Foto de Vakman

Gebruikers over webshop Foto de Vakman

Was al langer op zoek naar de Nikon DF voor een goede prijs. Op basis van de goede reviews op tweakers.net besteld op zondagavond. Maandag werd het ding aan het begin van de avond goed verpakt bezorgd zoals beloofd. Prima dus.

Panasonic camera gekocht binnen een dag geleverd . En telefonisch goed geholpen prima winkel !

Snel geleverd en over de camera wist ik alles al via internet . Keurig verpakt en afgeleverd dik tevreden .

Prima, ze doen wat ze beloven. Product is ook netjes binnengekomen. Heb een GoPro hero 5 besteld. Deze is netjes geleverd

Voor 12:30 besteld en ja hoor! savonds al in huis. Geweldig dat dit kan tegenwoordig :)

Prima webwinkel, en prima prijzen, rond 12:00 besteld en 's avonds al in huis, netjes zoals aangegeven op de website. Klantenservice niet hoeven te gebruiken dus niet beoordeeld.

Duidelijk website en goede statusupdates. Zelfde dag verstuurd en ontvangen. Gratis verzending. Alles verliep goed.

Zelfde dag verstuurd en ontvangen. Alles verliep goed.

Artikel nog sneller binnen als verwacht. Vrijdagsavonds besteld en zaterdagavond nog geleverd!
Wat een TOP service! Een echts Vakman!

Turbo service!

Super!

Telefonisch zeer goed bereikbaar. Goed advies gekregen, en zeer behulpzaam in het verkrijgen van specifieke informatie, in dit geval de maat ergens van opnemen was geen probleem om balhoofd passend te krijgen op statief. Ook de zeer snelle levering om dezelfde dag nog te leveren voor 12.30u kon nog iets verlengd om mijn balhoofd dezelfde dag nog te ontvangen, super service!!

Het product werd snel geleverd, ene dag besteld, volgende in huis. En heeft een goede kwaliteit-prijs verhouding.

snelle levering

snelle levering

Duidelijke, overzichtelijke site. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en de optie tot levering op de zelfde dag (mits voor 12:00 besteld) is een prima toevoeging.

Overzichtelijke site, scherpe prijzen, uitgebreid assortiment, goede en snelle administratieve afhandeling, snelle levering en duidelijke tracking.

Supersnelle levering. Net na half een besteld. Prompt telefoontje of het de bedoeling was dat de printer diezelfde avond (zaterdag!) nog bezorgd moest worden want dan kon de bestelling nog wel mee. Zeer attent. Printer goed verpakt. Voldoet volledig aan de verwachting

Web shop winkelt lekker. product is goed te vinden met steek woorden. Besteellen verloopt zoals je mag verwachten vlot en je krijgt direct per mail een bevestiging van de bestelling.

Verzending gaat keurig volgens eigen opgave de volgende avond. product is goed verpakt in een doos met luchtkussens om de productverpakking op zijn plek te houden tijdens transport.

Goede informatieve website, en met de voor mij gewenste producten de beste combinatie aanbieding van dat moment.

De belofte voor 12:30 uur bestellen, en dezelfde avond nog bezorgen is volledig waar gemaakt.

De vlotte respons per email op mijn vragen/ probleem was erg prettig.

Alles ging gesmeerd, van het uitzoeken van een camera tot de betaling; nergens problemen gehad.

Keurig de volgende dag geleverd, goed verpakt. Uitstekend!

Prima website en de belofte voor 12:30 besteld, dezelfde avond thuis maken ze nog waar ook!

Zeer degelijk ingepakt

De site is overzichtelijk en het bestelscherm is duidelijk en gangbaar opgesteld. Ze hebben een groot aantal producten, ook leuk dat ze speciale aanbiedingen per product aanbieden, zoals bijvoorbeeld een tas voor bij de camera met daarop dan korting. Super!!

Ik had gekozen voor deze optie: voor 17:30 besteld, de volgende werkdag in huis.
Dit was ook het geval!

Ik werd goed op de hoogte gehouden gedurende het gehele bestelproces. Ook reageren ze snel op e-mails. De DHL track&trace code deed het eerst niet en ik had gemaild. Ik kreeg toen gelijk een reactie terug en was het opgelost.

Overzichtelijke webshop, met suggesties passend bij het aan te schaffen product. Bestelden producten waren op voorraad en dezelfde dag nog geleverd. (Ik had besteld voor 12:30)

Producten waren goed verpakt en ook heel aangekomen.

Deze winkel had als enige webshop een aanbieding op mijn product door een accessoire bij te leveren. Het accessoire was niet op voorraad, maar hebben ze zonder extra kosten nagestuurd zodat de rest van mijn bestelling niet hoefde te wachten. Verder hadden ze goede informatie en veel op voorraad.

De levering was de volgende avond, zoals aangegeven bij de bestelling. Hier heb ik verder geen klachten of extra opmerkingen over.

Mooie website met goede zoekfunctie. De prijs was gelijk aan die van de concurrenten. Ook fijn dat ze de webshop giftcard ondersteunen die ik nog had liggen. Het is wel onduidelijk wanneer iets nou bezorgd gaat worden. Op de ene pagina staat 23:59 volgende dag in huis, wanneer je besteld hebt staat er 17.30.

Nadat ik 's nachts geen verzendbevestiging had gehad zag ik het al niet meer zitten. Maar aan het einde van de ochtend kreeg ik dan toch een bevestiging dat hij die avond zou worden bezorgd. Niet met PostNL, maar met een andere partij. Dit gebeurde prima binnen de gestelde tijdsblok. Het pakket was goed ingepakt zodat de lens niet kon beschadigen.

Scorekaart voor Foto de Vakman