Coolblue.be

Gebruikers over webshop Coolblue.be

ik sta altijd versteld van hoe vriendelijk men is en hoe vlot alles gaat.

Echt een van de beste webshops naar mijn ervaring.

Ik heb dit zondagavond laat besteld en de volgende morgen had ik het pakket al ontvangen. Uitstekende service!!

Zeer vlotte service, veel productkeuze, scherpe prijzen. Levering vlot en correcte opvolging van het pakket.

De bestelling was uitstekend verlopen. Geen enkel probleem. Dus voor herhaling vatbaar. Ik zal nog eens bestellen.

B-post is een beetje ver van mij, en als ik niet thuis ben moet ik mijn bestelling in de post halen. Maar het is niet erg.

Een Canon G7X II gekocht aan een zeer scherpe prijs. De bestelling liep vlot, de levering was goed op tijd, ik werd uitvoering geïnformeerd. Uitstekend dus.

Ik heb al vaak bestellingen geplaatst en zal dat ook blijven doen.
Geen opmerkingen! Het kiezen van de juiste items is kinderspel door de vergelijkingen die ik kan doen. En eenmaal geleverd is het uitpakken en beginnen te gebruiken. Er is nog niets terug moeten gaan.

Altijd een goede levering gehad! Er is minder dan 12 uur tussen bestelling en levering!

Nog niet veel nodig gehad, maar als ik ze contacteer zijn ze zeer behulpzaam.

Ik zocht het gewoon op met een paar kernwoorden en ik zag direct wat ik nodig had.

Ik had verwacht dat het zo rond 10u zou aankomen, maar het kwam al aan vroeg in de morgen om 8u. Dit is beter dan Bol, want bij hen moet je soms wachten tot na de middag.

ik kon de producten makkelijk vergelijken en zo de juiste keuze maken.
alle specificaties waren goed toegelicht

Nog geen 12 uur na ik mijn bestelling plaatste was het al geleverd

Afspraak is afspraak,zaak voldoet aan wat er van verwacht.Ik kan coolbue bij iedereen aanbevelen,dus grijp je kans

Wat ik ervan verwacht

Helder en duidelijk

Het was gemakkelijk om de bestelling te plaatsen en de betaling uit te voeren. De prijzen werden duidelijk weergegeven.

Volgens de website en de verzendbevestiging zou het bestelde product de volgende dag geleverd worden. Dit was niet het geval en op heden heb ik het bestelde product nog niet ontvangen. Na communicatie via FB met één van de medewerkers van Coolblue bleek dat er een probleem was bij Bpost ivm de verzending van het bestelde product.
In het verleden heb ik al soortgelijke problemen ondervonden. Ik raad Coolbue van ook aan om hier dringend actie in te ondernemen. De klant is hiervan de dupe.

Ik werd via FB te woord gestaan door een Coolblue medewerker.
De oorzaak van het probleem werd meegedeeld. Er werd geen oplossing geboden.

Heel leuk dat ook tweedekans producten met lichte beschadigingen of gebruikssporen worden aangeboden tegen verminderde prijs.

Aflevering aan Bpost punt is super, dan kan je het gaan afhalen wanneer het je het best past!
Kiala afleverpunten zou eigenlijk nog beter zijn (veel dichter bij thuis in mijn geval) .

Zeer correcte en duidelijke informatie over het product, prijs, betaling en levertijden. Ook makkelijk en duidelijk om producten onderling te vergelijken.

Nog nooit beroep moeten doen op de klachten/klantenservice, ik ge er dus van uit dat deze goed tot uitstekend functioneert.

Het plaatsen van de bestelling ging heel makkelijk. De bestelling was zoals beloofd de dag erna ter plaatse. Het product was goed verpakt, geen schade aan de doos.

Overzichtelijke website, heel makkelijk om bestelling te plaatsen, vlotte afhandeling, vriendelijke klantendienst en vooral snel! Alle voordelen van online shoppen gebundeld!

Een kleine vraag over de levering werd snel en vriendelijk beantwoord. Geen lange wachtlijnen maar kreeg snel een medewerker aan de telefoon.

Benodigheden onmiddellijk gevonden, aangevraagd, betaald & ontvangen.
Super handig en correct ! Ik ben fan :0)

Zeer gemakkelijke website, ook mobiel. Bestellen en betalen gebeurt heel straightforward en duidelijk. De filters op de website werken ook naar behoren.

Wanneer er op de website staat "Vandaag besteld, morgen in huis", is dit ook zo, zelfs op zondag.

Er worden geautomatiseerde mailtjes verstuurd bij elk proces van je orderverwerking. Dit vind ik persoonlijk heel handig omdat je op die manier weet wat er met je bestelling aan het gebeuren is.
Met de klachtenservice heb ik geen ervaring en ik vermoed dat dit ook nooit zal gebeuren.

Prima website met duidelijke filter om tot de juiste product keuze te komen. Altijd zeer vlotte bestelling en goede update

Zeer vlugge bediening in Belgie.

Prima opvolging en gemakkelijke return indien nodig

Prima services van coolblue zelf! Heel snel behandeld. Enkel jammer dat bpost het in de brievenbus stak in plaats van af te leveren aan de deur. Zag dit maar later op de dag terwijl ik wachtte tussen 8-16u.

Maar staat los van coolblue natuurlijk, ze hebbe diit heel goed geleverd.

De postbode heeft dit in de brievenbus gestoken (half). Iedereen kon dit er dus zomaar uithalen. Zonder aan te bellen om dit aan de deur te leveren. Heel jammer aangezien ik mijn been gebroken heb en dus wel tot de voordeur kon geraken maar niet tot aan de brievenbus. Zat vol ongeduld tussen 8-16u te wachten :-). Maar ligt volledig aan de postbode.

Goed op de hoogte gebracht via mail van alle stappen en via track en trace te volgen. Het product was perfect in orde dus geen beroep moeten doen op de service.

Gemakkelijke website, overzichtelijk, voldoende informatie over de producten. gemakkelijk te betalen. Grote keuze van producten

Zeer snelle levering

Handige webshop, met de belofte van uw product de volgende in huis te hebben, en het klopt helemaal
uitstekende service na verkoop ook

volgende dag al geleverd en je wordt perfect op de hoogte gehouden van de status van je bestelling

met de chatmogelijkheid word je in een mum van tijd geholpen

Scorekaart voor Coolblue.be