Gebruikers over webshop PhoneMarket.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenVoor mijn vriendin heb ik onlangs een nieuwe iPhone 16 gekocht bij Phonemarket. Het is niet het allernieuwste model, maar het toestel is helemaal nieuw, werkt perfect en ziet er mooi uit. De prijs was zeer scherp, waardoor het een uitstekende koop was.
De bestelling was eenvoudig te plaatsen en de levering verliep snel en zorgvuldig verpakt. We zijn erg blij met de aankoop en kunnen Phonemarket zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare webshop met een goede prijs voor een nieuwe iPhone.
De bestelling was eenvoudig te plaatsen. De verzending verliep vlot en de telefoon werd zorgvuldig verpakt geleverd, precies op de aangegeven datum. Dit gaf ons meteen een prettig en betrouwbaar gevoel.
Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de iPhone 16 én met onze service. We doen ons best om zowel de prijs als de levering zo goed mogelijk te laten verlopen, en het is mooi om terug te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Heel veel plezier met het toestel!
AlgemeenIk heb onder andere een schermbeschermer besteld, zo een met een plastic hoesje die je over je telefoon doet tijdens het plakken zodat die recht op het scherm komt. Maar het was echt waardeloos, ook al is de kwaliteit van de beschermer prima, als die nog schever zou zitten dan dat die nu zit zou die uitsteken. Door het zwarte randje rondom de beschermer bedekt het ook een deel van mijn scherm...
Wel een prima prijs, lijkt er op dat ze deze prijs kunnen vragen door van elders op de wereld te importeren. Ik had een iPhone 16 besteld en het bleek een Indisch model bedoeld voor de Indische markt, logisch dat het dan goedkoper is, maar ik klaag niet.
Het kwam een dag eerder aan dan verwacht wat dus wel prima is.
Dank voor je eerlijke en uitgebreide feedback! Jammer om te horen dat de schermbeschermer niet helemaal naar wens was qua pasvorm. We nemen dit zeker mee om ons assortiment verder te verbeteren. Fijn dat de prijs en snelle levering je toch positief zijn opgevallen en dat je tevreden bent met je iPhone 16. Veel plezier met je toestel en bedankt dat je voor ons gekozen hebt!
AlgemeenNieuw product, zeer goed verpakt.
Ik ben zeer tevreden over de 11 inch tablet Samsung Galaxy 9+ 128GB model 2025. Deze kan ik iedereen aanraden. Ook de winkel Phonemarket kan ik aanbevelen; met zijn concurrerende prijzen en snelle verzending.
Het product zat in een stevige doos verpakt. Snel verzonden, en snel aangekomen.
Bedankt voor je uitgebreide review, fijn dat je zo tevreden bent met de Samsung Galaxy Tab 9+ en onze service. Goed om te horen dat zowel de prijs als de snelle en nette verzending naar wens waren!
AlgemeenGoede prijs verhouding ik heb oortjes van samsung gehaald en super snel geleverd klasse top!
VerzendingSnelle levering voor een bepaalde tijd gekocht en inderdaad volgende in huis
KlantenserviceKlanten service is uitstekend snel geholpen en snel op weg gebracht
Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de prijs, snelle levering en onze klantenservice. Veel plezier met je aankoop!
AlgemeenDe Samsung flip 7 werd hier voor een scherpe prijs aangeboden, goedkoper dan bij andere winkels. Bestel proces was prima. Helaas was er een beetje vertraging in de levering, maar heb daar een draadloze lader gratis voor gekregen ter compensatie. Verder tevreden met product, levering en communicatie. Ik kom zeker terug bij deze winkel.
VerzendingDe levering van het product was netjes en professioneel, niks op aan te merken.
KlantenserviceHele vriendelijke klantenservice die vlot en behulpzaam reageert op mijn vragen.
Bedankt voor uw uitgebreide review! Fijn dat u tevreden bent met de Samsung Flip 7 en onze scherpe prijs. Excuses voor de vertraging in de levering, maar goed om te horen dat de extra draadloze lader gewaardeerd werd. We zijn blij dat u onze klantenservice als vriendelijk en behulpzaam ervaart en zien u graag opnieuw terug bij PhoneMarket.nl.
AlgemeenMooi aanbod, snel besteld, snel geleverd. Product als vermeld op de site. De A-grade telefoon is idd in perfecte staat. Batterij is nog 100%.
