Gebruikers over webshop PhoneMarket.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenOnlangs heb ik de iPhone 16 met 256 GB aangeschaft en ik ben niet alleen ontzettend blij met het toestel zelf, maar vooral met de service rondom de aankoop. Vanaf het eerste moment voelde alles professioneel, duidelijk en betrouwbaar aan.
Wat voor mij écht het verschil maakte:
Supersnelle levering: Mijn bestelling werd sneller bezorgd dan verwacht, perfect verpakt en direct klaar voor gebruik.
Heldere communicatie: Tijdens het hele proces werd ik uitstekend op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Geen verrassingen, alleen duidelijkheid.
De combinatie van een topdevice en een service die net zo premium aanvoelt, maakt deze aankoop voor mij een absolute aanrader. Ik geniet elke dag van mijn nieuwe iPhone 16 en zou zonder twijfel opnieuw bij deze winkel bestellen.
Klantvriendelijke ondersteuning: Bij een kleine vraag kreeg ik direct vriendelijk en deskundig antwoord. Het gaf me het gevoel dat er echt met me werd meegedacht.
Bedankt voor je uitgebreide en mooie review. Wat fijn om te lezen dat zowel de iPhone 16 als onze service zo goed bevallen. We doen ons best om het hele proces duidelijk, snel en betrouwbaar te laten verlopen, dus het is mooi om te horen dat dit ook zo is ervaren.
Ook prettig dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen en dat je het gevoel had dat er echt met je werd meegedacht. Dat waarderen we enorm. Dank voor het vertrouwen en veel plezier met je nieuwe iPhone. 😊📱
PhoneMarket.nl
AlgemeenOp zoek naar goed en vriendelijk geprijsd Samsung mobiel bij PM gekomen. Normaal koop ik bij Belsimpel maar prijsverschil was zodanig groot (bij 256 model) dat ik PM heb gekozen. Al eerder de de Motorola Edge 50 Neo bij PM gekocht en dat was ook goed gegaan. Dit keer de Samsung A56 gekozen voor dochter, want de jeugd wil blijkbaar alleen Samsung. Alles ging goed, goede prijs, snel in huis en juiste model. Zoals het hoort zeg maar. Wel zat het stickertje los (seal) maar het toestel leek ongebruikt en het leek uit Hongarije te komen (denk ik). Maar het toestel zelf was oke. Met Samsung software alles draadloos overgezet van oude naar nieuwe toestel. WhatsApp teruggezet. En op een paar apps opnieuw ingelogd. Allemaal vrijwel vlekkeloos verlopen.
VerzendingWas binnen beloofde tijd in huis, tijdens de feestdagen. Dus gewoon prima geregeld.
KlantenserviceGevraagd over seal, werd heel snel beantwoord. Mogelijk ook gewoon slechte lijm?
Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review. Fijn om te lezen dat je opnieuw voor ons hebt gekozen en dat zowel de prijs als de levering goed zijn bevallen. Mooi dat de overstap naar de nieuwe Samsung soepel is verlopen en dat alles snel en probleemloos werkte.
Goed om te horen dat alles naar verwachting is gegaan en dat het toestel perfect functioneert. Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met de nieuwe telefoon van je dochter. 😊📱
PhoneMarket.nl
AlgemeenOverzichtelijke en duidelijke Website met concurrerende prijzen. Eerste ervaring met dit bedrijf maar zeer tevreden.
VerzendingSnel en duidelijk contact met klantenservice ivm gesloten verklaring van adres in weekend. Goed verpakt opgestuurd.
Bedankt voor je mooie en uitgebreide review. Fijn om te horen dat je eerste ervaring met ons zo positief is verlopen en dat de website en prijzen goed bevielen. Ook prettig dat het contact met onze klantenservice duidelijk en behulpzaam was en dat alles netjes verpakt is aangekomen. Daar doen we het voor. 😊📦
PhoneMarket.nl
AlgemeenBestellen ging gemakkelijk, site was overzichtelijk. Snel account aan kunnen maken en de iPhone was voor een prima prijs.
