Gebruikers over webshop Coolblue.be
Review toevoegenEens de beslissing is gemaakt is alles in een paar klikken geregeld, snel en makkelijk.
Verzendingvrijdag late namiddag besteld, zaterdag ochtend half 10 met de glimlach afgeleverd...netjes makkelijk en zonder veel rompslomp
Coolblue is een zeer overzichtelijke, klantvriendelijke en aantrekkelijke website dat een uitgebreid gamma aan kwaliteitsvolle producten aanbiedt aan een competitieve prijs. Zowel de reviews als de website zelf helpen je met een goede keuze te maken. De bestelling plaatsen en het betalingsproces verlopen zonder enige ongemakken en het grootste pluspunt is dat je je product de volgende dag al in huis hebt. Je kan je aankoop thuis laten leveren of bij een kiala punt wat zeer handig is indien er overdag niemand thuis aanwezig is. Kortom: een mooie klantvriendelijke website, kwaliteitsvolle producten aan uitdagende prijzen, een goede customer service en een uiterst snelle professionele verzending.
VerzendingDe verzending verloopt uiterst efficient. Je wordt via email op de hoogte gehouden van het verzendingsproces en de volgende dag krijg je je aankoop thuis geleverd of op een zelf gekozen kiala punt.
KlantenserviceIk heb de customer service aan de lijn gehad omdat mijn visa eerst niet aanvaard werd, maar de erg beleefde en geduldige Said legde me uit wat er aan de hand was en uiteindelijk werd de betaling aanvaard. De jongeman aan de lijn was erg vriendelijk en behulpzaam en dit ben ik eerlijk gezegd niet gewend van een customer service. Had ik meer geld, zou ik alles bij Coolblue bestellen :-)
Zeer tevreden over mijn product en de service van coolblue ik besteld er zeker opnieuwe
Prima werkende website op mijn PC, op de iPad heb ik dikwijls de mededeling dat de server niet gevonden kan worden wat ik trouwens nooit heb met andere sites. Ik heb voor deze bestelling moeten overschakelen op de PC omdat het op de iPad gewoon niet lukte.
VerzendingPrima service, de volgende dag in onbeschadigde verpakking geleverd.
Bestelling geplaatst als professional. Had ervoor gekozen dat de levering gebeurde op een ander adres dan het adres waar het BTW nr was gekend. Dit kan blijkbaar niet. Er was geen melding daarover tijdens het bestellen. dus kreeg pas de volgende dag een melding in mijn mail : Nogmaals hartelijk dank voor uw bestelling, helaas kunnen we de order niet aan u uitleveren.
Het door u vermelde BTW-nummer is volgens Vies en/of KBO niet geldig of niet correct, eventueel in combinatie met het afleveradres, om in aanmerking te komen voor een intracommunautaire levering.
daardoor ben ik 1 dag verloren
Na bellen met Coolblue ivm probleem leveringadres (zie hierboven) was dit opgelost en ging de levering gebeuren op zaterdag.
zaterdag is er niemand langsgeweest niettegenstaande er op internet te lezen stond dat er iemand aan de deur was geweest van B-post.
25/06/2016 11:21 Nieuwe aanbieding voorzien : volgende werkdag - bericht gelaten MECHELEN MAIL
25/06/2016 11:18 Nieuwe aanbieding voorzien : volgende werkdag - bericht gelaten MECHELEN MAIL
25/06/2016 07:43 Zending onderweg voor levering MECHELEN MAIL
25/06/2016 00:42 De zending werd gesorteerd Antwerpen X Parcel Sorter
24/06/2016 12:39 Bevestiging van voorbereiding van de zending ontvangen
uiteindelijk heb ik mijn pakje zelf moeten gaan afhalen op dinsdag 28/06
coolblue heeft geluisterd en het nodige gedaan wat in jullie mogelijkheden lag.
misschien moet er toch iets gedaan worden bij bestelling als je een ander leveringsadres selecteerd dan het facturatieadres voor prof.
spijtig genoeg is van de belofte volgende dag levering niks in huis gekomen.
23/06 besteld en betaald via paypal, zelf opgehaald op 28/06
mvg
Zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website met een uitgebreid aanbod. Het bestelproces verloopt erg vlot en er zijn voldoende betalingsopties.
VerzendingDoor een stakingsactie was de levering met enkele dagen vertraagd.
producten zijn gemakkelijk te vinden, leuk dat er ook pakket worden aangeboden. zo vermijd je dat er bv. verkeerde inkt bij de printer wordt besteld.
