Gebruikers over webshop Kamera Express België
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAltijd correcte prijzen, en de goederen komen overeen met de foto's die bij het artikel staan op de website, ook altijd goede en correcte uitleg bijgevoegd
VerzendingAltijd correct geleverd, heb nog nooit te klagen gehad
KlantenserviceZeer goede klantenservice, ik keer tevreden terug!
AlgemeenC'est mon troisième achat sur KameraExpress. C'est un site bien fourni en matériel. Il y a de tout. On peut recevoir des bons conseils et l'information est claire.
Les produits sont bien emballés pour la livraison très rapide.
La livraison par postnl est impeccable et le produit est bien emballé (protection avec bulles d'air.)
KlantenserviceTrès bonne réactivité pour répondre aux questions.
AlgemeenBij de aankoop van mijn nieuwe toestal een Canon EOS5 perfecte en professionel feedback en hulp gekregen. Toestel is zeer gebruiksvriendelijk en vlot hanteerbaar. Het voldoet volledig aan mijn verwachtingen
VerzendingDe extra zoonlens werd opgestuurd en supersnel aan de deur afgeleverd
AlgemeenContact opgenomen n.a.v. de thread over OLED TV prijzen en een OLED55A16LA kunnen kopen voor een hele mooie prijs. Een paar mails heen en weer op een dag, de antwoorden kwamen behoorlijk vlotjes. Deze review maakt deel uit van hun "5 jaar garantie" stappenplan.
VerzendingEr was eerst wat verwarring maar twee dagen later geleverd, keurig in het afgesproken tijdsslot van 2u.
AlgemeenMooie prijs gekregen voor een LG OLED TV, die netjes aan huis geleverd werd. Contact via email verliep heel vlotjes. Product uiteraard ook volledig in orde. Snel, vlot en correct afgehandeld, en dat voor een mooie persoonlijke aanbiedingsprijs. Ik ben tevreden!
Om vijf jaar garantie te krijgen wordt er gevraagd om een review te plaatsen.
Aan huis bezorgd, een dagje later dan gehoopt maar al bij al dik in orde. Bij de leverafspraak was er geen mogelijkheid om een tijdsslot te kiezen (ook niet bijvoorbeeld voor- of namiddag), enkel kiezen voor een dag.
KlantenserviceVriendelijk en erg vlot.
AlgemeenIk heb een sony oled tv besteld die bij kamera-express voor een goede prijs kon worden geleverd. Ervoor gekozen om hem in een winkel in de buurt af te halen omdat dat, voor mij, makkelijker was om te betalen. Dat was geen probleem. Email gekregen toen de tv beschikbaar was en met wat hulp in de auto gezet.
Tv doet het verder uitstekend. Moet nog wel wat spelen om de kleuren helemaal goed te krijgen.
contact via email liep wel vlot. Even wat schrik omdat de prijs een week later wat hoger was, maar toch voor de eerste prijs gekregen, dat was wel netjes!
Verder eigenlijk alleen maar goede ervaringen met Kamera-express gehad in het verleden. Koop hier eigenlijk altijd met een gerust gevoel.
AlgemeenIk ben voor de aanschaf van een nieuwe lens naar de super store in Antwerpen gereden. Paul was degene die me geholpen heeft. Ik heb van hem een heel deskundige uitleg gehad wat betreft de lens die ik wilde. Ben heel tevreden met de aangekochte lens, waarop trouwens 5 jaar garantie zit.
AlgemeenProducten makkelijk te vinden op de website en allemaal zeer duidelijk.
Heb de producten opzij laten zetten en een aantal staan nog in bestelling voor later. Via de telefoon goed geholpen enkel duurt het soms lang eer je binnen bent op de telefoonlijn.
Had in de winkel nog een aantal vragen over de producten en werd zeer goed geholpen. Nette en goede uitleg en zelfs goedkopere opties gekregen voor de items die ik had gekozen. Topservice in Turnhout!
