Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk was eerst vrij sceptisch over deze webshop na het lezen van een aantal recensies. Ik heb hen dan gecontacteerd over de beschikbaarheid van een monitor waarin ik geïnteresseerd was en deze was in ieder geval weldegelijk op voorraad.
Heb meteen hierna een bestelling geplaatst en de dag erna was deze al in huis.
Verzending verliep via PostNL naar België, werd de dag nadien al geleverd.
KlantenserviceIn mijn ervaring ten minste zeer snelle customer service. Ik kreeg binnen het uur een antwoord op mijn vraag.
AlgemeenWebsite en klantenservice geven foutieve informatie over levertijden aan.
Er stond "levertijd 1 werkdag", maar dat werd al gauw "over 1 week". Een week later werd het echter "over 2 weken". Nu zijn we dus drie weken later, heb ik mijn product nog steeds niet, en komt er weer een nieuwe inschatting "over ruim 2 weken". Heb de bestelling geannuleerd.
De levering heeft nooit plaatsgevonden, omdat zoals genoemd de informatie over levertijden vanuit zowel de website als de klantenservice foutief zijn en ik mijn bestelling heb geannuleerd.
KlantenserviceDe informatie op de website bij het product zelf klopt niet. De bestelstatus op mijn bestelpagina toont geen actuele updates. De klantenservice voorziet constant foutieve informatie als je een mail stuurt. Met mijn klacht is voor de rest niets gedaan, behalve dat ik mijn geld terugkrijg. Het enige positieve is dat de klantenservice wel snel reageerde op mijn berichten.
AlgemeenVoor mij de eerste keer dat ik bij CAPS heb besteld. Altijd spannend, maar zeker niet teleurgesteld. Mede dankzij de andere reviews hier op Tweakers ben ik overstag gegaan. Dat is ook de voornaamste reden dat ik hier een review schrijf over de webshop, om ook anderen weer te overtuigen dat CAPS een fijne, betrouwbare shop is om te bestellen. Men reageert snel en netjes op mails en de bestelling is goed te volgen in het online portal.
De door mij gekochte SSD was moeilijk elders te krijgen, zeker voor een scherpe prijs. Heel blij met mijn eerste ervaring met CAPS!
De SSD werd netjes verpakt verzonden. De dag voor levering kreeg ik een mailtje met daarin de track en trace. In de tussentijd kon ik mijn bestelgegevens netjes in mijn account bekijken.
KlantenserviceKort nadat ik mijn bestelling had geplaatst zag ik bij mijn order staan dat deze op levering aan het wachten was vanuit de leveranc. Ook was het product online niet meer beschikbaar. Even bekroop mij de angst dat ik het product niet meer zou krijgen en deze uiteindelijk geannuleerd zou worden. Nadat ik per mail een vraag hierover had gesteld kreeg ik spoedig een geruststellende mail retour. Men gaf aan dat de SSD eind van de week, begin komende week werd gewacht en gewoon geleverd zou worden. En inderdaad, einde van de week kreeg ik een verzendbevestiging.
De mail was kort, netjes duidelijk en persoonlijk. Precies zoals gewenst!
AlgemeenPrima service . Snelle levering en goede communicatie. Ondanks de kwrstdrukte snel geleverd. Product conform beschrijving. Goede prijs.
VerzendingDuidelijk email met track and tracé. Snel geleverd. De emails met informatie over de levering waren duidelijk
AlgemeenAlles op de website ging heel vlot van product zoeken tot aankoop. Op de website worden correcte prijzen getoond. Betaling ging vlot en zonder enige problemen. Ga hier zeker terug komen om te kijken als ik nog iets nodig heb.
VerzendingProduct is in perfecte staat geleverd. Leveringstijden werden ook goed gerespecteerd en product was goed beschermd verpakt.
KlantenserviceEr werd mij meteen een mail gestuurd dat het mogelijks iets langer kon duren voor mijn product omdat deze nog onderweg was van de fabriekant/verkoper. Toch was het nog optijd aangekomen maar altijd leuk voor de heads up.
AlgemeenZe zijn niet eerlijk over hun levertijden en leggen interne vertraging ten onrechte neer bij de bezorgdiensten. Trage communicatie.
