Gebruikers over webshop Coolblue.be
Review toevoegenCoolblue is een plezier om aan te kopen: gemakkelijke en to-the-point zoekfunctie, duidelijke aanbiedingen, duidelijke promoties, aankooppaketten met meerwaarde, gemakkelijke afhandeling van de bestelling, op tijd geleverd. Wat kan je dan nog meer verwachten?
De online bestelling ging vlot en gemakkelijk.
Er staat ook genoeg informatie over de producten op de website.
Het product was op tijd en was zorgvuldig verpakt.
Zoals steeds kon ik makkelijk mijn artikel dat ik wou kopen terugvinden op de site van Coolblue, Ook het bestelproces verliep zoals steeds snel en uitstekend en minder dan 24 u later had ik mijn pakje in huis.
VerzendingDe levering is steeds binnen de 24 u en meestal veel sneller.
KlantenserviceKlantenservice is ook uitstekend. Ook als je een probleem hebt met een bestelling wordt je snel en vriendelijk geholpen.
Vlotte werkwijze, gemakkelijke site. Wijst zichzelf uit. Veel keuze.goede omschrijving van de producten. Enkele foto's
VerzendingCorrect
KlantenserviceZeer correct en vriendelijk
Ik vond mijn product makkelijk terug op de website en ook de betaling verliep zeer vlot
een goede prijs / kwaliteit verhouding. ik heb Nog nooit problemen met de betaling gehad.
VerzendingEenmaal eens problemen gehad waardoor ik mijn pakketje later kreeg maar voor de rest is het een topservice. Zeer snelle service.
KlantenserviceJe wordt onmiddelijk geholpen als je problemen of klachten hebt.
Pakket werd de volgende dag geleverd. Ik had een nieuwe gsm nodig dus dan is het wel handig dat je op een snelle levering kan rekenen.
VerzendingHeb een huawei P8 lite gekocht en heb nog geen negatieve dingen ontdekt aan het toestel, wel heb ik gehoord/gelezen dat de gyroscoop is uitgeschakeld in deze toestellen.
UITSTEKENDE SERVICE
KREEG MAIL EN SMS ALS PRODUCT TERUG VOORRADIG WAS EN KON DAN DIRECT BESTELLEN
GISTEREN BESTELD VANDAAG ONTVANGEN
ALLES IN ORDE MET PRODUCT ALLES WAT BESTELD WAS ZAT IN DE DOOS
PRODUKT WAS NIET VOORRADIG,KREEG SMS EN KON DIRECT WEER BESTELLEN EN ONTVING HET DE DAG NADIEN
Via Coolblue een smartphone besteld welke in de meeste winkels tijdelijk niet meer in voorraad was, ik had nog de keuze uit meerdere versies (geheugen) en kleuren. De prijs was ook te vergelijken met de solden prijzen elders, dus dit zat ook zeker goed. Betaling via bancontact verliep ook perfect. Om 22u 's avonds besteld en dags nadien in de voormiddag aan de deur afgeleverd.
VerzendingProduct werd aan de deur afgeleverd en zat netjes verpakt zodat de kans op beschadiging zeer klein is.
Super, vlotte site. Eenvoudig, maar toch kan je je zoekopdracht verduidelijken. Betaling ging zonder problemen.
KlantenserviceIk had een vraag over een laptop, deze werd dezelfde dag nog beantwoord.
goeie aankoop geweest .
Het betalingsproces is zeer snel en eenvoudig verlopen. Via bancontact kan je dit zeer snel en correct afronden.
VerzendingDe levering was snel, eenvoudig en correct. Het product werd de dag ervoor om 23.30h besteld en was volgende dag al voor de middag geleverd via bpost.
KlantenserviceBen goed verder geholpen, niet altijd even snel. Wel wordt er telkens getracht om een oplossing te zoeken.
Super snel geleverd, bijzonder intuitieve webshop, een voorbeeld voor heel veel andere internetwinkels. Geen enkele verbetering te wensen.
Goede website, laat vergelijking van toestellen toe. Snelle en correcte levering (met Bpost, waarmee jullie meewerken om een bedrijf in moelijkheden te redden). Allemaal goed nieuws !
VerzendingSnel en goed
Product dat nog niet stuk was maar slijtage vertoonde aan elektronische component zonder problemen mogen ruilen 2 maand voor einde van garantieperiode. Top service dus.
VerzendingVolgende dag smorgends al geleverd.
KlantenserviceDeden totaal niet moeilijk over een product in te ruilen dat leek kapot te gaan net voor einde garantie maar dat nog niet echt stuk was. (Wat ik ook zo vermeld heb telkens)
het is heel gemakkelijk voor alles voor te betalen en het is goed aan gekomen
Verzendinghet is goed terecht gekomen
Klantenservicealles was in orde
Ik heb via deze site een verlengkabel van 5 meter gekocht voor mijn vader zijn hoofdtelefoon .De service liep uitstekend; zeer degelijke communicatie, zeer vriendelijk personeel en zeer overzichtelijke en duidelijke site. Door een miskoop heb ik uiteindelijk zowel mijn miskoopte kabel als de juiste versie gekregen, waarbij ik enkel de eerste heb moeten betalen.
VerzendingLevering gebeurt goed. De levertijden worden vrij goed nageleefd, geen aanmerkingen daarover. Binnen de 48h heb ik het product ontvangen. Goede verzending en afhandeling, maar ik heb al beter/sneller gezien.
KlantenserviceVoor vaderdag heb ik mijn vader een sony MDR-1A hoofdtelefoon gekocht. Gezien hij de hoofdtelefoon ook vaak voor de tv, die ongeveer op 3m kijkafstand staat, ging gebruiken, wilde ik een verlengkabeltje van 5 meter kopen. Helaas paste de gekochte verlengkabel van Coolblue.be niet, hoewel er toch op de site vermeld stond dat deze compatibel was met de genoemde headphone. Via de klantenservice van coolblue heb ik een andere kabel (de juiste) opgestuurd gekregen. De verkeerde kabel heb ik mogen houden. Uiteraard ben ik dus erg tevreden over deze manier van werken bij Coolblue.be, Ik kan de klantenservice van Coolblue alleen maar aanbevelen aan iedereen, deze webshop mag hier echt trots op zijn, topservice!
Niet de eerste keer dat ik een aankoop bij Coolblue heb gedaan, en ook niet de laatste. Een product kiezen naar wens, op de website, was makkelijk, transparant en efficient. Alles verliep naar wens.
VerzendingNog voor de middag geleverd, de dag na bestelling. Niets op aan te merken. Goed verpakt.
KlantenserviceOmdat ik reeds een kredietkaartnummer in het systeem had zitten van een vervallen kaart, en omdat mijn huidige kaart hetzelfde nummer heeft, wou het systeem de betaling niet uitvoeren. Echter, na telefonisch onderhoud werd me een nieuwe betalingslink doorgestuurd en daarmee lukte betalen wel. Nadien heeft men me per email gecontacteerd om het kaartprobleem op te lossen, wat dus nu ook gedaan is. Zeer responsieve klantenservice.
Op tijd geleverd zoals aangegeven. Het product is in orde, de iPhone zoals deze besteld is.
VerzendingPrima.
KlantenserviceGeen ervaring.
S'avonds besteld, de volgende dag s'morgens al in de bus, zeer goede service zoals gewoonlijk