Gebruikers over webshop EP.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSnelle levering, goede communicatie. Je kunt aangeven op welke dag je het artikel wil laten leveren, dat is erg handig.
AlgemeenIk heb 5 maanden geleden een AEG stofzuiger besteld bij bol.com . De koppeling tussen het handvat en de slang bleek niet goed. Twee dagen na een mail aan bol.com had ik het juiste onderdeel binnen. Drie maand geleden heb ik dezelfde stofzuiger bij ep Stadshagen besteld. Hetzelfde probleem deed zich voor. Het heeft twee maand gestuurd voordat ik het juiste onderdeel mocht komen ophalen, na tien telefoontjes en twee keer na de winkel te zijn geweest. Heel veel is misgegaan. Beloftes niet nagekomen, miscommunicatie onderling, verkeerde onderdeel besteld en ga zo maar door. Men heeft niet eens één maal sorry gezegd. Heel erg slechte dienstverlening is mijn ervaring
KlantenserviceIk heb 5 maanden geleden een AEG stofzuiger besteld bij bol.com . De koppeling tussen het handvat en de slang bleek niet goed. Twee dagen na een mail aan bol.com had ik het juiste onderdeel binnen. Drie maand geleden heb ik dezelfde stofzuiger bij ep Stadshagen besteld. Hetzelfde probleem deed zich voor. Het heeft twee maand gestuurd voordat ik het juiste onderdeel mocht komen ophalen, na tien telefoontjes en twee keer na de winkel te zijn geweest. Heel veel is misgegaan. Beloftes niet nagekomen, miscommunicatie onderling, verkeerde onderdeel besteld en ga zo maar door. Men heeft niet eens één maal sorry gezegd. Heel erg slechte dienstverlening is mijn ervaring
AlgemeenIk was op zoek naar een specifieke televisie. EP had deze voor een hele goede prijs. Ook de levering en voorraadinformatie was duidelijk. Kortom, een plezierige ervaring.
VerzendingTelevisie besteld, was netjes afgeleverd op de afgesproken dag.
Algemeenhet plaatsen van de bestelling zelf was een eitje!
de website ziet er goed verzorgd uit, en is tevens erg overzichtelijk
moest de bestelling meerdere malen doen,
onder andere door een order die niet terug te vinden was in hun systeem, een andere keer doordat er geen orderbevestiging was.
AlgemeenBestellen via de webshop gaat uitstekend. Bevestiging via betaalbewijs en de orderbevestiging krijg je netjes via de mail verzonden. Voorraadadministratie gekoppeld aan de webshop blijkt achteraf een aandachtspunt voor EP. De aangeboden televisie bleek niet op voorraad.
KlantenserviceJe word in ieder geval nog netjes gebeld door de klantenservice. En het vooruitbetaalde bedrag word ook netjes teruggestort op de rekening. Maar dit voorval met EP heeft mij doen besluiten in de toekomst hier niet meer te bestellen. Zeker niet als het grotere bedragen betreft. Toch altijd spannend of je het bedrag terugontvangt op je rekening. Gemiste kans in deze is dan ook een door EP te bieden alternatief en de klant proberen te behouden. Dit is in deze niet gebeurt en ik heb het product nu bij de concurrent gekocht terwijl ik open stond voor een ander aanbod en/of vergelijkbaar product van EP.
AlgemeenProduct en doos zagen er goed uit. Informatie op de website over het product klopte ook.
VerzendingSlechte informatie over de leverdatum. bleek niet te kloppen. Achteraan gebeld en uiteindelijk wel geleverd. Klantenservice heeft me wel oke te woord gestaan
AlgemeenIk heb een oled tv gekocht met een prachtige aanbieding dat ik via in IN3 mocht betalen. De service was goed, ze kwamen het brengen meteen de dag erna. Klantvriendelijk, ik zou zo weer bestellen.
VerzendingEigen service die het kwam brengen.
AlgemeenDoor het hele proces vakkundig geholpen. Van de bezorgafspraak tot het daadwerkelijk plaatsen van de wasmachine.
VerzendingEen uur na plaatsen van de bestelling werd ik gebeld om een geschikte datum voor levering te kiezen. Op desbetreffende dag nog een belletje vantevoren gekregen dat ze onderweg waren. Wasmachine werd vakkundig geplaatst en de oude goed ontkoppeld en weggehaald
AlgemeenZocht een sonos sub die op voorraad was, snel en goed geleverd Een sub in combinatie met playbar en 2 play one speakers geeft een mooi geluid
VerzendingKeurig afgegeven aan de voordeur
AlgemeenMooie aanbieiding gezien en meteen maar besteld. Prices lekker doolopen en volgende dag al in huis via dhl.
VerzendingDhl goed snel geleverd.
AlgemeenMoest even na-bellen, maar alles oké
(niks ten nadele verkoper, maar eerste melding DHL Express leek wel phishing)
AlgemeenIets bestellen en betalen is geen moeite, zoals bij veel webshops. De informatie over de beschikbaarheid van de gewenste tv bleek achteraf niet te kloppen...
KlantenserviceNaar aanleiding van de bestelling komt men met de mededeling dat het gewenste artikel niet op voorraad is. Foutje in 't voorraad systeem. Verwachte leverdatum 26-01 in 't magazijn. "Mocht u de order willen annuleren, geen probleem, dan storten we uw betaling direct terug uiteraard".
Dat klinkt goed!
