Computer-Bestel

Gebruikers over webshop Computer-Bestel

Mijn computer was 100% in orde en als ik vragen had kon ik altijd een mail sturen. Ik zou deze site zeker aanraden om een computer te bestellen!

Levering kon ik perfect volgen en er was geen schade aan de doos of niks!

Levering ging redelijk naar behoren. Iets vertraging door onderdelen die nog besteld moesten worden. Kan ik inkomen toch doet de website vermoeden dat er sneller geleerd kan. Kritiek punt vind ik wel dat ik bij het bestellen om advies gevraagd heb voor de toepassingen waar ik het systeem voor ga gebruiken. Toen het systeem een aantal keer stuk was na levering was het hun argument. Ja we hebben het alleen zo gebouwd als door u gevraagd was. Mijn tegen argument, ja maar op jullie advies.

High end opmaat gemaakt maakt systeem. In de eerste maand 2 keer stuk met zeer trage reparaties die niet goed gebeurde, waar niet gecommuniceerd werd over de verwachte reparatie tijd. Nu werk de computer weer maar is slordig in elkaar gezet en niet alle gebruikte schroeven na de reparatie weer bij mij terecht zijn gekomen. Ook niet na meerdere emails krijg ik daar geen gehoor over

Wel een keer mijn systeem opgehaald terwijl dat niet binnen de garantie viel. Maar goed het systeem was dan ook binnen enkele dagen kapot. Reparaties duurde lang en zijn slordig gedaan.

Beste David,

Vervelend om te horen dat je achteraf deze ervaring bij ons hebt verkregen!

We hebben een onwijs mooi systeem voor je mogen bouwen en met het eindresultaat zijn we dan ook meer dan tevreden!

Één van de eerste Threadripper systemen met Custom waterkoeling. Als extraatje hebben we toen jouw systeem voorzien van HardTubing waterkoeling i.p.v. SoftTubing:

Helaas ging het systeem lekken door teveel druk opbouw in jouw systeem(Mining software). Vanwege het ongemak hebben we toen persoonlijk de volgende dag het systeem bij je afgehaald, je hoefde het systeem toen niet op te sturen. Na het plaatsen van een ontluchtingsnippel was het systeem de zelfde week weer bij je thuis.

Helaas bleek dat na de eerste reparatie het systeem toch weer was gaan lekken. Dit is erg vervelend maar het feit is wel: het blijft elekronica en daar kunnen zaken defect raken helaas. Ook dit maal hebben we het systeem bij je laten afhalen. Helaas door de drukte waren we niet in staat het systeem de zelfde week nog te herstellen.

Die week heb je per mail aangegeven dat je niet in de gelegenheid was het systeem die week daarop in ontvangst te nemen. Wij hebben er toen voor gekozen het systeem(terwijl deze al klaar was) nog niet retour te zenden. Helaas is hierdoor wat miscommunicatie ontstaan over de retourlevertijd. Dit vinden we vervelend, het was namelijk goed bedoelt. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

In je ervaring geef je aan dat het systeem slordig in elkaar is gezet, er ontbreken schroeven van de zijplaten(Crystal RGB behuizing). Deze schroeven hebben wij helaas bij het afhalen van jouw bestelling al niet in ons beheer gehad. Natuurlijk stuur ik graag deze schroeven als compensatie voor het geleden ongemak naar je op. Dit zijn vrij specifieke schroeven en dien ik voor je te bestellen. Deze zal ik in de loop van volgende week alsnog na je opsturen.

Nogmaals excuses voor het ongemak, we zijn van mening dat we alles in onze macht hebben gedaan om jouw de beste klant ervaring mogelijk(in het redelijke) te bieden.

Mocht je toch nog iets zijn wat ik voor je kan doen dan hoor ik het natuurlijk graag!