Helemaal niks op aan te merken
Next day delivery in Belgie. Ze maken hun belofte waar.
Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat de A-grade telefoon in perfecte staat is en de batterij 100% is. Ook mooi dat de levering in België de volgende dag is gelukt. We zijn blij dat we onze belofte hebben waargemaakt en zien u graag terug bij PhoneMarket.nl.
AlgemeenIk had een telefoon besteld maar bij ontvangst bedacht ik dat ik toch een andere kleur wilde. Het terugsturen, geld terugkrijgen en een nieuwe bestellen ging allemaal heel soepel. Zeer tevreden.
KlantenserviceContact was soepel en snel. Zoals vermeld ging de retour vlekkeloos.
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het retourproces en het contact met onze klantenservice zo soepel zijn verlopen. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling.
AlgemeenFold 7 gekocht, by far de beste prijs die ik online (op een deftige website) kon vinden.
Zo'n 700 euro goedkoper dan op de gekende andere websites.
Zoals beloofd, dag erna geleverd.
Was ook degelijk verpakt.
Perfect.
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de prijs en de snelle levering. Veel plezier met je Fold 7!
AlgemeenHeb een Pixel 9a gekocht. Erg goeie prijs (open box), snel geleverd. Fijn en zou zeker aanraden.
VerzendingWas snel geleverd (1 dag), goed stevig ingepakt en compleet.
Bedankt voor je positieve feedback! Geweldig dat je zo tevreden bent met de Pixel 9a en de snelle levering. Veel plezier met je aankoop!
AlgemeenDe Motorola G75 5G gekocht, de volgende dag netjes in neutrale verpakking geleverd. Helemaal top.
VerzendingSnelle correcte levering en neutraal verpakt en gelukkig met post.nl verzonden.
KlantenserviceVragen worden snel en informatief beantwoord, niets op aan te merken.
Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn dat alles naar wens is verlopen, van de levering tot de klantenservice. Veel plezier met je Motorola G75 5G!
AlgemeenSnel een nieuwe telefoon nodig voor onze dochter. Motorola Edge Neo 50 (vanwege Tweakers BBG) besteld bij phone market rond 2100 en de volgende dag al binnen. Netjes verstuurd.
VerzendingNetjes verpakt in een neutrale verpakking en snel verzonden. Via PostNL.
Bedankt voor je positieve ervaring! Fijn dat de bestelling voor je dochter snel en netjes is geleverd. We wensen haar veel plezier met de nieuwe Motorola Edge Neo 50.
AlgemeenPrima webwinkel lijkt me. De telefoon voor mijn opa was hier het goedkoopst, dus dat was de reden dat ik hier een bestelling plaatste.
Bestelproces was goed, enkel besorggegevens invullen, betalen met iDeal en klaar was ik!
Goede verzending! Dag na bestelling al op het pakketpunt. Verpakking was prima, gewoon mooie kleine doos die niet veel te groot was voor de bestelling.
KlantenserviceGeen klachten nog gehad, dus daar kan ik niets over zeggen.
Echter, de bestelling ging goed. Ik kreeg enkel een bestelbevestiging en track en trace link via de mail, dus ik werd ook niet ondergespamt met allerhande 'updates'.
Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je opa tevreden kan zijn met zijn nieuwe telefoon. We waarderen je vertrouwen en staan natuurlijk klaar mocht je ons in de toekomst nodig hebben.
AlgemeenEen Xiaomi Mi Flip besteld bij PhoneMarket. De telefoon bleek helaas defect (herstart om de zoveel dagen), waardoor ik deze heb moeten retourneren. Netjes binnen de 30 dagen gedaan, maar nu moet ik een boetebedrag van 25% van de telefoonkosten betalen als ik mijn defecte telefoon wil retourneren binnen die 30 dagen. Ze spreken me ook aan met meneer in plaats van mevrouw, geen idee waardoor dat precies komt.
Ik heb na het terugsturen van de Xiaomi een vervangende tweedekans telefoon bij ze gekocht, en deze werkt overigens wel prima. Maar de Xiaomi geeft wel een zure nasmaak. Ik ben nog niet akkoord gegaan met het boetebedrag, maar ik heb het idee dat als ik geen officieel akkoord geeft dat ik geen geld terug zal ontvangen...
Indien er een update is over deze review zal ik deze proberen toe te voegen.
Product was prima op tijd en kwam netjes verpakt aan.
