Foto de Vakman

Gebruikers over webshop Foto de Vakman

Erg deskundig en goed advies. Fijne manier van aankoop van mijn nieuwe Lumix systeem camera.

Vanwege 6 jaar garantie een review. Prima winkel, denkt mee aan wat klant wil. Fijne degelijke Canon camera gekocht, lang voor gespaard :-)

In winkel afgehaald. Goed.

Overzichtelijke website. Gratis uitgebreide garantie op het bestelde objectief (Sony 35 mm 1.8 OSS). Product werd binnen 24 uur geleverd zoals vermeld op de website.

In het verleden wel eens gebruik moeten maken van de standaard garantie wegens een defect bij een dslr. Dit defect werd zo vlot als je mag verwachten verholpen en sindsdien geen last meer gehad vh defect.

Ben op locatie zelf geweest werd vriendelijk en vakkundig geholpen door de medewerker van Foto de Vakman. Hierdoor werden al mijn vragen beantwoord en kon ik een juiste keuze maken voor mijn aankoop. Product was aanwezig dus kon direct verkocht worden en als er eventueel vragen waren kon er altijd contact opgenomen worden of even langskomen. Daarnaast was de prijs scherp. Al met al een prima winkel.

Duidelijke website. Eenvoudig en snel bestelproces. Alleen jammer dat je voor een PayPal betaling een extra percentage aan kosten hebt.

Snelle levering. Hoewel ik had gekozen om de zending af te halen op een PostNL locatie, werd dit zonder melding omgezet naar een levering op het huisadres via DHL. Klantenservice gaf aan dat dit was om een snelle levering te kunnen garanderen, wat natuurlijk wel weer door mij werd gewaardeerd.

Wederom uitstekende service en advies van Foto de Vakman. Gebeld en zaken besproken en de lens telefonisch besteld. De lens was binnen een paar dagen in huis.

Ik had geen specifieke datum afgesproken, maar de lens was binnen een paar dagen netjes afgeleverd.

Ik werd professioneel en vriendelijk geholpen door personeel bij de Foto de Vakman. Ze hebben duidelijke kennis en ervaring over hun producten. Geen opdringerige verkoop wat ik als zeer prettig heb ervaren.

Ik heb al meerdere camera's in de winkel gekocht. Je krijgt hier goed advies, de mensen weten waarover ze het hebben. Ik kom dan ook zeker terug.

Bij een defecte camera, werd dit zeer netjes gerepareerd. Ook werd je als klant continu op de hoogte gehouden van de voortgang. Zeer goede service.

In de winkel gekocht en erg goed geholpen. Mocht de lens zelfs uitproberen buiten de winkel. Top!

Ik ben hier wederom super geholpen. Ik heb een prachtige camera gekocht en mijn voorgaande in kunnen ruilen. De service is zoals altijd top! Over de verzending van producten kan ik niets zeggen. Ik ben fysiek in de winkel in Uden geweest.

Uitstekend geholpen. Allereerst telefonisch goed te woord gestaan en naderhand ook in de fysieke winkel goed geholpen.

Recent bij foto de Vakman twee objectieven besteld via de website.
De website werkt prima alleen is het jammer, dat men 's avonds geen verwerking meer doet. Dat is keurig aangegeven, zodat je weet waar je aan begint.

Hoewel de levering van één van beide oorspronkelijk vertraagd zou zijn toch beide objectieven keurig op tijd (zonder vertraging) gekregen. De vertraging werd al op de website weergegeven.

Uitstekende service en after care bij Foto de Vakman. Je wordt vakkundig geholpen en wordt ruim de tijd voor je genomen om zaken uit te leggen. Ook achteraf wordt via email snel gereageerd.

Bij Foto de Vakman in Uden wordt ruim de tijd voor je genomen. Ook als je vragen hebt via de email wordt snel gereageerd.

Vragen worden snel en accuraat beantwoord. Snelle verzending en goede verpakking. Betrof hier een occasion die perfect voldeed aan de beschrijving en verwachting. Goede prijs-kwaliteitverhouding!

Snel verzonden en goed verpakt.

In dit geval een occasion gekocht. Snelle behandeling van een vraag via de mail. Tevens 6 maanden garantie gekregen.

Ik heb de Fuji XT3 met 56 mm lens bij Foto de Vakman in Uden gekocht. Uitstekende service. De eigenaar heeft ruim de tijd genomen om zaken uit te leggen. Ondanks de afstand, de moeite waard om naar toe te rijden.

Uitstekend geholpen in de winkel in Uden. Je kan op je gemak meerdere producten uitproberen en vergelijken. Erg ruime sortering.

Ik ben hier al vaker uitstekend geholpen en goede voorlichting gekregen over camera(s) en objectieven. Uitgebreide webshop en fysieke winkel. Een aanrader om hier eens binnen te lopen of op de site te shoppen of rond te kijken.

De levering is uitstekend. Op tijd en prima verpakt

Het is wel even opletten bij de combinatie aanbiedingen; bij drie of meer gezamenlijk aangeboden producten kan het zo uitkomen, dat het voordeliger is een combi-aanbieding met twee producten te kiezen en het derde product gewoon los in de mand te plaatsen.

Wilt u de uitgebreidere garantie die Foto de Vakman aanbiedt, dan bent u verplicht een review te schrijven (zie ook 'Motivatie'). Kleine moeite voor 4 jaar extra garantie, en als het bedrijf goed is, kan men dat zelfverzekerd vragen.

Prima. Vrijdagmiddag besteld, zaterdagmiddag in huis. Ik vond het wel enigszins nonchalant dat er niet getekend hoefde te worden voor ontvangst, aangezien het toch om een pakket van bijna achttienhonderd euro ging.

Zeer duidelijke informatieve website om keuze te kunnen maken; goede en complete productbeschrijvingen en - specificaties.

Conform bevestiging geleverd; goed verpakt

Vragen voorafgaand aan de bestelling via website en mail verder duidelijk beantwoord

Goede vriendelijke klantenservice, fijne online winkelervaring en snelle en nette verzending. Mijn volgende camera aankoop zal ook zeker hier zijn.

Snel verzonden en goed verpakt. Niets op aan te merken

Telefonisch bestelling gedaan voor een Z7 kit. Duidelijk geholpen aan de telefoon. Nog verdere opties besproken. Niet opdringerig, maar eerlijke en goede aanbiedingen ontvangen.

ps. De keuzeoptie hierboven bij motivatie is vanwege de extra garantie die je krijgt bij Fotodevakman, hiervoor wenst men een shopreview.

Levering keurig op tijd, geen gedoe. Netjes via track and trace te volgen.

Scorekaart voor Foto de Vakman