Johan van Computer-Bestel.nl

Uiteindelijk helemaal goed gekomen. Computer bestel heeft de computer zonder kosten opgehaald gebracht gerepareerd en het koeling systeem vervangen. Nu loopt alles prima. Ben nu erg blij met het system. Hoop natuurlijk dat het zo blijft.

Game pc basis besteld met bijhorend toetsenbord. Wegens omstandigheden pas enkele weken later de bestelling uitgepakt (die overigens netjes binnen de levertijd was geleverd) waaruit bleek dat het toetsenbord niet in de doos zat, deze stond wel op bijgeleverde bestelbon. Na telefonisch contact te hebben gehad werd me uiteindelijk op mijn woord geloofd. Uit hun gegevens bleek namelijk dat dit wel opgestuurd was, echter was er waarschijnlijk dus iets bij de post misgegaan, maar door het lange wachten van het uitpakken v.d. doos kon dit niet meer gecontroleerd worden. Bijgevolg hebben hebben ze toch het toetsenbord nogmaals opgestuurd, waarvoor nogmaals dank :)

- Levering keurig op tijd
- Toetsenbord zat niet in doos, echter keurig opgelost door de klantenservice!

Een nieuwe game pc besteld op computer-bestel.nl. Goede service en een top computer gekregen. Zeker een aanrader.

heb een gamers pc besteld voor mijn zoon. alles zeer vlot en netjes afgeleverd tegen heel scherpe prijzen.

Had gevraagd indien het mogelijk was om te leveren binnen de 7 dagen omdat ik nadien op reis vertrok en dit was geen enkel probleem. Biinnen de 5 dagen werd hij keurig afgeleverd in belgie. Top

had een technishe vraag, deze werd beantwoord na 2dagen,dit kon iets vlugger maar ze wilden toch helpen, dit is al veel waard. Volgende computer zal zeker daar besteld worden en al een ander vriend die ook al is overtuigt na het zien van de gamers pc.

Ik ben erg tevreden over het product dat is geleverd. De levering was daarbij ook erg snel en ik had geen problemen bij mijn aankoop.

De levering was helemaal op de tijd wat was verwacht en het product werkte prima!

De klantenservice is erg goed. Ik werd erg snel geholpen en goed geadviseerd.

makkelijk te bestellen en goede en snelle levering . Ook de levering was netjes verpakt

Ik heb een amd ryzen pc gekocht (amd r5 1500x + gtx 1060 6gb + 16 gb ram) en hij is ongelooflijk, hij kan alles aan op ultra, nog beter dan verwacht!
Voor deze prijs zo'n pc is geweldig!
Bedankt

Zondag betaald met overschrijving en donderdag geleverd, in België.

Hele vriendelijke en goede service!

Het ging goed met alles omdat het goed ging met alles, potje hak vond ik

Een vriend heefti mij geholpen mijn game pc uit te zoeke, hij raade deze website en alles was heel makkelijk ondanks dat ik er niet veel van af weet

Via een postbedrijf gekregen, levering was uitstekend en er zat een goeie handleiding bij

Klanten service niet eens nodig gehad

Overall great experience. Great quality on the build. Good cable management. Great experience with customer care.

Wij hebben bij Computer-Bestel een game computer besteld, en wij zijn enorm (!) tevreden over de computer en de service van dit bedrijf. Je kunt altijd bij hen terecht met vragen, en ze zullen alles doen om je te helpen. Onze dank is groot.

Ik werd op de hoogte gehouden betr. de levering. Ik kon zien wanneer het product geleverd zou gaan worden, en op welk tijdstip. Hierover is ook contact geweest met de winkel. De game computer zat keurig en veilig verpakt. Zonder beschadigingen ontvangen.

Goede service. Er is, voor wij tot aankoop overgingen, enkele keren contact geweest, en wij zijn altijd keurig en geduldig te woord gestaan. Vreemde vragen zijn er niet, werd ons verzekerd, en we aarzelden dan ook niet om te bellen. De medewerkers van Game-Bestel hebben onze vragen zo goed mogelijk beantwoord. Ook na de aankoop van de game-computer was het contact goed en keurig en beleefd. Medewerkers runnen dit bedrijf vanuit een passie en dat is goed te merken.