Verzendingmijn pakket isin 2 delen op donderdag avond 22u besteld en tot nu zondag 13u nog altijd maar 1 van de 2 pakketten ontvangen. iemand gebruikt online bestellingen voor de snelle leveringen... jammer dat het achterblijft
Klantenservicemail gestuurd na geen ontvangst van deel 2 ze kijken wat ze kunnen doen ...
Top levering! vriendelijke helpdesk! product werd in goede staat geleverd. top werking van het product
VerzendingDe zending kwam wel 1 dag later toe dan verwacht, maar had misschien met staking bij de post te maken.
KlantenserviceHelemaal geen opmerkingen
levertijd was 2 tot 3 weken in pre order, echter krijg je je pakket 2 maand later
VerzendingGeen probleem over levering, enkel feit van de lange wachttijd betaling 28 april 2016 - 10 juni 2016 factuur en verzendingsdatum.
Klantenservice2 x gebeld en 1 mail binnen een uur antwoordt, de reactie en tweede mail via de website zonder feedback. De slogan met een glimlach werd een domper op de aankoopkeuze bij COOLBLEU. Hoop via deze weg een duidelijke en eerlijke communicatie te voeren.
Betaald via Paypal, meteen bevestiging van ontvangst ontvangen en kort nadien ook van de verzending
VerzendingMijn bestelling kwam binnen de 24u in perfecte staat aan bij ons thuis
Ik vond meteen het product dat ik zocht door het in te geven bij zoeken! Ook de klantendienst hielp mij meteen bij mijn vragen.
VerzendingOp woensdagavond besteld en op donderdag om 9u al geleverd.
KlantenserviceVia chat hielpen ze mij meteen, als er via chat niemand beschikbaar was heb ik een mailtje gestuurd waarop ik binnen het half uur een antwoord heb gekregen.
De behandeling van de bestellingen zijn supersnel. Alles wordt goed opgevolgd, zowel de bestelling, de betaling en de levering. Een dikke 10
Niet de allergoedkoopste, maar wel bijzonder gemakkelijk om te bestellen en een goede service. Je krijgt informatie zodra het pakket is verzonden en al mijn bestellingen zijn op tijd toegekomen (de dag nadien).
VerzendingWat ik erg handig vind aan Coolblue is de mogelijkheid tot levering in een Postpunt (bv. Carrefour). Je haalt dan de dag na de bestelling gewoon de doos af en hoeft niet meer thuis te wachten tot het pakket wordt geleverd.
Dit is al de tweede maal dat wij bij coolblue hebben besteld. Wij zijn hier zeer tevreden van. Zowel van de prijs als de levering. Wij gaan dit in de toekomst nog veel doen 😊
Steeds snelle service en correcte afhandeling. Ook van producten die je retour stuurt. De mensen zijn er ook altijd zeer vriendelijk.
VerzendingGegarandeerd levering de dag erna en zonder meerprijs. Als je echt niet kan wachten kun je het o dezelfde dag nog laten leveren (mits je op tijd besteld en een kleine meerprijs)
KlantenserviceSteeds snelle oplossingen en duidelijke opvolging. Indien je vragen hebt over je product weten zij het antwoord.
Overzichtelijke site waarop producten makkelijk terug te vinden zijn. Betaalproces verloopt heel vlot en makkelijk.
VerzendingZaterdagnamiddag besteld en volgende ochtend (op zondag!) reeds geleverd. De verzending is altijd al heel vlot verlopen.
Het is zeer gemakkelijk in gebruik. Je kiest het toestel en kan bij de keuze de reviews van het bepaalde toestel lezen, je maakt een account aan en betaalt en de volgende dag heb je het in huis. Zelfs op zondag. Ik bestelde een cadeau voor Moederdag en kon het cadeau op die dag zelf laten leveren bij mijn mama thuis. Goede service!
VerzendingHet toestel kwam aan op die zondag en tussen de uren waarover ik via mail op de hoogte gebracht was
Makkelijke en snelle betaling.
Er zijn genoeg opties om te betalen: visa, bancontact, paypal, vooruitbetaling, ...
Coolblue houdt je goed op de hoogte van een bestelling en heeft een snelle levertijd. Ook weer veel opties om te leveren (in de winkel afhalen, postpunt, een afspraak maken om thuis te laten leveren,...)
KlantenserviceVeel mogelijkheden om coolblue te bereiken en in mijn ervaring steeds een snel en behulpzaam antwoord.
Bestelling plaatsen was een fluitje van een cent :-) en mercikes voor de snelle levering.