Klantenservice25% boete voor het terugsturen van een defect product is wel erg vreemd.
Bedankt voor je review. Jammer dat je eerste toestel niet goed werkte, dat is natuurlijk vervelend. In de meeste gevallen storten we retouren volledig terug. Alleen wanneer een product duidelijk gebruikt of beschadigd retourkomt, kan er een waardevermindering worden toegepast.
Fijn om te horen dat je nieuwe toestel goed bevalt. We wensen je er veel plezier mee en helpen je graag verder bij vragen.
AlgemeenEen Motorola telefoon gekocht en ivm een ontbrekend afdekkapje nieuw in de verpakking terug gestuurd. Een aanbod gehad om 85% van de nieuwwaarde terug te ontvangen. Niet echt een fijn gevoel met 85% toch een akkoord gegeven.
Dezelfde dag ontvang ik een bericht dat helaas maar 50% van het aankoop bedrag geretourneerd kan worden(voor een splinternieuw ongebruikt toestel). Een schadebedrag van circa €250.
In de onderstaande reactie suggereert dat ik akkoord ben gegaan dit is niet de waarheid. Ik heb aan Phonemarket schriftelijk bevestigd dat ik absoluut niet akkoord ga met hun voorstel van 50% .
De reactie van Phonemarket is veelzeggend over de integriteit.
Ik bestel bijna alles via internet naar volle tevredenheid, dit is voor mij de eerste keer dat ik me echt bedrogen voel.
Nooit geen aankoop meer bij de Phonemarket.
Totaal geen klantbeleving, terugsturen op eigen kosten €15,-.
Ook kosten om het apparaat weer terug te krijgen kosten €20,-
Totale kostenverzending €35,-
Nooit meer een bestelling bij Phonemarket.
Bedankt voor je review meneer Klok. We begrijpen je teleurstelling en willen graag toelichten waarom dit zo is gegaan. Het toestel is een aantal dagen bij je in bezit geweest en retour gestuurd met een ontbrekend onderdeel. Omdat het toestel daardoor niet meer compleet is en dit gevolgen kan hebben voor toekomstige garantie, hebben wij een waardevermindering toegepast. Dit is ook in onze mailwisseling besproken en hiermee ben je akkoord gegaan.
We vinden het jammer dat dit zo is gelopen, maar hopen dat onze uitleg duidelijkheid geeft.
AlgemeenDe prijs was goed. Het plaatsen van de bestelling ging eenvoudig. De verpakking was netjes: een passende doos met bescherming, zonder onnodige lege ruimte.
VerzendingBesteld om 20.00 uur en de volgende dag al geleverd. De belofte "Op werkdagen vóór 22u besteld, morgen in huis!" is dus nagekomen.
Dank voor je review! We zijn blij dat je bestelling soepel is verlopen en dat de levering precies volgens afspraak was. Veel plezier met je aankoop!
Algemeen(De prijs interesseert mij niet, maar ik ben gevraagd om een review te schrijven, en dat zou ik op vraag ook wel gedaan hebben zonder kans op een prijs.)
Ik heb twee telefoons (Motorola Neo 50) besteld, met bookcase hoesjes.
De prijs was uitstekend voor dit model telefoon. De verzending was snel en probleemloos (dankzij PostNL). De telefoons doen wat ze moeten doen.
Ik heb geen ervaringen met klantenservice, garantie of wat dan ook.
Op zondag werken ze bij PhoneMarket.nl niet, en dat geven ze ook aan. Dus zondag besteld, maandag verwerkt, dinsdag in huis. Dat is goed.
Verzending door PostNL. Dat gaat hier vrijwel altijd goed en nu ook.
Bedankt voor je review en je bestelling! Goed om te horen dat de levering soepel verliep en dat je tevreden bent met je toestellen. We hopen dat je er lang plezier van hebt en helpen je in de toekomst graag weer verder.
AlgemeenNIET HIER IETS KOPEN!
Ik heb een iPhone 16 aangeschaft, maar bij openen en installeren kwam ik er achter dat het een Japans model bevond. Deze maakt een camerasluitergeluid welke niet kan worden uitgezet. Dit werd niet op de site vermeld, en bij terugsturen kreeg ik niet mijn volledige aankoopbedrag terug omdat de garantie was gestart. Klantenservice was zeer slecht te bereiken, alleen via e-mail en Whatsapp.
