Bij CAPS draait alles om passie voor hardware. Wat in 2011 begon als SiComputers is uitgegroeid tot een volwaardige webshop met een eigen servicepunt en een team dat dagelijks klaarstaat om je bestelling en je vragen zo snel mogelijk af te handelen. Van complete gaming-builds tot losse componenten en randapparatuur: wij leveren zowel topmerken als mainstream merken, zodat er voor elk budget en elke wens iets passends is.
We geloven in korte lijnen en eerlijke service. Je wordt via ons systeem per e-mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling, en heb je een vraag, dan krijg je antwoord van mensen die de producten écht kennen.
We zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Dat doen wij onder andere door:
- Top kwaliteit producten voor een scherpe prijs
- Een klantgericht serviceteam dat je snel verder helpt
- Een eigen technische dienst voor advies, montage en garantieaanvragen
- Betaling met cryptocurrency, naast de vertrouwde betaalmethoden
- Ophalen bij ons servicepunt? Ook dat kan
CAPS is een online shop met een fysiek servicepunt, het beste van twee werelden. Online het gemak en het ruime assortiment, en tegelijk een plek waar echte mensen klaarstaan voor advies, service en afhalen. We leveren zowel topmerken als mainstream merken, zodat je bij ons terechtkunt of je nu bouwt aan een high-end systeem of gewoon een betrouwbaar onderdeel zoekt.
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Weekend & feestdagen: gesloten