Coolblue.be

Gebruikers over webshop Coolblue.be

Ik plaatste de bestelling 's avonds na 20u, en de volgende dag werd mijn bestelling al 's ochtends geleverd!

Vlugge levering en profuct voorradig terwijl het elders uitverkocht was! Supergoede ervaring met deze site

Snelle leveringen, retour werkt ook perfect en snel geld terug garantie. Top service, beter kun je niet hebben

Goed zonder krasssen of kapot aangekomen

perfect

Ik heb een Verticale muis gekocht bij Coolblue

Voor 3 uur besteld en ik had het product netjes om half 8 in de avond.
Zeer fijne service van zowel Dynalogics als Coolblue.

Het is zelfs zo dat dit mijn favoriete webwinkel is voor 90% van de zaken die ik koop.

Het product was netjes in een vreemde doos verpakt. Zoals het hoort

Zéér goede service. Altijd vriendelijk geholpen ! Ook bij het bestellen en terugsturen van een verkeerd aangekocht product, blijft de klantvriendelijkheid en de bediening super. Een echte aanrader !

Zéér vlotte en propere levering. Super content met de snelheid van levering.

Heel klantvriendelijke mensen. Ze verdienen echt een pluim. Zelfs in het weekend of 's avonds een prima contact gehad. Ze staan altijd voor je klaar. De manier waarop ze met mensen omgaan, tovert een lach op je gezicht.

goede, correcte prijs voor dit product, snelle geleverd aan huis, eenvoudige betaalwijze, prima interface voor web shop

Zeer goede en vlotte site die prima werkt en heel erg overzichtelijk is. Betalen gaat vlot.

Mijn enige opmerking is de levering. Volgende dag geleverd is bij beide van men bestellingen nog een dag later geworden dan de tracktrace van bpost.

De goederen voldoen aan de eisen en ze werden op een correcte manier afgeleverd bij ons thuis.

Verzending was in orde.

Website belofte levering volgende dag niet nagekomen en dit was essentiële (het ging over een verjaardagskado!). Web-site belofte om binnen de 60 minuten op e-mail hieromtrent te antwoorden werd ook niet nagekomen. Website belofte om binnen de 30 minuten FB chat te beantwoorden werd ook niet nagekomen. Coolblue houdt zijn beloftes niet. Gelukkig is het product de volgende dag goed en wel (maar dus veel te laat) aangekomen. Resultaat: leverings- en responsbeloftes van Coolblue zijn niet veel waard.

Te laat werd contact opgenomen of gereageerd en door verschillende personen met verschillende boodschappen. Een tegemoetkoming van 10 Euro werd mij aangeboden, maar dat is eigenlijk een zeer vervelende marketing truuk. Ik ben niet tevreden met de levering en moet dus nog meer kopen (met dan 10 Euro korting) om mijn te sussen..??? Deze eerste ervaring met Coolblue in twee jaar is mij gewoon slecht bevallen. Ik zal dan maar de moeilijke klant zijn zeker, maar ik hoef die 10 Euro korting niet, want ik zal zeker een heel tijdje wachten voor nog eens een koop te doen bij Coolblue.

geleverd direct volgende dag. product is wat verwacht is. Sluit aan bij mijn afwijkende grill Peugeot 308 , indien ik telefoon omhoog plaats van onderste rand.

in prima conditie, perfect verpakt

niet nodig = perfect....

Ze zijn erg snel en correct en dat is geweldig! Aanrader? Zeer zeker! Topfirma is dit.

Duidelijke website, snelle levering, goede dienst na verkoop - wat wil je nog meer? Oh misschien de mogelijkheid om een verlanglijstje aan te leggen? :-)

Op tijd geleverd en correct ingepakt.

Snelle service, goede begeleiding. Zeer uitgebreid gamma, Super professioneel. Levering ook op zaterdag is zeker pluspunt!

Grappig wel dat ik een review schrijf over een product dat nooit meer leverbaar is maar terwijl wordt mijn review wel aanvaardt en krijg ik melding dat die gepubliceerd zal worden... ;-)

Alles was heel duidelijk op de site! Handig dat je met je gewone Meastro kan betalen!

De levering ging zeer vlot. Avond ervoor om 22u besteld, volgende ochtend om 10u in de brievenbus

duidelijke uitleg, handige hulp bij het kiezen, de dag na mijn bestelling al geleverd, handige site naar mijn mening, er is een dagje over gegaan van mijn keuze te maken en de levering al te krijgen

de levering is bij een carrefour gebeurd, op het uur dat mij gezegd was, winkels genoeg om uit te kiezen om niet te ver te moeten gaan

De website is super gebruiksvriendelijk.. De presentatie van het product, de specificaties, de suggesties van accessoires, enzovoort.. Alles is gewoon op en top ! Als techlover steek ik graag wat meer tijd in de research van de producten dus de filmpjes of pro's en con's van Coolblue zijn voor mij niet zo belangrijk.. Maar voor mijn mama (die deze account ook gebruikt) of andere gebruikers die iets minder af weten van technologische producten zijn ze absoluut top!

Verzending altijd goed, doen wat ze beloven! Geen verdere opmerking mogelijk.

Ik heb de klantenservice moeten aanspreken omdat er iets fout was gegaan bij mijn betaling. Ik had een time-out op de website maar niet op PayPal. Daardoor is de betaling wel overgeschreven maar niet gelinkt aan de bestelling. De bestelling werd automatisch geannuleerd (een mail had me gewaarschuwd dat dit kon gebeuren), nadat dat gebeurde heb ik de klantenservice gecontacteerd. Meteen kreeg ik reactie en enkele minuten/uren later kreeg ik een bevestiging dat de bestelling opnieuw geplaatst was en de betaling gelinked was aan mijn bestelling.

-> Dag later ontving ik het product.

Kon online bestellen maar bij elk bedrijf zo gemakkelijk en vlot verlopen !

Prijs kwaliteit ok voor gekocht product. Geen verdere opmerkingen Dus meer moet ik er niet aan toevoegen!

Levering was ok, zoals aangekondigd op de site! Meer woorden hoef ik daar niet aan toe te voegen!

Goede en eerlijke omschrijving van het product, plus video was duidelijk genoeg. Meer moet ik niet toevoegen aan dit bericht!

gewoon.......perfect.
De zoekactie op de site verliep vlekkeloos. Heb het aan een medewerker telefonisch besteld, waarna hij me een bevestiging en een link voorde betaling stuurde. Meteen, geregeld.

ALLES was prima

Twee dagen achter elkaar iets besteld bij coolblue, 2 dagen op tijd mijn pakje ontvangen

genoeg aan keuze van producten, scherpe prijzen, veel informatie over de producten, snelle levering zelfs op zondag

Scorekaart voor Coolblue.be