VerzendingEr was een tijd dat je op de voorraad status van webshops kon vertrouwen. Nu geloof ik dat ze met opzet hun voorraad status en levertijd indicatie niet aanpassen in de strijd met andere webshops. En de meesten slikken dan wel een keer extra en accepteren de langere levertijd. Een artikel dat op voorraad was met levertijd 1-2 dagen kon door CAPS uiteindelijk pas na anderhalve week worden bezorgd. Het excuus: vertraging bij de bezorgdiensten. Als dat zo was had ik wel een T&T code gehad na het picken vd order. Later kwamen ze terug met het excuus dat er een vertraging zat bij hun externe magazijn. Nee, dit is niet de manier. Eerste en laatste keer voor mij bij deze webshop.
KlantenserviceGeen pro-actief mailtje over de vertraagde levering, moest er zelf achteraan. Geen update over nieuwe levertijd, moest ik zelf om vragen. Vertraagde antwoorden, dus weer meer vertraging. En dan ook nog liegen en de schuld bij de bezorgdiensten leggen.
AlgemeenGoede service gehad, via mail supersnel antwoord, geen rare portals e.d. maar gewoon een bericht kunnen typen aan een mens. Ondanks dat ik precies net op tijd/net te laat was met een retour deed men er niet heel moeilijk over. Retourtje werd aangemaakt door een mailtje te sturen. Eigenlijk allle contacten, order liep vast op een SSD die nog niet op voorraad was, mailtje met verzoek voor wijziging en een uur later alles prima.
De review wilde ik sowieso wel schrijven, maar als ik hem vandaag nog indien dan maakte ik kans op een prijs... Maar o wee als ze mijn retour verpesten, dan pas ik hem gewoon aan
Gewoon zoals verwacht. Goed verpakt, track en trace en alles erop en eraan.
KlantenserviceHele snelle reactie via de mail gehad en vriendelijk, niks meer aan doen dus.
Edit:
Heb de score toch moeten aanpassen, het zou fijn zijn als de winkel de regels rondom het herroepingsrecht correct hanteren. Deze gaat in de dag na ontvangst van het pakket, niet op de besteldatum. Als ik dus de 15e een pakket geleverd krijgt, gaan de 14 dagen de 16e lopen. Dan ben je op de 27e dus ruim op tijd.
AlgemeenSavonds besteld na 7pm, werd volgende dag al bezorgd, niet op gerekend dus was ook niet thuis, maar verbazingwekkend snel afgehandeld (Y)
AlgemeenBestelling plaatsen gaat makkelijk en wat ik zoek is makkelijk te vinden heb er nooit problemen mee gehad over de jaren
VerzendingHeb meerdere keren bij hun besteld en heb altijd alles in orde en snel ontvangen gewoon helemaal prima tot nu toe
AlgemeenZonet een lading ventilatoren ontvangen. Ga ik een radiatorbooster van bouwen. Ondanks kerstdrukte heel netjes op tijd bezorgd. Kon deze fans nergens anders voor deze prijs vinden. Zeer tevreden.
VerzendingDe fans waren snel verzonden en ze waren goed verpakt. Wel een deuk in de doos (bezorgers), maar de fans waren onbeschadigd.
AlgemeenTop webshop. Bestelling was snel al snel geleverd ondanks kerst drukte. Pc kast die ik nergens anders kon vinden hadden ze hier wel op voorraad. Ben er blij mee
VerzendingSnel geleverd ondanks kerst drukte, heb niets te klagen. Alleen maar goed.
KlantenserviceIk heb geen contact gehad met de klantenservice, was niet nodig in mijn geval.
AlgemeenEerste keer dat ik besteld heb bij CAPS.
Valt niet tegen.
Spullen zijn precies zoals besteld.
Spullen waren zeer snel geleverd, ondanks de kerst/sinterklaas en black friday drukte.
Algemeen23 December Alienware monitor besteld, volgende dag in huis. Helemaal prima, zeker gezien de drukke tijd.
VerzendingKeurig ingepakt, ondanks dat de doos met het product an sich al behoorlijk groot was
AlgemeenNo nonsens verkoper.
De website is eenvoudig en duidelijk.
Het credo "less is more" is hier zeker van toepassing.
Soms mag de omschrijving iets uitgebreider zijn... Maar Google/CoPilot kan je hier ook uitstekend mee helpen.
1 kleine bemerking: op de site staat bancontact als betaalmethode. Echter blijkt dit bij de afrekening niet mogelijk te zijn.
