Coolblue.be

Gebruikers over webshop Coolblue.be

Zoals altijd bij coolblue goede website met prijzen die altijd hoger liggen dan de concurrentie, je betaalt die omdat ze klantenservice hoog in het vaandel droegen, maar dat is niet meer. Door corona is het gezond verstand zoek en de financiele regeltjes nemen onvoorwaardelijk voorrang op kantentevredenheid. Na 10 jaar en 99 bestellingen zijn ze mij kwijt als trouwe klant.

Door een verkeerde interne coolblue labeling zat er een 2TB drive in een doos waar 4TB op gelabeled stond...

Je kan veel uitleggen en argumenteren, maar regel is regel, ook al gaan zij in de fout, staan ze bij jou in het krediet, heb je het gekochte product nog altijd niet en moet je nog zeker dagen wachten tot een oplossing.

De bestelling ging foutloos, en was geleverd binnen de afgesproken termijn. Ze kwamen zelf om 20u(!) Leveren!

De verzending is gebeurd binnen de afgesproken termijn

Bij voorgaande bestellingen is de service uitstekend! (Wasmachine 'aar eerste verdiep brengen),

Al verschillende malen besteld bij Coolblue en ik kan enkel positief zijn. Altijd op de aangegeven dag geleverd, meestal is dat zelfs de volgende dag. Prijzen niet altijd de goedkoopste die je kan vinden maar dat is de service zeker waard. Enkele jaren geleden een broodbakmachine gekocht die het na een dik jaar begaf, werd probleemloos en correct ingeruild voor een nieuw exemplaar

Kortom, als ik zeker wil zijn, dan bestel ik bij Coolblue.

Zeer snelle en correcte verzending, kan hier eigenlijk niets slechts over zeggen.

De enige ervaring die we gehad hebben was positief, namelijk bij de afhandeling van de garantie van een defecte broodbakmachine. Enkel lovende woorden hierover, correcte en snelle afhandeling.

Ik had mijn Audio Technica mh50x om 23:00 s’ avonds besteld. Om 13:00 de dag er na kon ik hem al in ontvangst nemen. Ongelooflijk! Enorm tevreden van de koptelefoon en dit heb ik ook duidelijk gemaakt in mijn review op de site van Coolblue.

Telkens ik een probleem had in het verleden ben ik altijd snel en met de juiste informatie geholpen geweest. Niets op aan te merken, vandaar mijn 5 sterren.

Betaald geen product, niemand pakt de telefoon op en op de mail moet heel lang gewacht worden. Wilde geld terug omdat pakket bij post niet te vinden was maar annulering wordt niet geaccepteerd.

Pakket is verdwenen bij de post moet een week wachten voordat ik mijn geld mag terug vragen of kan annuleren

Weigeren de annulering te accepteren of een nieuw product te sturen hebben wel mijn geld en komen hun beloftes niet na

snelle service en verwerking van mijn bestelling. Ook goed informatie per product en ook de mogelijkheid om producten te vergelijken vind ik zeer interessant.

netjes op tijd en snel

Het leeft alle verwachtingen na. Goede communicatie en een duidelijke applicatie. Zeer sterk aan te raden!

Zo gezegd, zo gedaan.

Niet nodig gehad, wat positief is.

Werkt prima. Nog nooit problemen mee gehad. Je kan kiezen uit genoeg betaalmogelijkheden.
Keuze is er uiteraard genoeg. Ik winkel graag bij Coolblue.

Zeer vriendelijke bezorgers. Door Corona uiteraard beperkt, maar daar kan Coolblue niks aan doen. Veiligheid voor alles!

Voor mijn eerste aankoop van een Hetelucht Friteuse werd ik door Google doorverwezen naar Coolblue. Na mij langdurig verder geïnformeerd te hebben via het internet, bleek de eerste doorverwijzing naar Coolblue de beste keuze te zijn. Nergens een betere prijs en niemand die me kon overtuigen om een ander model aan te schaffen.
Het betreft een Hetelucht Friteuse van het merk Inventum, model GF350HLD. Ondertussen heb ik dit product reeds enkele dagen in gebruik en kan ik er alleen maar positief over rapporteren.

Dank U Coolblue.

Afhaling in de Coolblue shop te Zaventem (België).
Bij bestelling aangegeven op welke dag ik mijn bestelling wens op te halen. Nadien een mail en een SMS-bericht ontvangen dat mijn bestelling klaar lag.
Bij afhaling werd ik geholpen door erg vriendelijk personeel.
Dus .... een positieve ervaring.

