL