Gebruikers over webshop Coolblue.be
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenChromebook pro besteld.
snelle levering zoals gewoonlijk ( op postkantoor wegens toch dure aankoop ).
Alles perfect geregeld.
Snelle levering in postkantoor wegens duurdere aankoop.
Anders moest ik er toch weer achter naar postkantoor wegens ploegwerk.
Zo dagje vroeger kunnen ophalen
AlgemeenBesteld bij Coolblue omdat ik erop altijd mijn goederen heb, naast de uitgebreide keuze aan producten. Ik koos ditmaal voor afhaling in de winkel zelf.
VerzendingDe dag erop mocht ik dit afhaling zoals gevraagd in de winkel. Dit al om 9u30. Veel sneller kan het bijna niet....
AlgemeenEen nieuwe high-refresh monitor gekocht, nadat mijn oude de geest gaf. Beviel me totaal niet, heb deze ingepakt en teruggestuurd om vervolgens een ander model te bestellen.
Coolblue heeft dit perfect afgehandeld. Binnen de drie dagen had ik bericht dat ik geld terug kreeg en nog eens twee dagen later stond dit op de rekening. No questions asked. Prima service dus en tweemaal een vlotte levering.
Dag erna in huis, niets op aan te merken. Ook terugzenden ging prima, zonder moeite.
KlantenserviceTerugsturen van monitor die niet aan mijn eisen voldeed was een moeiteloos proces, had binnen de werkweek geld terug op de rekening.
AlgemeenJullie webwinkel heeft me keer op keer verrast met uitstekende service en kwaliteit producten. Bedankt!
VerzendingJullie ongelofelijk snelle levering, steevast binnen één dag, maakt mijn ervaring bij jullie webwinkel echt onvergetelijk!
KlantenserviceJullie dienst na verkoop is buitengewoon; altijd hulpvaardig, attent en probleemoplossend. Geweldige ervaring! Ik kom altijd terug.
AlgemeenPs5 besteld op een zaterdag. Ze konden leveren op zondag, wat een enorm pluspunt was.
Was ook nog eens de goedkoopste op de webshops op dat moment.
Dus voor mij een dikke plus voor coolblue.
Op zaterdag besteld, op zondag geleverd. (Gratis(!) Zondaglevering is een dikke plus!)
Uitstekend en veilig verpakt in een degelijke doos.
AlgemeenArtikel snel gevonden, was een tweede kans, in perfecte staat. eenvoudige installatie. Wel wat ingewikkelder om alles correct in te stellen, maar uiteindelijk toch gelukt, De apps om te besturen werken perfect.
VerzendingKwam met Post NL, redelijk laat volgende dag geleverd, was wel een file rijke dag
AlgemeenOverzichtelijke en snelle website, maar niet altijd de goedkoopste. Veel filteropties die je zoektocht vergemakkelijken.
VerzendingSnel verzonden en je wordt correct op de hoogte gehouden van het levertijdstip via mail.
KlantenserviceOnlangs retourzending gedaan. Na aanmelden via de site kreeg ik snel het retourlabel. Ik kreeg een mailtje wanneer het toegekomen was en de retour werd na 1 dag al goedgekeurd en afgehandeld. Terugbetaling volgde niet veel later. Kortom, geen gedoe.
AlgemeenDe snelheid en kwaliteit van de levering was uitmuntend. Je kreeg eerst een tijdsblok om dan na 12u ‘s nachts een uur te krijgen waarbinnen het zou worden geleverd. En bovendien ook nog een telefoontje wanneer de chauffeur er bijna zou zijn. Top!
VerzendingZie hierboven. Maar wat ik ook vind is, als het product het toelaat, ze het met de bakfiets brengen. Weliswaar in de stad. Dus ecologisch bovendien. Bij mij was het echter niet mogelijk vanwege de grootte.
KlantenserviceJe krijgt tips via mail wat de mogelijkheden zijn van je toestel. De prijs is correct. Misschien zou het wel handig zijn dat je ook handleidingen zou kunnen vinden van het gekozen product op de site van Coolblue. En dat de links in de mails met de tips allemaal goed werken. Vandaar de ‘goed’ i.p.v. uitstekend
Algemeenik bestel wel vaker bij Coolblue ook weer nu ben ik zeer tevreden met de service. Snelle, correcte levering!
VerzendingSuper snelle levering zoals gewoonlijk. Fijn om ze je op de hoogte houden per mail.
KlantenserviceZeer ondersteunende service. Niets slechts op aan te merken, ze staan steeds voor je klaar als je vragen hebt.
AlgemeenTelkens goede prijs, altijd mee met de laatste trends. Het is ook een winkel die enorm toegankelijk is zowel online als in het echt.
VerzendingSupersnel! Ook altijd een duidelijke tijdspanne die nageleefd wordt. Echt top! Ze gebruiken ook vaak Bpost waar ik ook een enorme fan van ben. De communicatie tussen beide partijen lijkt zeer goed te verlopen.
KlantenserviceDit is dan nog het beste, klantenservice is zoals nergens anders gezien. Vriendelijk, behulpzaam, weten ook steeds goed wat ze moeten doen. Echt super.
AlgemeenEen zeer goede zoekfunctie, je hebt heel veel selectiemogelijkheden. Ruim aanbod en een vlotte betaling.
VerzendingZeer snelle verzending, de dag nadien reeds geleverd wat voor mij wel niet per se nodig is. Pakketje was in goede staat.
