Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk had vier artikelen besteld en werd keurig op de hoogte gehouden van de bestelling.
VerzendingMoest even wachten totdat de voorraad volledig was, maar de wachttijd viel reuze mee.
KlantenserviceNa het plaatsen van mijn bestelling wilde ik een artikel veranderen. Heb een mailtje gestuurd naar de klantenservice. Kreeg snel een mailtje terug dat het genoemde artikel aangepast werd. De volgende dag was alles in huis.
AlgemeenAfgelopen zondag mijn nieuwe gpu
(9070xt) besteld via caps.
Deze is binnen de aangegeven datum (dinsdag) geleverd!
Ik kan niet klagen over de communicatie (tot nu toe), deze was perfect!
CAPS heeft op maandag mijn pakketje verstuurd. Dit is prima optijd
Ook was deze goed ingepakt met genoeg papier zodat er niets met het product kan gebeuren!
Tot nu toe heb ik niet veel contact gehad met de klantenservice.
Echter, waren de mails vanaf CAPS duidelijk en optijd!
AlgemeenHier wat computerparts besteld, ze waren namelijk de goedkoopste op pricewatch. Bestelproces ging volgens verwachting, geen bijzonderheden.
VerzendingEr stond 2 - 3 werkdagen levertijd bij, dus ik was benieuwd wanneer ik het zou otvangen. Op woensdag besteld en uiteindelijk op zaterdag ontvangen. Alles was netjes verpakt.
AlgemeenAlles verliep vlot.
Zowel de bestelbevestiging als verzendbevestiging kwamen de volgende werkdag aan. De producten werden 1 werkdag later aan huis geleverd. Goed verpakt, alles aanwezig.
Vlotte verzending & levering zoals vandaag verwacht wordt.
1 dag na bestellen verzonden, 1 dag later aan huis geleverd.
AlgemeenVanaf de Tweakers pricewatch was het bestellen erg recht toe recht aan. Enige is dat je op de site zelf niet heel makkelijk op categorieën kunt zoeken en filteren, dat miste ik wel.
VerzendingVerzending is zoals je het hoopt: goed verpakt, snel en zonder gedoe.
AlgemeenIk heb al een aantal keer wat besteld bij CAPS, en er is altijd sprake van een goede prijs en goede omschrijvingen / voorraadindicatie.
VerzendingVerzending wordt altijd goed over gecommuniceerd en verloopt soepeltjes. Verpakking is goed, met karton en papieren vulling. Goed voor het milieu en makkelijk te recyclen voor mij.
KlantenserviceIk wilde een enkel product uit een bestelling annuleren, hier werd snel en adequaat op gereageerd. Anders dan veel shops is mijn ervaring, die pas na 2-3 dagen reageren met de opmerking "wordt al verzonden, dus te laat".
Algemeenbestelling plaatsen gaat met gemak, artikelen zijn goed te vinden. Prijzen zijn correct, het lijkt alleen alsof ze geen/weinig eigen voorraad hebben
Verzendingduurt soms wat langer dan bij andere webshops maar er is mee te werken.
KlantenserviceAls je ze nodig hebt, enkel via mail te bereiken. Ze reageren wel best snel.
AlgemeenTwee Ubiquiti Poe++ injectoren besteld. Bestellen was makkelijk net als het afrekenen. Webshop is ook overzichtelijk.
VerzendingWas dezelfde dag nog verzonden en alles was netjes en goed veilig verpakt.
AlgemeenBehuizing, geheugen en een moederbord besteld. Deze ware zeer goed en schokbestendig verpakt. Ook de site van CAPS is makkelijk om producten te bestellen.
VerzendingDe producten waren binnen redelijk korte tijd geleverd met een goede communicatie over de datum en tijd van levering.
AlgemeenArtic freezer36 en casefans besteld bij CAPS. Nog niet eerder van gehoord, maar goede prijs en is geleverd conform belofte: 2 a 3 dagen.
AlgemeenCAPS heeft een ruim aanbod en dikwijls interessante prijzen. Spijtig dat er steeds verzendkosten naar België aangerekend worden.
VerzendingDe levering is ok, maar duurt soms wel iets langer dan bij concurrenten. Tof dat je ook direct levering bij een afhaalpunt kunt kiezen. Nadeel is wel dat ze voor verzending naar België helaas telkens verzendkosten aanrekenen terwijl dit bij andere shops meestal gratis kan.
