Gebruikers over webshop Hofma.nl
Review toevoegenBestelling van LG Oled tv zeer makkelijk te plaatsen alsmede betaling welke ook vlot werd afgewerkt. Misschien voor een dergelijke winkel die ook op internet opereert een optie te weinig met betalen (creditcards/paypal) Iets voor de toekomst misschien?
VerzendingIk heb hier voldoende gezet om de reden dat ik de tv zelf heb opgehaald uiteindelijk. Een aandacht puntje. De site gaf aan verwachtte levertijd 1 dag. De dag erop geen verzend mail gekregen dus gebeld.Toen bleek er teveel besteld tegenover voorraad..dus op. Misschien handig de site duidelijkheid te laten geven hierover. (er wordt reclame gemaakt met tekst snelle levering en 1 dag verwachting..dan moet ik dit wel waar te maken zijn) Tijdens dit gesprek werd gemeld, morgen maar even kijken hoe en wat te doen met de gedane bestelling. Dus 1 dag levering ging niet lukken.
Toen werd een optie geboden dat een duurdere OLED tv voor flinke korting, welke wel snel geleverd kon worden, mocht worden gekocht. Hiermee in zee gegaan. Of een slimme marketing truc dit..of het was echt zo.. dat weten we niet, maar nu in ieder geval een pracht OLED tv voor flink minder geld! Echter door foutje in de communicatie bij hofma werd de tv op dag van levering van dit 2e toestel niet uitgeleverd en zou deze enkele dagen later persoonlijk worden afgeleverd.. Na enige melden dit niet leuk te vinden , je maakt een harde afspraak en blijft er voor thuis in dit geval, de afspraak was dat de tv vandaag zou komen, mocht ik bij uitzondering de tv zelf ophalen bij het magazijn. Daar aangekomen na een lekkere bak koffie met de tv naar huis gegaan! Top geregeld deze optie! Dank daarvoor!
Het zou nog meer gesierd hebben dat Hofma zelf, desnoods via koerier de tv alsnog zou nazenden direct dezelfde dag vanuit t Magazijn. Er werd nu gemeld dat er natuurlijk flinke korting werd gegeven, dat is ook wel zo, maar toch zou het gekund hebben.
Verder zag de doos er top uit! Geen schade en of andere bijzonderheden te vermelden!
Ons contact met de heren van hofma verliepen uitstekend, vriendelijk, en behulpzaam! Dat zo houden!
Er worden wel heel harde woorden gesproken over deze winkel. Als afspraken niet nagekomen worden is dat natuurlijk slecht. Maar 1 ster voor een wat late levering is mischien ook wat overdreven. Daarom deel ik toch maar ook mijn ervaring.
Keurige showroom waar je apparatuur rustig kunt bekijken.
In sommige gevallen veel voordeliger dan andere winkels.
De algemene Uneto voorwaarden op de website bleken echter niet van toepassing. Geen aanbetaling vooraf. Of volledig vooraf betalen of onder rembours (+ 25 euro)
Vanwege de vele kritiek op de Tweakers site, maar onder rembours besteld in de winkel zelf. Op een zaterdag besteld voor levering op vrijdag.
Ik heb wel zelf met de transporteur Electronic Logistics moeten bellen voor het beschikbaar stellen van een pin mogelijkheid bij aflevering. Dit is verder netjes volgens afspraak verlopen.
Als je niet in de omgeving van Drachten woont kunnen ze weinig service leveren.
Geen dode pixel garantie mogelijkheden voor TVs.
In het geval van een defect moest ik rechtstreeks met de fabrikant contact opnemen.
Verder ook geen bevestiging e-mails mogen ontvangen over de bestelling, wat in deze tijd wat karig is. Ze waren in ieder geval telefonisch bereikbaar met vragen over de levering.
Alles werd wel duidelijk besproken.
Ik kocht hier een tv die niet op voorraad was de sony50W805b. Er werd toen direct contact met mij opgenomen via de mail dat ze een duurder model voor een meerprijs konden leveren. Na wat mailverkeer zou ik het duurdere model voor dezelfde prijs krijgen en zou deze nog binnen 2 dagen geleverd worden. De opeenvolgende 3 weken heb ik gemail waarop ik steeds minder antwoord kreeg. Ook veel gebeld waar er keer op keer toezeggingen werden gedaan over leveringen maar de tv werd niet geleverd en hoorde ik maar niets. Uiteindelijk met veel druk mijn geld terug gekregen.
