Gebruikers over webshop PhoneMarket.nl
Review toevoegenNieuwe telefoon nodig.
Hoppa! www.PhoneMarket.nl op!
Simpel uitkiezen. Ja, dat is em, die moet ik hebben! HTC One A9!
Bestellen die hap! YES, ik hoef gelukkig niet dat hele proces van registreren te doen en kan gelijk afrekenen! Betalen maar! Heerlijk makkelijk dat iDeal. Direct een email ontvangen met de nodige informatie met betrekking tot mijn bestelling. Dagje wachten.
En toen? BAM! Gloednieuwe smartphone in huis! Tape van het doosje gerukt, doosje open, plastic met lucht er uit gevist, verpakking eruit, telefoon uit verpakking, en AAN dat ding! Volledig werkend.
Alles erbij geleverd, zelfs de oordopjes die ik waarschijnlijk nooit ge gebruiken, maar toch bedankt HTC, voor het aanvullen van mijn oordoppencollectie!
Al met al, Snel, Prima Service, voor vragen kun je zelfs op de site chatten met medewerkers! Erg handig voor extra info te krijgen. Ik heb er gebruikt van gemaakt, en werd beleefd en snel geholpen.
Ik wil PhoneMarket.nl bedanken voor een zeer snelle en betrouwbare afhandeling van de bestelling die ik heb geplaatst. Dus tevens een aanrader voor de overweger!
Youri
Ik woon in de buurt van de winkel dus ik ben mijn telefoon in de winkel gaan kopen. Als je weet wat je wilt hebben ben je snel klaar want je wordt snel geholpen.
KlantenserviceHelaas was mijn S7 uit de doos niet goed (groene streep over het scherm) dus eerst contact opgenomen via de e-mail; werd netjes en snel beantwoord.
Later in de week naar de winkel gegaan en werd de telefoon netjes omgeruild voor een nieuwe! In de winkel direct de nieuwe getest (was gelukkig goed) en werd ik goed geholpen om de de data over te zetten vanaf de "oude" S7.
Andere (web)winkels kunnen hun als voorbeeld gebruiken wat betreft klantenservice!
Besteld op maandag en dinsdag binnen. Na lang zoeken toch de goedkoopste, vroeg me alleen af waarom er een Engels & Duitse gebruiksaanwijzing bij zit, gelukkig begrijp ik beide talen.
VerzendingLevering prima in gesealde doos.
KlantenserviceEven telefonisch contact omdat PostNL de track&trace code niet verstuurde, werd prima te woord gestaan door de medewerker.
Het apparaat wordt op tijd geleverd, alle ellende begint erna. Helaas in de Microsoft Lumia 950 XL dual sim een flop!
VerzendingHet doosje was open geweest, label was verbroken, heb het gereclameerd, helaas, je bent een NUL voor dit bedrijf.
KlantenserviceHelaas noemen ze van alles in hun regels, maar een echte klanten service is het niet, tot het je beschuldigen als klant aan toe. Ze geven niet thuis, zelfs bij een DOA aanvraag niet. Klacht insturen? Ze poetsen het weg. Mijn advies: hier nooit iets kopen! Ik kocht een toestel van >500 euro, helaas ligt die hier defect en phonemarket geeft niet thuis!. Toestel is dus bij levering al defect, hierna trekt deze winkel zijn handen er accuut van af!
Aanvulling op mijn eerdere review. Kosten versturen van een nieuw toestel naar Rotterdam voor eigen rekening. Alle info over het defecte toestel meegestuurd, men heeft bij phonemarket t probleem niet doorgegeven aan Dynafix. Toen ik t apparaat terugkreeg, een week later dan dat dynafix t naar Rotterdam had teruggestuurd, las ik dat het apparaat geen problemen kende. Ik heb hierna gereclameerd bij Phonemarket, wilde zelfs langskomen, maar t bedrijf scheepte mij wederom af naar nu Dynafix. Alleen verkopen en hierna handen eraf heet dat. Dynafix gaf aan dat phonemarket een wifi probleem had doorgegeven.... helaas, had ik een heel ander probleem doorgeven, nl het permanent en spontaan uitvallen van het apparaat, al vanaf de aankoop dag 1... het soms 4x per kwartier opnieuw opstarten van het apparaat. Dynafix kijkt nu verder voorr me, phonemarket, nogmaals, als ik een splinter nieuwe auto koop en ik rij weg en die valt direct stil, regelt de garage dat ik een werkende auto krijgt, en die scheept ook niet af op een ANWB!. ik heb reeds 10 mails met phonemarket, nogmaals mailen? Ze moeten mijn klacht eens serieus gaan nemen.
Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling, we hebben u voorzien van een nieuwe Microsoft Lumia 950 XL Dual Sim in verzegelde doos. Het beeld wat u probeert te scheppen dat de telefoondoos open is geweest vinden wij daarom ook zeer teleurstellend.
Daarnaast hebben wij u onze service aangeboden door de telefoon op onze kosten door te sturen naar de reparatiepunt voor herstelling. Helaas hebben zij geconstateerd dat de telefoon geen klachten bevat en hebben zij die ongeprepareerd teruggestuurd.
Wij kunnen uit het reparatierapport daarom uitmaken dat uw telefoon nooit mankementen heeft gehad en dat deze in perfecte conditie aan u is geleverd.
Mocht u verder nog vragen hebben zijn wij uiteraard nog bereid u hiermee te helpen. U kunt ons mailen naar info@phonemarket.nl
Team Phonemarket
Ik heb hier een Huawei P9-Lite besteld. In de avond besteld en de volgende dag al bezorgd. Niets aan de hand en alles functioneert naar behoren. Ik heb dus niets dan een positieve ervaring en een nieuwe telefoon.
Ik heb hier appel oortjes gekocht. Het was binnen een dag binnen dus prima!
Het is echter half kapot, je moet de goeie spot vinden om je rechter oortje ook te laten werken. en er zaten allemaal krassen op het doosje. Ik kan dus hieruit herleiden dat deze niet nieuw is. daarom dus de onvoldoende.
snel. iets te groot doosje voor het product, kon goed schuiven.
Geachte klant,
Wat teleurstellend om te zien dat u beweert dat wij geen nieuwe producten verkopen.
Wij voorzien onze klanten altijd van nieuwe producten met een volledige fabrieksgarantie. Wij verkopen absoluut geen tweedehandse artikelen.
Als het zo is dat wij u tweedehandse Earpods hebben geleverd, waarom heeft u ons dan niet eerder benaderd. Als u dit binnen 24 uur had gemeld, dan hadden wij u nieuwe Earpods kunnen opsturen.
Wij weten hier nu niks van, dus hebben wij u niet kunnen helpen.
Heeft u verder nog een bestelnummer?
Dan kunnen wij de klacht voor u in behandeling nemen.
Phonemarket.nl
De HTC One M9 Dot View II cover was als een van de weinige webshops hier op voorraad.
Klantenservice4 maanden gelden een originele HTC One M9 Dot View II cover gekocht en deze is nu al stuk. HTC geeft 1 jaar garantie maar dit moet via de verkoper geregeld worden. Maar PhoneMarket.nl houd zich hier niet aan op en zegt gewoon dat het gebruikersschade is.
Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wat jammer dat u aangeeft dat wij ons niet aan de regels houden.
Allereerst bevat het hoesje een fysieke schade en dit was duidelijk te zien op de foto's die u had mee verzonden in de mail. Een fysieke schade valt niet onder de garantie.
Wij hopen dat wij u hiermee duidelijk hebben gemaakt dat fysieke schades niet onder de garantie valt. En dat de garantietermijn van 1 jaar in dit geval hier niks mee te maken heeft.
Phonemarket.nl
Mijn algemene waardering voor voor Phonemarket.nl is gebaseerd voornamelijk op de aftersales, aangezien dit na de levering van je product het meest belangrijke punt is.
VerzendingLevering van mijn bestelling ging prima. Netjes op tijd, goed ingepakt. Niets bijzonders tegenwoordig, maar ook niets om over te klagen.
KlantenserviceIk had een smartphone en een tempered glass screenprotector gekocht. De telefoon is prima, maar de screenprotector heeft geen uitsnede voor de proximity sensor. Hierdoor werken bepaalde functies van de telefoon niet meer. Nadat ik contact had opgenomen via email, werd mij gevraagd een foto van de screenprotector los op het toestel toe te sturen. Dit heb ik gedaan, compleet met uitleg wat nu precies het probleem is.
Na deze email heb ik 2,5 week niets vernomen van Phonemarket.nl, totdat ik er zelf weer achteraan ging. De reactie was dat ze het zelf even hebben getest (de screenprotector was ondertussen al weken "tijdelijk uitverkocht") en dat de uitsneden zo horen en de functie van de sensor niet zouden moeten schaden.
Kortom, ik heb mijn geld weggegooid aan een foutieve screenprotector, Phonemarket.nl claimt dat hij prima is. Waardeloze klantenservice. Ik snap dat sommige mensen zullen denken, waarom zo moeilijk doen over een screenprotector? Maar voor mij geeft dit niet echt een goede indruk voor het geval ik ooit problemen krijg met de smartphone die ik tegelijk heb gekocht. Ik zal voortaan Phonemarket.nl vermijden en bij problemen met mijn smartphone stap ik wel direct naar de fabrikant die gelukkig wél extreem goede klantenservice heeft.
Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling, wat jammer om te lezen dat u onze klantenservice waardeloos noemt!
Ten eerste proberen wij onze klanten altijd een goede service aan te bieden.
Wij hebben de screenprotector zelf getest op het scherm en bekeken. Wij konden hieruit concluderen dat de screenprotector de sensor niet belemmerde. Uw screenprotecor is waarschijnlijk een fabrieksfout geweest.
Vervolgens hebben wij u als oplossing aangeboden om deze te retourneren, waarna wij hem zouden opsturen naar onze leverancier.
U zou dan het aankoopbedrag terugontvangen.
Tot slot hoop ik dat wij hieruit dit ongeval kunnen oplossen.
Phonemarket.nl
Na veel zoeken toch de goedkoopste. Levering zoals afgesproken de volgende werkdag. Telefonisch direct bereikbaar
Samsung S7 Edge besteld, het was de goedkoopste die op dat moment op Internet was te vinden.
Wellicht is dat te verklaren doordat ik een Bulgaarse versie heb ontvangen ipv een NL versie.
Op vrijdag besteld, op zaterdag binnen. Vrij normaal, maar is wel eens anders. Bovendien zat de telefoon goed verpakt in een ander doosje.
Op zoek gegaan naar de Nexus 6P zilver 32gb, uiteindelijk bij phonemarket uitgekomen. Het was de laagste prijs en de goede reviews die de doorslag gaven.
VerzendingVoor 19u besteld en inderdaad de volgende dag thuis. Zelf wel om de track en trace gevraagd. Er wordt verzekerd verzonden en alleen geleverd op het besteladres. Al met al een snelle levering en scherpe prijzen.
KlantenserviceService via mail zeer beschaafd en vriendelijk bericht terug.
Snel en vlot bestelproces, beste prijs en duidelijke website. Geen problemen ondervonden met de bestelling.
VerzendingSnel en volgens afspraak geleverd.
KlantenserviceHelaas is het laadkabeltje van mijn Nexus 5x het binnen zes maanden aan het begeven (kabelbreuk bij het stekkertje). PhoneMarket reageerde niet op het webformulier, dus later per e-mail nog eens geprobeerd. Toen wel snel reactie, helaas erg kortaf en onbehulpzaam. Ondanks dat het defect binnen de garantietermijn valt, doet PhoneMarket het verhaal af met het volgende onbegrijpelijke antwoord:
"Allereerst wat vervelend dat uw lader het nog na geen 6 maanden bijna vergeeft! U heeft op accessoires normaliter 6 maanden garantie tenzij het een fysieke schade bevat. In uw geval is de schade zichtbaar en valt daarom dus niet onder de garantie."
Nu ga ik het maar eens bij LG proberen...
Helaas, een beetje teleurstellend voor een webshop die hier op Tweakers zo hoog wordt gewaardeerd.
Via pricewatch van tweakers ben ik uitgekomen bij Phonemarket.nl, in eerste instantie had ik mijn twijfels of het echt was omdat ze zo goedkoop zijn, maar alles is netjes en op tijd binnen gekomen. Zeker een aanrader.
VerzendingProduct op maandag besteld en de volgende dag binnen gekregen.
Normale aankoop gehad bij betaling, probleem volgt echter later zie volgende toelichting hieronder. Kijk uit voor deze oplichters.
KlantenserviceOplichters! Koop je telefoon bij een erkende zaak en niet bij deze oplichters! Telefoon stuk binnen 4 maanden garantie , deze is ingenomen. Na 6 weken niets vernomen te hebben, vandaag zelf contact met ze opgenomen . Kreeg de mededeling dat tel niet te repareren is vanwege waterschade . Heel vreemd verhaal aangezien tel niet in aanraking is geweest met water. Er werd me verteld dat ik vastzat aan ondetzoekskosten . Dit is mij niet verteld bij inname telefoon. Daarnaast krijg ik een bon van ze geleverd dat de telefoon al 25 aug bij ze binnen is en dat ik voor 15 sept had moeten reageren . Ik confronteer de zogenaamde klantonvriendelijke manager hiermee en zijn argument is dat de klant zelf moet bellen en dat zij niet bellen wanneer een dergelijk bericht is . Ook geeft hij aan dat de telefoon niet in zijn bezit is en dat de reparateur deze niet naar winkel heeft nagestuurd . Ik geef aan dat hij daar achterna moet bellen maar manager geeft aan dat ik zelf moet bellen naar reparateur en dat zij dat niet doen . Kortom bullshit verhaal. Grootste oplichters en telefoon kwijt ! Kijk uit mensen !
Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling, met teleurstelling lezen we dat u ons in uw review oplichters noemt wat absoluut niet waar is!
Allereerst zijn wij ook een erkend bedrijf en hebben daarom ook certificaten bij de Thuiswinkel waarborg en webshop keurmerk. Daarnaast hebben wij uw recht als consument absoluut niet beperkt. We boden u de mogelijkheid de telefoon aan te melden voor garantie en achteraf bleek dat de telefoon waterschade had.
De reparatiecentrum heeft uw telefoon beoordeeld en niet wij dus zoals hoe u het overbrengt in de review.
Indien u niet eens bent met de uitkomst hiervan kunt u zelf navragen bij de reparatiecentrum en dat is ook wat u is verteld en niet dat het aan uw lot wordt overgelaten.
Tot slot heeft u alle vrijheid klacht in te dienen bij de keurmerken waar wij bij zijn aangesloten. U zult zien dat wij wederom uw recht als consument totaal niet hebben beperkt.
mvg,
Nexus 6p besteld. Kwam de volgende dag binnen en was netjes verpakt. Geen moment spijt van.
KlantenserviceGebeld over de mogelijkheden omtrent retourneren. Prima geholpen.
Het product was makkelijk en snel te kopen via de webshop, dit was de goedkoopste die tweakers aangaf.
Verzendingde verzending was goed, ondanks dat je geen verzendbevestiging krijgt met een track en trace nummer waarvan ze wel aangeven dat je deze krijgt.
KlantenserviceIk had een sony smartwatch 3 gekocht bij phonemarket helaas bleek deze het niet te doen. na veel moeite eindelijk contact met ze gehad en kon hem terug sturen. nadat ik hem had terug gestuurd heb ik niks meer van ze gehoord na anderhalve week toch maar eens achterna gebeld. ze hadden hem ontvangen maar nog steeds niet naar gekeken, de mevrouw waarmee ik belde zei dat ze me diezelfde dag nog een mailtje zou sturen maar heb nog steeds niks gehad. De klantenservice van phonemarket is zeer slecht, ik beveel je ook bij deze niet iets van waarde bij hun te kopen. Ik spendeer liever een paar euro meer uit ergens waar ik tenminste wel goed behandeld wordt.
Nexus 5X 32Gbyte, uitstekend toestel aan de laagste prijs op het internet. Telefonisch contact met de klantendienst verloopt vlot.
VerzendingDe Nexus 5X werd perfect op tijd in België geleverd
Ik heb voor mijn aankoop van mijn S7 edge een aantal malen op verschillende dagen de winkel in Rotterdam bezocht. Alle keren keurig geholpen en advies gekregen. De nadruk ligt wel duidelijk op de webshop en dat is logisch.
Misschien iets te makkelijk met het afwijzen van een verzoek om de naam op de bon te veranderen nadat hij al was uitgeprint. Terugboeken en opnieuw aanslaan met de juiste naam kon helaas niet. Anders 5 sterren bij wat minder gemakkelijk afwijzen van zo'n verzoek. Ik kom er echter t.z.t. terug voor een andere aankoop. Echter is de prijs daarvan de reden, omdat dit hun unique selling point is (op dit moment).
Alles ging bij mijn bestelling van een Samsung Galaxy S7 Edge zoals je wilt dat het gaat: netjes, punctueel etc. Kan geen klacht verzinnen. Ook de prijs was de beste toen verkrijgbaar (maar dat fluctueert per dag).
VerzendingStevige kartonnen doos.
Bij deze Webwinkel mijn "Nexus 5X 16GB - Zwart" gekocht, netjes optijd verzonden en ontvangen, en prima verpakt, ik raad "PhoneMarket.nl" dan ik graag aan voor het kopen van telefoons!
VerzendingErg goed verpakt en ook prima op tijd.