In december 2015 heb ik met mij zoon via de uitstekende site van Computerbestel.nl een game PC (toetsenbord en muis, speakers en monitoren) inclusief 3 jaar pickup en return garantie aangeschaft.

Wij hebben zelf de PC bij de firma in Friesland opgehaald, omdat wij vinden dat je dergelijke apparatuur niet via de post moet verzenden,
vanwege het risico op schade.

Wij zijn tot nu toe erg te spreken over de kwaliteit van de geleverde producten, de prestaties van de PC configuratie en over de uitstekende service verlening.
Woensdagochtend 16-08-2017 had ik gemaild over een defecte LED verlichting en kreeg vrijwel direct reactie via de mail of zij dezelfde avond langs zouden kunnen komen voor de reparatie.
Teruggebeld, afspraak gemaakt en dezelfde avond was het probleem door de firma verholpen.
Wij zijn zeer tevreden over Computerbestel.nl en is zeker een aanrader, wij komen zeker terug!

Enige tijd geleden heb ik hier een PC gekocht. Eén en al trammelant. We waren van te voren EXTRA duidelijk overeen gekomen in welk tijdsframe de PC bezorgd moest worden i.v.m. zakelijk gebruik en urgentie. De PC kwam twee dagen te laat.

Ik heb hierna de PC aangesloten. De PC gaf geen beeld en ging wel aan. Ik weet 100% zeker dat ik alles goed had aangesloten. Een PC aansluiten is immers geen 'rocket science'. Heb toen voor de zekerheid mijn buurman gevraagd te kijken of hij iets zag dat ik verkeerd deed. Hij heeft een technische achtergrond en we hebben gekeken. PC is dicht gebleven maar we kwamen er wel achter dat de winkel fouten gemaakt had. Iets met het beeld was niet goed. Dit kon een probleem zijn met het moederbord, of met de videokaart. Dit was niet alles. Ook het doorzichtige zijpaneel daar zat een grote kras op die je heel duidelijk kon zien.

Hierop heb ik besloten de winkel te bellen. De man van de winkel was heel onbeschoft tegen mij. Buiten het feit dat ik gewoon een wettelijke garantie heb, sommeerde hij mij om de machine terug te sturen. Waardoor ik dus geen PC had. Ik gaf hem aan dat als we voor zo'n oplossing zouden gaan, zonder een normale garantie procedure dat ik me wel zou laten horen via reviews. En ik wist en weet dat hij daarom geeft. Toen schreeuwde hij door de hoorn: "Als ik jou op zoek op internet kijk eens wat ik dan allemaal tegen kom! Kan over jou ook wel een review schrijven". Dit vond ik echt belachelijk en absurd. Ik heb dhr. van begin tot eind met respect behandeld...

Middels mijn 'dreigement' om reviews te schrijven werd hij milder. Overigens geeft hij klanten muismatten e.d. als ze een review schrijven, dus naar mijns inziens is de mening hier op Tweakers niet 100% objectief! Nadat dhr. milder werd hebben we afgesproken dat ik vanuit Haarlem naar Friesland zou rijden waar het bedrijf gevestigd is. Dit was omdat ik i.v.m. zijn houding bang was dat hij mijn geld pas na 14 dagen zou retourneren. Dus gelijk oversteken. Hij heeft mij toen aangeboden de benzine te betalen. Toen ik binnen kwam met het systeem heeft hij mij netjes het benzine geld betaald. Dit was het ENIGE waarin ik vond dat de winkel mij correct had behandeld. Oók m.b.t. het euvel dat het systeem niet aan ging zei hij al direct: "Ik weet zeker dat je hem zelf niet goed aan sluit". Ik kan met 100% zekerheid zeggen dat ik dit wel deed. En verder heb ik hem gezegd ook zo sportief te zijn om dat als ik achteraf de PC terug had gebracht zelf mij te mailen en toe te geven dat ik gelijk had. Zo sportief is hij nooit geweest.

