Gebruikers over webshop HomeWizard
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenEen eerste bestelling werd netjes op tijd met DHL bezorgd. Helaas werd een volgende bestelling met Trunkrs verzonden en daar werkt een liegende bezorger...
VerzendingEen vervolgbestelling zou op een vrijdag tussen 17:00 en 19:00 uur door Trunkrs afgeleverd worden. Rond 18:00 uur kreeg ik van Trunkrs een mailtje dat het pakket niet afgeleverd kon worden, er zou "zojuist" niet open gedaan zijn en bij de buren lukte het ook niet. Dat is een aperte leugen want ik was thuis en nota bene al die tijd in de voortuin aan het werk. Binnen 25 meter van mijn huis zitten de voordeuren van zo’n vijf buren die rond etenstijd bijna allemaal thuis waren. Daarnaast is de bezorger niet van deze tijd met zijn smoes want hij houdt er geen rekening mee dat veel mensen een camera op de deurbel hebben die feilloos vastlegt dat hij keihard liegt want ook ik heb zo’n deurbel. Alles bij elkaar te zot voor woorden. Komt bij dat men niet in het weekend bezorgt dus ik mag nog even drie dagen wachten tot maandagavond.
De verkoper is verantwoordelijk voor de verzending, vandaar mijn review over HomeWizard. Bovendien kun je in hun shop niet kiezen met welke pakketdienst verzonden wordt.
AlgemeenKlikken kopen betalen , probeer alleen niet te retourneren want dan ga je de molen in.
VerzendingVolgende dag binnen was er ook binnen 4 dagen , bijna dan.
KlantenserviceBestaat niet , klikken op een vraagteken om op een lege pagina terecht te komen.
AlgemeenHomeWizard biedt een uitstekende webshopervaring. De producten worden duidelijk omschreven. Het bestelproces is soepel en snel: van het selecteren van het product tot de betaling verloopt alles duidelijk, en de bevestigingsmail komt snel na de bestelling. De levering is bovendien snel. Er zijn veel betaalopties. Erg positief tot nu toe over deze webshop. In het verleden al diverse keren zaken besteld.
AlgemeenMakkelijk om iets te bestellen zonder teveel poespas. Vindt de uit leg die bij de producten staat kort en bondig.
VerzendingWordt netjes op de hoogte gehouden via mail en postNL.
Voor de wat grotere pakket (bv. Batterij) word je ook net op de hoogte gehouden en net voor aflevering nog even gebeld om te melden dat de koerier er bij is en vraagt ook voor de zekerheid of er iemand aanwezig is.
Je kan een hoop terug vinden bij de online helpdesk en op chats proberen ze binnen een dag te reageren.
AlgemeenOnlangs de thuisbatterij ontvangen. Van de 30 dagen heeft hij 6 dagen niets gedaan. Eerst omdat de wifi even weg was en het apparaat niet slim genoeg is om het op te pakken. Moet je zelf weer doen, maar je hebt het niet in de gaten.
Nu een storing met verzoek om contact op te nemen met de helpdesk. Maar dat is een chatbot waar je niets aan hebt. Geen telefoon. Niets. Ik wil hem graag retour sturen.
AlgemeenZolang je geen helpdesk nodig hebt is alles prima.
Heb je die wel nodig, dan kom je eerst de chatbot genaamd Wizzi tegen.
Die niks kan.
Dan beloven ze binnen 24 uur contact op te nemen.
En dat komen ze vervolgens ook niet na.
Een andere manier om contact op te nemen is er niet.
Als je de klantenservice nodig hebt, dan is de enige methode om contact op te nemen via de chatbot Wizzi.
Die nog nooit een zinning antwoord gegeven heeft.
Als je die zover hebt gekregen dat je de knop "Wacht op team" krijgt en kan indrukken, krijg je vervolgens bericht dat er binnen 24 uur contact met je wordt opgenomen.
Ik moet nog meemaken dat er echt binnen 24 uur antwoord is.
Op deze manier zit er nul tempo in het oplossen van issues, vooral omdat er vaak meerdere emails nodig zijn.
Nu een issue met een Battery pre-order die nog op m'n oude adres staat.
Adres is niet zelf aan te passen voor de order.
Bij annuleren ben je de aanbetaling kwijt.
Gewoon geen response van de helpdesk.
Geen aanrader, je mag verwachten dat een bedrijf gewoon op normale manier bereikbaar is.
Een chatbot is geen bereikbaarheid.
AlgemeenBestellen gaat makkelijk. Voldoende informatie over de producten.
Tijdens het bestellen waren er geen verstoringen
Werd een dag later afgeleverd dan beloofd. Maar dat vind ik niet zo heel erg.
KlantenserviceTwee manieren van ondersteuning is lijst met web vraag-en-antwoorden. Of een chatbot.
