Gebruikers over webshop Computer-Bestel
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenRecent mijn eerste gamingcomputer besteld op computer-bestel.nl. Top advies verkregen en supersnelle levering! Computer werkt uitstekend en is zeer snel!
Algemeen.. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..
Beste Paul,
Dank voor je review.
Normaal zou ik zeggen: Ik neem de ervaring van harte om zo onze dienstverlening te proberen te verbeteren. Echter is jou ervaring niet iets waar wij iets aan konden doen. Je hebt ons simpelweg de mogelijkheid niet gegeven.
Ter aanvulling op je review: Na aanvang van je eerst gemelde storing hebben wij je complete interne systeem vervangen. Een protocol wat wij in acht nemen als wij een storing voor onze kiezen krijgen die we niet kunnen reproduceren om zo uit te sluiten dat het aan onze hardware ligt. Stukje service zullen we maar zeggen.
Direct daarna kwam je tot de conclusie dat 'nieuwe' PC exact de zelfde storing gaf. Iets wat onmogelijk aan de computer te verwijten valt als deze 1 op 1 (behalve de behuizing/waterkoeling) vervangen is. We kunnen niet anders concluderen dat de gemelde storing te verwijten is aan je randapparatuur of software gebruik.
Overigens hadden we je hierna prima nog verder geholpen als je ons die mogelijk had gegeven. Je hebt immers direct daarna abrupt besloten om de computer door te verkopen. Leuk detail: de nieuwe klant heeft tot op de dag van vandaag geen contact met ons opgenomen dat er wat mis zou zijn aan de computer.
In mijn ogen kan het niet zo zijn dat wij hiervoor verantwoordelijk gehouden worden. Dit hebben we je al een keer eerder uit proberen te leggen…
Het is vervelend dat je problemen hebt gehad met de computer, enkel was de computer niet de oorzaak van jou storing.
Ondanks alles ben ik toch blij dat voor jou de situatie nu is opgelost.
De volgende keer als een dergelijke situatie zich afspeelt (zeker met elektronica) adviseer ik je eerst om na het advies en de hulp van een expert te luisteren alvorens zelf conclusies te trekken.
Johan van Computer-bestel.nl
AlgemeenIk werd duidelijk geholpen door de klantenservice, als ik een probleem had kreeg ik altijd een mail terug.
AlgemeenA very well laid out website that made it easy & enjoyable putting together the exact PC that I desired. I have now had the computer for a couple of months and I must say that I very much enjoy it. Beautiful design, zero problems, and it performs amazingly. Thank you Computer-Bestel!
VerzendingThe package arrived within a couple days after ordering it. It was packed well with zero problems upon opening it.
KlantenserviceComputer-Bestel were more than happy to help me out in English. The team was friendly and very informative.
AlgemeenToffe site waar je of een bestaande pc kan bestellen of er eentje zelf kan samenstellen met zelf gekozen materialen. Naar ieder zijn smaak en budget dus.
VerzendingIets later doordat er een onderdeel niet op voorraad was maar zodra deze werd verzonden was de levering (zelfs in België) reeds de dag nadien!
KlantenserviceBehulpzame medewerker aan de lijn gehad die me alle info doorgaf die ik vroeg en deze ook nagekomen is.
AlgemeenHeb op black friday een game pc gekocht.
Inmiddels is de pc twee keer op mijn kosten retour gestuurd ivm problemen met de video kaart. Vooraf is afgesproken dat het geld retour wordt gestort. Ruim €40,00.
Tig keer gebeld en e-mail gestuurd. Telefonisch wordt er van alles beloofd maar terug betalen hoe maar.
SCHANDALIG!!!!!!
PC geleverd met een losse videokaart erin. Retour gestuurd en retour ontvangen maar nu nog meer problemen. Strepen op het beeld. Uiteindelijk netjes gemaakt maar er zat een andere videokaart in de omkasting zonder vooraf overleg. Gelukkig wel met dezelfde specs.
Dit kan gewoon niet!!!!
Gezien het feit van bovengenoemde beloven ze je van alles door de telefoon maar het geheel is nog steeds niet netjes en correct afgehandeld.
Ik wordt er erg moe
Beste Peter,
Dank voor je review. Ik snap je frustratie en daarvoor mijn excuses.
Door de overname van onze nieuwe webshop (Game-Outlet NL), liepen we een klein beetje achter met het uitbetalen van de compensaties voor gemaakte (retour)verzendkosten.
Inmiddels is je compensatie voor de gemaakte verzendkosten ook uitbetaald en hopen we je hiermee alsnog goed te hebben geholpen.
Mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben dan horen wij ze graag.