We hebben afgesproken dat hij mij dat benzinegeld zou geven. En we hadden afgesproken dat we "afscheid van elkaar namen als klant en verkoper". Dit waren zijn woorden en hij doelde voornamelijk op dat van die review hiermee. Ik heb hem hierna gevraagd om mij ook van de mailing te halen. TOCH ben ik mails blijven ontvangen. Heb dhr. hierna nogmaals gevraagd mij géén reclame meer toe te sturen. Dit omdat ik een nare smaak had overgehouden aan de zaken die ik met hun gedaan had. Nooit een reactie gehad. Vanmorgen kreeg ik ALWEER reclame. Vandaar dus besloten om toch mijn ervaring te delen, omdat ik niet het gevoel heb dat dhr. zich aan de afspraak houdt.

Vind het een grote schande dat dhr. mij een kapotte machine verkoopt. En ook een beschadigde machine. En dat hij achteraf niet toch nog even sorry zegt omdat hij inderdaad een ondeugdelijk product had verkocht. En dat hij zo begon te schreeuwen en persoonlijk was vond ik zéér onplezierig.

Niet op tijd. Juist terwijl we een heel expliciet tijdsframe hadden door sproken. En de machine was beschadigd en ik denk dat dit gebeurd is op hun kantoor tijdens het in de doos schuiven van de machine.

Zéér onprettig. Schreeuwen aan de telefoon. En persoonlijk een klant aanvallen op dingen. Afspraken veelvuldig niet naleven.

REACTIE N.A.V. REACTIE VAN DHR VAN WINKEL:

Bij deze winkel is het absoluut eigenaar-eigen om netjes te blijven als er mensen 'bij zijn', maar via de telefoon een hele andere toon heerst. Dhr. heeft direct ná het euvel de klant beschuldigd dat de PC niet werkte door zijn toedoen. Verder was de PC niet beschadigd door Postnl. Ik zal dus ook absoluut Postnl nog een brief sturen dat de bewuste bestelling door Computer-Bestel was kapot gemaakt en niet door Postnl. De kras zat namelijk aan de binnenkant van het glas. Dus de PC was dicht en dit kan dus NOOIT door Postnl gebeurd zijn. Verder ga ik geen woorden vuil maken aan dit onderwerp. Dhr. gooit met modder, en is daar goed in. Ik heb betere dingen te doen dan dit. En roken doe ik nooit. Dat van frituurvet kan niet. Want mijn frituurmachine staat op het balkon, en de doos stond in een andere kamer die dicht was in mijn huis. Dhr. heeft mij meerdere keren persoonlijk aangevallen. Ik vind het ook raar dat de verkoper akkoord gaat met een dergelijke afspraak om er dan later over te gaan zeuren dat het veeleisend was. Zojuist heb ik Tweakers.net een bericht gestuurd of ze intern willen dealen hiermee.

REACTIE #2 NAV REACTIE VAN COMPUTER-BESTEL:

Dhr. heeft heel erg twee gezichten. Als je om je geld geeft koop hier niets. Iedereen kan familie en vrienden reviews laten maken. Dhr. geeft zelfs prijzen als je een review maakt. Bestel hier niets, je komt van een koude kermis thuis. Dhr. heeft mij excuus gemaakt dat ik op zijn mailing bleef staan. Terwijl ik hem al eerder heb gevraagd in de mail om mij eraf te halen. Daar gaf meneer geen gehoor aan, maar nu er middels zijn laksheid een review tot stand is gekomen plots wel. Hij heeft NOOIT sorry gemaakt voor de kapotte en NIET werkende PC, vind ik ook zéér vreemd. Hij zei sorry over de mailing en vroeg mij in een mail om de review te verwijderen. Dit is in essentie waar het dhr. om gaat. En hij veegt alleen zijn straatje schoon hier. Hij geeft niet zozeer om service, of zal toegeven dat hij fout zat m.b.t. die hele machine.. Lees verder en pas op voor je zaken doet met deze lui. Verder bedankt hij mij voor mijn review. En geeft hij aan dat hij graag zelfreflectie pleegt zodat het ten goede komt van de service. Verder gooit hij wel net nog even met modder over een frituurpan en roken (ik ben 32 en rook al mijn hele leven niet, en de pan staat op het balkon). Dus deze meneer heeft heel duidelijk twee gezichten. Heel hypocriet ook, want als ik veeleisend ben, en een onmogelijke klant ben had hij ook nooit zaken met mij moeten doen. Dit heb ik afg. avond ontvangen. Dit terwijl hij slechts enkele uren ervoor excuses maakt en bedankt voor de review wat jullie dan weer allemaal kunnen zien (fijn zakendoen met dit figuur hé?):

Beste,

Dank voor je review. Zoals je zelf al zegt; wij belonen af en toe onze klanten met het plaatsen van een review. Dit omdat wij onze mening van onze klanten erg belangrijk vinden. Iedereen (positief of negatief) mag dan ook zijn mening achterlaten. De feedback die we dan ontvangen gebruiken we om van te leren.

Maar goed; ik noem je bij naam… Dit omdat ik in mijn gehele carrière nog maar één klant ben tegen gekomen zoals jou. Er is een reden dat wij als winkel jouw expliciet hebben gevraagd of je jouw geld terug wilde met daarbij de eventueel bijkomende kosten(benzine kosten) voor het opsturen/brengen.

Vanaf het moment dat jij je rembours zending van +- 550 euro plaatste op de site ging jouw bestelling al wat anders dan wat wij normaal gesproken gewent zijn. Ik citeer de opmerking bij jouw bestelling:

“Geachte medewerker, ik heb gekozen voor rode led strip en fans. Ik wil graag aan de voorzijde wél 2 led fans, en niet één. Dit is een must voor mij, en ik ga ervan uit dat dit er wel bij zit. Een enkele fan aan voorzijde neemt een hoop van de 'looks' weg. Ook aan de bovenzijde had ik twee rode led fans gewild. Ik heb geen voucher o.i.d. voor korting, maar ik heb waarschijnlijk wel een EXACT zelfde systeem nodig over een tijdje. Dus i.v.m. klantenbinding en een goede afwikkeling, graag minstens die vier rode led fans (waar er zowieso al meerdere van bij horen meen ik).”

Je belde de zelfde dag mijn collega op en eiste dat de computer de volgende dag al geleverd zou worden(dit terwijl wij een levertijd hebben van 3 werkdagen). In het achterhoofd houdende dat je toch een relatief kleine bestelling had geplaatst, rembours zending/nog niet betaald en zaken opeisen waar wij wellicht niet aan kunnen voldoen hebben we toch besloten je computer met prioriteit te behandelen en de extra fans in te bouwen.

Helaas doordat je bestelling boven de 500 euro zat kwam er een dag extra levertijd bij. Boven de 500 euro rembours moet het pakketje worden betaald bij het dichtstbijzijnde postkantoor(iets waar wij niks aan konden doen).

Je computer kwam bij jou thuis defect aan. Er zat een kras op de zijkant en je computer ging niet aan. Achteraf gezien was door nalatigheid van PostNL je computer beschadigd. De computer ging niet aan omdat één van de RAM sticks was los gekomen. Dit heb ik je niet meer verteld, aangezien wij hier ook blij waren dat we het dossier -( Edit : Persoonsgegevens)- hadden afgesloten.

Wij hebben op dit moment een leuke actie lopen waarbij je kans maakt op een gratis Game PC t.w.v. € 1.800,00(zie Facebook). Helaas is door een fout van mij, jouw mail adres in deze mailing terecht gekomen. Hierdoor heb je reclame ontvangen. Mijn oprechte excuses hiervoor, ik heb gelijk je mail adres verwijdert uit het nieuwe nieuwsbrief systeem waardoor dit in de toekomst niet meer zal gebeuren.