Alleen te bereiken via Whatsapp of e-mail. Geen mogelijkheid tot telefonisch gesprek. Stonden niet open voor feedback.
Beste dpz,
Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.
We vinden het erg vervelend van u te vernemen dat de ervaring niet naar wens is verlopen. Graag willen we u vragen een e-mail te sturen naar service@phonemarket.nl o.v.v. ''Review Tweakers'' samen met uw naam en het ordernummer van uw bestelling, zodat we kunnen beoordelen of we u alsnog kunnen helpen. Zodra we uw e-mail ontvangen, nemen we de review graag verder in behandeling en voorzien wij u van een passende oplossing.
Onze excuses voor het ongemak!
Het team van Phonemarket.nl
AlgemeenWas op zoek naar een Apple Watch Ultra 2 en kwam tijdens mijn zoektocht bij PhoneMarket uit.
Ik kende de webshop nog niet dus eerst even rondgekeken op het internet of deze betrouwbaar was.
De reviews waren goed en ook dat je achteraf kon betalen met KLARNA gaf mij een veilig gevoel.
Het scheelde mij in aanschaf al gauw €110,- dus zeker de moeite waard.
En inderdaad voor 22.00 uur besteld de volgende dag geleverd via de post en netjes op de hoogte gehouden van de zending.
Levering zoals beloofd inclusief een code voor de postbode om het pakket aan mij te overhandigen
KlantenserviceN.v.t omdat alles naar wens verliep dus geen contact nodig.
Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn dat je onze webshop hebt gevonden voor de Apple Watch Ultra 2 en dat alles naar wens is verlopen. Goed om te horen dat de scherpe prijs, snelle levering en duidelijke communicatie je een veilig gevoel hebben gegeven. Veel plezier met je aankoop!
AlgemeenIk ben super tevreden met mijn aankoop bij Phonemarket.nl! Mijn iPhone 16 was razendsnel verzonden en kwam perfect aan. Het gaat om een 2e kans telefoon, maar hij ziet er echt helemaal als nieuw uit – je zou het verschil niet merken. Daardoor had ik een topdeal voor een prijs die je nergens anders vindt. Wat ik ook heel fijn vind, is dat je bij aankoop van accessoires meteen extra korting krijgt – echt handig en voordelig. Alles was duidelijk, netjes verpakt en helemaal zoals beloofd. Kortom: uitstekende service, scherpe prijzen en een hele betrouwbare webshop. Zeker een aanrader! 🙌 Ik bestel hier in de toekomst zeker vaker!
VerzendingDe verzending verliep echt super! Mijn bestelling werd razendsnel verwerkt en ik had de iPhone al heel snel in huis. Alles was stevig en netjes verpakt, waardoor de telefoon veilig aankwam. Ik kreeg ook duidelijke updates over de status van de levering, wat erg prettig was. Kortom: een snelle en zorgeloze bezorging, helemaal top!
Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat je iPhone 16 helemaal naar wens is en dat je zo tevreden bent over onze tweedekans-telefoons, de snelle levering en de extra korting op accessoires. We waarderen je vertrouwen enorm en kijken ernaar uit je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!
AlgemeenVoor het eerst een tweede kans iPhone besteld hier. Mede door de positieve reviews op tweakers en daarbuiten durfde ik het aan. De telefoon werd de volgende dag geleverd en de telefoon was in perfecte staat. Geen krasje te bekennen en er zat nog 9 maanden Apple care op. Ik ben erg tevreden over deze shop en gezien de uitstekende prijs kwaliteit verhouding beveel ik deze shop ten zeerste aan.
VerzendingDe phone werd erg snel verzonden en was goed verpakt. Je moest wel zelf het pakket in ontvangst nemen ivm een code die aan de bezorger kenbaar moest worden gemaakt. Het zou wel fijn zijn als dit duidelijk kenbaar werd gemaakt voordat ik het product besteld had want als je niet thuis bent kan het pakket niet (bij de buren) afgegeven worden.
Dank je wel voor je uitgebreide terugkoppeling, fijn dat je eerste ervaring met een tweedekans iPhone zo positief is verlopen en dat de kwaliteit zelfs je verwachtingen heeft overtroffen. Goed om te horen dat de verzending vlot en zorgvuldig ging. Je punt over de code bij aflevering nemen we zeker mee, zodat dit in de toekomst duidelijker vermeld wordt.