Stom van mij om daarna pas de recenties over deze winkel te lezen, klinkt allemaal bekend in de oren.
EDIT: reactie van de webwinkel bewijst dat ze mijn klacht niet snappen. Een langere levering kan natuurlijk altijd. Je klant nergens van op de hoogte houden en toezeggingen niet nakomen is ZEER kwalijk.
Van verzending is nooit sprake geweest dus scoren ze een onvoldoende!
KlantenserviceOp mailtjes met vragen over waar de bestelling blijft kunnen ze niet reageren omdat ze het te druk hebben. Terwijl ze op mijn bestelling wel direct reageerde. Telefonisch krijg je alleen maar zoete woorden dat de tv eraan komt. Actie, ho maar.
Beste,
Normaliter worden toestellen altijd op tijd geleverd. De inkooporganisatie waar het alternatieve toestel vandaan moest komen liet lang op zich wachten. Uiteindelijk werd dit toestel pas begin deze week aan ons geleverd. Uiteraard hebben we dit met de inkooporganisatie gecommuniceerd. Wij hadden u graag de tv geleverd, helaas zorgden externe problemen voor veel vertraging.
De TV op woensdagavond bij Hofma besteld, beloofde levertijd: 1 dag. Ik verwachtte mijn TV dus voor het weekend in huis. Op vrijdag heb ik gebeld wanneer ik de TV kon verwachten. Dit was tot mijn teleurstelling ná het weekend. De TV werd uiteindelijk zonder bericht van de leverancier op maandag geleverd.
VerzendingEen lange levertijd is geen probleem, zolang daar open en eerlijk over wordt gecommuniceerd. Een levertijd beloven betekend dat je deze moet nakomen of in ieder geval tijdig bericht geven als er vertraging is.
KlantenserviceHofma had beter gescoord als ze tijdig bericht zouden geven over het niet kunnen halen van de levertijd.
Beste Daan,
Helaas zijn wij tegenwoordig, door nieuwe voorwaarden van PostNL, genoodzaakt gebruik te maken van alternatieve elektronica leveranciers bij bepaalde groottes van de verpakkingen van tv's. Wij hebben de levering tijdig aan onze leverancier doorgegeven en de uitlevering had dan ook eerder plaats moeten vinden. Helaas is dit niet gebeurd wij vinden dit heel vervelend en zullen dit aan de betreffende leverancier voorleggen.
Waren beste prijs maar heb ze verschillende keren moeten contacteren om uiteindelijk mijn bestelling na 47 dagen in ontvangst te nemen.
Ik zal dus nooit meer bij hen een bestelling plaatsen. Via de site kan je ook op geen enkele manier inloggen om de status van je bestelling op te volgen.
Veel te laat geleverd: 47 dagen na bestelling.
Verpakking was in orde.
Reageren niet op mail, bellen lukte gelukkig wel maar sturen je weg met een excuus: Telkens was het volgende week zou het moeten binnen komen...
Terwijl het product zonder probleem voorradig was in winkels in de buurt.
Beste Roby,
Helaas is door de leverancier van het betreffende apparaat een aantal keer een fout gemaakt. Wij vernemen vaker dat de mogelijkheid om in te loggen onduidelijk is. Wij zullen dit gaan veranderen.
We hopen dat u ondanks de lange levertijd tevreden bent met uw aankoop.
Wilde de Samsung 7500L bij Hofma.nl bestellen. Zij hadden de beste prijs op dat moment dus ik ben er voor gegaan. Een dag later kreeg ik een telefoontje van ze: "is niet aangekomen bij de bestelling dus we kunnen hem niet leveren". Prima, ik op 16-09 aangegeven dat ik mijn geld terug wilde. Het is ondertussen 02-10 en ik heb nog steeds niets gezien van mijn geld.
KlantenserviceGeld terug betalen laat lang op zich wachten. We zijn nu 16 dagen verder en ik heb nog steeds mijn geld niet terug.
Mijn advies is hier niet te kopen.
