Coolblue.be

Gebruikers over webshop Coolblue.be

ik kocht een stofzuiger op zondag avond. komt maandag voormiddag aan. zuigt als geen ander.

In september 2020 bij Coolblue een Noblechairs Hero gaming stoel gekocht. Na 9 maanden gebruik komt een naad van de zitting los. Uiteraard gedekt door de garantie. NIET dus. Coolblue schuift de verantwoordelijkheid van zich af omdat het zou gaan om gebruikersschade. De enige optie die ik krijg is het laten onderzoeken van de schade (kostprijs 40 euro) en dan de reparatiekosten te betalen.

Nu ben ik toch van mening dat van een stoel die op moment van schrijven 429 euro kost en op de site van Coolblue als Topklasse beschouwd wordt, ik toch mag verwachten dat de naden niet loskomen na 9 maanden normaal gebruik.

Coolblue is echter anders van mening. Ik trek mijn conclusies. Coolblue is een trouwe klant kwijt die de laatste jaren al voor duizenden euro's gekocht heeft.

Coolblue kan ook een klacht verwachten bij de economische inspectie.

Jammer...

Na melding van de klacht kreeg ik vrij snel de mededeling dat de defecte stoel opgehaald zou worden. Ik heb dit geweigerd omdat de klantendienst al gezegd had dat de schade niet onder garantie valt. Toch de (vriendelijke) medewerker aan de deur gehad om de stoel op te halen, wat dus nutteloos was.
De verschillende diensten van Coolblue lijken niet of slecht met elkaar te communiceren.

Vandaag twee keer aan de telefoon gehangen om een oplossing te zoeken.
Eerste call: situatie uitgelegd waarna de medewerker zich even ging informeren. 45 minuten in wacht gehangen en toen werd de verbinding verbroken.
Tweede call: situatie opnieuw uitgelegd waarna de medewerker zich even ging informeren. 30 minuten in wacht gehangen en toen simpelweg hetzelfde antwoord gekregen als in de mail: we kunnen niets voor u doen.
De klantendienst is bevolkt met (vriendelijke) medewerkers die geen enkel eigen initiatief mogen nemen. Het is onmogelijk een verantwoordelijke aan de lijn te krijgen. Eigenlijk dient de klantendienst dus enkel voor het beantwoorden van eenvoudige vragen en het afschepen van klanten met klachten.

Zeer tevreden, fijne website, snelle verzending en levering, zeer goede klantenservice. Kortom, een echte aanrader.

Goeie service en rap geleverd. Ik ben hee blij met de service van CoolBlue. Alles is compleet en ze maken geen fouten

Het was volledig geleverd, zonder schade en het juiste product

Bestellen en levering ging zeer vlot. Bestelling werd op zaterdag geleverd door een zeer aangename dame op een fiets van Coolblue.

Het bestelde item bleek niet echt te voldoen aan mijn verwachtingen, dus kon ik het ook vlot terug sturen. Desondanks zou het een bonus zijn, om een voorafgeprint retourlable te voorzien bij bestellingen. Printers gaan uit de mode, en het is geen evidentie dat je iets kan printen.
Desondanks, zeer goede service.

Website zoals gewoonlijk, verzorgd, mooie interface en gemakkelijk in gebruik.

Bestelling (Sony Smart TV 4K 49inch) ging vlot en zonder problemen zoals ik ook gewoon ben van Coolblue!

Voor de levering was alles ook inderdaad toppie! Bij de bestelling kreeg je een iets uitgebreide leveringstijd, maar op de dag zelf van de levering kreeg ik een tijdsperiode waarin de levering zou gebeuren en ook nog eens een berichtje wanneer en hoelang het nog zou duren vooraleer ze zouden toekomen wat echt veel heel leuk en ook wel gemakkelijk was!

De bezorger was vriendelijk en gaf zelf nog extra informatie zoals hoelang je garantie op jou product hebt en dat je een maand bedenk tijd hebt en indien niet tevreden je het gewoon kan terug laten ophalen door de bezorgers en je zodoende ook jou geld terug zal krijgen. Dus zeer tevreden over de levering ook maar had niets anders verwacht, want alles is sowieso al in orde.

Geen beschadigingen aan de verpakking en ook niet aan het toestel, alles zorgvuldig en goed ingepakt!

Over de klantenservice heb ik ook zeker niet te klagen, soms duurt het wel even vooraleer je een antwoord krijgt maar hou dan ook in uw achterhoofd, hoe druk het niet kan zijn en of problemen/vertragingen enzo.

Ik kreeg trouwens snel antwoord, op een goede en vriendelijke manier toen ik vragen stelde aan hen over de bestelling van de Smart TV die ik wilde bestellen. Ze hielpen me verder met de info om de juiste keuze te maken.

En om jullie niet op gedachten te brengen, nee ik zet niet zomaar een goede review hier op! Coolblue verdient dit en is het zeker waard van dit te krijgen na hun goede zorgen en diensten.

