Coolblue.be

Gebruikers over webshop Coolblue.be

Tweede kans amerikanse koelkast besteld 500 euro goedkoper dan normale prijs! Kan nergens vinden en ongelooflijk was helemaal new en compleet alleen zonder originele verpakking ik ben zeer tevreden en bedanken COOLBLUE

Netjes met stevige verpakking op tijd so als altijd van Coolblue
Ze hebben op gewenste plek neer gezeten en klaar gemakt hoef je zelf niks verder doen , TOP

Enorm veel informatie over bestelling ,duidelijke via aap , mobile, email
Wat had ik meer nodig , best

Als winkel bieden ze een uitgebreid gamma aan (elektronische) producten. De webshop is klantvriendelijk. Je vindt er namelijk al snel de nieuwste producten terug. Bij vragen kan je rekenen op erg behulpzame mensen, zowel op de webshop als in de winkel zelf.

Erg tevreden met het product. De prijs/kwaliteitverhouding is top.

Erg behulpzaam.

goede beschrijving op de website met een ruime keuze. Mijn producten snel gevonden en eenvoudige selectie

Product is snel beschikbaar alles duidelijk op de website

In het verleden al een een product teruggebracht het werkte wel goed maar het was toch niet wat ik ervan verwachte. Teruggave kunnen doen onder problemen en volledige terugbetaling gekregen.

Heel gemakkelijke website om iets te vinden, en te bestellen, wat ik super vind aan Coolblue is dat het heel netjes en snel geleverd word, maar nog veel belangrijker is de dienst na verkoop, die is uitmuntend, daarom beveel ik Cooblue zeker aan.

netjes en stevig verpakt in een originele doos.

hierover kan ik alleen maar heel positief zijn, na het toesturen van een product dat na een poosje niet meer werkte ,heb ik heel snel een ander product gekregen en dit zonder vragen of maren, en even vriendelijk en snel als bij een gewone bestelling.

Duidelijke informatie, mogelijkheid om te vergelijken, zowel gelijkenissen als verschillen. Dit maakt het mogelijk om snel en goed te beslissen.

Ordelijke websites met specifieke subcategorieen. Zeer snelle levering voor zo goed als alle producten, vaak zelfs zondaglevering mogelijk. Het assortiment wordt snel bijgewerkt als er nieuwe producten op de markt komen.

Coolblue maakt gebruik van stevige verpakkingen die gemakkelijk te openen zijn. Bestellingen komen zo goed altijd toe op de voorziene leverdag en indien dit niet het geval is communiceert coolblue dit asap.

Nog nooit gebruik moeten maken van de klantendienst aangezien alles altijd vlot verlopen is.

Gemakkelijk een bestelling plaatsen. Alles is goed te vinden. Mooi dat je alles kan vergelijken . Prijs / kwaliteit zijn correct

Op tijd geleverd en goed verpakt

Heb deze keer geen contact nodig gehad

Bestelling verliep vlot en ook leveringsdatum was vlot te bepalen. Website was ideaal om een keuze te maken.

Enkel een belletje nog dan had ik het product meteen in ontvangst kunnen nemen ipv de buurman. Wel goed dat het bij de buurman lag.

De bestelling en levering zijn perfect verlopen zoals afgesproken en voorzien. Ik ben hier heel tevreden over!

Droogkast besteld, levering op zaterdag mogen kiezen, super handig! 25 minuten voor levering opgebeld en toen ik nog achter de hoek was bij levering hebben ze nog een minuutje gewacht tot ik er effectief was (nog niet verhuisd, dus moest me verplaatsen). Dit was heel sympathiek, ze hebben uiteraard een strakke planning!

Heb laatst een wasmachine gekocht. Na 3 werkdagen geleverd, wat ik normaal kan vinden voor deze korona tijden. Maar na het uitpakken zag ik dat er schade was aan de behuizing. Nu wil ik een email sturen naar de klantendienst, maar raad eens geen email adres nergens te vinden. Enkel de mogelijkheid om het apparaat terug te sturen kan ik via de website doen maar ik wil het apparaat uberhoupt niet terugqturen...

Ik weet niet waar het is gebeurd maar heb een toestel met schade ontvangen.