Wanneer je eenmaal gekocht hebt, blijkt het product niet meer aanwezig te zijn (of nooit aanwezig te zijn geweest), wel is er de optie om een ander (beter) toestel te kopen voor een meerprijs. Daar trapte ik niet in en ik heb aangegeven mijn toestel te willen ontvangen volgens de koop. Dit ging niet en de er werd nauwelijks meer gereageerd op mijn e-mails. Uiteindelijk na te hebben gedreigd met een deurwaarder heb ik het geld terug ontvangen. Het zijn gehaaide oplichters!
De verzending zal nooit plaatsvinden als het aan deze oplichters ligt. Ze komen met een voorstel om bij te betalen voor een luxer toestel. Heb hen gezegd dat ze dat toestel voor dezelfde prijs moeten leveren. Helaas hebben ze dat niet gedaan en na veel gedoe is het geld teruggestort.
KlantenserviceMen reageert niet, of komt met onaanvaardbare voorstellen.Ze komen met een voorstel om bij te betalen voor een luxer toestel. Heb hen gezegd dat ze dat toestel voor dezelfde prijs moeten leveren. Helaas hebben ze dat niet gedaan en na veel gedoe is het geld teruggestort.
Website is wellicht niet de meest "spiffy" maar wel effectief als je weet wat je wilt. Prijzen zijn zeer interessant, en men doet wat men beloofd. Prima dus !
Verzending55" samsung werd netjes in originele verpakking verzekerd verstuurd via post NL.
Track & Trace nr werd meteen doorgemaild. En dag later kreeg ik bezoek van de postbode met een nette onbeschadigde doos.
Order systeem mailt meteen zodra je de order plaatst en betaling gedaan is.
Verzending leek een beetje op zich te laten wachten en men reageerde niet echt snel (niet binnen 4 uur) op mijn vraag via de mail. Toen even gebeld.
Telefoon word snel beantwoord, men had meteen tijd voor me en beloofde dezelfde dag nog te verzenden. Anderhalf uur later had ik de Track& Trace code op de mail.
Het gaat hier om een "echte" winkel met een webshop erbij, dus als men het druk heeft in de winkel blijft de mail wellicht even liggen. Telefonisch is men zeer goed bereikbaar hetgeen het voor mij ruimschoots goed maakt ( ik heb liever een zaak die de telefoon opneemt en niet al te snel mailt dan andersom )
De TV was €2499 en ik wilde bestellen, maar kwam er niet aan toe en 2 dagen later was deze €2699. Ik nam contact op of ze het nog voor de oude prijs konden leveren en na overleg kon dit.
VerzendingBesteld, de volgende dag verzonden en de dag erna geleverd. Prima.
Bestelling plaatsen was makkelijk.
Gekozen om te betalen bij afhalen.
Ik heb een email gestuurd ivm mijn bestelling.
Geen antwoord op gekregen.
Bestelling via email gevraagd te annuleren, geen antwoord gehad.
Je ontvangt een email met je account gegevens plus wachtwoord. Echter kun je op de site nergens inloggen.
Geen antwoord op mijn mails gehad
Ik was op zoek naar een Samsung UE55F8000 en deze stond bij Hofma voor een zeer goede prijs (300 euro onder het gemiddelde). Ik heb deze meteen besteld (en helaas ook betaald) en de eerst volgende werkdag kreeg ik een bericht dat de TV niet voorradig was. Maar ondertussen stond de TV nog steeds op de website als voorradig maar was de prijs inmiddels wel verhoogd.
Daarop heb ik contact gezocht met het bedrijf via e-mail, telefoon en zelfs Facebook maar het is onmogelijk om dan reactie te krijgen. Ze lijken mijn nummer gewoon te blokkeren. Na 5 dagen heb ik mijn telefoon op anoniem gezet en vervolgens krijg ik wel iemand aan de telefoon...
Het geld terug krijgen bleek ook nog vrij lastig en moest ik wederom talloze keren voor bellen/e-mailen.
In het kort over deze shop:
- Slechte/geen communicatie
- Shop is bij moeilijkheden zéér slecht bereikbaar
- Prijzen zijn een leugen
- Voorraad klopt niet
- Levertijd klopt niet
Hier niet kopen!
De winkel was onbereikbaar en je moet achter je geld aanlopen.