Gebruikers over webshop Kamera Express België
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenHandige site, ruim aanbod, correcte prijzen.
Wel spijtig dat bij mijn laatste aankoop van een dure lens de garantiekaart ontbrak. Hierdoor kan ik de lens niet registeren bij de fabrikant en loop ik zo de uitgebreide 5 jaar fabrieksgarantie mis.
Deze review is uit noodzaak om zo aanspraak te kunnen maken op de 5 jaar garantie die Kamer Express aanbied na het plaatsen van een review.
AlgemeenNa lang opzoeken over een bepaalde lens, ben ik naar de Superstore in Dilbeek gegaan.
Daar werd ik vriendelijk geholpen bij de bestelling van de nieuwe lens.
Vandaag mocht ik ze gaan halen, en was ik direct geholpen. Mijn oude lens (die ik niet meer gebruikte) werd tevens aan een eerlijke prijs overgenomen en in vermindering gebracht.
Ook heb ik mij gelijkertijd een nieuwe Rugzak gekocht.
Deze stond op die moment iets goedkoper dan bij Kamera Express, maar ook hier werd ik goed geholpen, en kreeg ik de rugzak aan de lagere prijs!
Ik kan dus alleen maar positief zijn over mijn bestelling bij hen.
De verzending naar de Superstore ging ook veel sneller dan verwacht.
De lens was op voorraad in Nederland, maar niet in België. Ze werd op Zaterdagavond gereserveerd, en Maandag namiddag was ze al beschikbaar in de Superstore van Dilbeek!
Zoals eerder vermeld, werd ik goed en duidelijk geholpen. Geen klachten hierover dus!
AlgemeenZoals steeds zeer goed geholpen bij de keuze van mijn nieuwe telezoom (Canon EF 70-200mm F/2.8L IS III USM) bij Kamera Express te Antwerpen. Een aanrader!
KlantenserviceVriendelijk en behulpzaam personeel in de Kamera Express winkel te Antwerpen.
Algemeen2dehands lens gekocht online maar deze bleek het toch niet te zijn mogen retourneren zonder problemen en een nieuwe lens gekocht in de store. degelijke uitleg gekregen alsook nog extra uitleg over mijn bodys die niet van hun kwam
Klantenserviceklanten service via email was niet goed geen email na 2 weken dan pas een bericht we hebben u niet beantwoord. zou komen door coronamaar toch er mag wat meer ingezet worden op service na verkoop
AlgemeenGoede ontvangst Kamera- Express Antwerpen. Een verkoper met een voornaam voorkomen, een luisterend oor en een goed kennis van het product.
Ef 35mm f/1.4 L II USM zeer scherp objectief een aanrader.
AlgemeenAltijd een snelle levering en een correcte afhandeling . Als er iets fout gaat word het netjes opgelost .
AlgemeenI have been searching for the best prices on video/photography equipment And Kamera Express has the best value including warranty and a student cashbak option. I personally bought the CAnon eos R. and happy with it.
Thanks to these guys!
One day delivery
KlantenserviceI called and every time someone answered to provide help.
AlgemeenBestelling via de webshop was eenvoudig. Na betaling via overschrijving duurde het 3-4 dagen vooraleer het order verwerkt was.
VerzendingSnel en correct geleverd.
De leveringsinfo die ik ontving van PostNL was zeer accuraat.
De fototas die Kamera Express voorstelde en als pakket verkocht met de camera was te klein. De verkoper nam deze zonder probleem terug en gaf me de keuze voor creditering op mijn bankrekening of een tegoedkaart voor latere aankopen.
Een technische vraag kon de verkoper niet beantwoorden maar hij gaf me wel onmiddellijk het e-mail adres van de producent om de vraag aan hen te stellen.
AlgemeenIk heb eerst alle info op de website opgezocht voor een EOS R met bijhorende lenzen. Ben toen naar de winkel in Antwerpen gegaan omdat ik nog wat meer informatie wenste. Zeer vriendelijk onthaald en professioneel verder geholpen.
KlantenserviceZeer professioneel geholpen. Er was 1 lens niet op voorraad. Enkele dagen later een mail gekregen dat lens binnengekomen was en dat ik ze mocht komen ophalen.
AlgemeenAchat d'une TV 82 pouces. Livraison très rapide.
Le produit correspond à mes attentes.
Très bons contacts avec la sociétés pour la livraison.
Rapide avec toutes les infos nécessaires.
AlgemeenDuidelijke info op de site, goed onthaal in de winkel hoewel het tegen sluitingstijd liep.
Prijs correct!
Vriendelijke en vlotte bediening, verkoper goed op de hoogte van materiaal.
AlgemeenKamera expres heeft zeer goede verkopers.
Op alle vragen kreeg ik deskundige uitleg.
Aangenaam verrast door de vriendelijkheid van de verkoper te Dilbeek.
AlgemeenOndanks de corona maatregels toch een goede uitleg gekregen over de aangekochte camera en een uitstekend advies gekregen voor de aangepaste accecoirs die we dan ook mee gekocht hebben .
AlgemeenVia tweakers.net had ik vernomen dat er een speciale actieprijs was, dus de bestelling is via mail verlopen, de communicatie ging heel vlot (snel antwoord) en was duidelijk. Op een misverstand na is dit vlekkeloos verlopen. Bij het afhalen van de tv is ook alles super vlot verlopen, vriendelijke medewerkers daar in Antwerpen!
KlantenserviceDe mails werden zowat per direct beantwoord dus de klantenservice is een A++++!
AlgemeenMooie aanbieding van een outlet product. Werd mooi verpakt in originele doos en onbeschadigd thuis geleverd ! Een echte aanrader !
VerzendingLevering kwam een dag later aan dan aangekondigd maar gezien de omstandigheden (Covid-19) nog acceptabel.
AlgemeenExpédition super efficace, la recherche de produit est super, le site a plusieurs langues. Et surtout les prix sont super comparé à amazon
Verzendingtout a été livré en bonne état, dans la même boite et bien sécuriser
AlgemeenWebsite is zeer overzichtelijk, de levering was op 1 dag, dus lekker snel, en de items waren zeer goed ingepakt. Kortom, zoals het moet zijn
AlgemeenBestellen ging vlot via de website kamera-express.be. Goede prijs. De tv voldoet aan de verwachtingen.
VerzendingSnelle & correcte levering
AlgemeenVlotte begandeling je word rap geholpen, de site is zeer overzichtelijk. Je vind alles mooi en rap terug wat je moet hebben.
VerzendingSnel geleverd en goed verpakt niets op aan te merken!
KlantenserviceAls je een vraag hebt word het direct geholpen goede service en zeer beleefd echt top!