CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Op 3-12 een kingston ram module gekocht. Prijs was aantrekkelijk, ruim 150 euro lager dan bij anderen. Levertijd 2-3 dagen. Product was op voorraad.

Enkele uren laten ontving ik een mail waarin ze aangeven dat het product toevallig toch niet op voorraad is.
Dát is wel heel toevallig aangezien ik een andere recensie heb gelezen waarin ook zoiets is gebeurd met een kingston ram.

Heb bij deze shop een computercase en koelpasta aangekocht. Net toen ik mijn order geplaatst had was er ineens een sterke prijsdaling op de computercase terwijl mijn order nog verwerkt werd, maar wel al betaald was. Heb dit dan ook onmiddellijk laten weten aan deze webshop via mail. Nagenoeg, geen onmiddellijk antwoord. Maar enkele dagen later wel een mail dat mijn order verzonden was en pas daarna kwam er een antwoord dat telkens omslachtig als onduidelijk bleef.

Telefonsich werd gezegd : Dat ik het na aankomst altijd kon terugsturen met de verzendkost voor eigen rekening ?? Dit ging over een prijsverschil van €30, het verzenden van de computercase vanuit België naar Nederland zou me meer kosten.

Na een kleine discussie in mail over en weer kon ik er vanuit opmaken dat er een verschil van €20 terugbetaald zou worden, maar de mails waren zeer onduidelijk en kort opgesteld. Ben ondertussen al meer dan 3 weken op deze terugbetaling aan het wachten en nog steeds niks ?

Correct verzonden, stevig verpakt en op de gewenste manier afgeleverd door PostNL

Klantenservice reageert bewust niet tijdig op mails en gaat daarna onnodig de discussie aan over de prijsdaling. Hun mails zijn kort en onduidelijk opgesteld waarbij je nooit geen duidelijk antwoord op je vraag krijgt. Vanop het werk heb ik hen 11x telefonisch proberen bereiken waarvan er slechts eenmaal werd opgenomen, toen werd er door hen gezegd dat ik het order altijd kon terugsturen en de verzendkosten voor eigen rekening waren. Daarna werd het telefoongesprek abrupt van hun zijde beëindigd.

Op 25-11 een Kingston ram module gekocht. Wegens fluctuerende prijs in de ram markt tegen een tzt zeer schappelijke prijs een set besteld. Caps heeft deze order na wat mail contact eenzijdig geannuleerd vanwege "Lever problemen". Ze hebben nooit geclaimd het product perongeluk te laag geprijsd te hebben, enkel dat de ram markt op zijn kop staat en het product niet meer leveren. Nu 1 week staat het product nog steeds aangeboden, echter wel voor drievoudige prijs.

Product is nooit verzonden dus daarom geen mening over levering.

Werd afgescheept met product is niet meer leverbaar en order werd geannuleerd zonder mijn goedkeuring.

25 november besteld, 26 november binnen. Snelle service!

De SSD was een dag na ontvangst een tientje goedkoper geworden, maar dat is het risico van bestellingen plaatsen rond Black Friday.

Een computer case wordt nog wel eens zonder omdoos verzonden, maar en met de SSD erbij was ik een beetje bang dat het misschien niet goed verpakt zou worden, maar niets was minder waar.

Wederom, goede omdoos, zorgvuldig ingepakt met veel vulling om alles netjes te houden. Top!

Wederom heeft PostNL bezorger zelf de handtekening gezet, maar ja, dat is PostNL.

CAPS? Wat is dat nou voor nieuwe webwinkel? Ah het is het oude vertrouwde SiComputers! Die had ik even gemist.

Prima aanbieding in dure tijden, prima website, niets op aan te merken.

Zaterdag een GPU besteld bij CAPS, die werd netjes maandag verstuurd en was er dinsdag.

Goed en veilig ingepakt in een sterke doos met goede opvulling.

PostNL bezorger vond een handtekening blijkbaar niet nodig en heeft hem zelf gezet, maar dat is een PostNL issue, geen CAPS issue.

Bestelling plaatsen ging vrij vlot.
Wel heb ik even geklooid met het ingeven van mijn adres, dat bleef even glitchen en terug een leeg vak worden. (Adres opslaan in adresboekje hielp hierbij)
Ik had verwacht heel lang te moeten wachten tijdens Black Friday. Dat was niet het geval.

De producten (Moederbord en CPU) kwamen netjes verpakt met een goeie hoeveelheid vulling zodat er geen sprake was van rondtuimelen in de doos.

Op de website zag ik bij mijn bestelling 2 track & trace codes, slechts 1 ervan werkte. IK vermoedde dat een van de items op voorraad was en al werd verstuurd terwijl nog op het andere werd gewacht. Uiteindelijk zaten beide items in die ene doos... Eind goed al goed.

DE WEBSITE GAF AAN VAN VOLGENDE DAG TE LEVEREN, TUURLIJK WAS DIT WAT LATER TIJDENS BLACK FRIDAY & LEVERING IN BELGIË, GELUKKIG SLECHTS ENKELE DAGEN

Ben er al jaren klant en telkens keer aan de beste prijzen.
Nog nooit problemen gehad met de klantenondersteuning en altijd een vlotte verzending.

Ik kan deze winkel alleen maar aanbevelen.

Mvg

Verzonden artikelen zijn altijd keurig en snel geleverd zoals ik gewend ben bij hun.

Zeer goede klantenondersteuning ondanks ik ze tot nu toe amper heb nodig gehad.

Het was makkelijk te bestellen via hun website als je een account aanmaakt kan je je data ook allemaal verwijderen dus helemaal top

Heel goede verzending alles kwam heel binnen goed verpakt en snelle levering

Snelle en duidelijke reactie via de mail was helemaal uitstekend

Prima bedrijf, goede duidelijke website, mooi overzichtelijke indeling. Verzending was snel en klantenservice reageert goed.

Alleen jammer dat je geen bezorgdienst kan selecteren. Een deel van mijn pakketjes is met UPS verstuurt, en ik heb dat bedrijf liever niet. Het pakketpunt waar het pakketje ligt heeft geen fijne openingstijden.

Klantenservice gemaild en deze reageerde snel met een duidelijk antwoord. Was prima.

Ik heb verschillende onderdelen bij CAPS besteld om mijn pc te updaten. Ze hebben meestal goede prijzen en alles verliep vlot.

CAPS stuurde me een link en ik wist wanneer mijn pakket zou aankomen. De pakketten waren goed verpakt en vertoonden geen schade.

Goede service en de site is gemakkelijk te navigeren. Het afrekenen verliep soepel en ik kon mijn bestelling zonder problemen afronden.

De artikelen waren goed verpakt en veilig aangekomen. De levering was op tijd.

De prijzen zijn uitstekend en goede bezorging, he mijn droom pc nu eindelijk af :)

Bezorgtijd was zoals er stond, mijn powersupply was sneller leverbaar dan mijn cpu koeler maar nog steeds een goede levertijd

Ik heb hier meerdere bestellingen gedaan, het betalen ging makkelijk, de website is overzichtelijk en scherpe prijzen

Verzending was snel, en alles netjes verpakt en snel geleverd

Ik had op de dag van de release vier zwarte Noctua NF-A14x25 G2-fans besteld. Kreeg de volgende dag netjes een berichtje dat de levertijd was vertraagd met een week (waarschijnlijk omdat zoveel mensen tegelijk het hadden besteld). Toch arriveerde het pakketje uiteindelijk al binnen 5 dagen na bestelling. Alles was uitstekend verpakt: stevige doos, en netjes dichtgeplakt met goede tape.

Prima winkel. 👍

Was met een week vertraagd, maar kreeg het pakketje netjes binnen 5 dagen.

Kreeg een berichtje dat mijn bestelling was vertraagd met een week.

Ik heb de lian Li vector v100 en chieftec vega m 850w gekocht bij CAPS. Ik ben er erg blij mee, en de producten werken goed. Uiteraard plaats ik deze review omdat ik dat geld wil want zo ben ik. Om eerlijk te zijn, alles ging goed, enige tegenvaller was dat hij 3 dagen later werd geleverd maar dat was niet erg. De klantenservice was erg helpvol en ik zou zekers nogmaals hier bestellen

Ps caps pls stuur me die 200€ ik heb ze nodig ik ben arm na het kopen van deze pc

Iets te laat geleverd maar soepel proces met klantenservice. Uitstekend.

Goede klantenservice, erg snel en hulpvol. Soepel proces. Zou hier nogmaals bestellen

Ik heb recent een nieuwe monitor aangeschaft, en het gehele proces verliep vrij
soepel. Wel moest ik een account aanmaken om af te rekenen. Vind ik opzich niet erg, maar ik had geen account aangemaakt als het niet had gehoeven.

Mijn bestelling heb ik betaald met crypto (bitcoin), en dit verliep naar mijn idee erg soepel. Lang niet zo snel als iDeal / Mastercar, maar ik kon goed zien hoe de betaling verliep en wanneer hij binnenkwam.
Dat geeft je zekerheid in het betalingsproces.

Verder tevreden over het product, de levering van het product, en de verpakking
van het product. Stevige doos, met veel opvulling erin zodat mijn product heel zou arriveren.

Product snel geleverd door PostNL.
Wel heeft de bezorger direct na het aanbellen de doos op de stoep gezet, om daarna direct weg te lopen, maar daar kan CAPS niks aan doen.

De prijzen klopte, bestelling was makkelijk te plaatsen en alles was goed verzorgd, als ik erg kritisch moet zijn miste ik bij sommige van de bestelde producten wat information op de website van CAPS maar over het algemeen zeer tevreden. Ik zou hier zeker nog een keer een bestelling plaatsen!

Levering was op tijd, zelfs nog rekening gehouden met specifieke datum voor het bezorgen van de levering.

Alles ging vlot. Duidelijke communicatie over de levering via mail.
Geen problemen ondervonden en zeer tevreden met het product en hoe het verpakt werd.

Het zou nog net iets beter kunnen om meer alternatieve leveringsmogelijkheden te krijgen (bv Budbee)

Goede opvolging via mail bij de bestelling. Verder geen service nodig gehad.

Behoorlijk wat netwerk onderdelen besteld. Echter bleek 1 onderdeel niet aanwezig te zijn. Mij was even onduidelijk welke dat was (mogelijk ook zelf niet goed gekeken op levertijden). Het zou fijn zijn als daar meer info over zou zijn als je al besteld hebt en of een bestelling in delen geleverd mag worden.

Gevolg was wel dat het geheel bij de buren geleverd werd en ik had geen invloed meer bij postnl of CAPS op de leverdag (wij waren precies die dag niet thuis).

Al met al wel goed gekomen en het is makkelijk shoppen daar. Veel hebben ze wel op voorraad.

Goed verpakt, beetje grote doos wel (had kleiner gekund denk ik). en correcte levering.

Set componenten besteld om een upgrade uit te voeren van een pc zodat deze geschikt is voor windows 11.
De componenten afgeleid van de best buy guide en deze kwamen het voordeligst bij 1 shop voorbij bij CAPS.
In het verleden vaker bij hun besteld en ook deze bestelling is weer prima verlopen!

Scorekaart voor CAPS

Qshops