Gebruikers over webshop Kamera Express België
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMy order arrive in the store really fast. The sellers were nice and gave me good advices.
AlgemeenVandaag voor de eerste keer in de superstore in Gent geweest. Ik ben er vriendelijk, hulpvaardig en professioneel ontvangen. Ik kreeg de correcte uitleg waardoor ik de juiste producten kon aankopen. Een echte aanrader.
VerzendingDoordat ik in de winkel zelf was, kon ik het grootste deel van mijn aankoop direct meenemen. Enkel 1 aankoop wordt thuis nageleverd.
Algemeenzeer goed klantenservice snel geholpen maar de web site is soms niet correct maar is wel duidelijk
AlgemeenDe bediening was zeer vriendelijk, en de uitleg uitgebreid en met veel expertise. Een aanrader. Gekocht in de winkel.
Algemeengoede voorlichting over de camera en lens en makkelijke bestelling en levering en op tijd
Verzendinghet bestelde product werd netjes geleverd binnen de gestelde termijn
AlgemeenIk bestelde mijn toestel online en reserveerde het in de winkel. Heel handig en makkelijk.
Vriendelijke verkoper die mij wat info gaf.
Ik besteld ook een lens die van Luxemburg moest overkomen. Na een paar dagen al beschikbaar en netjes een mail gekregen om te zeggen dat mijn bestelling was toegekomen.
Algemeennieuwe led tv gekocht duidelijke info gekregen, scherpe prijs en info 24uur levering was stipt op tijd
Verzendingsnel en goede track and trace opvolging
AlgemeenHet is gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Je kan ook vergelijken. Wat misschien beter kan, is grotere geheugenchips aanraden bij fototoestelen die zware foto's nemen.
VerzendingHet product was goed verpakt en eigenlijk nog goed ook, want de doos was langs de buitenkant beschadigd.
KlantenserviceEr wordt vrij snel geantwoord op vragen en ze geven ook bijkomende uitleg.
AlgemeenMen deelde mij eerst mee dat de bestelde cameralenzen niet voorradig waren, evenwel heeft iemand anders dit herbekeken en de volgende dag kreeg ik al mijn producten.
Verzendinggoed
Algemeeninteressant om verlengde garantie te krijgen bij het invullen van een review. Zeer tevreden dat de standaard garantie langer zal zijn.
AlgemeenLame dat je een review moet achterlaten om extra garantie te krijgen. zou dit eerder doen wanneer claim effectief nodig is om aan te tonen dat de standaard garantie niet voldoende was. Wel mooi meegenomen, maar that's it
VerzendingIk ben het product zelf gaan afhalen in de winkel
KlantenserviceGoede bediening in de winkel
VerzendingIk ben het product zelf gaan afhalen in de winkel
KlantenserviceGoede bediening in de winkel
AlgemeenVriendelijke , professionele bediening !
Was erg aangenaam verbaasd door de vriendelijke en behulpzame houding van de werknemers !
AlgemeenVriendelijke , professionele bediening !
AlgemeenUitstekende toelichting in de winkel. Medewerker is spontaan aan de slag gegaan om de meest ideale camera, objectief combinaties te zoeken voor me zodat ik op de meest voordelige manier mn aankoop kon doen.
KlantenserviceHele goede toelichting en deskundig advies betreffende de objectieven die beschikbaar zijn
AlgemeenIk had een Canon 750D fototoestel in gebruik en na het volgen van een cursus fotografie, was ik aan een beter toestel toe.
Mijn keuze is toen gevallen op de Canon 90 D.
Wat een schitterend toestel is dit! Voor de iets gevorderde gebruiker makkelijk in gebruik en tevens kon ik mijn “oude lenzen” blijven gebruiken.
Kamera Express heeft overigens mijn vorig toestel overgenomen voor een redelijke prijs.
Steeds een duidelijke uitleg en dikwijls goede raad.
AlgemeenEr waren geen problemen bij de betaling. De betaling ging zeer vlot met de app.
VerzendingBinnen de 24u geleverd.
KlantenserviceBinnen de 24u antwoord op mijn vraag.
AlgemeenLens gereserveerd om op te halen in de winkel. Bij ophaling meer info gekregen over deze lens en is mij een andere aangeraden.
KlantenserviceBij ophaling meer info gekregen over deze lens en is mij een andere aangeraden, die beter paste bij mijn gebruik.
AlgemeenSnelle en conforme levering. Zeer tevreden met mijn ervaring bij Kamera express, raad ik aan
VerzendingUltrasnelle levering op de volgende werkdag
KlantenserviceKwaliteit van de klantenservice: beschikbaarheid, luisterbereidheid, reactievermogen, efficiëntie
AlgemeenGrote webwinkel. Makkelijke bestelling. Goede support. Alle gekende merken aan scherpe prijzen. Ook (voor Corona) enkele malen naar de winkel zelf geweest: Daar ook goede support gekregen, en terugname van verkeerd bestelde producten was geen probleem.
VerzendingDe bestelling is vlot verlopen. Er was een kleine vertraging in levering, maar na melding via de support email is er zeer snel gereageerd door Kamera-Express. De levering zelf verliep heel vlot en perfect binnen het voorziene tijslot. De koerier neemt zelf contact met je op om datum en tijdslot te melden. TOP!
Klantenservicesnelle reactie na mijn support email: binnen 60 minuten!