Gebruikers over webshop Coolblue.be
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenSnelle levering. De installatie was niet goed gedaan, maar ik kon na het vaststellen van het probleem na 18h toch nog de klantendienst vlot bereiken en de volgende dag werd het probleem al opgelost!
VerzendingSnelle levering, tot op de plaats van installatie zonder meerkost! Je wist goed wanneer ze kwamen doordat het tijdsinterval steeds verkleinde en ze je uiteindelijk ook opbellen.
KlantenserviceVriendelijke installateurs, klantendienst na 18h nog bereikbaar en de volgende dag werd het probleem al opgelost
AlgemeenZowel zakelijk als particulier steeds snelle service. Al meermaals besteld. Alleen jammer dat er geen aanbod is van QWERTY laptops. Anders had ik deze ook hier besteld.
VerzendingTop, besteld om 11 u s’avonds, komende ochtend geleverd in afhaalpunt! Mede ter verdienste van Bpost natuurlijk.
KlantenserviceAlleen ervaring in de winkel mee. Steeds snel geholpen bij vragen, of doorverwezen naar iemand die wel kan helpen.
AlgemeenHet is heel eenvoudig om een bestelling te plaatsen en om deze daarna te gaan afhalen in de winkel. Het is ook heel gemakkelijk om reviews te raadplegen van andere mensen. Ook het personeel in de winkel is zeer vriendelijk en professioneel.
KlantenserviceNa een week zag ik dat m'n aangekochte product in prijs was gezakt. Aangezien m'n product nog in tevredenheidsgarantie was, kon ik dit aankaarten bij de klantendienst via WhatsApp. Nog geen 2 minuten later kreeg ik antwoord dat het factuur succesvol werd aangepast en dat ik het verschil terugbetaald kreeg. Topservice!
AlgemeenHeel breed aanbod en erg gemakkelijk om te bestellen en te laten leveren op jouw gekozen plaats.
VerzendingDe leveringen zijn er altijd heel snel en meestal volgende dag. Soms is de bestelling voor mij op het werk...
KlantenserviceAltijd snelle en correcte feedback. Ook al enkele keren snel kunnen retourneren tijdens de garantieperiodes.
AlgemeenWas snel geleverd en in goede staat. Ik ben ook zeer tevreden met het product.
VerzendingWas op tijd geleverd ook al had ik het vlak voor middernacht besteld. Ik heb niks slecht aan te merken op de levering.
KlantenserviceGoede service, is zeker een aanrader. Ik heb niks slecht aan te merken over de service.
AlgemeenSoms een beetje duurder voor sommige producten, maar vaak even competitief. Ik kies vaak voor Coolblue voor de goeie service en de snelle levering. Ook met vragen kan je snel terecht bij hen.
VerzendingAltijd al goede ervaringen gehad met Coolblue. Levering gebeurt snel of een bestelling is gemakkelijk op te halen in de winkel.
KlantenserviceOok met service na verkoop ook goede ervaringen. Je wordt goed op de hoogte gehouden en de service is prima.
AlgemeenPerfecte service: pakketje op tijd geleverd en makkelijk op te volgen via Track & Trace, ook gratis mogelijkheid om bezorgingsdag te kiezen, leuk mailtje na ontvangst pakketje met tips over het in gebruiknemen van het bestelde product (in mijn geval draadloze oordopjes). Kortom, niks op aan te merken.
---
Al gehoord van anderen dat de klantenservice uitstekend is bij Coolblue, zelf wel nog niet heel veel mee in aanraking gekomen.
Op tijd geleverd, zelf bezorgingsdag kiezen, makkelijk volgen via Track & Trace en vriendelijke bezorger.
AlgemeenOp zoek naar Philips airfryer gaan we de gebruikelijke webshops af. Coolblue heeft onze voorkeur omdat je daar zelf kan afhalen. Dus dubbel gemak. Je rijdt niet voor niets naar verschillende winkels maar heel snel daar waar je bestelling klaar staat. En je bent snel weer buiten vermits reeds betaald. Nog een plus: geen onnodige extra verpakking!