Johan van Computer-Bestel.nl / Game-Outlet.nl
AlgemeenDuidelijk site! Super overzichtelijk, heb er zelf een pc besteld. Binnen 5 dagen bij mij thuis en werkte uitstekend
Werd via mail up-to-date gehouden over mijn bestelling en binnen 5 dagen had ik hem binnen
AlgemeenTwee PC's besteld tijdens blackfriday. Leuke prijs en goede configurator. Helaas stond er maar 1 PC op de factuur terwijl ik er twee betaald had. Dit later wel na een mailtje en een belletje hersteld.
VerzendingLevering heeft meer dan 10 dagen geduurd. Zal door blackfriday deal komen, maar duurde mij te lang. Daarnaast werden de twee PC's op verschillende dagen geleverd.
KlantenserviceIk had een probleem met de temperatuur van mijn CPU. Ik heb daar weken over gemaild. Reacties duurde doorgaans meerdere werkdagen. Erkenning van mijn probleem was matig waardoor ik niet goed wist wat ik moest doen. Met moeite gebruikt gemaakt van de retour service, duurde week voordat
pc gehaald is. Deze is gefixt. Helaas waarschijnlijk door PostNL gesloopt tijdens de weg terug. Scheef moederbord en kapotte harddisk. Nu zelf maar naar Surhuisterveen gereden. 130 km. Daar prettig geholpen. Allemaal garantie werk en daar werd totaal niet moeilijk over gedaan. Top.
Ik wilde geen review schrijven omdat ik ervan overtuigd ben dat de Computer-Bestel mensen je echt wel willen helpen. Maar de snelheid en de helderheid van communiceren vind ik onder de maat.
Beste FIGIOT,
Dank voor je review. Ik snap je frustratie heel goed. Daarom wil ik ook onze excuses aanbieden voor het ongemak.
Het probleem met de communicatie is iets waar wij zelf ook van op de hoogte waren. Wij hebben inmiddels stappen ondernomen om dit te verbeteren:
Afgelopen maand hebben wij 2 nieuwe Toppers mogen verwelkomen in ons team die zich voornamelijk gaan bezighouden met de klantenservice en de klantvriendelijkheid binnen onze organisatie.
Ook hebben wij inmiddels een nieuw klantenservice systeem geïntegreerd. Hierdoor is het voor ons inzichtelijker we klanten we nog moeten helpen en welke medewerker, wat gecommuniceerd.
Zo gaan we ervoor zorgen dat we in de toekomst onze klantenservice naar een nieuw niveau gaan tillen!
Namens heel Computer-Bestel.nl wens ik je veel plezier met je nieuwe aanwinst en mocht er nog wat zijn waar we je mee mogen helpen dan hoor ik het natuurlijk graag!
Johan van Computer-Bestel.nl
AlgemeenComputer besteld, mail gekregen over de betaling en na betaling bevestiging gekregen.
Super en gemakkelijk!
Besteld en binnen de week geleverd. Nu nog aan het wachten op de game...wordt na gestuurd.
KlantenserviceHad een vraag, en binnen de 12 uur had ik een reactie terug.
Algemeenspel computer word nieuw geleverd en het werk niet. jammer voor een dure aanbesteding.niet eerder meegemaakt.
VerzendingNiet tevreden,grote kast ,voor een game computer,extra retour ,veel tijd verlies,vind jammer om het te melden.Mede dat Post.nl ook met de Post paketten gooit.
Beste Henk (54),
Dank voor het delen van je ervaring.
Ik heb je bestelling er even bij gezocht en ik zie dat deze retour melding inmiddels door ons afgehandeld.
Het is inderdaad vervelend dat je bestelling defect bleek te zijn bij aflevering. Wij testen onze producten intensief alvorens deze worden verzonden. Helaas is het bij elektronica dat deze defect kan gaan op ieder willekeurig moment. Gelukkig heb je daarvoor garantie en lossen wij deze problemen dan ook graag voor je op!
Wat betreft je overige opmerkingen: de te grote kast, dat is een keuze die je zelf hebt gemaakt tijdens het samenstellen van je computer. De afmetingen staan bij de behuizing en dat had je dus vooraf kunnen weten. Natuurlijk ben je altijd vrij om een andere kast uit te zoeken en deze door ons te laten ombouwen mocht je dat willen.
Hopelijk hebben wij je verder naar wens geholpen en ben je nu toch uiteindelijk blij met het geleverde product. Mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik ze natuurlijk graag. Je kan hiervoor het beste contact opnemen met onze klantenservice.
Johan van Computer-Bestel.nl
AlgemeenIk ben er tevreden mee, ik kan eindelijk fortnite spelen zonder lag met veel fps
AlgemeenBestelproces op de website verloopt soepel. De betaling verloopt ook prima. Geen problemen ondervonden. Kortom, goed!