VerzendingVerzending was vlot. Er stond twee dagen, maar telefoon werd de volgende dag al bezorgd (met bezorgkosten controle van PostNL) wat echt een topsysteem is!
Bedankt voor je uitgebreide en fijne review. Geweldig om te horen dat het bestellen soepel ging, de site duidelijk was en dat je tevreden bent over de prijs. Mooi dat de levering zelfs sneller was dan verwacht en dat de controle via PostNL als prettig is ervaren. Dat is precies de ervaring die we willen bieden. 😊📦✨
PhoneMarket.nl
Algemeen2e kans iPhone 17 (256gb, groen) besteld, omdat er een significante korting op zat (-110 van de nieuwprijs). Stond bij dat het product als nieuw zou zijn en hier is niets over gelogen. iPhone was vlekkeloos, netjes verpakt en na het instellen kwam ik er zelfs achter dat het apparaat nog op 0 laadcycli staat. Eigenlijk een volledig nieuwe iPhone dus, goede deal :-)
Verzending2e kans product dus de doos was geopend, maar alles was netjes verpakt en ondanks dat ik vlak voor kerst besteld heb kwam het netjes op tijd aan.
Bedankt voor je uitgebreide en mooie review. Geweldig om te lezen dat de iPhone in zo’n perfecte staat was en zelfs nog op 0 laadcycli stond. Fijn dat de tweedekans deal zo positief heeft uitgepakt en dat alles netjes en op tijd is geleverd, zeker zo vlak voor kerst. Dat waarderen we enorm. 😊📱✨
PhoneMarket.nl
AlgemeenPrima, makkelijk te bestellen en zeker niet onbelangrijk de goedkoopste.
Fijne telefoon voor mij A17 256 5G ter vervanging van mijn Samsung S8 die ik al 6 jaar in gebruik heb.
Door Kerst drukte PostNL iets later. Wel jammer kwam nu na het weekend
KlantenserviceGoed en snel geholpen in antwoord op mijn mail over latere bezorging
Bedankt voor je uitgebreide review. Fijn om te horen dat het bestellen soepel ging en dat je tevreden bent met je nieuwe telefoon als opvolger van je Samsung S8. Jammer dat de bezorging door de kerstdrukte iets later was, maar goed om te lezen dat onze klantenservice je snel heeft kunnen helpen. Dank je wel voor het delen van je ervaring. 😊📱✨
PhoneMarket.nl
AlgemeenMakkelijk en overzichtelijke bestelling.
Het grootste voordeel van PhoneMarket.nl is dat het in Nederland gevestigd is met de N.L. waarborgen.
Snelle en correcte levering. Pincode prima idee. Voor de veiligheid Want het blijft natuurlijk wel een duur product.
Dank je wel voor het vertrouwen in ons. Fijn dat je de Nederlandse service en extra zekerheid waardeert, daar hechten wij zelf ook veel waarde aan. Goed om te horen dat alles veilig en vlot is verlopen. We wensen je veel plezier met je aankoop en staan altijd klaar als je ons nodig hebt. 😊📦
PhoneMarket.nl
AlgemeenDe bestelling process verliep soepel en zonder problemen. Product informatie was prima op order. Betaling via bol.com werkte prima.
VerzendingDe order is snel verstuurd en de verzending was zonder problemen.
Bedankt voor je uitgebreide en fijne review 😊
Goed om te horen dat het bestelproces soepel is verlopen, de productinformatie duidelijk was en de betaling via bol.com probleemloos werkte. Ook fijn dat de verzending snel en zonder problemen is verlopen. Daar doen we het voor.
