Gebruikers over webshop Kamera Express België
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenGemakkelijke website waar een goede uitleg staat bij de producten. Bestellen en betalen gaat vlot. Er is de mogelijkheid om het product zelf in de winkel af te halen. Voor sommige duurdere en/of fragiele producten vind ik dit belangrijk.
Ook reeds producten laten leveren en dat ging snel.
Nikkor lens. Gekozen voor afhaling in de winkel, product was zeer goed verpakt komende van het depot. Verkoper pakte de doos uit en liet me de lens controleren.
KlantenserviceContact gehad telefonisch en via Whatsapp. Telefonisch hang je wel even aan de lijn voordat je contact krijgt maar dit wordt toegelicht bij het begin van het gesprek. Je hebt dan de keuze om te wachten of je kan een Whatsapp sturen. Antwoord via Whatsapp laat wel enkele uren op zich wachten. Maar dit geeft men ook aan.
AlgemeenSuper makkelijk en vlotte bestelling, duidelijke website waarop je meteen vindt wat je nodig hebt en daarbovenop ook nog eens de volgende dag thuis geleverd! Voor herhaling vatbaar.
VerzendingDe volgende dag heb je het product al ik huis! Top service
AlgemeenVlotjes een lens kunnen aanschaffen via de webshop. Duidelijk en prachtig overzicht en net zoals men nieuwe lens, haarscherp en glashelder!
VerzendingDe levering verliep correct en werd veilig geleverd in een afhaalpunt naar keuze.
KlantenserviceAltijd behulpzaam bij vragen. Klachten heb ik nog niet gehad 👍
AlgemeenIk ben al jaren klant bij kamer express. heel duidelijke website. goede prijzen en heel snelle levering. al jaren zeer tevreden klant.
Verzendingsnelle verzending en levering en artikelen goed verpakt. nog nooit problemen ondervonden bij de verzending van aangekochte goederen
AlgemeenHeel makkelijk om een bestelling te plaatsen. Website is heel overzichtelijk en je kan makkelijk de verschillen opzoeken op de site.
VerzendingIk duidde aan om de maandag mijn pakket te ontvangen in plaats van de dag erna (omdat ik niet thuis ging zijn). Kwam de maandag toe en producten werden met zorg afgeleverd.
KlantenserviceIk kreeg de factuur heel snel maar wou graag de factuur op mijn bedrijfsnaam zetten om zo de factuur ook via Peppol te ontvangen. Dit verliep heel vlot en gaven me ook de tip om een ander account te maken met m'n bedrijfsnaam.
AlgemeenIk ben supertevreden over mijn ervaring bij Kamera Express. De medewerkers hebben mij heel goed geholpen bij het kiezen van een geschikte zoomlens én een bijhorende UV-filter. Ze namen echt de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaven duidelijk en eerlijk advies, waardoor ik met een gerust gevoel mijn keuze kon maken.
Kortom: deskundig advies, snelle communicatie en een fijne service. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar fotoapparatuur!
Alles werd netjes en correct verzonden. Bovendien had ik mijn bestelling sneller in huis dan verwacht.
KlantenserviceWat ik ook erg apprecieerde: ik had hen op een zondag via Messenger gecontacteerd met een vraag, en maandagochtend kreeg ik al een vriendelijk en duidelijk antwoord terug.
AlgemeenIk heb al frequent gekocht bij Kamera Express, waaronder lenzen, maar ook studio materiaal.
Dit wordt steeds tijdig en vlot geleverd. Ook in de winkel is het personeel steeds vriendelijk en behulpzaam; je merkt dat het mensen zijn die er wel iets van kennen.
Snel en vlotte levering. Duidelijke communicatie over levertermijn. Geen schade aan de bestellingen.
KlantenserviceNog niet zoveel contact gehad met de klantenservice na een slechte bestelling. Wal al in de winkel contact gehad en daar werd ik steeds goed geholpen.
AlgemeenVoor alles wat met Fotografie te maken heeft denk ik meteen aan Kamera Express.
