PhoneMarket.nl

Gebruikers over webshop PhoneMarket.nl

Makkelijk te bestellen en een prima prijs. Telefoon geleverd samen met een hoes. Ben tevreden.

Dag na bestelling ontvangen alleen door drukte bij postnl werd het pas laat in de avond geleverd.

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de bestelling en de meegeleverde hoes. Jammer van de late levering door drukte bij PostNL, maar goed om te horen dat alles verder in orde was. Veel plezier met je nieuwe telefoon!

Super.
Product ontvangen voor goede prijs. En zeer snel verzonden en ontvangen.
Binnen een dag.

Keurige afhandeling van deze bestelling.
Ook duidelijke bestelinformatie.

Je wordt precies op de hoogte gehouden van de exacte status van je bestelling.

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat alles zo vlot en duidelijk is verlopen en dat je tevreden bent over de prijs, communicatie en snelle levering. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Snelle levering en iPhone 16e was veel goedkoper dan bij de concurrentie. Kwam in een stevige doos.

Pakket kwam op tijd en was goed te volgen met track en tracé

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, de scherpe prijs van de iPhone 16e en de degelijke verpakking. We zien je graag terug voor een volgende bestelling!

avatar van JvZ
JvZ Karma 14,4K

Ik heb hier een Ring video deurbel besteld omdat ze de goedkoopste waren met goeie levertijd. Bestelling plaatsen was prima. De prijs was goed.

Levering binnen 24 uur. Alleen irritant dat ik een code moest geven aan PostNL om het pakketje te mogen ontvangen. Bij mobiele telefoons snap ik dit, maar bij een deurbel van amper 100 euro nogal overkill. Bovendien krijg je de code amper voor levering pas binnen wat ook storend is (1 uur 's middags code, levering 6u 's avonds). Daar kan PM waarschijnlijk weinig aan doen, dat probleem ligt denk ik bij PostNL. Als het als een normaal traceerbaar pakket was verzonden hadden ze hier gewoon 5 sterren ontvangen.

Bedankt voor je bestelling en uitgebreide review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs en snelle levering van de Ring deurbel.

Wat betreft de ontvangstcode van PostNL: we begrijpen dat dit soms als omslachtig wordt ervaren, zeker bij producten met een lagere waarde. Helaas is het systeem van PostNL op dit moment niet flexibel. We kunnen deze beveiliging alleen instellen voor alle pakketten of helemaal niet. Het is jammer dat we dit niet per bestelling kunnen aanpassen. Hopelijk verbetert PostNL dit in de toekomst.

Dank voor je begrip en graag tot een volgende keer.

Waardeloze garantie en service.
2 Moto g35 g35 besteld.
Van mijn man prima van mij loopt batterij leeg en valt scherm weg.
Toestel na week opgestuurd. Om 11 uur blokkeercode doorgegeven om 2 uur mail toestel is goed. We hebben het hele dag getest. 3 uur dus.
2 opties €20 betalen en terug laten sturen of €85 terug krijgen omdat er krasjes??op scherm zaten en geen oplaadkabel. ( wordt het dan weer verkocht?)
Oplaadkabel idd niet meegestuurd omdat het klacht was.
Heb terug laten sturen.
Dus €30 lichter en toestel van 2 weken oud wat niet goed werkt.
Waardeloze zaak, alleen commucatie via email die niet gelezen wordt. Waardeloze garantie en service.

Snelle levering volgens afgesproken datum. Goed verpakt. Netjes op tijd.

Nieuwe gsm was wel goed volgens hun maar hebben niet getest. Batterij loopt te snel leeg en scherm valt weg.

Beste mevrouw Maten Nooijen,

Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat uw toestel niet naar behoren werkte en dat u onze service als teleurstellend heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

We begrijpen dat het frustrerend is als een toestel al zo snel problemen vertoont. In ons onderzoek is helaas geen defect vastgesteld tijdens de controleperiode. We begrijpen dat dit vragen oproept, zeker als uw ervaring anders was. Wat betreft de melding over krassen en de ontbrekende kabel, dit zijn standaardonderdelen van ons retourproces en geen beschuldigingen.

We nemen uw opmerkingen serieus en gebruiken dit soort signalen om onze service te blijven verbeteren. Mocht u toch nog samen naar een oplossing willen kijken, staan we daar altijd voor open.

Klantenservice PhoneMarket.nl

Een tijdje geleden een Motorola G55 gekocht bij PhoneMarket. Hij was snel geleverd en scherp geprijsd. Tevreden met het product. Van te voren had ik natuurlijk bij Tweakers uit gezocht dat hij niet te traag zou zijn voor mijn gebruik(:

Snelle verzending hoewel PhoneMarket er natuurlijk niks aan zou kunnen doen als het pakket bij de verzendmaatschapij zou vertragen.