Al meerdere bestellingen gedaan bij Coolblue. Altijd al 100% tevreden van geweest ook bij problemen/defecten Bestellen is eenvoudig, betaling is correct, verzending steeds snel, ook vaak achteraf een mail met een nuttige info over je gekochte product. Bij retour nooit moeilijkheden gehad (soms geld terug, soms herstelling), altijd snel iemand aan de telefoon lijn en vriendelijk.

snelle levering, goede track&trace. Status in mijn account klopt ook steeds.

De beste service voor een scherpe prijs amper 1 dag op voorhand besteld en vandaag om 9 uur stonden ze al aan de deur met een de levering. Nog nooit klachten gehad van Coolblue en zal altijd de eerste website zijn om producten aan te kopen.

De snelle verzending van mijn pakket was perfect

Uitstekend, niets op aan te merken

Heel makkelijk te bestellen,direct zicht op beschikbaarheid en leveringsdatum,betrouwbare betaalfuncties,mij zie je hier in ieder geval terug

Heel snelle verzending,moest tijdslot ingeven van levering maar kwam ietsje vroeger dan verwacht,een geluk dat ik de ontvangen mails tijdig controleerde,2 vriendelijke jongens leverden mooi aan de deur,dit gebeurde prima coronaproof

De klantenservice was hier niet nodig,alles verliep perfect zoals aangegeven

Perfecte website gemak van betalen en uitstekende dienst na verkoop en meer als keuze genoeg

Op dinsdag bestelling geplaatst dinsdag avond mail bestelling verzonden zou op woensdag geleverd worden maar Bpost ging voor de zoveelste maal in de fout pas op vrijdag kreeg in mijn pakje.Ik heb besloten om niet meer te bestellen bij bedrijven die bpost gebruiken

Zoals steeds bij Coolblue was het gehele proces gestroomlijnd. De begeleiding tijdens het kiezen is duidelijk maar niet dwingend. Het aanbod zeer ruim maar de intuïtieve interface en zoekmogelijkheden zorgen dat je het overzicht niet verliest. Ook op betaling en levering valt eigenlijk niets aan te merken! Doe zo voort en ik blijf een trouwe klant!

De levering is steeds zoals beloofd de volgende dag, op tijd en dit maal zelfs met de fiets in een (meer) milieuvriendelijke verpakking. Extra punten!

Snelle respons, vriendelijk onthaal. De zin "ik zoek het dadelijk voor je uit" is bij Coolblue niet bedoeld om je met een kluitje in het riet te sturen maar mag je hier letterlijk nemen. Binnen het uur antwoord en (indien mogelijk) een oplossing of suggestie.

Je kan altijd heel snel bepaalde producten kopen en deze worden snel de volgende dag al geleverd, zelfs op een zondag. Je kan altijd terecht bij de klantenservice via Facebook messenger maar ook andere platformen.

Product is altijd goed en stevig verpakt in een aangepaste doos. De doos is voorzien van een handige ZIP opening en afhankelijk ook verpakt met luchtkussens

Vrij overzichtelijke site, je vindt er heel veel. Ik koop er wel niet superveel want ze zijn niet altijd de goedkoopste.. info die je er vindt klopt steeds en veel reviews.

Product is van goede kwaliteit

Als je een vraag hebt kan je via messenger sturen en je krijgt zeer snel antwoord.

Deftige webshop met een divers formaat aan producten. Je kan altijd een geinformeerde beslissing nemen doormiddel van hun uitgebreide beschrijving van hun producten.

Een van de engiste webshops dat ook zondag levert en ook weldegelijk doet. Zeer tevreden van de levering

Ik kocht een tablet van coolblue en ik kreeg mijn bestelling op de uitgerekende datum en de verpakking was goed en ik ben erg blij met het product en ik wil altijd bij hen kopen ... Bedankt

Zaterdag besteld zondag in huis zoals beloofd.Steeds kan je controleren waar de koerier zich bevindt en wordt je op de hoogte gehouden via sms

Ik had een apple watch besteld bij andere winkel, maar ik kreeg geen feedback wanneer levering zou plaatsvinden. Besteld bij Coolblue, en volgende dag in huis. Zalig!

Artikel volgende dag nog voor de middag in huis, stevig verpakt. Leuke mails ook dat je krijgt met grappige tips om bezorger te verwelkomen en je bezig te houden tijdens het wachten. Is maar een kleintje, maar maakt een wereld van verschil

Scorekaart voor Coolblue.be