Kamera Express België

Gebruikers over webshop Kamera Express België

Correcte prijzen met uitzonderlijke acties tijdens black friday weekend.
Zeer vriendelijk personeel dat, ondanks de drukte, wel de tijd nam om volledige en correcte uitleg te geven over mijn aankoop.

Terug een bestelling bij Kamera Express na ook vorige goede ervaringen.
Deze keer een Focal Sub Air besteld.
Terug zeer goede communicatie en snelle levering.

Ik bestelde de Focal Sub Air omdat deze relatief compact is en ook een wireless verbinding bezit.
Deze staat nu een 4-tal meter van de AV receiver en werkt perfect.

Heb met de week van black friday een Pioneer LX304 AV receiver besteld...
Communicatie vanuit de shop was voortreffelijk, zeer snel antwoord.
Verzending was zeer snel, 's avonds besteld, de volgende dag al in huis...

Ik was op zoek naar een 9.2 AV Receiver, zonder dat het bakken vol geld zou kosten.
Dus heb ik voor de Pioneer LX304 gekozen.
Nu geïnstalleerd en ben zeer tevreden. Compacte unit en meer dan luid genoeg voor mijn behoeften...

Bestelling heel makkelijk online te plaatsen. Beste prijs die ik gevonden heb. Betaling in een flits.
Maar dan..
Artikel maandag online besteld - speciaal in Antwerpen omdat het daar voorradig was. Na 3 dagen nog steeds geen bevestigingsmail dat ik het product mag afhalen. Vrijdagavond dan eindelijk mail gekregen dat ik het artikel mocht afhalen. Telefonisch praktisch niet te bereiken.

Geen verzending - zelf weest afhalen in de hoop dat het dan vlugger zou gaan.
Helaas was dat niet het geval.

Lang wachten op de bestelling.
Geen telefoonnummers beschikbaar voor elke winkel.
Als ze te bereiken zijn moet dat steeds via de hoofdzetel in Nederland.
Eens bereikbaar zeer vriendelijk, ook in de winkel!

Bestelling was in orde, ook, service en klantvriendelijkheid waren zeker aanwezig.
Service om terug te komen. prachtig.

FtZ Adapter aangeschaft. Doe zijn werk zoals het moet

Tja wat moet ik nog zeggen, zoals altijd loepzuiver geholpen.
Alles wordt uitgelegd zoals een perfecte scherpte.
En de klantvriendelijkheid is weergegeven zoals een mooie helderheid.

Wij werden ontzettend goed en vriendelijk geholpen door de medewerkers bij Kamera Express in Antwerpen. Ondanks de Black Friday drukte, werd geen moeite gespaard, enorm bedankt!

Het was druk door Black Friday, toch ons product op tijd ontvangen en vriendelijk verder geholpen.

Na contact kreeg ik onmiddellijk korting toen bleek dat de prijs van het toestel ergens anders goedkoper was.

Heel vriendelijke en snelle response van de helpdesk

Alles zoals afgesproken, duidelijke website. Beste prijs in vergelijking met andere (web)shops. Snelle levering. Enkel de betaling lukte eerst niet, maar dit lag volgens mij aan Bancontact.

Zoals beloofd nam de koerierdienst de dag erna contact op om een afspraak te maken. Deze afspraak werd later bevestigd per sms en mail. Tijdstip werd ook nageleefd.

Telefonisch snel bereikbaar. Via mail duurde het iets langer, maar dit lijkt me normaal (wegens de Black Friday drukte).

Mijn eerste aankoop bij Kamera Express. Bij de betaling liep het even mis. Nadat het geld van mijn rekening ging stonden er 2 onverwerkte orders in de webshop. Even telefonisch contact opgenomen en de vriendelijke dame heeft het foute order verwijderd. Oorzaak was drukte inzake betalingsverkeer omwille van Black Friday. 2 minuten later kreeg ik mijn orderbevestiging en de volgende dag alles keurig geleverd aan de deur. Happy mood!!

Alles keurig ontvangen binnen de aangekondigde leveringsperiode. De goederen waren goed verpakt en de verpakking was niet beschadigd. Het enige wat me verbaasde was dat de koerier geen handtekening vroeg, voor een bestelling van best wel veel geld. Maar dat is niet de fout van Kamera Express maar van PostNL.

Vlot geholpen door de klantendienst (zie boven). Ook heel vlot bereikbaar zonder wachttijd.

Zot goede deals en echt super snel in huis. Koop al mijn spullen hier, ben echt mega content

Altijd snel in huis, had een fout mail adres gestuurd en hebben mij direct geholpen

Bij hulp ben je direct geholpen

Duidelijke site met aantrekkelijke prijzen.
Vlotte bestelling en eenvoudige betaling.
Het was een verrassing dat ik bij “Kamera-Express” ook professionele audio kon kopen!
Vriendelijk personeel.

Enig minpuntje - winkels zijn individueel niet bereikbaar, ook niet telefonisch. Ik kreeg een vriendelijke dame aan de lijn, wellicht van de hoofdzetel in Nederland.
Ik gaf de voorkeur om de bestelling zelf af te halen, wat vlekkeloos verliep. Top!

Steeds goede en uitgebreide uitleg bij bezoek in Antwerpen, er wordt echt tijd genomen om uitleg te geven en het toestel te kunnen testen.

LG 55" OLED C9 aangekocht bij kamera express aan een top prijs, thanks Tweakers. Zeer goede en snelle service voor bestelling per mail en afhaling te Antwerpen. Een aanrader!

LG OLED C9 aangekocht bij kamera express en ik was onder de indruk van de service en prijs! Gewoonweg top! Dus ter plaatse besteld en zeer snel in huis gekregen!

Zaterdag besteld en dinsdag aan huis geleverd

Snelle levering van het product, klantenservice gaf duidelijk advies en hielp goed bij gestelde vragen.

Verzending verliep snel, product in de middag besteld en werd direct de volgende dag geleverd.

Telefonisch advies gaf snel antwoord op onze vragen. Klantenservice was echter niet op de hoogte van zowel een Kamera Express in België als in Nederland. Dit zorgde voor wat onduidelijkheid met betrekking tot de vragen die wij hadden.

Vlotte en goede bediening met kennis van zaken. Nuttige accessoires werden aangeboden zonder te pushen. Ook mooi aanbod in de winkel.

Steeds bereid om te helpen, goede service. Communicatie tussen afhandelaars aftersales service kan soms wel beter.

prima vakkundige uitleg ,voldoende tijd aan besteed,vriendelijk en behulpzaam zonder op te dringen in eewoor alles OK

ALLES OK

een mooie prijs gekregen door een email te sturen en goed verder geholpen, een probleemlose ervaring

De bestelling werd telefonisch geplaatst met een afgesproken prijs.
Ik had een voorkeur voor afhaling, grote TV LG OLED65C9PLA
Het maakte wel uit waar de bestelling moest afgehaald worden.
Mijn voorkeur was Gent, maar dit was niet mogelijk, uiteindelijk Antwerpen geworden.
Alles werd correct afgehandeld & goed geholpen in de winkel om het toestel in te tillen.

Scorekaart voor Kamera Express België