Gebruikers over webshop Coolblue.be
Review toevoegenHeel uitgebreid gamma met prima zoekopdrachten. Zeel eenvoudig ook om vergelijkingen te maken tussen verschillende producten. Betaalmogelijkheden omvatten PayPal wat ik heel erg op prijs stel. Van de verschillende producten die ik de voorbije weken heb besteld, had Coolbleu steeds de laagste prijs én was het gezichte ook effectief in voorraad!
geen probleem kort snel en correct. visa gebruikt en senle werd het winkel wagentje af gererekend
Verzendingnext day is next day
Klantenserviceheb er nog geen aanvaring mee gehad dus zal het wel goed zijn
echter heb een laptop die 4-6 eken naar de producent is? het zou een heel goede optie zijn waarna de HD wordt in gebouwd is een 'vervang' lappy
Ik heb een verkeerde koop gedaan.ik dacht dat de sd kaart pastte in mijn smartphone maar dat was niet het geval
VerzendingOp tijd geleverd
alles verliep heel vlot. Bestelling, en betaling werden duidelijk aangewezen hoe te doen. En erg vertrouwhaar
Verzendinggeleverd zoals belooft op de voorziene dag. Mn kon goede het verloop van bestelling tot levering opvolgen
Klantenservicevlotter kantenservice die me goed heeft verder geholpen
Coolblue kent een zeer uitgebreide catalogus, daardoor was ik in staat een product te vinden ideaal voor mijn wensen, een dergelijk aanbod vond ik niet bij andere winkels.
VerzendingIk heb het product thuis ontvangen slecht 10u na bestelling, veel beter kan je niet verwachten.
Ik ben sowieso fan van Coolblue. Je kan er gemakkelijk verschillende producten vergelijken en de levering verliep zeer vlot. Bij dit product waren ook veel positieve reviews waardoor ik me zekerder voelde van mijn aankoop.
VerzendingDe levering is vlot verlopen, dankzij track & tracé kon ik het goed in de gaten houden en het product was correct verpakt.
Gemakkelijk te bestellen.
Revieuws aanwezig op site.
Overzichtelijke site.
Plus en minpunten worden vermeld op de site.
Snelle levering.
Traject leverancier kan gevolgd worden.
Producten goed ingepakt.
Geen beschadigingen.
Uitstekende Levering en Service. Tot nu toe heb ik altijd de bestelde pakjes binnen de 24uur aan huis ontvangen, ook in het weekend!
Het betalen verliep vlot, de producten konden vergeleken worden. Voldoende technische uitleg en ook de waarderingen waren interessant.
VerzendingEnig nadeel: als je het laat toekomen in het postkantoor toch best even de openingsuren controleren. De dag erop was het pakketje geleverd, doch het postkantoor was pas de dag erop in de namiddag open... frustrerend als je in blijde verwachting bent van dat ene pakje!
The payment by bank transfer worked well every time. But I used this as I didn't had an option to pay via card (mastercard or banccontact) with external payment providers.
VerzendingBPost with bpack worked every time.
KlantenserviceOn the first order I needed some information regarding the process.
Kon mijn aankoop goed vergelijken met andere andere voorstellen rond dezelfde prijsklasse . De aankoop is gemakkelijk en de levering staat de dag erna voor de deur .
VerzendingOmdat ik de dag van levering niet thuis was kon ik de dag later makkelijk afhalen in een postpunt
KlantenserviceBij de keuze van aankoop was ook een filmpje met de nodige info wat de aankoop vergemakkelijkt.
° Het plaatsen van de bestelling verliep vlot.
° Informatie over het product is duidelijk
° Inloggen verloopt vlot
° track en trace code ontvang je snel
° snelle levering
Duidelijke online informatie, eenvoudige zoekfuncties zodat je snel vindt welke laptops aan je behoeften voldoen, eenvoudig de bestelling te plaatsen en snelle levering.
VerzendingOmwille van technische problemen kreeg ik geen verzendbevestiging en kon ik dus ook via de "track and trace" code de levertijd niet opvolgen.
KlantenserviceNa het navragen waarom ik geen verzendbevestiging kreeg, werd dit euvel gauw van de baan geholpen.
pittig mastercard niet geaccepteerd word, mijn vroeger aankoop (LG Scherm) had ik geanuleerd voor dit reeden.
Verzendingaflevering ws tussen 9.00 en 12.00 gepland, maar was op 12.50 eindelijk. geen groot probleem toch. chauffeur was heel vriendelijk.
Klantenservicesnel aankoop en aflevering. goie prijs.
pittig dat MAstercard niet geaccepteerd wordt (terwijl mogelijkheig aangeboden is op site...maar geen verklaringen mogelijk...een kleine google zoeking "coolblue mastercard" geeft verrasend resultaaten!)
veel producten aan de laagste prijs , gratis levering en nog snel ook!
goede service
32gb = 29gb echt
23:45 besteld, volgende dag rond 14h geleverd, top service! Meestal lage prijzen, topkwaliteit en goeie verzending.
Veel keuze in producten.
Het betalen loopt vlot, met genoeg betalingsmethoden voor handen.
gemakkelijk kom verder te shoppen nadat je een product in het winkelmandje hebt gelegd.
Met GLS kon ik mijn pakketje volgen vanaf het vertrek tot de leveringsdag zelf.
Bestellen gaat vlot. Werd de dag erna al rond 9 uur 's morgens geleverd. Geen problemen ondervonden.
Een bestelling plaatsen verliep vlot. Het is eenvoudig om de diverse laptops te vergelijken op de site: alle specifications staan erbij. De laptop functioneert zeer goed, zeker voor zo'n prijs. Coolblue is een aanrader!
VerzendingHet product werd onmiddelijk de dag erna geleverd. Topservice!
snel via bankcontact betalen toch veilig en bij Coolblue betaal je ook geen verzending kosten wat ik goed vind dan kan ik het het besteden aan de aankoop van mijn product
Verzendingals ik ander webshop vergelijk die met Bpost bezorgen is Coolblue het snelst
Klantenservicezeer tevreden