Bedankt voor je reactie! Goed om te horen dat je tevreden bent met de Motorola G55 en dat alles vlot is verlopen. Slim dat je vooraf wat onderzoek hebt gedaan op Tweakers. En fijn dat de verzending snel ging. We staan altijd voor je klaar als je nog eens iets nodig hebt!

correcte en snelle levering van mijn bestelde samsung a56. directe track & trace code ontvangen. keurige levering. zeer concurrerende prijs.

tijdige levering, keurige compacte verpakking. product zoals omschreven. Uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding.

Communicatie met de klant was juist en duidelijk. duidelijke facruur en pakbon.

Bedankt voor je uitgebreide en positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, duidelijke communicatie en de scherpe prijs. We stellen het vertrouwen in onze service erg op prijs en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Twee verbeterpunten:
1. communiceer op de site bij het product of de bijbehorende app compatible is met de smartphone (bleek na openen van product verpakking bij mij niet het geval, waarmee het niet bruikbaar bleek) en
2. vermeld bij de toe te sturen retourinstructies dat een geopende verpakking van oortjes niet geaccepteerd worden, zodat gebruiker zich de aanbevolen retourkosten (aangetekend en met verzekering) kan besparen.

Bedankt voor je feedback. Zou je kunnen aangeven om welk product het precies gaat? Dan kunnen we dit verder onderzoeken en waar nodig de productinformatie aanpassen.

Wat betreft punt 2: in ons retourformulier vermelden we dat producten zoals oortjes niet geretourneerd kunnen worden als de verzegeling is verbroken, vanwege hygiënische redenen. We begrijpen dat dit niet altijd duidelijk is, dus dank voor je suggestie.

Stuur ons gerust even een mailtje, dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Goede prijs en gemakkelijk te vinden. Betaling verliep heel vlot. Direct de melding gekregen dat het product was ingepakt en klaar voor verzending.

De levering werd op tijd geleverd zoals beloofd. De verpakking was degelijk

Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat alles vlot verliep en dat je tevreden bent over de prijs, betaling en levering. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!

Na flink vergelijken kwam deze webshop met afstand als de goedkoopste naar voren voor de Samsung Galaxy Buds 3 Pro. Het bestelproces was duidelijk en eenvoudig: geen verborgen kosten en betalen ging soepel en veilig. Dat gaf direct vertrouwen!

Na betaling kreeg ik direct een bevestiging en de verzending volgde razendsnel. De oordopjes waren netjes verpakt en kwamen in perfecte staat aan. Snelle levering, scherpe prijs én goede communicatie — ik bestel hier zeker vaker!

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Fijn dat je het bestelproces als duidelijk en vertrouwd hebt ervaren, en dat de snelle levering en scherpe prijs je zijn bevallen. We waarderen je vertrouwen en zien je graag terug bij een volgende bestelling!

Via de pricewatch zag ik dat de Samsung Galaxy Tab A9+ 5G flink in prijs was gedaald. Bleek een tweedekans product te zijn, maar volgens PhoneMarket nog helemaal mint. (A-grade)
Besteld met creditcard voor de zekerheid, product was snel geleverd. De verpakking is beschadigd maar de tablet zelf lijkt inderdaad helemaal als nieuw, schoon en krasvrij. Blij met de aankoop en de korting op de nieuwprijs.

Product was goed ingepakt met voldoende bescherming in de doos.

Bedankt voor je duidelijke en eerlijke review! Goed om te horen dat je tevreden bent met je A-grade tweedekans tablet en dat alles netjes en snel geleverd is. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!

Makkelijk en snel te plaatsen bestelling van mijn galaxy buds 3 pro ook nog eens de goedkoopste aanbieder en snel bezorgt ( volgende dag ).

Heel snel bezorgt updates over de status van de bestelling waren ook accuraat en duidelijk.

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent over de prijs, het bestelgemak en de snelle levering. We hopen dat je veel plezier hebt van je Galaxy Buds en zien je graag terug!

In het geheel tevreden. Bij mijn zoektocht naar een tablet had phonemarket een goede aanbieding. Een prettige website en bestelling was eenvoudig gemaakt. Snel bezorgd volgens de indicatie en alles was erg goed en stevig verpakt, dat is altijd fijn bij breekbare producten.

Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de aanbieding, het bestelgemak en de zorgvuldige verpakking. We wensen je veel plezier met je tablet en staan graag weer voor je klaar!