VerzendingLevering geheel volgens afspraak
KlantenserviceComputer was geleverd met gebreken. Na telefonisch contact ben ik serieus en vriendelijk geholpen. Alles wordt hersteld. Goede service die verwacht als er problemen zijn. Top!
AlgemeenBestellen gaat makkelijk. Het op de hoogte houden van wanneer je computer gebouwd is gaat niet soepel. Maar eenmaal verzonden komt deze wel gebruiksklaar aan en bij mij zonder beschadigingen.
Klantenservice vind ik persoonlijk niet goed, aangezien ze soms dingen toezeggen vervolgens vergeten dit door te voeren tot veel later.
Maar uiteindelijk proberen ze het wel goed te maken.
Product was redelijk goed op een aantal problemen met ventilatoren en wifi module na. Hier is uiteindelijk een passende oplossing op geboden.
Verzending was later dan aangegeven, maar goed aangekomen.
KlantenserviceVia de email, als het snel gaat, gaat het goed. Telefonisch zouden ze kunnen verbeteren door gemaakte afspraken vast te leggen in hun systeem, als ze dit al niet doen.
AlgemeenWe hebben de computer gehaald en daar betaald. Prima service en vriendelijk. We werden gedurende het bestelproces goed op de hoogte gehouden.
AlgemeenIk bestelde mijn computer met flinke korting, hierna duurde het wel erg lang tot er werd geleverd maar dit hadden ze netjes gemeld ivm de drukte van black friday.
AlgemeenIk ben tevreden, ik kan nu eindelijk games spelen zonder fps drops en lag zoals fortnite
VerzendingWas niet te vroeg niet te laat, ben gwn tevreden erover
Klantenserviceer werd snel gereageerd via email en ik ben er blij pm
AlgemeenQua software en prestaties is alles in orde. De problemen die ik had waren vooral in hoe de hardware in elkaar is gezet. Een andere klant had blijkbaar een soortgelijk probleem. Maar de meeste klanten zijn tevreden.
VerzendingKorter dan een jaar geleden een PC t.w.v. 900 euro besteld bij dit bedrijf.
Ik bezit vrijwel geen technische kennis wat betreft computers en dit is mijn eerste ervaring met een gaming PC.
Had al vanaf dag 1 een probleem met de voorste koptelefoon-ingang (geen signaal), en heb na uren klooien maar besloten om een verlengkabel te bestellen op bol.com om die dan aan de achterste ingang te koppelen. Zo heb ik heb het maar gedaan. Vond dit nogal teleurstellend, echter ik heb maar niet besloten om voor zo een kleinigheidje de PC terug te sturen.
Enkele weken tot een maand later (weet ik niet meer precies) kwam ik erachter dat de bovenste van de twee USB poorten aan de voorkant, ook helemaal niets deed. Alleen de onderste functioneerde. Heb maar weer besloten om het als een kleinigheidje af te schrijven. Daarom kwam ik er ook zo laat achter, omdat ik die USB poorten toen niet veel gebruikte., alleen muis en toetsenbord die ik aan de achterkant had verbonden. Maar nu gebruik ik ze wel vaker.
Een aantal weken geleden, deed ook de HDMI poort het ineens niet meer, nadat ik simpelweg de kabel had verwijderd voor enkele minuten, en er weer in had gestoken. Geen signaal meer.. Ben maar meteen een DisplayPort kabel gaan kopen als alternatief.
Misschien geen dag of twee later ging de PC ineens helemaal niet meer aan.
Nu had mijn PC uiteraard wel garantie maar ik had helaas niet de tijd om daarmee te gaan handelen, met een toepasselijke doos vinden, terugsturen, waarschijnlijk weken moeten wachten, etc. Ik was bezig aan een belangrijk project voor school, en ik had meteen dat ding naar de reparateur gebracht (overigens eerste keer ooit dat ik een PC moest laten repareren in 20 jaar computergebruik) en die geloofde niet wat hij zag.
Blijkbaar zaten diverse kabels veel te strak, de koeler zat helemaal niet vast gemonteerd dus hij was helemaal losgekomen terwijl ik dat ding misschien enkele keren in het laatste jaar met voorzicht heb verplaatst. Er was blijkbaar een kortsluiting in het apparaat, en de reparateur heeft de voeding en de grafische kaart moeten vervangen, en bepaalde kabels opnieuw en minder strak moeten plaatsen - dat laatste zou de oorzaak van het niet functioneren en geleidelijk sterven van al die poorten die ik hierboven heb beschreven. Hij zei overigens ook dat ik mogelijk enkele honderden te veel heb betaald voor een PC van deze kwaliteit, en dat de PC hoogstwaarschijnlijk door een pas aangenomen weekendkracht is gebouwd (zijn woorden niet de mijne).
