Hieronder staat de tekst als eenvoudige HTML die je in de shopinformatie van Tweakers kunt plaatsen. Obbink vermeldt momenteel **negen winkels en één Service Center**; die tien locaties zijn daarom afzonderlijk benoemd. :chatgpt-content-reference{index="0"} De geschiedenis als Achterhoeks familiebedrijf gaat terug tot 1934. :chatgpt-content-reference{index="1"}

Over Obbink

Obbink is een echt Achterhoeks familiebedrijf sinds 1934. Wat begon met radio’s in Winterswijk, groeide uit tot een specialist in elektronica en witgoed. Inmiddels staat de vierde generatie Obbink aan het roer.

Bij Obbink vind je onder meer televisies, computers, huishoudelijke apparaten en witgoed. Onze specialisten helpen je graag een product te kiezen dat bij je past. Ook na je aankoop staan we voor je klaar met installatie, service en reparatie.

Onze winkels en ons Service Center

Obbink heeft negen winkels in de Achterhoek:

• Aalten
  • Lichtenvoorde
  • Ruurlo
  • Varsseveld
  • Winterswijk

Daarnaast vind je in Lichtenvoorde ons Service Center. Hier ondersteunen onze specialisten de winkels en helpen ze bij vragen over service en reparatie.

De adressen en openingstijden van alle vestigingen vind je op obbink.nl/winkels.

Scorekaart voor Obbink

Pricewatch statistieken