Heb je een kapot product, meer dan dertig dagen na ontvangst maar binnen garantie dan kan de chatbot je alleen verwijzen naar het 30dagen retour formulier. Deze controleert of het binnen 30 dagen is. Niet, dus werkt formulier niet.
Dus voor garantiezaken dient chatbot alleen maar om je te frustreren. Zit geen enkele intelligentie achter.
Voorbeeld: neem contact met ons op. Maar hoe wordt niet gezegd.
Ik hoop nu maar dat "wacht op het team" iets gaat opleveren.....
AlgemeenDe hele ervaring met de mobiele app, mooi ecosysteem, degelijke producten die gemakkelijk in gebruik zijn, ondersteuning via live chat of zelfs hier op het Tweakers.net forum, maken het voor mij een uitstekende ervaring waar ik nog altijd heel blij mee ben.
VerzendingMeerdere bestellingen geplaatst en nog nooit problemen gehad. Snelle verzending, degelijke verpakking en prima communicatie.
KlantenserviceZowel via de live chat als via het Tweakers.net forum ben ik snel geholpen toen ik met een paar vragen zat.
AlgemeenIn eerste instantie kwam hem product maar niet in de winkelwagen. Achteraf denk ik dat dat komt door een aanbiedings e-mail die ik kreeg en dat de site het wat te druk had op dynamische pagina's. Uiteindelijk toe kunnen voegen. Bestelproces is helder, duidelijk. Binnen een dag binnen, top.
VerzendingVerzending komt in een kleine doos met daar binnen in het doosje van hun product. Paperless dus dat is top.
KlantenserviceDe chat stond hier een aantal uren open ivm niet kunnen toevoegen van de winkelwagen en een andere vraag over mijn account (huizen toevoegen etc), hier kwam geen reactie op. Dat had ik niet verwacht. Had er ook geen haast bij, maar binnen 4 uur een reactie was wel fijn geweest. Achteraf had ik beter kunnen mailen. Ik heb nu zelf de winkelwagen opgelost (of naja gewacht en blijven proberen) en de huizen kwam ik achter dat ik 2 accounts heb die eigenlijk samengevoegd moeten worden.
AlgemeenIk zou zeggen koop hier niets... want als...
Ik heb een kwh meter gekocht en die doet het niet correct. Dan neem je contact op met het bedrijf en verwacht je geholpen te worden.. helaas..
Je kunt aleen communiceren met een chatbot, en als je dan een vraag hebt, krijg je binnen 24 uur antwoord.
Nu heb ik op donderdag rond 17:00 een melding gedaan van het probleem met de kwh meter.
Uiteindelijk op maandag rond 11:30 pas een reactie, nouja... een vraag. "kun je de meter 15 seconden spanningsloos maken en zien of dat het probleem oplost.
Ik heb 'm voor de zekerheid maar even 20 minuten spanningsloos gelaten..
maar rond 12:00 gemeld dat het probleem niet verholpen is..
Inmiddels zijn we een dag verder en heb ik nog steeds geen reactie..ondanks diverse verzoeken van mijn kant.
Inmiddels heb ik ook uitgevonden dat je kwh meters niet kunt retourneren volgens hun site, omdat deze niet gereset kunnen worden...Los van het feit dat dit volgens mij niet kan, zou het geen kwaad kunnen om dit in hoofdletters duidelijk te maken bij een bestelling.
Het eco-systeem dat ze aanbieden ziet er echt goed uit, en ik moet zeggen dat het met de wifi verbinden van de kwh meter echt soepel en eenvoudig ging.
Dus alles prachtig als het werkt......maar.....
Dit is tot nu toe het enige dat goed is gegaan... vlot bezorgd, volgens website
KlantenserviceKort en bondig: DRAMA....
Ik heb een appraat gekocht dat niet werkt, ik probeer dit opgelost te krijgen, maar dat lijkt onmogelijk..
Je krijgt gewoon geen contact c.q. een normale conversatie.
Ik heb een kapot product, iig een product dat niet doet waarvoor het bedoeld is, en wil dit opgelost krijgen.
Daarvoor is het natuurlijk zeer belangrijk om het een en ander te communiceren, maar communicatie met support/klantenservice lijkt oprecht onmogelijk...
In ieder geval heb ik niet het gevoel op enige wijze serieus genomen te worden.
Op dit moment zou ik iedereen afraden iets te kopen bij dit bedrijf totdat ze hun 'shit' op orde hebben...
Hoe het nu gaat kan simpelweg echt niet als je een serieus bedrijf bent,.