PhoneMarket.nl 💙
AlgemeenBestelling plaatsen ging gemakkelijk en snel. Dit model iphone was zeer voordelig geprijsd in vergelijking met andere webwinkels. Pakket was super snel binnen! Eind middag besteld en de volgend ochtend vroeg al bezorgd. Goed verpakt en onbeschadigd aangekomen. Ook fijn dat er een code aan de bestelling gekoppeld was waardoor de bezorger het paketje alleen bij mij kon afleveren en niet bij buren (pakketjes van deze waarde verdwijnen nog al eens als dat niet het geval is). Iphone werkt super, lekker snel. Al met al heel positieve ervaring voor het eerst n lange tijd. Ik ga zeker vaker bij Phonemarket.nl bestellen. Top ervaring. Gr. Arjan
VerzendingPakket was binnen 15 uur na bestellen onbeschadigd binnen. Snel. Uitstekende ervaring.
Bedankt Arjan dat je de tijd hebt genomen om zo’n uitgebreide review te schrijven. Wat prettig om te lezen dat het bestellen soepel ging en dat alles rondom de levering veilig en snel is verlopen 📦🔐 Dat geeft vertrouwen, zeker bij producten met een hogere waarde. Mooi ook dat je zo tevreden bent over het gebruik van je iPhone 📱✨
We waarderen het extra dat je aangeeft vaker bij ons terug te willen komen. Zulke berichten geven ons veel motivatie, zeker in deze gezellige periode richting kerst en het nieuwe jaar 🎄🎆
Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende bestelling.
Team PhoneMarket.nl
AlgemeenEen overzichtelijke webshop, producten zijn makkelijk te vinden die je nodig hebt en zijn goedkoper als de concurrentie dat is mooi meegenomen
VerzendingBestelling was dezelfde dag nog verzonden en goed en snel bezorgd door postnl
KlantenserviceAls je een vraag hebt wordt deze altijd snel beantwoord via de email of whatsapp
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Fijn om te lezen dat je onze webshop overzichtelijk vindt en dat je gemakkelijk hebt gevonden wat je zocht 🛒✨ Mooi ook dat onze prijzen positief opvallen ten opzichte van andere aanbieders.
Goed om te horen dat de verzending snel en soepel is verlopen en dat PostNL netjes heeft bezorgd 📦🚚 Daarnaast waarderen we het dat je onze klantenservice benoemt. We vinden het belangrijk om snel en duidelijk te reageren, of dat nu via e mail of WhatsApp is 💬😊
Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende bestelling.
Team PhoneMarket.nl
AlgemeenNa wat wikken en wegen en veel bezoekjes aan tweakers besloten te bestellen bij PhoneMarket.nl. Bestellen via de site ging gemakkelijk. Goede ervaring met PhoneMarket.
VerzendingLevering van de tablet was snel, binnen 2 dagen had ik hem in huis en netjes verpakt.
KlantenserviceGeen gebruik gemaakt van de klantenservice, geen ervaring mee dus dat is uitstekend!
Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om zo’n uitgebreide review te schrijven. Mooi om te lezen dat je na het vergelijken en oriënteren bij Tweakers voor PhoneMarket.nl hebt gekozen en dat het bestelproces prettig verliep 😊🛒
Fijn ook dat de tablet snel en netjes verpakt is geleverd 📦⚡️ En soms is geen contact met de klantenservice inderdaad het beste teken dat alles gewoon goed loopt. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling.
PhoneMarket.nl
AlgemeenOver PhoneMarket: top! Scherpste prijs, duidelijke site, volgende dag in huis. Rond 20:00 besteld, volgende dag rond 14u was het er al.
Product was goed en vooral voor de scherpste prijs. Zeer positieve ervaring, zou er prima nog eens bestellen.
Zoals gezegd, snel, clean, duidelijk. Niks op aan te merken. Alles wat je hoopt denk ik als consument
Niet gebruik van gemaakt, maar als die net zo is als de rest zal dat ongetwijfeld top zijn.
Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om zo’n uitgebreide en positieve review te schrijven. Geweldig om te lezen dat alles van prijs tot levering zo soepel is verlopen en dat je bestelling zelfs sneller dan verwacht in huis was 😊📦⚡️
Fijn ook dat de website duidelijk is en het product volledig aan je verwachtingen voldeed. We waarderen je vertrouwen enorm en zien je graag weer terug bij een volgende bestelling.
PhoneMarket.nl
AlgemeenLiegen over hun producten, leveren producten met niet originele onderdelen en verkopen het als “nieuw, alleen geopende doos”
iPad via PhoneMarket een jaar geleden gekocht met als beschrijving NIEUW alleen verpakking geopend. Na een jaar is deze stuk gegaan met echt minimaal gebruik. Vervolgens opgestuurd voor reparatie en dan krijg ik te horen dat de iPad niet wordt gerepareerd en een rekening van 60 euro voor de onderzoekskosten. Met als reden: onderdelen van de iPad zijn niet origineel en zijn later vervangen. Terwijl er nooit aan deze iPad is gesleuteld, en wie doet dat überhaupt als deze nog onder garantie valt? Daarnaast heb ik de iPad gekocht met garantie bij de webshop zelf. En Apple de schuld geven voor geen garantie is niet helemaal eerlijk. Ik heb de iPad niet bij Apple maar bij PhoneMarket gekocht dus ik verwacht dat PhoneMarket het ook zelf oplost. Belachelijk gewoon, het is malafide webshop. Ze liegen over de producten die ze verkopen en vergoeden niks zodra het stuk is. Ik raad iedereen af hier iets te kopen.
Dank voor je review, al is het jammer dat je ons op deze manier neerzet. We willen een paar belangrijke punten rechtzetten.
Je iPad is bij ons aangeboden als nieuw met een geopende doos. Dat betekent dat de verpakking geopend kan zijn, maar dat het product verder volledig nieuw hoort te zijn. Tijdens de controle door de officiële reparatiepartner is vastgesteld dat er onderdelen aanwezig waren die niet origineel zijn en later zijn vervangen. Dat valt nooit onder garantie, omdat Apple geen reparaties uitvoert op toestellen met niet-originele componenten. Dat is een harde voorwaarde vanuit Apple zelf.
Wij hebben je hierover volledig en transparant geïnformeerd. Dat jij zegt dat er nooit aan de iPad gesleuteld is, begrijpen we, maar wij kunnen niet ingaan tegen de officiële technische beoordeling van de fabrikant. Zonder originele onderdelen kunnen we geen garantie bieden, en dat geldt voor elke winkel.
Daarnaast is er nooit gezegd dat je geen oplossing zou krijgen. We hebben je gewoon de optie gegeven om de iPad ongerepareerd retour te ontvangen of om een betaalde reparatie uit te laten voeren. Het onderzoekstarief is standaard wanneer een toestel niet onder garantie valt.
We vinden het jammer dat je ons bestempelt als malafide, terwijl wij dagelijks honderden klanten eerlijk en correct helpen. Onterechte beschuldigingen als “liegen” en “malafide” zijn niet in lijn met de werkelijkheid en doen geen recht aan de feiten.
Mocht je alsnog inhoudelijk verder willen overleggen, dan staan we daar altijd voor open.
PhoneMarket.nl
AlgemeenPhoneMarket zat 50 euro onder de concurenten, makkelijke keuze dus. Via Tweakers naar de site gelinkt, kleurtje gekozen, betalen, geen problemen.
VerzendingCyber Monday drukte en zo, duurde twee dagen langer dan "volgende dag" maar netjes bezorgd, veilig met een ontvanger 3-cijferige code.
Dank voor je fijne review en dat je bij ons hebt besteld. Wat goed om te horen dat alles soepel verliep en dat je precies vond wat je zocht.
Fijn ook dat de bezorging ondanks de drukte toch netjes is verlopen. We waarderen je begrip hiervoor.
Veel plezier met je aankoop.