Kamera Express België heeft een gigantisch aanbod en goede prijzen.
Centjes besparen? Bekijk tevens zeker de interessante voorraad tweedehands produkten.
Best mogelijk dat je ietwat overdonderd bent door de omvang van het gamma of niet precies weet wat je nu best nodig hebt. Geen probleem! Laat de mensen bij Kamera Express weten welk fotografisch pad je bewandelt en/of wat je zoekt. Vakkundig advies zal snel geleverd worden en helpen om het juiste materiaal te verkrijgen.
Bovendien bevat de website nog een ton aan informatie. Klik zeker op de links "Inspiratie" en "Academy" om specifieke kennis en tips te verwerven.
Diensten voor aankoop/inruil van je apparatuur, verhuur van benodigdheden en een afdrukservice maken het plaatje compleet.
Zeer vlotte verzending.
Verschillende mogelijkheden om te contacteren.
Snel antwoord op vragen ivm verzending.
Vlotte service. Veel hulpvolle informatie reeds terug te vinden op de Website. De link "Services" -> "Advies" is top!
AlgemeenHeel fijn geholpen geweest in Wilrijk. Op voorhand gemaild met Ronny. Ik denk in de winkel ook door hem geholpen te zijn geweest. (man met wit/grijze baard) Ik zocht een goede verrekijker. Ik heb er verschillende kunnen testen en vergelijken. Er werd ook doorgevraagd ifv het gebruik om advies en tips te kunnen geven. Er werd echt moeite gedaan om me te helpen met wat ik nodig had. Dankjewel daarvoor!
VerzendingZe hebben maar een beperkt aantal verrekijkers in de winkel en had dus zelf enkele verrekijkers gereserveerd via mail om te kunnen testen en een beslissing te maken. 1 dag later kreeg ik al een mail dat ze toegekomen waren in de winkel. Na gesprek en testing waren de verrekijkers die ik zelf had uitgekozen misschien toch nog niet helemaal wat ik nodig had. Ik kreeg enkele andere opties om te testen. Maar was nog niet tevreden over de vergroting, wel de kwaliteit van de glazen. Dan hebben ze voor mij enkele verrekijkers besteld vanuit het magazijn en kon ik daarna de bestelde verrekijkers nog eens komen testen. Zo kon ik een goede keuze maken.
KlantenserviceMensen zijn vriendelijk en bereidwillig. Er wordt geluisterd in functie van het gebruik om te zien wat past bij jou.
AlgemeenGoeie service, snelle levering, kwaliteitsvolle producten! Je vindt er tal van producten voor beginnende als ervaring video/fotografen.
VerzendingKreeg het op de datum die was toegewezen dus daar ben ik heel tevreden over.
KlantenserviceVlotte website en alles was duidelijk toen ik zocht naar hoe ik mijn ondernemingsnummer moest toevoegen.
AlgemeenLevering direct ontvangen, hele goeie service. En heel netjes ingepakt, was een extreem aangename ervaring.
VerzendingDirect ontvangen door een vriendelijke bezorger, en ruim binnen de tijd. 1 dag levertijd was echt perfect gegaan.
KlantenserviceWas allemaal heel duidelijk en ik heb duidelijke mails ter bevestiging ontvangen.
AlgemeenSuper service au kamera Express de Evere. Rapide, patient, efficace.
Je suis passé me renseigner un jour et j'ai été parfaitement pris en charge et j'ai trouvé réponse a mes questions.
J'ai téléphoné pour réserver une caméra et je suis passé la semaine d'après et tout était prêt. Le service est top.
AlgemeenHet plaatsen van de bestelling ging zeer vlot. Samen met mijn vrouw is dit de derde aankoop in een jaar tijd. We zijn telkens zeer tevreden van het materiaal en de toelichting die we in de winkel krijgen als we aangeven waar we naar op zoek zijn.