AlgemeenIk ervaar een bezoek aan Kamera Express zoals een kind zich moet voelen in een snoepwinkel. Professionele spullen, en advies van experten. Indien het enigszins kan, reserveer ik via de webshop, en ga ik het product vervolgens in de winkel afhalen.
KlantenserviceBeetje wrang toeval: vijf dagen nadat ik het toestel heb gekocht, werd het op dezelfde website 100 euro goedkoper aangeboden. Ik heb een mail gestuurd, men is er mee bezig. Ik hoop alvast op een goede afloop!
Algemeengisteren een canon 250d besteld vandaag in huis
eerste bevindingen geweldig toestel en geweldige service .
goed geholpen bij het uitkiezen van alle benodigdheden.
ik raad deze shop ten zeerste aan
AlgemeenZe hadden heeel wat producten op voorraad in tegenstelling tot andere winkels. De verkopers helpen je graag en weten waarover ze spreken.
AlgemeenDe Fujifilm xt4 online gekocht met de herfstactie van Kamera express die de beste prijs aanbood.
Ik was nog aan het twijfelen tussen 2 modellen waardoor ik eerst naar de winkel ben gegaan om advies te vragen. De uitgebreide uitleg van de vriendelijke verkoper zorgde ervoor dat ik de knoop heb kunnen doorhakken. Omdat de camera niet op voorraad was in de winkel bestelde ik die 's avonds online en zoals beloofd was het 's anderendaags al in huis in deftig verpakt materiaal.
Tevreden over de aankoop en van Kamera Express, ze zien me zeker nog terug als klant!
AlgemeenIk heb online een Canon 5D Mark IV gekocht, ter vervanging van een eerder model. De prijs was zeer concurrentieel, waardoor ik niet twijfelde om opnieuw bij hen te kopen.
VerzendingSnelle verzending met tracking, gratis via PostNL.
Enig minpuntje vond ik de doos en het schokabsorberende materiaal waarin de camera verstuurd werd. Het schokabsorberende materiaal zat slechts aan de twee zijkanten en bovenkant van de binnenverpakking, waardoor schokken enkel daar opgevangen werden. De andere twee zijkanten en de onderkant waren onbeschermd.
Ik shop al jaren bij KE en ben altijd zeer tevreden geweest. Professioneel advies met kennis ter zake en goede service, zowel in de winkels als online.
AlgemeenIk heb een camera gekocht bij Kamera Express. Ik werd goed geholpen bij het maken van mijn keuze. Ze waren heel vriendelijk.
AlgemeenGoede info over het aangekochte toestel. Er werd ruim tijd gemaakt voor het geven van uitleg over een aankoop van de Canon R6.
VerzendingNooit problemen gehad bij het verzenden van spullen
AlgemeenIk ben zeer tevreden van mijn sony A7 III camera met Tamron 28-75mm F/2.8 lens. De foto's zijn zeer scherp. Ideaal voor reisfotografie en portretfotografie.
KlantenserviceIn de winkel werd ik uitstekend geholpen. Ik kreeg advies op maat en er werd gekeken welke camera het beste bij me paste. Nadien mocht ik het toestel uittesten en werden alle functies op de camera samen overlopen.
AlgemeenJammer dat mijn lens niet van het eerste moment besteld, maar gereserveerd was, waardoor de leveringtermijn met 3 weken langer werd. Uiteindelijk alles ok en kan ik nu na 6weken eindelijk fotograferen met mijn R5.
AlgemeenToestel aangekocht bij foto Nelissen te Mechelen. Erg vriendelijk en uitgebreid geholpen geweest, geen vraag was te veel.Topservice!!
KlantenserviceSupervriendelijk personeel!
AlgemeenEen mooi moment van uitwisseling over nieuwe technologieën in de beeldwereld. Goed professioneel advies en een nette houding. Bedankt.
AlgemeenIk heb alle hulp gehad die ik nodig had om de juiste keuze te maken bij mijn aankopen. Een geweldig team dat er alles aan doet om de klant tevreden te stellen en te begeleiden. Ik liep de winkel uit blij met mijn aankopen en klaar om ze te gebruiken. In de top!