AlgemeenMooie actie op een behuizing dus die kunnen scoren. Prijs was goed, product netjes verzonden (wel in originele doos maar dat is niet zo'n issue) en verzending was binnen een dag. Geen klachten, fijn! Voor herhaling vatbaar dus.
VerzendingProduct was in originele verpakking, zonder omdoos. Maar die was sterk genoeg. Snelle verzending via PostNL.
AlgemeenOp een duidelijke gevarieerde site zijn de producten makkelijk te bestellen. Betaling vlotjes via ideal. Afspraken worden nagekomen.
VerzendingLocatie makkelijk te vinden naast de A20 Goederen lagen op tijd klaar .Vriendelijk personeel.
AlgemeenIk had na een eerdere goede bestelling opnieuw bij CAPS gekocht. Niet de allergoedkoopste in de pricewatch maar omdat het de vorige keer goed ging vertrouwde ik het.
Deze keer is het ook weer netjes en snel verstuurd. De website werkt ook prettig.
Netjes aangetekend via postnl verstuurd in een kartonnen doos verstuurd met dik papier stoot materiaal.
AlgemeenIk wilde een LG 40U990A monitor en CAPS had de laagste prijs, ook al had ik nog nooit van CAPS gehoord. Het bleek dat CAPS het oude SiComputers is, een vertrouwde winkel dus en mijn aankoopgeschiedenis stond er ook nog in.
Later kwam er wel nog een lagere aanbieder, maar die had veel te weinig sterren.
Betalen kon ook via Crypto en ik had nog wat waar ik vanaf wilde, dus perfect!
De verzending was snel, kwam van een derde bedrijf Also b.v. direct naar mij.
Binnen 28 uur na bestellen stond hij voor mijn neus en dat was onverwacht snel.
Ik had in meerdere reviews gelezen dat de ingebouwde ventilatoren zo luidruchtig waren en dat bezorgde mij zo zeer dat ik hem wilde annuleren, maar hij was al onderweg (en een half uur later was hij er al). De klantenservice zei dat ik hem gewoon kon weigeren aan de deur, maar op de wip zittende dacht ik het zelf maar te ervaren en accepteerde ik hem toch.
Ik gaf dit aan om te voorkomen dat ze dachten dat hij onderweg terug zou zijn en zei ook dat ik het zelf wilde ervaren en dan maar de retourkosten zou eten als het er op aankwam. Ook al is retour voor eigen rekening, toch wilde ze me een label geven omdat een doos van dit formaat duur is te versturen.
Door dit soort dingetjes valt een bedrijf op en onthoud ik het. Dit soort gedrag en communicatie is waardoor ik CAPS eerder als eerste zal overwegen dan als laatste. Top hoor.
Uiteindelijk hoor ik helemaal niks van de fans en houd ik de monitor graag.
AlgemeenSpullen zijn lekker snel geleverd zoals het hoort.
Prima prijs kwaliteit verhouding bij veel producten!
AlgemeenVriendelijke bestelshop; groot assortiment en scherpe prijs. Nette voormelding van bezorging op ingeschatte moment.
Zoals het hoort.
Product deugdelijk omverpakt zodat zelfs PosNL er geen DOA van gemaakt heeft.
KlantenserviceNiet nodig gehad maar kan geen opmerking kwijt bij geen mening dus een goed toegekend. Betrouwbaar proces!
AlgemeenCompleet systeem in Lisse componenten besteld, alles is vlot verlopen. Niets op aan te merken.
VerzendingBestelling is zeer snel en goed verpakt verstuurd. Niets op aan te merken
AlgemeenPC case en voeding besteld, Netjes verpakt en snel geleverd.
Super blij met de 2 producten en zal hier zeker vaker bestellen met hun mooie prijzen!
Verzending ging vlot. Geen problemen mee gehad en ging goed.
AlgemeenWat een ongelooflijk slecht bedrijf is dit, komt geen enkele afspraak na, kwa verzending niet en kwa antwoorden ook niet. Maakt meerdere beloftes, maar vijf dagen verder nog geen producten en geen enkel antwoord vandaag! Ik zou uiterlijk vandaag bericht ontvangen en wederom niks ontvangen. Wat een pannenkoekenbedrijf, bestel hier niet, blijf er ver van uit de buurt. Er zijn genoeg bedrijven die hun afspraken wel na komen en optijd leveren zoals wordt aangegeven!!
VerzendingOok met verzenden geloof dit bedrijf niet wordt totaal niet nagekomen
KlantenserviceKort maar niet krachtig meer hoef ik niet te zeggen