285 euro neergeteld. Nog geen halve week later geprobeerd om eindelijk voor het eerst mijn koptelefoon in de voorste ingang te koppelen, boem, PC gaat uit, en gaat niet meer aan. Weer naar de reparateur gegaan en wat blijkt - ik heb blijkbaar de gehele 'ingewanden\' naar achteren gedrukt simpelweg door het (met moeite) proberen te koppelen van mijn koptelefoon in de voorste ingang. Blijkbaar was dat ook al niet goed in elkaar gezet tijdens het bouwproces en was dat dus ook helemaal niet secuur gemonteerd. Geen wonder dat die het in het begin helemaal niet deed. De reparateur heeft alles bevestigd met tape en blokkades en ervoor gezorgd dat de voorste koptelefoon-ingang niet meer zoveel weerstand geeft bij het aankoppelen = 75 euro.
Ik schrijf niet graag negatieve reviews, en ik had me eerder op de garantie moeten beroepen, maar wegens het feit dat het ging om een geleidelijke opbouw van kleinere klachten, en dat ik constant krap zit met mijn tijd en werk op het ding zelf, heb ik besloten om gewoon meteen naar de reparateur te gaan. Maar al met al, mijn klacht gaat er vooral om dat deze PC was blijkbaar helemaal niet goed in elkaar was gezet, en ik vind dat ik voor 900 euro wel een betere kwaliteit van constructie kan verwachten. Ik hoop dat mogelijke toekomstige klanten hierop letten.
Beste angushansen,
Ik snap je frustratie, maar...
Waarom regel je de garantie niet gewoon via ons? Dat is gratis, bespaard je een hoop trammelant en frustratie.
Even een retour aanvragen op onze site: https://www.computer-bestel.nl/garantie-formulier en wij regelen de rest voor je.
Nu heb je 360 euro betaald voor een reparatie bij een externe partij terwijl de onderdelen gewoon gratis hadden kunnen worden vervangen, dat noem ik nog eens oplichting van deze reparateur. Ik denk dat je de 1 ster review bij de verkeerde partij plaatst...
Ik hoop dat je dit door ons laat herstellen.
Deze problematiek is niet de fout van ons, maar we lossen het wel graag voor je op.
Johan van de Computer-Bestel.nl Crew
AlgemeenEen pc samenstellen is snel en gemakkelijk, de prijs is goedkoper dan bij concurrenten en de levering is razendsnel.
KlantenserviceNa aanvankelijk wat miscommunicatie met betrekking tot een upgrade, is dit alsnog razendsnel opgelost. ik heb de PC op een zaterdagmiddag retour gezonden vanuit Rotterdam en dinsdag ochtend was deze al weer terug.
Beste Lorenzo,
Dank voor je review.
Vervelende situatie! Ik zie inderdaad dat je maandag een mail hebt verzonden en dat deze op de één of andere manier in de behandelde mailbox is gesorteerd terwijl je mail nog niet is behandelt.
Ik heb direct een retour/upgrade voor je ingeschoten zodat je zo spoedig mogelijk de computer retour kunt sturen (natuurlijk op onze kosten). Ook ga ik voor je zorgen dat je een korting krijgt op de upgrade.
Ik hoop hiermee de miscommunicatie te kunnen oplossen en je alsnog de service te geven die je van ons mag verwachten.
"Neem de reviews op tweakers met een korretje zout, er is een kortingsactie voor een 5 sterrenreview". Wij moedigen inderdaad onze klanten aan een review te plaatsen op verschillende review kanalen. Op sommige tijden geven we dan ook een muismat cadeau om te stimuleren dat onze klanten een review plaatsen. Dat is de actie waar je het over hebt. Het maakt ons echter niet uit wat voor review je plaats. Minder goede reviews zijn we ook blij mee. Dat geeft ons weer een kans om een negatieve ervaring om te zetten naar een positieve ervaring.
Nogmaals excuses voor het ongemak en we gaan ons best doen om jouw ervaring alsnog om te zetten naar een positieve ervaring!
Johan van Computer-Bestel.nl
AlgemeenMoest iets bij bestellen want had eerst een foutje gemaakt. Was geen probleem, apart 20 euro afgerekend en toen werd er meer geheugen ingebouwd.
Verzendingsnel en veilig aangekomen.
Klantenservicevaak zelfde dag respons.
AlgemeenSuper goede PC + monitor voor een super prijs. Ik ben er super blij mee
VerzendingVerzending snel en alles is goed verpakt
KlantenserviceEmails werden snel behandeld