AlgemeenSnelle levering, pakket en product in orde👍 ik Ik Zal zeker in de toekomst terug bestellen bij Coolblue
VerzendingPerfect op tijd ook als was het net een paar minuten voor middernacht besteld door ons
AlgemeenBeste prijs voor de Bose QC45 gevonden op Coolblue. In combinatie met hun uitstekende leveringstermijn, ruilgarantie en after sales support was de aankoop bij Coolblue en no-brainer.
Ik geef in bijna alle situaties voorkeur van webshop op basis van prijs. Daarvoor maak ik met Coolblue geen uitzondering. Dat gezegd zijnde, als Coolblue (ongeveer) de goedkoopste is, zal ik snel geneigd zijn om bij hen te kopen. Bedankt!
Besteld om 16u 's middags, ochtend nadien om 11u in pakketautomaat geleverd, zoals aangegeven als voorkeur. Perfect afgehandeld dus, en een voordeel over concurrenten als Amazon en Alternate, die er toch meestal een dag langer over doen om het pakket te bezorgen.
AlgemeenBestellen was zoals steeds een fluitje van een cent. Ruime keuze, De videos zijn echt wel heel nuttig.
---
Heb ze nog nooit "nodig" gehad dus dat betekent dat alles tot dusver perfect is verlopen :-)
Wat ik zeer sterk apprecieer was de levering op zondag. Mijn oprechte dank aan CoolBlue maar ook aan BPost die de levering fysiek heeft gedaan.
AlgemeenIk had een pre-order geplaatst van The Collectors editie van de nieuwe Zelda.
Ik kon hem ophalen op de dag van release.
Bij ophalen bleek er echter een anti-diefstal sticker op de frontcover te plakken en leek het alsof de doos reeds geopend was.
Nog voordat ik enig bezwaar kon laten aantekenen was de verkoper al aan het werk om de sticker te laten verwijderen en kreeg ik tegen het algemene beleid in te horen dat ik een week inruiltijd had gezien de staat van de seal.
Uiteindelijk een doos zonder sticker(schade) meegekregen en alles was nieuw in de doos terug te vinden.
AlgemeenDit was al mijn 2de aankoop bij Coolblue.
Goede website met uitgebreide nuttige informatie.
Mijn 2de aankoop was mijn Samsung Watch 5pro.
Zeer snelle levering en goed verpakt.
Dus zeer tevreden klant. Ook al krijg ik geen beloning...
Ik blijf klant en raad ze ook aan mijn vrienden en familie a aan.
Verzending was zeer snel en produkt was heel goed verpakt. En geleverd naar met BPost ... zeer betrouwbaar.
KlantenserviceHeel tevreden van. Bij mijn eerste aankoop had ik een paar vraagjes die ze zeer snel beantwoorden. Dus klantenservice is schitteren.
AlgemeenRecent mijn wasmachine en diepvriezer besteld. Dag erna in huis, zeer vlotte levering en plaatsing door de mensen van Coolblue de dag na bestelling!
VerzendingDe bezorger(s) lieten zoals vermeld op de site op voorhand weten wanneer ze zouden toekomen.
KlantenserviceTijdens het plaatsen verliep alles vlot en vriendelijk.
Ook het woordje uitleg bij de toestellen kwam goed van pas.
AlgemeenIk had een nieuw Mesh netwerk nodig en had enkele vragen over bepaalde type Mesh apparatuur.
VerzendingNa het bestellen van mijn keuze en de ontvangst (de volgende dag al :-)) was installatie ook eenvoudig.
KlantenserviceDe medewerker heeft uitgebreid info opgezocht en mij hierdoor het meest geschikte toestel kunnen adviseren. Na bestellen en ontvangst (de volgende dag al :-)) was installatie ook eenvoudig. Ben erg tevreden over het geadviseerde product.
Algemeenijskast zou geleverd worden tussen 11u50 en 12u50 heb bericht gekregen dat het een 30 min later zou zijn ,van 13u t/m 15u zitten wachten ,15u15 geleverd .