Na het annuleren van de bestelling blijkt de afhandeling echter niet bij de opgave aan te sluiten; het blijkt toch wat langer te duren dat terugbetalen. Daarnaast staat het artikel op 11-01 nog steeds in de webshop 'op voorraad' !? Nadat ik dat had gemeld met de opmerking dat 't misleidend vond, had ik binnen 5 min een telefoontje. Al met al een slecht gevoel aan overgehouden. Bestellen en betalen kan in no time, maar als 't de andere kant op moet dan is er niemand thuis die z'n toezegging kan waarmaken. Slechte service op dit vlak, EP!
Note: Op 12-01 staat het artikel niet meer in de webshop....komt toch niet binnen op 26-01 ??
AlgemeenZaterdagmiddag een nieuwe combimagnetron besteld bij EP:Tummers. Nog geen 20 minuten na mijn bestelling werd ik gebeld om een bezorgafspraak te maken. Dat telefoontje had ik gemist, waarna er direct een mail volgde. Toen ik terugbelde was het meteen geregeld. Keurig dat ze op zaterdagmiddag (na 16u) gewoon bereikbaar zijn. Ik weet niet of dit voor alle EP franchisenemers geldt, maar Tummers bezorgt zelf i.p.v. via een pakketdienst. Daarom had ik 'm zondag nog voor de middag al in huis. Het oude defecte apparaat kon ik gewoon meegeven aan de bezorger, dus dat scheelt weer een ritje naar de milieustraat of de winkel.
Kortom: zaterdag na 15u besteld, zondag nog voor 12u bezorgd. Top geregeld.
AlgemeenWat kan ik hier over zeggen, geen bijzonderheden. Betaald via iDeal en alles netjes geregeld. Duidelijk. Levering was ondanks late bestelling, na 21:00 toch gewoon de volgende dag geleverd. Niet verwacht.
VerzendingNetjes verpakt in grote doos, loze ruimte opgevuld met plastic luchtkussentjes.
KlantenserviceGeen klachten
AlgemeenTv besteld in de afgelopen black-friday periode. Bestellen ging makkelijk en snel op de website, direct ook account aangemaakt en kon doordat de tv aan huis werd geleverd (gratis bezorgkosten). Ook kun je kiezen voor pinnen bij bezorging wat ook helemaal prima is.
VerzendingGratis bezorgkosten bij levering van tv. Er zit bij mij een EP in de buurt dus kun je de winkel aangeven die het product leverd bij bestelling. Deze winkel handelt dan ook de service af. Bezorging was op de afgesproken tijd. Tv wordt gewoon door eigen bezorgservice afgeleverd, dus je bent niet afhakelijk van externe partij (postnl o.i.d.). Dit zal in ieder geval het geval zijn voor grote artikelen bij de EP.
KlantenserviceHelaas was de tv niet meer direct beschikbaar en moest nog besteld worden hiervan werd ik snel op de hoogte gesteld. Levertijd was meer dan 2 weken bij achteraf bestellen bij de leverancier. Ik kreeg nog wel te horen dat een betere versie van dit model tv ook voor een goede prijs aangeschaft kon worden. Alleen geen cashback maar ze boden deze aan voor een scherpe prijs dus heb ik dit gedaan.
AlgemeenVriendelijke shop eigenaren en direct geholpen bij het bellen en reserveren / wegzetten van de aanbieding.
Bij ophalen vlot geholpen ondanks de drukte
AlgemeenHier een Sonos One SL besteld. We wilden een extra optie bovenop onze stereo opstelling in de woonkamer. Deze staat nu in de slaapkamer. Prima bestelproces op website, artikel op voorraad tegen een goede prijs.
VerzendingThuisbezorgd door EP's lokale filiaal. Prima geregeld.
AlgemeenGewoon goed, moest de tv wel zelf ophalen omdat de winkels denk ik alleen binnen een bepaalde straal bezorgen. Was mijn eigen keuzen wilde de tv was een goede aanbieding.
AlgemeenHet bestelproces liep eenvoudig. Helaas was de optie tot thuisbezorging grijs en kon niet geselecteerd worden. Aangezien zij een scherpe smartphone aanbieding tijdens BF hadden, toch hiervoor gekozen. In de avond besteld, 's-ochtends vroeg kreeg ik de bevestiging op de smartphone op te halen. Het product lag inderdaad klaar. Tijdens het schrijven van de review kon opeens wel weer thuisbezorgd worden. Mogelijkheid om het bedrag in de winkel betalen.
AlgemeenBetaling en verzending ging prima en levertijd was acceptabel. Het proces van retourneren was daarentegen erg klantonvriendelijk en frustrerend (zie onder.)
KlantenserviceWij wilden de gekochte laptop retourneren binnen de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen. EP gaf aan dat zij niet het gehele bedrag zouden terugbetalen, omdat wij Windows hadden geïnstalleerd (en netjes terug gezet naar de kale fabrieksinstellingen.) Maar hoe moet je anders kijken of alles bevalt aan de laptop?
Overleg gehad met De Consumentenbond, die de situatie herkende en ons wees op een uitspraak van De Geschillencommissie Thuiswinkel uit 2013 met precies hetzelfde punt. De consument werd in het gelijk gesteld. Nadat wij dit formeel hebben gemeld bij EP, en zij nogmaals vroegen wat wij gedaan hadden en ik ze dat nogmaals netjes had uitgelegd in een mail, kregen wij het retourlabel gemaild. Zonder verdere reactie op onze mail.
Mijn stellige indruk was dat de klantenservice van EP niet terzake kundig is als het gaat om de werking van laptops en de regelgeving rond het retourneren ervan. Storend en een klungelige indruk.