Nogmaals excuses voor het ongemak en we hopen dat hiermee alsnog onze wegen op een normale manier zullen scheiden.

Johan van Computer-Bestel.nl

P.S. Over afspraken nakomen gesproken, dit stond in één van je mails: "Ik rook niet en de PC zit inmiddels in zijn doos...".

De PC die wij hier retour kregen stonk naar rook en frituur...

---------------------------------------------------------------------------------------

Aanvulling op onze reactie: Voor alle potentiële klanten op Computer-Bestel.nl: Lees deze review goed door. Ik denk dat ik niet meer hoef te zeggen om mijn standpunt duidelijk te maken. "We doen ons best om iedereen tevreden te stellen waar mogelijk. Maar heel soms is onze uiterste inspanning niet goed genoeg helaas...".

De game PC die ik bestelde was vakkundig in elkaar gezet. Alle kabels strak bijeengebonden met zip ties.

Op de website stond "Vandaag besteld, woensdag/donderdag bezorgd". Het pakket kwam op woensdag binnen.

Ik was op zoek naar een goedkoop moederbordje in een flinke game PC-kast, om daar dan zelf een flinke graphics card aan toe te voegen die ik van iemand gekregen had. Het was alsof de computerbouwer bij Computer-Bestel (ene Sander, volgens de test-installatie van Windows) mijn intenties al geraden had want bovenop het pakket dat ik ontving lagen drie extra PCI powerkabels, waarvan ik er twee nodig had, maar waaraan ik zelf niet eens gedacht had bij het bestellen. Of dit standaard is of extra service weet ik niet, maar kudo's aan Sander (en/of collega's) voor dit initiatief.

Ik wilde een forse PC bestellen. Ook wilde ik hem zelf bouwen en instaleren. Maar wilde niet overal onderdelen kopen, maar op een adres. 4 partijen gemaild. Johan van Computer-bestel heb ik uiteindelijk gekozen. Ook omdat hij de PC zelf ook gaaf vond en hem ook wilde bouwen. Tevens als PC van de week op de site zetten. Leuk contact en afspraken zijn nagekomen. En ze hebben hem zeker goed gebouwd. Zelf nog wel wat instellingen aangepast en de HD uiteindelijk toch vervangen voor een 2TB SSD. ;-) Maar verder top geregeld!!

In dit geval heb ik besloten hem na mijn vakantie zelf op te halen samen met mijn zoon. We werden keurig ontvangen en mijn zoon kreeg nog een muis pad cadeau!

Weinig te vragen gehad, maar kreeg snel antwoord.

heb een rig besteld en ontvangen met een amd ryzen 1600x cpu deze heb ik gehouden de low end video kaart en 35o watt psu die dr in zaten die zitten nu in me ouwe bak heb een 700 watt psu van me ouwe rig in die ontvangen rig gedaan en me 970 gtx 4 gig en heb 2 ssds van me ouwe rig en een 2 terra hd daarvan in gedaan.de ontvangen hd zit ook in me ouwe.Onderdelen van de ontvangen rig waren goed beide machines draaien goed

Computer-Bestel.nl is echt een super site, dat meen ik echt!
Beste en goedkoopste site van Nederland!
De klantenservice is super, ze helpen je graag, hierbij mijn tweede review.

Het word goed in gepakt!

Nogmaals, de klantenservice helpt je graag, vraag is antwoord

Computer werkt helemaal top, goede service, alleen de snelheid zou nog iets omhoog kunnen, maar al met al erg tevreden.

Snelle service en mij voorzien van goed advies. Vriendelijk personeel en dezelfde dag kon ik de PC ophalen. Kortom: Aanrader!

Scorekaart voor Computer-Bestel