SOS Solutions

Welkom bij SOS Solutions – Jouw Raspberry Pi Specialist!

Bij SOS Solutions draait alles om passie voor technologie. Als dΓ© expert op het gebied van Raspberry Pi's en toebehoren, bieden wij het grootste assortiment van Nederland, aangevuld met de nieuwste gadgets, slimme accessoires en innovatieve oplossingen voor elke tech-liefhebber.

Of je nu een beginner bent die zijn eerste stappen zet in de wereld van elektronica, of een professional die op zoek is naar geavanceerde uitbreidingen – bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Ons enthousiaste team van tech-experts staat altijd voor je klaar om je te helpen het maximale uit jouw projecten te halen.

🚚 Supersnelle Bezorging

Bestel je op een werkdag vΓ³Γ³r 22:00 uur en is het artikel op voorraad? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis! Kies tijdens het afrekenen eenvoudig uit diverse bezorgopties – precies zoals jij het wilt.

πŸ’³ Veilig & Flexibel Betalen

Bij SOS Solutions betaal je zoals jij dat wilt. We ondersteunen de meest gebruikte betaalmethoden, waaronder: iDEAL, Visa, Paysafecard en AfterPay. Eenvoudig, veilig en snel geregeld.

🀝 Klantenservice die met je meedenkt

Heb je vragen, advies nodig of hulp bij je bestelling? Ons vriendelijke supportteam staat van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur voor je klaar!
πŸ“ž Bel ons op 040-8442149
πŸ“§ Mail naar info@sossolutions.nl
πŸ’¬ Of stuur ons een bericht via Facebook – we helpen je graag verder!

βœ… Garantie & Vertrouwen

Bij ons geldt: niet goed, geld terug. Je hebt standaard 2 jaar garantie op al onze producten. En heb je een probleem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij blijven altijd jouw aanspreekpunt – geen gedoe, gewoon goed geregeld.

πŸŽ“ Voor Starters & Experts

Iedereen is welkom bij SOS Solutions:

• Starters vinden bij ons handige starterkits, plug & play sets Γ©n duidelijke handleidingen – inclusief stap-voor-stap video’s en screenshots.
  • Professionals kunnen hun hart ophalen met geavanceerde uitbreidingen, producten om zelf te solderen of programmeren, en tools om Γ©cht te bouwen.

Alles voor jouw project, op één plek.

πŸ•˜ Openingstijden

Onze fysieke locatie is niet meer geopend om te bezoeken, de klantenservice wel:
Ma t/m Vr: 09:00 – 17:00 uur

πŸ“ Onze Gegevens

SOS Solutions
Duinweg 5C
5482 VR Schijndel

Laat je inspireren, ga aan de slag en ontdek de eindeloze mogelijkheden van Raspberry Pi en meer – samen met SOS Solutions.
Slim. Simpel. SOS. πŸ§ πŸ’‘

Scorekaart voor SOS Solutions