Verzendingijskast bosch verkeerde grote montageplaat tussen keukendeur en ijskast geleverd al goed dat ik de oude plaat heb bijgehouden heb wel 1uur moeten uitzoeken
Klantenserviceik heb alle toestellen die ik in het verleden nodig had bij coolblue gekocht en nooit problemen gehad ,dit is de eerste maal dat ik problemen heb .ik hoop dat het niet meer voorvalt
grts jaco
AlgemeenDe webshop is zeer handig. De categorieën worden mooi onderverdeeld waardoor je direct vindt wat je nodig hebt. Op de webshop heb je de rubriek "Coolblue keuze". Dat vind ik een aanrader. Als je deze rubriek aanklikt dan zie je de producten die het beste pasten bij je zoekopdracht en die coolblue aanraad. Een extra voordeel eraan is dat het verschillende prijsklassen heeft. Ikzelf kocht een geheugenkaart en ik vond dankzij deze optie een geheugenkaart die bij mij beste en binnen mijn budget past. Eenmaal je het product gekozen hebt, kun je het eenvoudig in je winkelmandje doen. Betalen gaat ook zeer eenvoudig. Indien je een account hebt, log je in en anders maak je snel een account aan. De website is zeer makkelijk in gebruik. Er zijn ook verschillende betaalmogelijkheden. Ikzelf vind het zeer handig dat de optie mobile pay er is. Hierdoor heb je geen heel gedoe en heb je snel betaald.
VerzendingIkzelf had een geheugenkaart besteld op zondag waarbij er stond volgende dag geleverd. Na bestelling kreeg ik een mail dat mijn pakket onderweg was naar de post en het op maandag zou geleverd worden. Momenteel zijn we woensdag en heb ik het pakket nog steeds niet ontvangen. Coolblue had hier zeer beleefd een mail voor gestuurd om mij op de hoogte te houden omdat er blijkbaar enkele vertragingen zijn bij bpost. Zij kunnen hier niet aan doen, maar hebben er gelukkig duidelijk over gecommuniceerd. Uit eerdere ervaringen en bestellingen is alles steeds correct gebeurt, geleverd op de juiste datum, eventueel geïnstalleerd door vriendelijk personeel en alles is steeds netjes en veilig aangekomen doordat de pakketen goed beschermd zijn.
AlgemeenIk was dringend op zoek naar een nieuwe smartphone nadat de mijne het begaf.
Omdat dit voorviel op een zaterdag kon ik wel terecht bij online leveranciers maar dan zou ik bij de meeste pas maandag uit de nood geholpen zijn.
Coolblue onderscheidt zich van andere webwinkels door ook een aantal fysieke winkels te hebben. De prijzen van de fysieke winkels zijn hetzelfde als de scherpe prijzen die ze online aanbieden.
Ik kon dus mijn Smartphone reserveren en na een half uur ophalen in de winkel te Gent.
De website geeft je ook een duidelijk zicht op de plus-en minpunten van het toestel. Je hebt ook een duidelijk overzicht van alle aanwezige of afwezige opties. Je kan dus een goede keuze en vergelijking maken met andere toestellen.
Na reeds verschillende positieve online ervaringen , kan ik alleen maar de fysieke ervaring aanprijzen. Bij het aankomen in de winkel , ontvangt een medewerker jou om je juist door te verwijzen ( bij mij : afhaal online bestelling).
Nadien werden we ook nog zeer professioneel verder geholpen met het kiezen van het juiste beschermingsmateriaal ( hoesje en screen protector ). De coolblue medewerker plaatste deze ook nog op de smartphone.
AlgemeenDe garantie op deze site is top. Mijn telefoon stopte met werken na 1 jaar en alles werd teruggestort nadat hij niet meer gemaakt kon worden?.
AlgemeenHeel erg tevreden over Coolblue. Nog nooit problemen gehad. Makkelijk en snel te bestellen. Zeer vlotte levering
VerzendingZeer snelle levering. De dag na de bestelling, is het reeds thuis geleverd