Het enige minpuntje bij het afronden van onze online bestelling was dat het niet lukte om met de Visa te betalen. Toen we het proces opnieuw deden en met de gewone bankkaart probeerden, lukte het wel!
Het product werd geleverd binnen de aangegeven termijn. Het was ook zeer handig dat ik het kon laten leveren in een automaat van B-Post!
KlantenserviceDe lens hebben we tweedehands online besteld, maar de body van onze camera hebben we fysiek gekocht bij de winkel van KameraExpress in Mechelen.
Zowel online als in de winkel worden we altijd zeer vriendelijk en to the point verder geholpen.
AlgemeenTweedehands product dat als “goede staat” werd omschreven, maar in uitstekende staat is aangekomen. De beste prijs vergeleken met veel verschillende nationale en internationale winkels. De lens zelf is fantastisch: scherp, snel en licht van gewicht.
VerzendingDe levering was op tijd en het was mogelijk om het pakket naar een bpost-afhaalautomaat te laten verzenden, wat een groot pluspunt is.
AlgemeenEen zeer mooi aanbod en duidelijke foto's van tweedehands producten.
De producten uiteraard ook helemaal niet op aan te merken.
Kijk uit naar mijn volgende aankoop! 😁
Levering verlopen zoals op de website vermeld. Tijdig verzonden, goed verpakt en veilig aangekomen!
KlantenserviceDuidelijke communicatie via mail en goede uitleg bij vragen. Zeer tevreden
AlgemeenWij zochten een licht en compact reistoestel (voor mij) en een handige vlogcamera (voor mijn dochter). Voorzien van een zoeker wat bij compacte toestellen dikwijls ontbreekt. De verkoper van Kamera Express heeft uitgebreid, met veel geduld en vakkennis, de verschillende mogelijke toestellen gedemonstreerd, met voor- en nadelen. waarna onze keuze op dit toestel (A6700) gevallen is. Licht en compact maar toch alle nodige mogelijkheden. Gebruiksvriendelijk, je kan er direct mee aan de slag. Zeer goede service van Kamera Express.
KlantenserviceDe medewerker van Kamera Express nam ruim de tijd om de verschillende toestellen zorgvuldig toe te lichten en te demonstreren, waarbij zowel de sterke als de minder sterke punten duidelijk werden uitgelegd voor onze gebruiksdoeleinden. De service bij Kamera Express was uitstekend.
AlgemeenIk had altijd heel goede ervaringen met Kamera Express. De online winkelervaring is top. Het gamma maakt de keuze voor materiaal ook behapbaar en overzichtelijk.
Je voelt een duidelijke kennis van zaken.
Ik wil ook extra complimenten geven aan de ervaring in de fysieke winkels. Geen verkopers met een script, maar mensen gepassioneerd door film, video en fotografie die je met veel plezier en geduld verder helpen.
Een markant contrast met online massaverkoop (bol, amazon)!
Alles verloopt prima!
Steeds zorgvuldig verpakt.
Vlotte levering!
Prima ervaring.
Altijd heel goed geholpen geweest! Duidelijke ondersteuning en transparante deadlines (i.v.m. reparaties).
AlgemeenHele vlotte levering. Net materiaal. De lens is in perfecte staat. Goed verpakt en snel geleverd.
---
Ik heb geen contact moeten opnemen met de klantenservies. Dus geen ervaring mee
Heel snelle levering. Zaterdag besteld en dinsdag binnen gekregen. Super
AlgemeenWebsite is zeer overzichtelijk, krijgt bij alles een zeer correcte uitleg. Kon gemakkelijk camera's met elkaar vergelijken.
VerzendingHad de camera om 10 uur in de ochtend besteld, heb hem in de avond om 7 uur ontvangen. Kon alles goed volgen
AlgemeenHele ervaring was uitstekend; alles verliep soepel, het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen en de service maakte het helemaal compleet.
VerzendingDe levering was snel, probleemloos en netjes verpakt, precies zoals beloofd.
KlantenserviceDe klantenservice was vriendelijk, professioneel en loste mijn vragen direct op.