Gebruikers over webshop Coolblue.be
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenGemakkelijke site, goede prijs, en vooral de levering tiptop in orde, ik zal nog meerdere keren terugkeren bij jullie.
VerzendingDe volgende dag geleverd en dit op zondag. Gewoon de max. Doe zo verder Coolblue,
AlgemeenIk kon heel snel het product dat ik wilde kopen vinden. Hierbij kon ik dus ook heel gemakkelijk een bestelling plaatsen. Levering de volgende dag is natuurlijk ook echt top.
VerzendingMijn product was goed verpakt en snel geleverd. Ik zou misschien denken aan kleinere dozen, denk maar aan de papierverspilling die hierbij gebeurt, voor de rest ben ik tevreden.
AlgemeenUitstekend stil apparaat ,
Elke keer verse hete koffie,
Mooi product,
Koffie is klaar in 6 minuten,
Afneembaar water reservoir,
Slaat automatisch af,
Timer is groot voordeel.
Super tevreden
Bedankt Coolblue
Luc
Vandaag bestellen en morgen geleverd ,
Goed verpakt en snelle levering .
Vriendelijke bediening in shop van Coolblue .
Zeer goede service , wanneer je niet tevreden bent dan kan je het terugbrengen in originele verpakking.
AlgemeenIk had mijn activity tracker eerst in het blauw besteld maar besliste kort erna dat ik toch een ander kleur wou. Zo heb ik 2x moeten betalen maar de centen waren na 2 dagen al terug gestort.
VerzendingIk bestelde zaterdag en zondag gingen ze leveren. Ik had speciaal mijn leveringsvoorkeur ingesteld omdat ik wist dat ik niet de hele dag thuis was en toch hebben ze hier geen rekening mee gehouden.
AlgemeenVandaag geleverd product staat nu op site €40 goedkoper! Schandalig!!! Altijd tevreden klant geweest, maar dit slaat alles!
VerzendingGeleverd zoals afgesproken
KlantenserviceBenieuwd wat jullie te zeggen hebben op deze plotse prijsdaling!!
AlgemeenEen heel duidelijke website, makkelijk te bestellen, vlot om te betalen, goede opvolging per mail.
Ik heb geen klachten dus alles uitstekend.
heel vriendelijke persoon
Klantenservicewacht tijd wat lang maar uitstekende hulp en uitleg
VerzendingIk had de stofzuiger s’avonds pas besteld en de volgende morgen was die al geleverd.
KlantenserviceIk heb geen klachten dus alles uitstekend.
AlgemeenSuper gemakkelijk voor te koop of zoeken.
Ik ben heel tevreden met de online winkel.
AlgemeenHet ging om de aanschaf van printer cartridges: de prijs was competitief, de bestelprocedure was zeer gemakkelijk, en de levering vond plaats op de dag aangegeven bij de bestelling.
VerzendingDe verpakking was prima, en de levering was op de gekozen dag.
KlantenserviceGoede opvolging van het order via email.
AlgemeenBestelling gedaan de ene dag om 16.30 uur, de volgende dag om 08.45 uur waren de leveranciers van CoolBlue al terug weg, wasmachine geïnstalleerd en alles opgekuist. Bovendien waren de twee leveranciers uiterst vriendelijk en behulpzaam. Voordien kreeg ik de nodige berichten van hun komst. Proficiat
VerzendingZeer snelle levering van een besteld produkt.
Klantenserviceuiterst vriendelijk en behulpzaam personeel die bovendien zeer goed op de hoogte zijn van hetgeen ze als taak uit te voeren krijgen en bekwaam in de uitvoering
AlgemeenBij elke bestelling van coolblue ontvang ik de dag erna het product. dus heel tevreden over coolblue
Verzendinglevering correct zoals afgesproken
AlgemeenIk bestelde redelijk laat op de avond een product en de volgende ochtend werd het al geleverd.
VerzendingIk bestelde redelijk laat op de avond een product en de volgende ochtend werd het al geleverd.
AlgemeenIk bestelde een pakketje zaterdagavond redelijk laat nog. En ze leverden nog gewoon op een zondagmiddag. Dit is de eerste webshop die ik dit zie doen. Verder is hun website en apps gemakkelijk in gebruik. Het aanbod is misschien niet zo groot als bol.com, maar dit betekent dat je alleen maar goede producten kan kopen.
VerzendingIk vind het heel erg fijn dat ze ook op zondag leveren.
AlgemeenSuper service, héél goed ontvangen in de winkel te Lochristi. Bij aankomst wordt je vriendelijk begroet en meteen een koffietje aangeboden. Ik had de keuze thuis reeds gemaakt en daardoor was de bestelling supersnel geplaatst !! De keuze om bij Coolblue te bestellen was voornamelijk de service dat ze leveren tot op het 4de verdiep... zeker het aanraden waard !!!!!!!!!!!!!!