Het was tijd om mijn oude iPhone SE te vervangen en in mijn zoektocht naar een nieuw model waarmee ik weer even vooruit kan was mijn oog gevallen op de iPhone 16e. Na wat tijd te hebben gespendeerd aan uitzoeken waar dit toestel voor de meest voordelige prijs te verkrijgen was, heb ik besloten om ook ook de markt van tweede kans modellen te verkennen. Uiteindelijk kwam ik uit bij PhoneMarket.nl en zij konden mij exact bieden wat ik zocht tegen de scherpste prijs op dat moment. Volgens de website zou het toestel in nieuwstaat verkeren en dit bleek na ontvangst ook zeker het het geval te zijn. Ik ben enorm tevreden met zowel het product zelf als de snelheid waarmee dit geleverd is, dus wat mij betreft is PhoneMarket.nl een dikke aanrader!

Het product was goed verpakt en de volgende dag geleverd. Zoals het hoort en niets op aan te merken!

Bedankt voor je uitgebreide en positieve reactie! Fijn dat je zo tevreden bent over je iPhone 16e en dat alles perfect is verlopen. Veel plezier met je nieuwe toestel en graag tot een volgende keer!

Ik had snel op internet bij jullie de beste prijs gevonden, de volgende dag al bezorgd in een goede stevige verpakking waarin de doos met apparaat stevig vast geklemd zat. Bij ontvangst moest ik een per mail ontvangen code doorgeven aan de postbode, als extra beveiliging. Ik heb nog niet eerder zo'n goede service meegemaakt en dat voor de beste prijs. Ik moet eerlijk zeggen dat ik aangenaam verrast was, zeker redenen om weer opnieuw te bestellen bij PhoneMarket.nl in de toekomst!

Zeer snelle verzending, 's avonds 19:35 uur besteld volgende dag geleverd!

Wat een geweldige terugkoppeling, bedankt! Fijn dat je zo tevreden bent over de prijs, verpakking, levering én extra beveiliging. We vinden het mooi om te horen dat je aangenaam verrast bent en zien je graag terug bij een volgende bestelling!

Snelle levering. Mooie prijs. Er is een relatie met bol en dat geeft vertrouwen. Mooi.

Levering via postnl met behulp van een code die je vooraf per mail ontvangt als extra beveiliging.

Bedankt voor uw reactie. Fijn dat de snelle levering, scherpe prijs en extra beveiliging via PostNL goed zijn bevallen. We zijn sinds 2013 partner van Bol, dus mooi om te horen dat dit vertrouwen geeft!

Duidelijke website, hele goede prijs.
Snelle levering.
Jammer dat er helemaal geen Nederlandse gebruiksaanwijzing in zit. Heb een tijdje zitten rommelen voordat ik de gegevens van mijn oude op mijn nieuwe telefoon had staan.

De telefoon werd snel geleverd, was deugdelijk verpakt en is
ongeschonden aangekomen.

Bedankt voor uw reactie. Fijn dat u tevreden bent over de levering, prijs en verpakking. Wat betreft de handleiding: de meest recente en uitgebreide versie is altijd als PDF te vinden op de productpagina van onze website. We hopen dat dit u alsnog verder helpt. Veel plezier met uw nieuwe telefoon!

Prima webshop.
Vaak de laagste prijs. Telefoon netjes en vlot geleverd.
Mijn model was op voorraad en voor de laagste retail-prijs beschikbaar.

Snel en veilig geleverd.
Doosje zat netjes verpakt en telefoon was helemaal goed.

Bedankt voor je eerlijke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs, levering en het product. Als je nog vragen hebt over onze service, laat het gerust weten. We staan altijd open voor verbetering.

Eenvoudig te bestellen; zeer vlot geleverd; ongeschonden afgeleverd.
En dan was het artikel zeer goedkoop geprijsd.

Supersnelle levering.
Verpakking niet beschadigd.
Aanrader voor iedereen.
Prima levering.

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je tevreden bent over de prijs en snelle levering. We hopen je snel weer terug te zien bij PhoneMarket.nl!

Besteld omdat de prijs het beste was.
Was makkelijk om extra een screenprotector en een adapter mee te bestellen.

Verzending viel tegen levering werd veel later bezorgd dan belooft. Is gelukkig wel in goede staat aangekomen.

Klantenservice vallen goede en slechte dingen over te zeggen. Ik vroeg om compensatie voor het late bezorgen en zou een hoesje gratis krijgen maar daar wacht ik nu nog op. Positief is dat ik snel een reactie krijg op mijn berichtjes en email . Jammer dat alle emails in de spam box komen is daar niks aan te doen? Zou het niet handig zijn als jullie zorgen dat jullie gebeld kunnen worden is dit niet verplicht?

Bedankt voor je review, Leon. Jammer om te horen dat de levering later was dan verwacht en dat je het beloofde hoesje nog niet hebt ontvangen. We willen dit graag voor je oplossen, maar kunnen op je naam geen bestelling terugvinden. Zou je ons een e-mail kunnen sturen met je bestelgegevens? Dan kijken we het direct voor je na. Bedankt alvast!

Scorekaart voor PhoneMarket.nl

Qshops