Aanvulling: Uiteindelijk is het doorgedrongen dat het ding stuk was.. En heb ik een nieuwe opgestuurd gekregen en een retourlabel ontvangen voor het kapotte exemplaar,
Zoals het hoort zou je zeggen, maar dat moet geen eeuwigheid duren dus.
Ze moeten echt iets aan hun support doen, want deze ergernis was compleet onnodig geweest.. En hadden ze direct gereageerd zoals ze uiteindelijk hebben gedaan, dan zou ik ook geen negatieve review hoeven schrijven..
Heel jammer, want ik denk echt dat ze een mooie set aan makkelijk te gebruiken tools hebben..
Installatie was ook de 2e keer een fluitje van een cent,,, en daarna werkte alles zoals het zou moeten..
AlgemeenEr is geen contact met hen te krijgen. Op chat/mail wordt niet gereageerd. Bestelling wordt maar niet verzonden, bijzonder gang van zaken. Hoe kan zo’n bedrijfje nog lopen, of liggen ze tegen een faillissement aan? Heel vreemd.
VerzendingNooit ontvangen, ondanks de website pretendeert dat spullen de volgende dag binnenkomen. Heel bijzonder zo.
KlantenserviceGeen contact mee te krijgen. De chat AI geeft aan dat ik binnen 24 uur een mail mag verwachten, maar noppes. Nada.
AlgemeenIk heb nog niets ontvangen kan ook geen contact met ze krijgen.
Kan ook nergens een telefoonnummer vinden.
Ben bang dat ik opgelicht ben.
Nog niets ontvangen wacht nog steeds op mijn bestelling. Ik hoop dat ik mijn bestelling nog ga krijgen
KlantenserviceZijn niet bereikbaar er is ook geen telefoonnummer bekend. Dus je kunt ook niet in contact komen.
AlgemeenDe prijzen zijn vrij hoog en je bent ook meteen afhankelijk van hun ecosysteem, maar aan de andere kant, het werkt wel allemaal goed als je het allemaal in gebruikt neemt. dus als dat is wat je verwacht dat kan het een hele goede aanschaf zijn zonder verrassingen.
VerzendingIk heb in totaal voor ruim 200 euro aan producten besteld. en alles is ook keurig snel en op tijd geleverd. Echter 1 van de onderdelen is incompleet geleverd.
KlantenserviceEr lijkt geen klantenservice te zijn.
Op chat en mail wordt niet gereageerd, Telefoonnummer bestaat niet meer. en het lijkt totaal onmogelijk om contact met ze op te nemen. Ben daar nu al 3 dagen intensief mee bezig, maar ze lijken gewoon niet te bestaan.
Ik heb 3 maanden later nog contact gehad met de klantenservice als laatste poging.
Gewoon nog een poging gewaagd.
Er was toen opeens iemand aanwezig in de chat, en ben keurig snel en vlot geholpen.
Het probleem is opgelost
Ben na naderhand best tevreden. na dat ene contact.
AlgemeenMakkelijk snel en overzichtelijk. Alle informatie ook op site te vinden. Ga er zeker meer slimme apparaten bestellen voor nog meer inzicht.
VerzendingSnel verzonden binnen 24h. Alleen PostNL daar kunnen zij niks aan doen 🙄
KlantenserviceMogen wel iets sneller reageren op mailtjes
Bestelling en contact veliepen zeer goed. Alles op tijd geleverd en goed ingepakt. Betaling liep zeer vlot.
Verzendingduidelijke informatie en zeer snelle levering. Toestellen zaten goed verpakt.
KlantenserviceMijn regenmeter heeft nooit goed gewerkt en is volgens mij kapot.
Op 26/8 een ticketje aangemaakt met de melding dat mijn regenmeter defect is.
Ik krijg direct antwoord en ze vragen om een aantal testen uit te voeren. op 27/8 heb ik geantwoord dat het toestel nog niet werkt (testen uitgevoerd). Sindsdien geen antwoord meer van homewizard. op 1/9 / 6/9 en 11/9 nogmaals gemaild. Geen antwoord. Jammer dat dit zo moet lopen.
Hallo Maffie500,
Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je zo lang moet wachten op een reactie. Mijn excuses hiervoor. Is het probleem inmiddels verholpen? Zo niet dan raadt ik je aan even telefonisch contact op te nemen met onze helpdesk. Zo kunnen we je in ieder geval zo snel mogelijk helpen. Het telefoonnummer van de helpdesk is 071-7110245 (beschikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 17.00). Voor de zekerheid is het handig als je je ordernummer erbij hebt.
Leuke home automation winkel. Goede producten en veel persoonlijke aandacht. Thema avonden zijn leuk en interessant.
VerzendingSnel verzonden en netjes verpakt.
KlantenservicePrima support. Het is een klein bedrijfje, dus je krijgt niet meteen iemand aan de lijn, maar ze zijn klant gericht.