VerzendingJe wordt echt heel goed op de hoogte gehouden over het uur van levering en je krijgt een telefoontje als ze bijna bij je thuis aankomen. De leveranciers waren super vriendelijk en hebben de wasmachine aangesloten en alles klaar en duidelijk uitgelegd en daarna laten draaien. Alle verpakking werd terug meegenomen net zoals de afgedankte wasmachine !!
AlgemeenDe site is heel overzichtelijk. Ook het bestellen gaat enorm vlot. Je hebt zo alles in het winkelmandje om dan af te rekenen. Wat ook enorm snel gebeurd is. Ook veel keuze uit verschillende soorten betalingen.
VerzendingLevering was er enorm snel, waar coolblue gekend voor staat. Geweldig dus!
KlantenserviceWerd heel snel geholpen bij voorgaande problemen. Ze staan altijd voor je klaar.
AlgemeenBeste site, ze hebben snelle levering, top medewerkers en veel top dingen op de site.
AlgemeenCoolblue heeft een heel gemakkelijke site om te vinden waar je naar op zoek bent. Persoonlijk vind ik 'Coolblue's keuze' zeer handig als je niet weet welk merk of welk specifiek product je wil kopen. Bij nader opzoeken merkte ik ook dat die artikelen die aangeduid zijn met 'Coolblue's keuze', volgens mij de beste artikelen zijn qua prijs-kwaliteit.
Ook in winkels zijn de mensen heel vriendelijk. Je komt binnen en krijgt meteen een koffietje. Indien je even moet wachten kan je gezellig in een zetel met je koffie zitten.
Vervolgens heb je het bestelde artikel de volgende dag in huis. Ik heb al meermaals besteld bij coolblue en levering de dag nadien is altijd het geval geweest. De bezorgers zijn vriendelijk, de betaling verloopt vlot ... prima dus! Ook bij retours correcte en volledige terugbetaling, zonder leveringskosten of andere kosten. Naar klanten toe kan het niet beter dus volgens mij. Ik heb nog geen ervaring met klantenservice, want dat heb ik nooit nodig gehad.
AlgemeenIk had een probleem met het draadloos toetsenbord voor mijn ipad. Ik belde naar coolblue en kan al onmiddelijk het product terugsturen. Onmiddelijk na het telefoongesprek was de retour aangemaakt waardoor ik dezelfde dag nog naar de post kon om het terug te sturen. Via de website werd ik dan mooi op de hoogte gehouden over het retour tot in de details toe. Na een 2 tal weken kreeg ik een mail dat er nog geen update is gekomen vanuit de reparateur, maar 2 dagen later ontving ik al een bevestiging dat een nieuw product onderweg was. Niet alleen de kwaliteit van alles op hun website is perfect, maar ook aan de telefoon kreeg ik steeds onmiddelijk een enthousiaste medewerker die al mijn vragen kon antwoorden. Top service dus!
VerzendingJe wordt prima op de hoogte gehouden waar het pakket is, wanneer het verzenden is en wanneer het zal toekomen. Je hebt dus alles wat je hoeft te weten.
KlantenserviceIk kreeg telkens een opgewekte medewerker aan de lijn welke steeds mijn vragen beantwoorde zoals ik het verwachte met wel eens een grapje erbij via messenger .
AlgemeenBestelling iphone niet een gekomen twee maal contact opgenomen met Cool Blue om de verzending te annuleren men belooft dat het in orde is en dat men het geld gaat terug storten in één keer een e-mail dat er een een iphone onder weg is naar me terwijl ik deze niet meer wil opnieuw contact opgenomen met Cool Blue en nu zou het in orde zijn nar 14 dagen
VerzendingBestelling iphone niet een gekomen twee maal contact opgenomen met Cool Blue om de verzending te annuleren men belooft dat het in orde is en dat men het geld gaat terug storten in één keer een e-mail dat er een een iphone onder weg is naar me terwijl ik deze niet meer wil opnieuw contact opgenomen met Cool Blue en nu zou het in orde zijn nar 14 dagen
KlantenserviceBestelling iphone niet een gekomen twee maal contact opgenomen met Cool Blue om de verzending te annuleren men belooft dat het in orde is en dat men het geld gaat terug storten in één keer een e-mail dat er een een iphone onder weg is naar me terwijl ik deze niet meer wil opnieuw contact opgenomen met Cool Blue en nu zou het in orde zijn nar 14 dagen
AlgemeenAvond ervoor besteld en correct geleverd. Is niet altijd het geval met sommige webshops. Coolblue daar kunnen we op rekenen met ons bedrijf.
VerzendingCorrect geleverd binnen de tijd zoals op de site stond.
KlantenserviceTot hiertoe nog niet echt klachten gehad maar de vroegere contacten waren professioneel correct.