Gebruikers over webshop Witgoedhuis.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenAangezien ik Witgoedhuis.nl niet kende was ik in eerste instantie vrij huiverig om hier een aankoop te doen. Echter hadden ze hier zo'n mooie aanbieding dat ik het toch maar de gok heb genomen. Met de kennis van nu zou ik hier zo weer bestellen; de prijs, verzending en klantenservice waren uitstekend!
VerzendingZoals afgesproken werd ik een half uur voor de bezorging opgebeld. Enorm handig, want hierdoor hoefde ik niet een hele dag in een lege woning op de bezorging te wachten. De bestelling werd overigens perfect op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger.
KlantenserviceNadat ik via het contactformulier een vraag had gesteld werd ik netjes opgebeld door een mevrouw die me vriendelijk te woord stond.
De vaatwasser waarin ik interesse had kon Witgoedhuis.nl niet leveren door problemen met hun leverancier. Hiervoor werd ik keurig gebeld en werd mij een alternatief geboden met een kleine korting.
VerzendingAardige nette chauffeur. Bezorgd binnen het aangegeven tijdvak.
KlantenserviceOmdat het lastig meten was had ik mijn twijfels of de vaatwasser wel zou passen in de uitsparing in mijn keuken. Even gebeld met witgoedhuis.nl De mevrouw aan de telefoon was zeer behulpzaam en bood mij aan het te test-fitten als de vaatwasser geleverd zou worden. Mocht het niet passen kon hij gelijk mee terug. Gel
Goede service, vriendelijke mensen en supersnelle levering tegen lage prijzen! S'ochtends besteld en s'middags bezorgd.
VerzendingWerd gratis thuisbezorgd
KlantenserviceKreeg netjes uitleg over de werking van het apparaat en de garantie.
in het weekend ging mijn wasmachine kapot, dus snel via Kieskeurig een nieuwe geselecteerd en gekeken wie snel kon leveren op dinsdag. Alleen .. Witgoedhuis had haar voorraadinformatie niet geupdate.. dus werd ik maandag gebeld en werd er een heel ander model aangeboden en ik moest snel beslissen , want anders kon er geen eens dinsdag geleverd worden.
Ik heb de bestelling gecanceld en kreeg een aantal dagen later geld terug. Ik ben toen maandagavond maar weer bij BCC gaan bestellen en die konden mij een dag later op woensdag wel een wasmachine leveren , een iets minder model dan ik aanvankelijk bij Witgoedhuis had besteld, maar toereikend. Achteraf bleek dat Witgoedhuis die machine ook op voorraad had , maar die boden ze mij niet aan, jammer...
Goede geupdate voorraadinfo is dus belangrijk voor een webwinkel, maar ze kunnen aan de andere kant ook bij leveringsproblemen de klant gaan bellen en iets anders aanbieden in de hoop dat de klant die dan maar neemt..
verkeerd vervangend artikel aangeboden , niet gelijkwaardig en ik moest snel beslissen