Hallo is er iemand die mij kan vertellen waar ik een email adres van de klantendienst kan vinden op het website :(

S avonds besteld en de volgende dag was het al in huis.
Gemakkelijk zoeken op de site, snelle correcte levering.
Goede prijzen.

bestelde product voldeed aan de verwachtingen.

Steeds een heel vlotte ervaring en meestal een correcte prijs. Heel tevreden zoals altijd, Bestelling en levering altijd prima.

Meestal, zoals deze keer, de dag erna reeds geleverd !!

Alles uitstekend verlopen. Zéér overzichtelijke site, gemakkelijke en veilig betalen. Na vergelijking met de concurrentie viel de prijs eveneens mee.

Perfect binnen de vooropgestelde tijd geleverd.

Met het nieuwe schooljaar die voor mij binnenkort start had ik een nieuwe laptop en een printer nodig, verschillende sites en winkels bekeken. Uiteindelijk beslist om deze beide aan te kopen bij Coolblue. Niks van problemen tijdens het bestellen ervan en het betalen! (In tegenstelling tot sommige andere sites...)

Verzending gebeurde vlot, van Coolblue's kant wist je goed wat er gebeurde en wanneer te verwachten (a.k.a de volgende dag) maar bpost hun track and trace systeem is niet veel waard maar dat is niet Coolblue hun probleem natuurlijk.

weegschaal aangekocht, niet op datum geleverd, de maandag lege doos had van bp post. Nog niets hoort tot op vandaag.

levering de maandag gekregen van bp post, maar was een lege doos, gebeld met coolbleu maar nog geen antwoord gekregen.

niet genoeg toegelicht en nog geen antwoord, wanneer krijg ik mijn bestelling?

Levering per fiets, vooraf duidelijk tijdslot doorgegeven en bevestiging hiervan, levering in papieren zak ipv kartonnen doos

Zeer slechte (of zal ik zeggen incompetente) klantenservice. Bosch Wasmachine en droogkast besteld (bestelling van meer dan 1400 EUR nota bene). Werden correct en op tijd geleverd, tot hiertoe geen enkel probleem. De niet-vervangbare afvoerslang van de wasmachine bleek bij eerste gebruik te lekken.

Ik bel naar de klantenservice:
- Geen probleem, maar we zullen de hele wasmachine moeten vervangen. OK. Ik maak een nieuwe order voor u aan. U krijgt een verzendbevestiging.
- Twee dagen later nog geen verzendbevestiging. Ik bel weer naar klantendienst: er was iets misgelopen met de vervangorder in het systeem. Ik zou nogmaals verzendkosten moeten betalen. Na wat discussie "schelden ze me de verzendkosten kwijt". Nu zou het binnen twee dagen geleverd moeten worden.
- Ik krijg verzendbevestiging voor bezorging 2 dagen later. Super. Zou tegen 19u bezorgd worden.
- Om 22u van de bezorgdag krijg ik telefoontje van de bezorger, dat "ze er niet meer zullen geraken wegens drukte." Het zal voor "morgen" zijn.
- Volgende dag: geen bezorging.
- Dag daarna: geen bezorging, maar ik krijg een mail dat men is "langsgeweest" en ik was "niet thuis" (zowel mijn vrouw als ik waren de hele dag thuis).
- Ik bel opnieuw naar de klantendienst: OK ze plannen nu ECHT de bezorging in voor binnen twee dagen. ("morgen is volzet mijnheer").
- Twee dagen later: bezorgers komen langs: ze hebben de wasmachine niet bij! "Ja mijnheer, wij hebben de vrachtwagen niet ingeladen, maar hij zit er niet bij." Bezorger en ik bellen samen naar klantendienst. Er iets toch iets misgelopen, wasmachine is zoek. Ze zullen nieuwe order moeten aanmaken.
- Ik krijg opnieuw verzendbevestiging van de klantendienst, weer voor binnen twee dagen.
- Weer geen wasmachine te bespeuren. Bel opnieuw naar de klantendienst. Deze keer is er blijkbaar WEER iets misgegaan in hun systeem met het order. Volledige vervangorder moet worden gecanceld, en een nieuw order wordt opnieuw aangemaakt.
- Na nog eens twee dagen wachten, EINDELIJK de vervang-wasmachine is er. Maar de bezorger verteld ons doodleuk dat "enkel aflevering, niet installatie" op zijn papier staat. Maar hij heeft gelukkig medelijden met ons en installeert toch.