Trouwens ik laat namelijk echt niet veel reviews achter na een bestelling maar vind het nu wel de moment om dit wel te doen. Tenslotte u, bestaande of nieuwe klant die deze review nu tegenkomt en aan het lezen bent kan hier maar baat bij hebben.

Hele vriendelijke en vlotte verkopers! Zeer veel uitleg en alles wordt duidelijk uitgelegd. Zeer fijn.

Ik ben mijn product in de winkel gaan afhalen na bestelling! Zeer snelle service

Zeer vriendelijke werknemers!

Wacht al 2 dagen tevergeefs op levering. Bericht steeds wordt vandaag tussen 8.00 en 17.00 uur bezorgd maar komt niets

Duidelijke website met beschrijving van de product specificaties. Dit is niet het eerste en zeker niet het laatste product wat ik via Coolblue koop.

Altijd perfect. Levering op tijd, product in perfecte staat.

Perfecte afhandeling van garantie zaak. S el reactief.

Vlotte afhandeling van de bestelling in de winkel na reservatie via de klantendienst. Vriendelijke en snelle service.

Spontaan aanbod om de reservering van het product te doen aangezien er maar enkele op voorraad waren in de desbetreffende winkel.

Super tevreden van de service bij Coolblue. Alle medewerkers zijn echt supervriendelijke en de klantenservice chat is zelfs tot 23u59 open. Echt top, geweldig.

Snelle levering.
Uitstekende klantenservice.
30 dagen retour mogelijk zonder vragen.
Altijd uitstekende service bij Coolblue.

Gebracht met de fiets.
Dat is nog eens ecologisch verantwoord!

Altijd snel en goed geholpen bij Coolblue.

Bestellen is gemakkelijk, de website is zeer overzichtelijk en alles verliep super, zoals altijd. Betaling werkt ook perfect en voldoende betaalopties worden ondersteund.

Levering was goed verpakt en prima op tijd. Voor middernacht besteld heb je 7/7 gratis in huis de volgende dag en voor mij is dat tot nu toe altijd perfect nageleefd.

Helaas had mijn product een defect onmiddellijk bij ontvangst.
De retouraanvraag is super gemakkelijk en snel online, en terugzenden van het product is volledig kosteloos.
Een paar dingen liepen niet helemaal goed:
- Hoewel ik de keuze maakte om mijn geld terug te ontvangen, werd in de plaats het product naar de fabrikant gestuurd ter reparatie.
- Mijn retourstatus kon ik op de website onder mijn account niet terug vinden. Wel via een directe link, maar die status werd niet bijgewerkt en staat tot op heden nog altijd als "In proces".
Via email werd ik wél correct op de hoogte gehouden, en ook tijdens een telefoontje met de klantendienst werden mijn vragen snel en vriendelijk beantwoord. Uiteindelijk is het allemaal nog best vlot verlopen en ben ik toch tevreden.

Diverse mogelijkheden waaronder PayPal. Via overschrijving blijft je bestelling wel liggen tot het bedrag op de bank werd geregistreerd (lijkt me logisch). Correcties NA bestelling werden door de klantendienst netjes doorgevoerd, de verschillen snel terugbetaald.

Goede verpakkingen (met de nodige reclame welk niet echt helpt als je pakje aan de voordeur wordt afgezet), snel (24 u), eigen transportdienst voor omvangrijke, zware of te installeren items (met vakkundig en vriendelijke medewerkers).

Ik moest jammer genoeg enkele malen beroep moeten doen op de garantie van enkele aankopen. De wijze waarop men hier de klant help mag als voorbeeld worden gebruikt. Mijn persoonlijke ervaringen zijn dus 5sterren+

Heel overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken. Op het einde krijg je nog een mooi overzicht voor je bevestigd

Supersnel zoals beloofd. Ik laat het altijd in het punt leveren vlakbij dan heb ik het al de volgende ochtend.

Ooit na een jaar een defect in een pcvoeding en na terugzending het volle bedrag gekregen om een nieuwe te bestellen

De levering was van goede kwaliteit, het kwam snel aan ik was er heel blij mee

Standaard integratie met website van mijn bank. Eenvoudiger kan niet én met M2 handtekening ter beveiliging.

Website zegt "vandaag besteld, morgen in huis", en dit was het geval, zelfs met Bpost die de eindbezorging deed.

Bij een eerdere aankoop was de iphone van de dochter na enkele weken defect, terug opgestuurd en gewoon nieuw exemplaar gekregen en dit op nog geen week tijd. Dus zeer betrouwbare service, anders kocht ik er niet meer.

Ik ben heel tevreden met de service van Cool Blue. Klantvriendelijke website en een snelle service.

Super tevreden over de snelheid. Om 21:45 uur bestelling geplaatst en de dag erna om 09:11 ontvangen.

Als is prima in orde ik ben blij met juli Product echt een aanrader uitstekend
Goed kwaliteiten

Goed en snel aan gekomen

Kanten service was goed en rap ook

Uitgebreid producten aanbod. Snel en makkelijk om de bestelling plaatsen. Alles meer dan vlot verlopen.

Vandaag besteld. Dag nadien geleverd.

Scorekaart voor Coolblue.be