Gebruikers over webshop Kamera Express België
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenzeer veel keuze
goede dienst/verkoop in de winkel en op de website
vriendelijk personeel
overzichtelijke website
AlgemeenWebshop aankoop Canon 90D:
Eerst even de prijzen opgevolgd en ergens goedkoper gevonden op BE-website.
Gemeld aan Kamera-express, die zoals hun belofte ook hun laagste prijs hebben aangepast. Kamera + lens gekocht op 30/11 en ondanks drukte op 2/12/20 geleverd.
Bijkomend: hun "black friday" deal was effectief een tijdelijke actie, want inmiddels is prijs beduidend hoger. Ook op andere websites.
Duidelijke track & trace van post.nl. Geleverd in het vermeldde tijdsbestek, ondanks Covid19.
KlantenserviceIvm. een technische uitleg heb ik ook correct antwoord gekregen van hun telefonische support.
AlgemeenRavie de l'accueil téléphonique et des conseils de vente de Kamera express
Le vendeur a pris le temps de me donner des informations que je ne comprenais pas, ce qui m'a motivée à finaliser mon choix d'appareil photo compact
Rapide et efficace
KlantenserviceLe vendeur a pris le temps pour m'expliquer en français et répondre à mes questions sur l'achat de mon nouvel appareil SONY RX100 VA
AlgemeenLevering de volgende dag, nauwkeurige levertijden, onverslaanbare prijs het hele jaar door en in het bijzonder voor Black Friday, goede communicatie in het algemeen, online leveringstracering. Gewoon onberispelijk!
Verzendingwe kunnen de voortgang van de levering uur na uur volgen. het is echt geweldig!
Algemeengoed geholpen, correcte prijs. Een vriendelijke jongedame stond me zeer goed te woord in de winkel in Gent
AlgemeenDe aankoop van mijn nieuwe camera verliep zeer vlot op de website. Het was allemaal zeer voor de hand liggend. Geen negatieve punten te melden. Ook heb ik in de fysieke winkel (weliswaar in Eindhoven) uitstekende hulp gekregen bij mijn keuze. Kan kamera-express zeer aanbevelen.
VerzendingNa het bestellen kreeg ik een paar uur erna al mijn mail dat de camera verzonden was. De dag erna lag hij in de bus.
AlgemeenHet hele proces van reservatie tot het ophalen en betalen verliep vlot. Gereserveerd en de volgende dag kon ik al om mijn camera.
KlantenserviceMoest mijn camera online reserveren door coronamaatregelen maar in de winkel kreeg ik nog uitgebreid antwoord op mijn vragen. Ook op mijn mails kreeg ik telkens reactie.
Algemeengoed website, goed op de telefoon om advies te geven, goed prijs en goed levering
AlgemeenZeer eenvoudig om de bestelling te plaatsen. Ik bestel normaal bij een andere zeer bekende website, doch via tweakers ontdekt dat deze televisie hier 100 euro goedkoper was
VerzendingVerzending was op tijd geleverd door een koeriersdienst uit NL
AlgemeenMeilleure qualité
Top
Design
Mieux que samsung et LG
Image et son nickel
Je le conseille vraiment
Et c’est pas cher du tout
Magnifique
KlantenserviceTooop
AlgemeenIk heb een nieuwe lens en mount adapter besteld. Heb hele goede informatie gekregen voor ik mijn aankoop gedaan heb, alles is vlot verlopen, blij mee.
AlgemeenDe producten terugvinden verliep zeer vlot en gemakkelijk. Men beschikt over een zeer goede service!
AlgemeenDetailed website, great customer service, fast response rate to questions, friendly personnel always available for help and advice
VerzendingI have always had a great experience with kamera express. Emails are sent in timely fashion help you track your order which 99% of the time arrives within 24hrs of the command
Very fast in responding, gives clear estimation of the problem and proposes logical solutions
AlgemeenProduct kon snel na reservatie afgehaald worden in de winkel en lag klaar. Vlotte service. Product tiptop in orde en zeer tevreden over!
VerzendingProduct werd afgehaald. Alles lag klaar.
KlantenserviceZie bovenstaand.
AlgemeenZowel de website als de fysieke winkels zijn gewoon top!
Klantvriendelijkheid, service en scherpe prijzen.
Al elke keer tevreden.
Altijd zoals afgesproken
KlantenserviceIn de winkel krijg je steeds de correcte info.
AlgemeenIk heb de tv besteld en ben heel erg benieuwd naar de tv want ik heb goede teviews gelezen
AlgemeenGreat overall experience,
Staff knows what they are talking about and will do their best to find the product(s) that fits you the best.
AlgemeenOp zondag mijn bestelling geplaatst en op maandag mocht ik deze al gaan afhalen. Zeer vriendelijke mensen in de winkel en ook de service lijn was zeer behulpzaam! Ik ben dus een tevreden klant!
AlgemeenDinsdagmiddag besteld, woensdagmiddag in huis. Niet veel op aan te merken. Alles was in orde en netjes verpakt.
VerzendingDe bezorger van PostNL dropte het pakket gewoon af aan de deur en reed weg, zonder zelfs aan te bellen en iets van identificatie te vragen (zoals het normaal zou moeten). Als ik niet thuis was ging dat pakket van € 2500 zomaar aan de straatkant blijven staan.
Algemeenuitstekende klantenservice zowel fysiek als via mail. De eerste camera bleek de binnenste verpakking niet meer verzegeld te zijn. Dit werd zonder morren omgeruild nadat ik dit thuis had opgemerkt.
Verzendingin de winkel als afhaalpunt.
KlantenserviceHet eerste toestel bleek de verpakking van de body niet verzegeld .Dit is zonder probleem omgeruild naar een nieuw toestel in verzegelde verpakking. Zowel klantendienst als de winkel zelf waren uiterst behulpzaam en vriendelijk. Men was de actie gratis Capture One vergeten maar ook dat is onmiddellijk rechtgezet.