AlgemeenCoolblue beste service niet tevreden geld terug zonder moeilijk doen , proces online te bestellen en afhaling vind je bij geen enkele andere winkel.
10/10
Snelle bestelling en afhaling, personeel vriendelijk en snel geholpen altijd. Tevreden klant zal zeker nog bestellen
Telefonisch contact is ook goed bij een probleem✌️
AlgemeenDuidelijke webshop met volledige info over de producten, duidelijke en correcte info over de levertermijn, snel en gemakkelijk bestelproces
VerzendingVerzending altijd binnen de beloofde termijn en voor kleine bestellingen gebeurt de levering per bakfiets
AlgemeenSnel zoals beloofd, kan je niet van alle winkels zeggen.
Kwaliteit is ook weer top zoals gewoonlijk.
AlgemeenHeb voor het eerst iets besteld bij de Coolblue, heb dit gedaan via de website. Het pakketje heb ik laten leveren in de Coolblue in Hasselt, hierdoor moest ik niet via de website betalen maar op locatie wat voor mij belangrijk was omdat dit toch een redelijk groot bedrag was. Het was fijn om deze keuze te krijgen en goed bedient te worden in de winkel zelf, ze waren heel klantvriendelijk en stonden letterlijk klaar om ons te helpen.
Zeker een aanrader!
---
Ik heb mijn pakje online besteld maar laten leveren in de Coolblue in Hasselt. Hierdoor moest ik niet op de website te betalen omdat het toch om een redelijk groot bedrag ging, ik wou een keer extra zekerheid.
Het was fijn dat deze optie beschikbaar was.
Ik werd op de hoogte gehouden van mijn pakketje zodra ik dit daar kon ophalen.
Elk contact met de werknemers in de winkels of de klantendienst is goed verlopen.
Als je de winkel binnenkomt staat er direct iemand klaar om u te ontvag en door te verwijzen naar de correcte plaats zodat alles correct en aan een goed tempo verloopt.
AlgemeenBestellen is heel makkelijk. Uitleg en reviews zijn relevant net als de mogelijlheid om een tweedekans te krijgen. Dit zorgt ervoor dat ik praktisch ‘out of the box’ items kan krijgen die mij toch wat geld kan uitsparen. Bijvoorbeeld laatste heb ik een ipad gekocht in nieuwstaat voor 488 ipv 529. Dit is 41 euro uitgespaard. Niet veel, maar toch wel genoeg om als goedkoopste uit te komen.
VerzendingVlot, direct mailtje van verzending en tracking. Is altijd op tijd toegekomen wanneer ik iets bestelde.
KlantenserviceIk ben snel geholpen geweest wanneer ik bijvoorbeeld merkte dat ik tijdens de aankoop van een tweedekans product, toch niet volledig overtuigd was en heb het artikel heel snel kunnen retouren.
AlgemeenAl jaren klant bij Coolblue, nog nooit een slechte ervaring gehad. Nu en dan vind je eens een artikel aan een lagere prijs ergens anders, maar over 't algemeen zijn de prijzen marktconform of zelfs net iets goedkoper. Dat gekoppeld aan 't feit dat de verzending snel gebeurt, de klantendienst uiterst vriendelijk en de webshop gebruiksvriendelijk zijn, maakt dat de keuze gemakkelijk is.
VerzendingSnelle levering, meestal met de fiets gebracht. Dat extra beetje awareness naar het milieu toe wordt geapprecieerd.
KlantenserviceElk contact dat ik met de klantendienst van Coolblue heb gehad, is positief geweest. Vriendelijk, behulpzaam, en indien een persoon wat minder kennis van zaken had, ben ik snel doorverwezen naar iemand die meer over een bepaald onderwerp wist.
AlgemeenIk ben al vele jaren klant bij Coolblue en ben er ook zeer tevreden over. De website zit echt goed in elkaar, het is een plezier om produkten te vinden en te vergelijken. De enige categorie waar ik soms bedenkingen bij heb is de beoordeling door klanten; bv: geluidskwaliteit van een toestel, beeldkwaliteit enz. Deze lijken mij soms niet te kloppen met wat ik lees in reviews. Maar goed, het is één van de vele manieren om een keuze te helpen maken.
VerzendingLevering is altijd stipt en correct. Avondlevering zou voor mij een goede optie zijn, maar die keuze is er (nog) niet
KlantenserviceDe klantenservice is echt fenomenaal, allicht de beste dat ik ooit ervaren heb. Tot nog toe ben ik altijd heel goed geholpen geweest bij elke vraag of elk probleempje.
AlgemeenVlot en de informatie die gegeven wordt is correct, heb geen verassingen erna gekregen, zeer correct!
---
Geen klachten! Zeer vriendelijk indien nodig, maar heb ze nog niet nodig gehad met mijn bestelling
Voor 23u59 besteld, en het was morgen ik huis, en is een feit! Zeer goed!
AlgemeenBij Coolblue koop je altijd kwaliteitsproducten, met snelle levering en een goede klantenservice. Daarom ben ik een terugkerende klant.
VerzendingDe verzending loopt altijd heel eenvoudig, met een betrouwbare partner. Je wordt ook goed en tijdig op de hoogte gebracht.
KlantenserviceDe mensen van Coolblue zijn altijd bereid om te helpen. En daarnaast zijn de return policies ook heel gunstig.