AlgemeenOverzichtelijke duidelijke site ,
Makkelijk te bestellen,
Goede duidelijke produkt omschrijving ,
Goede snelle levering,
Snelle levering.
Goed op de hoogte gehouden van status van de levering.
Ik heb nog geen gebruik hoeven te maken van de klantenservice.
Wat fijn om te horen dat je zoveel positieve punten hebt ervaren. En wat goed dat het bestellen, de informatie over het product en de levering zo soepel zijn verlopen. Ook heel prettig dat je steeds netjes op de hoogte bent gehouden van de verzending, dat is precies wat we graag bieden ✨📦
Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit zo uitgebreid te delen, dat waarderen we enorm 😊
PhoneMarket.nl
AlgemeenGeen klachten over bestelproces. Ontvangst duurde 2 dagen, maar dat was binnen de aangegeven tijd.
VerzendingPostnl leverde waardeloze prestaties: geen mogelijkheid om bezorgtijd op plek aan te passen, en voor afhalen was een code nodig die ze wel verstuurden, maar die niet klopte. Daardoor kreeg ik mijn pakje niet op de afhaal locatie. Na waardeloze info van de Postnl klantenservice, was het na een paardagen opgelost en werkte de code wel.
Dankjewel voor je review en fijn om te horen dat het bestelproces goed is verlopen 💛
We begrijpen helemaal je frustratie over de levering. Sinds kort werkt PostNL bij verzekerde verzending met een ontvangstcode en in de meeste gevallen gaat dat probleemloos. Helaas zie je af en toe dat de code niet meteen werkt en dat zorgt natuurlijk voor extra gedoe.
Wij zitten hier regelmatig achteraan bij PostNL en proberen dit samen met hen te verbeteren, want wij vinden het ook erg vervelend voor onze klanten.
Dank dat je dit aangeeft en fijn dat het uiteindelijk is opgelost.
PhoneMarket.nl
AlgemeenHeb meer dan twee weken geleden een Iphone 16 besteld. Deze is nooit bezorgd. De fout ligt duidelijk bij PostNL. Ben in contact met Phonemarket, maar er wordt niet echt een oplossing geboden. Alleen steeds verwezen naar PostNL. Dat schiet niet op. Tot nu toe lijkt het er op of ik kan fluiten naar mijn telefoon en mijn geld.
VerzendingHet product is nooit geleverd. Het is spoorloos. Phonemarket verwijst naar PostNL. Die zegt dat het bij een PostNLpunt ligt. Dat is niet zo en daar is ook nooit een melding van gegeven.
KlantenserviceEr wordt niet echt een oplossing geboden alleen verwezen naar PostNL. Heel vervelend dit...
Inmiddels is het weer een paar dagen en ik word nog steeds van het kastje naar de muur gestuurd. Blijkbaar moet het eerst met PostNL opgelost worden voor ik een andere telefoon opgestuurd krijg. Of mijn geld terug krijg. Ondertussen wordt ik aan het lijntje gehouden... Heel vervelend dit.
Als ik dit vantevoren had geweten had ik nooit bij Phonemarket besteld. Ook al ligt de werkelijke fout bij PostNL, ze kunnen dit toch ook wel klantvriendelijker oplossen. Ik begrijp echt niet waarom ik moet wachten met een voor mij passende oplossing tot het probleem tussen Phonemarket en PostNL is opgelost.
Dankjewel voor je bericht. We begrijpen heel goed dat dit erg vervelend voor je is en het is absoluut niet de bedoeling dat je het gevoel krijgt dat je “kunt fluiten” naar je bestelling.
Zoals je in onze mailwisseling hebt kunnen zien, zijn wij op dit moment samen met PostNL bezig om uit te zoeken waar het pakket precies is en om een officiële zoekopdracht te starten. Dat proces duurt helaas altijd even omdat PostNL eerst intern moet onderzoeken voordat wij een definitieve oplossing kunnen geven.