Dus kortom: na UREN aan de telefoon met de klantendienst, (en ik ken hun wachtmuziekje uit mn hoofd, geloof me maar), hebben we EINDELIJK een werkende wasmachine.

Coolblue: NOOIT of NOOIT bestel ik nog iets van hen.

Verzending van nieuw bestelde producten volgende dag, geen probleem. Verzending van vervangproducten bij defect loopt in het honderd, of komt niet opdagen.

Zie verhaal hierboven: waardeloze klantenservice. Hoewel meestal vriendelijk, sloegen ze er gewoon niet in om het probleem op te lossen. Wachttijden waren ook niet mals: 45 min gemiddeld voor je iemand te spreken krijgt.

Al erg veel besteld en nog nooit problemen gehad met Coolblue zelf. Eén keer iets besteld en op een specifiek tijdstip laten leveren, dit was door een externe firma. Die bestelling kwam niet op het afgesproken tijdstip toe: Coolblue schreef direct de meerprijs voor levering terug en ik kreeg er nog een mooie cadeaubon bovenop.

Als je de standaard verzending gebruikt kan je er prat op gaan dat je bestelling toekomt op het juiste tijdstip.

Producten terugsturen gaat probleemloos ongeacht de reden. Bij één enkel probleem met een aparte leverdienst kreeg ik mijn meerprijs voor de levering terug en een extra cadeaubon.

Extreem snelle levering ondanks foutief door mezelf opgegeven leveradres en heel vriendelijke helpdesk die dit zonder probleem recht zette

Ik was uitermate verbaasd wanneer ik op vrijdag namiddag een bestelling plaatste voor een Nvidia Shield TV Pro die net was binnengekomen (had al 1 maand een alert staan hiervoor) en deze op zaterdag middag al in mijn handen was.

Ik had bij het bestellen (omdat ik vermoedelijk iets te snel was) een verkeerd adres opgegeven. Even moeten zoeken naar het juiste telefoon nummer maar al snel iemand aan de lijn die me heel vlot en snel verder helpte. Enkele minuten later een nieuwe bevestiging in de inbox met het juiste adres. Het meest indrukwekkendste was dat ik mijn pakketje nog steeds de volgende dag in mijn handen had.

Coolblue waant zich cooler dan ooit, maar is het al even niet meer.
Dat men de coolness in de 'wervende' teksten naar je smijt, waarom niet, we get it, talk the walk, walk the talk.
Maar dat men bij problemen waar 'menselijk' contact aan te pas komt dezelfde 'yeah' copy in je gezicht spuwt: boe fucking boe, keer op keer.

Altijd akelig snel, tenzij het fout loopt, dan kan je plots eeuwig wachten.

Vorige zomer raakte ik verstrikt in hun mallemolen 'Bestellinkje verloren? Bestel gewoon nog een keertje', of hoe de logistieke problemen letterlijk op het krediet van de trouwe klant af te schuiven. Cool hoor.
Vorige maand was het opnieuw genieten van hun gigantische coolness. Ik kocht een Chromebook, vlot ontvangen, maar het ding draaide helaas niet vlot. Vooral helaas voor de klant met het verzoek om bij de fabrikant te horen of dit DOA toestel niet eenvoudigweg door een nieuw exemplaar kon worden vervangen (bij Coolblue zelf was het definitief uit stock). No can do. Hoewel zo aangegeven bij de retour, gebeurt na ontvangst bij Coolblue doodleuk niets. Wanneer ik een week later bel met de vraag om een antwoord wordt mijn eenvoudige vraag straal weggelachen. Want even een belletje naar de fabrikant plegen ... moeilijk moeilijk moeilijk. Of eerder: hebben we geen procesbeschrijving voor, computer says no.
En dat is het ook geworden: bandwerk, waar de klant altijd een nummer is. Doet me denken aan die episode van Black Mirror waar producten in de eeuwigheid van fabriek tot bij klant worden gedroned. Coolblue maakt zichzelf overbodig in de keten.

Scorekaart voor Coolblue.be