Gebruikers over webshop Coolblue.be
Review toevoegenAlles verliep vlot om de proggrama's te installeren en email over te brengen zal in de toekomst nog wel een laptop kopen bij coolbue.be
Verzendingalles was reeds om 10.00 uur afgeleverd aan mijn woning.e
ik ben heel tevreden over zowel de kwaliteit van de website als de betaling als de aflevering van het pakket. Alles is heel vlot verlopen zonder moeilijkheden.
Ik had 1 vraag betreffende mijn factuur en ik werd direct vriendelijk en spontaan geholpen door iemand van de helpdesk van Coolblue.
zoals beloofd werd het pakket heel snel en correct geleverd, sneller als aangekondigd zelfs
Klantenserviceik heb eenmaal contact gehad met de klantendienst van Coolblue en werd vriendelijk, spontaan en snel geholpen
Goed apparaatje dat z'n werk perfect doet. Bestelproces verliep goed, afhandeling vlot, goede communicatie. Alleen werd het toestel een dag te laat geleverd en met beschadigde verpakking.
VerzendingDe verpakking was beschadigd en het pakket werd een dag te laat geleverd.
Duidelijk overzicht, en het gebruik van verschillende kaarten is mogelijk, gemakkelijk om de velden in te vullen
VerzendingMaandag was leveringsdag, , op woensdag nog steeds geen levering en geen oplossing, ben nog steeds wachtende
KlantenserviceNa 3 keer contact is er nog steeds geen oplossing, je moet zelf suggesties doen en blijven hopen. Ik wacht nog altijd !
gemakkelijk te bestellen, goed ontvangen en werkt mits een beetje handigheid zeer goed, handleiding een beetje te bekonpt, moet nogal veel zelf zoeken
Verzending's avonds besteld en smorgens geleverd.... goed hé
Overzichtelijke website met aantrekkelijke prijzen. De artikelen waren snel geleverd en alles was in orde.
Al veel gekocht en altijd al super content geweest. Ook voor garantie doen ze niet moeilijk over terugnames of herstellingen.
VerzendingPerfect op tijd!
KlantenserviceSuper, voor zowel pre- als after-sales vragen steeds binnen 30 minuten een antwoord gekregen.
Het is nog niet mogelijk om op qwerty als 'must' op te geven in de laptopfinder, daarom een ster eraf. Verder ging het bestellen en kopen, en uiteindelijk bezorging, erg vlot.
VerzendingS'avonds laat besteld, s'ochtends vroeg in huis. Goede service!
KlantenserviceWas niet tevreden met eerder gekocht product, heb hem geretourneerd en kreeg volledige bedrag terug, zonder dat ik daar om hoefde te vragen. Verder was het snel afgehandeld.
Ik weet meestal wat ik wil als ik iets bestel op Coolblue. Dit maakt dat ik mijn product in enkele tellen heb gekozen. Hierbij het feit nog eens genomen dat mijn bankkaart bewaard is in mijn account, heb ik op 2 minuten tijd een product gekocht bij Coolblue.
VerzendingHet volgen van een pakketje gaat als vanzelf en is heel up-to-date.
Voor mij persoonlijk is het ook een zaligheid om je bestelde pakketje de volgende dag al in huis te hebben.
Wanneer ik met een vraag zit, kan ik deze makkelijk via Facebook of Twitter stellen en is er meestal binnen het uur al een antwooord.
Ook bij de vertraging van de levering van mijn nieuwe iPhone kreeg in een kortingsbon voor het lange wachten. Van klantvriendelijkheid gesproken!
Perfect mijn keuze kunnen maken en even goede afhandeling van betaling via creditcard. Is ook mijn eerste bestelling van een tweedekansje
VerzendingPakje werd dag nadien reeds aangeboden
KlantenserviceWas niet mijn eerste bestelling op Coolblue, maar zoals altijd perfecte service
Er is een duidelijk overzicht voor alle producten waardoor je snel kan vinden wat je zoekt. prijskwaliteit is zeker ook zeer geslaagd.
VerzendingZoals gezegd op de site werd mijn pakketje de dag na bestelling geleverd aan huis, mooi op tijd. Fantastische site die zijn beloftes naleeft.
Het was een bestelling binnen 2 minuten dat ik heb gemaakt!!
Het was heel snel bestelt zonder fout meldingen!!!!
Het product was binnen 12 uur en 29 minuten aangekomen zeer snel!!!!!!
KlantenserviceIk had via facebook wat vraagjes ik kreeg direct antwoord!!!!
Binnen een paar minuten beste service!!!!
zeer gemakkelijk om te bestellen, overzichtelijk goede reviews bij de producten en vooral super handig om te kunnen betalen met bankcontact. Snelle en correcte levering. Mij gaan ze daar meer zien.
Verzendingheel goed verpakt in een dubbele doos met vulling en mooi op tijd geleverd.
De bestelling is heel gemakkelijk en simpel , en alles is duidelijk Stap per stap, en je kunt direkt betalen.
VerzendingInderdaad, Wat er op website staat is correct, voor 23:59 uur besteld morgen thuis ik had hem rondt de middag gehad mijn oplader..
KlantenserviceDe klantenservice is super, als ik email stuur krijg ik binnen de halfuur een antwoord terug op mijn vorigi bestellingin vb.
Als ik via facebook een vraag steld krijg ik binnen de 10 minuten antwoord met goeien medewerkers!
Het order was voor 20 uur geplaatst en de dag daarop heb ik het pakje om 10 uur ontvangen
Prachtig toch!!!
Ik bestelde een iPhone houder voor de wagen, deze bleek bij Bpost spoorloos. Telefonisch is onmiddellijk een nieuwe bestelling geregeld die de dag nadien netjes is aangekomen. Het toestel was niet zoals we wensten ( het beschermhoesje moest van de iPhone om te passen in de houder). Geen probleem, ik kreeg 3 dagen later het bedrag op m'n rekening. Om mij de moeite te besparen hoefde ik het artikel niet terug te sturen! Top service 👍🏼
VerzendingZie hierboven.
KlantenserviceZie hierboven
Supergemakkelijk te bestellen en een supersnelle levering, zelfs op zondag! Heel groot assortiment aan producten, je vindt er dus zeker wat je zoekt. Enige minpunt is dat het vaak niet goedkoper is dan een "echte" winkel. Als ik dan moet kiezen tussen zo'n winkel of een webshop kies ik wel nog liever voor de echte winkel
Top service, zelfs zondags geleverd! Altijd kwaliteits producten, zeer goede retourservice, niets op aan te merken!
VerzendingGoede verpakking, zondags geleverd, op tijd geleverd tussen het timeframe dat ze meegeven. Niets op aan te merken
KlantenserviceZe antwoorden steeds heel snel, zijn zeer behulpzaam, niets op aan te merken!
Duidelijke info over het product , vergelijken mogelijk met andere producten van het zelfde type
Goede foto's met detail
Supersnelle levering ! Fantastisch
snelle bediening, prijs kwaliteit zeer goed , leveren zeer snel, in goede verpakking geleverd.zeer groot aanbod in winkel.
Verzendingzeer snelle levering en goed verpakt
Klantenservicegeen klachten alles werkt zeer goed