We willen benadrukken dat jij nooit het risico draagt. Wij versturen altijd verzekerd en jij ontvangt óf je bestelling óf je geld terug. Dat is onze verantwoordelijkheid, niet die van jou.
We vragen alleen nog even een klein beetje geduld zodat we dit netjes kunnen afronden. Zodra we meer weten hoor je dat meteen van ons.
PhoneMarket.nl
AlgemeenBestelling en alles aan de kant van phonemarket ging vlot. Goede communicatie, goede verpakking, alles verliep correct.
VerzendingSpijtig genoeg werd de levering gedaan door postnl wat een ramp was.
Maandag ging het toekomen, dinsdag kwam men aanbellen, ik neem op met remote bel maar chauffeur spreekt alleen indisch (daar lijkt het in elk geval op). Uiteindelijk pas vrijdagavond in ophaalpunt toegekomen, werkte de code niet.
Allemaal niets met phonemarket te maken natuurlijk.
- whatsappreactietijd niet zo goed, wellicht drukke periode door black friday
- na bellen wel snel een onderzoek gestart bij postnl
Dankjewel voor je uitgebreide feedback! 💛
Fijn om te horen dat de bestelling zelf vlot en correct is verlopen en dat je tevreden bent over de verpakking en communicatie. Dat waarderen we enorm.
Heel vervelend dat de levering bij PostNL zo moeizaam is gegaan. Helaas gaat het bij hen soms mis en dat hebben we helaas niet in eigen hand. Wat wel belangrijk is: je hoeft je nooit zorgen te maken over je pakket. We versturen altijd volledig verzekerd en blijven verantwoordelijk tot jij het in ontvangst hebt genomen.
Onze WhatsApp reactietijd kan inderdaad tijdens Black Friday wat langer zijn dan normaal. Bedankt dat je dat aangeeft, dat helpt ons om dit verder te verbeteren.
Nogmaals dank voor je bestelling en voor je vertrouwen.
PhoneMarket.nl
AlgemeenSnelle probleemloze bestelling. Helaas was ik niet thuis en moest ik mijn pakketje ophalen bij een PostNL punt. Daarvoor had ik vervolgens een code nodig die blijkbaar niet klopte. Mij werd verteld dat ik een nieuwe code kon opvragen maar dat lukte mij niet. Supervervelend maar gelukkig was de PostNL medewerker in staat het systeem uiteindelijk te omzeilen. Eind goed al goed dus. Mijn dochter was heel blij met haar kado. AirPods 3 die perfect passen!
VerzendingDe AirPods 3 hebben goed geluid en passen goed in wat kleinere oren.
Dankjewel dat je dit met ons deelt! 💛
Fijn dat het uiteindelijk toch goed is gekomen en dat je dochter zo blij was met haar cadeau. Dat maakt veel goed.
Wel vervelend dat het ophalen bij het punt niet soepel ging door een foutieve code. Dat nemen we mee zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen.
Geniet van de AirPods 3! 🎧✨
PhoneMarket.nl
AlgemeenVia de dagelijkse Blackfriday mail een mooi toestel kunnen scoren, levering binnen een dag en snelle afhandeling van alles
---
Hoop hier geen gebruik van te hoeven maken maar zal zeker goed geregeld zijn voor diegene die er gebruik van moet maken.
Levering prima met de extra code, netjes en discreet verpakt
Dankjewel voor je bericht en dat je de tijd hebt genomen om dit te delen! 💛
Wat leuk om te horen dat je een mooi toestel hebt gevonden en dat de levering snel en netjes verliep.
Goed om te weten dat alles discreet verpakt aankwam. En je opmerking over de mails is helder. Wij sturen zelf geen dagelijkse mails, dus mogelijk heb je de actie via een andere weg gezien. Hoe dan ook fijn dat je er iets moois aan had.
Geniet van je nieuwe toestel! ✨📱