Een absolute aanrader !!!
Perfect geïnformeerd over de verzending.
Ook hier weer no nonsens. Een verpakking zonder enige verwijzing naar of reclame van de verkoper, waardoor potentieel geïnteresseerden geen flauw idee hebben wat er in de verpakking zit.
Gezien de bancontact betaalmethode niet beschikbaar was, werd mij snel een andere betaalmogelijkheid aangeboden.
Zeer snelle reactie. Bedankt!
AlgemeenTop hoe ze mij zo snel hebben verder geholpen.
Top Service
Echte aanrader en scherp in hun prijzen
bestelling was zoekt geraakt en hebben mij echt op korte termijn verder geholpen.
Een dikke pluim
Zeer vlotte communicatie, ik werd van alles netjes op de hoogte gehouden
AlgemeenHeb hier op zwarte vrijdag drie computeronderdelen besteld. De volgende werkdag (maandag) een mailtje ontvangen met de melding dat een van deze onderdelen een onbekende levertijd had. Met opties: kies een alternatief of annuleer de bestelling.
Na navraag het ene onderdeel geschrapt en gelijk elders besteld. De rest door laten gaan.
Snel daarna op dezelfde dag, 1 december, een creditnota ontvangen met de melding dat terugstorting binnen 14 dagen zou plaatsvinden. Laat in de avond op 15 december een mail gestuurd hoe het zat en later 's middags op 18 december het geld weer teruggezien.
De levering had een dag vertraging door het oponthoud met het niet beschikbare onderdeel. Het busje dat het kwam brengen had alle drie de onderdelen, maar verspreid over twee dozen van twee verschillende webshops met twee keer verzendkosten.
KlantenserviceHet alternatief waar de klantenservice mee aankwam was 2,5 keer zo duur en kennelijk was de verwachting dat ik dat verschil in prijs zelf ging bijbetalen. Dit kwam over als een poging tot upselling want er waren meerdere redelijkere alternatieven.
AlgemeenVoor het eerst een bestelling geplaatst. Website is overzichtelijk en ik vond eenvoudig wat ik nodig had. De onderdelen die ik zocht waren prettig geprijsd.
VerzendingCaps voorspelde een levering op maandag. Tot mijn verbazing stond de vervoerder de zaterdag ervoor al op de stoep ;-)
De bestelde goederen zaten netjes in een stevige doos.
AlgemeenHet was erg makkelijk om een bestelling te plaatsen en voor de hand liggend. Ik ben bij CAPS terecht gekomen via Tweakers op de outlet aanbieding van een 5070ti, de eerlijke prijzen en vanwege de betrouwbaarheid van de website.
VerzendingMijn bestelling heb ik geplaatst donderdag rond 10:00 en ik kreeg al snel een bericht dat mijn bestelling verzonden was. Erg fijn en snel! Ook is het pakket vrijdag gelijk al binnengekomen. Geen enkel verbeterpunt in dit opzicht!
KlantenserviceOver de 5070ti had ik nog een paar vragen die ik had gesteld aan de klantenservice, de klantenservice was snel en duidelijk met een reactie. Door de snelle informatie vanuit de klantenservice heb ik snel mijn beslissing kunnen maken en mijn bestelling geplaatst!
AlgemeenOnderdelen voor nieuwe PC incl. retail windows 11 besteld. Levering zou moeten plaatsvinden binnen 2 tot 3 werkdagen, maar werd een volle week.
Bestelde spullen waren wel goed en ook goed verpakt.
donderdag 27 november besteld en donderdag 4 december geleverd. Dat is ruim meer dan de beloofde 2 tot 3 dagen.
AlgemeenIk ben bij CAPS terecht gekomen vanwege de gunstige prijzen en vanwege de betrouwbaarheid van de website.
Verzending was snel en zorgvuldig. De producten waren goed ingepakt.
Nazorg
Ze hebben me enorm goed geholpen en zijn bijzonder goed bereikbaar en adequaat in hun reacties en acties. Ook zonder de incentive had ik zeker een positieve review achtergelaten
Goed verpakt, duidelijke tracking en de omdoe is tamelijk anoniem. Voor mijn voeding niet direct nodig, maar als je een gpu besteld zeker prettig.
KlantenserviceGoed bereikbaar en snel in de reacties. Ze helpen je echt met je vragen.