CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Bestelling op tijd geleverd. De kwaliteit is goed en artikel is zoals beschreven op de website.

Qnap switch Qsw-M2108-2c besteld. Prijs was goed en voorradig. Snel geleverd. Betreft Qnap ook zeer te spreken. Kwaliteit en service.

Goed vriendelijk advies gekregen, levering was snel en correct. Goede prijs. Ik ben heel tevreden.

Levering was, zoals verwacht, snel en correct. Netjes stootvast verpakt.

SiComputers vind ik via de PriceWatch. De keuze is ruim, tevens kleinere onderdelen, meestal maar niet altijd voorradig. Prijzen in overeenstemming, eveneens verwachte leverdatum. Verzendkosten zijn laag. Nooit problemen met betaling.

Overeenkomstig verwachte leverdatum met PostNL. Weliswaar later op de dag, maar genoemde dag geleverd. Goede communicatie. O.a. Gebruik ik PostNL app.

2 HDD besteld en zijn echt super goed verpakt, niet eerder gezien. Het bestelproces is goed en helder.

Vier WD Red Pro drives gekocht ervan uitgaande dat WD drives relatief stil zijn. Ze maken echter zoveel lawaai dat ik ze terug gestuurd heb om te ruilen voor andere type/merk.

Helaas, omdat het een zakelijke bestelling was werden ze geweigerd.
Jammer, dit was mijn laatste bestelling bij dit bedrijf.

Logistiek was in orde

Contact was in orde, maar geen oplossing voor mijn probleem.

Heldere site, ik vond meteen wat ik nodig had. Ik vond ze via de Pricewatch, dus op dat moment hadden ze ook nog eens de beste deal voor mijn product.

Mijn bestelling werd direct verzonden en ondanks de decemberdrukte lag hij de volgende dag al op me te wachten.

Ik bleek het verkeerde product besteld te hebben, maar daar deden ze totaal niet moeilijk over: ik mocht het kosteloos terugsturen en ontving een dag nadat zij mijn retour ontvingen alweer het vervangende product. Topservice!

Alles prima, enkel het verpakken van 2 dure NVMe SSD's was niet ok. Deze zaten in een opgerold plastic zakje tegen elkaar. De doos zelf had voldoende verpakkings materiaal, maar de NVMe's gwoon los bij elkaar in een plastic zakje voelde niet goed.

Redelijke prijs, snel verstuurd. Gekregen wat er besteld is. Goed te vinden op de website

Op tijd geleverd

Ik heb een voeding en cpu besteld. 2 dagen later waren ze in huis (de voeding was niet op voorraad, dus alsnog heel snel).

De items waren goed verpakt en binnen de verwachte tijd.

Gewoon netjes verstuurd en geleverd. Product gezocht en gevonden via Tweakers dus de webshop verder niet echt gebruikt.

Simpel en snel een bestelling geplaatst vanuit de pricewatch.
Afrekenen was een snel proces, account aanmaken was niet verplicht en zoals standaard tegenwoordig betalen via iDeal.

Super verpakt, voldoende opvulling om ervoor te zorgen dat het product niet in de doos rond zou stuiteren. Netjes volgende dag in huis, dat is ook altijd een plus.

ik bestel al jaren bij Sicomputers. Producten zijn goed. Verpakking en transport is perfect. Levering informatie klopt altijd. En als je ze belt heb je een persoon aan de lijn en die lost vaak zaken voor je op.

Soms wat grote dozen maar ruim voldoende materiaal om schuiven te voorkomen

een keer had ik een DOA harddisk. Deze lag al bijna een jaar op de plank als voorraad.. en werd zonder problemen omgeruild door fabrikant. Dus ze hebben goede contacten met hun leveranciers.

Soms wat grote dozen maar ruim voldoende materiaal om schuiven te voorkomen

Ik wilde een upgrate van mijn computer .
Heb via de mail geïnformeerd naar wat ik moest vernieuwen en werd duidelijk daar over gemaild wat ik mest doen.
Heb de onderdelen nog niet ingebouwd maar de upgrate kit zag goed uit.

De verzending was als af gesproken en was zeer goed verpakt.

Werd telefonisch zeer goed geholpen

PC Case besteld die in eerste instantie niet op voorraad was bij SIcomputers,
alsnog de PC kast besteld en keurig binnen de vooraf verwachte levertijd bij mij thuis geleverd.

Product was niet op voorraad, bij ontvangst SIcomputers werd product snel verzonden, keurig track&trace erbij

Snel geholpen na mijn vraag.

Levering duurde een dagje langer dan verwacht, maar dat was ook een beetje te verwachten zo rond de feestdagen. De bestelde harde schijf was goed verpakt en werkt perfect. Al met al erg tevreden dus!

Goed verpakt

Ik was op zoek om een nieuwe pc te bouwen, en kwam uit bij SiComputers. Ik ging alle hardware bestellen, en aangezien ik het graag geassembleerd wou hebben, enal een videokaart had, was het mogelijk deze later bij hun af te geven. Ben uitstekend geholpen door Chie. Ook snelle reacties via de mail.

Zie Korte toelichting

Overzichtelijke site, snelle levering (voor de aangegeven dag, zelfs in dec!), goede prijs, veel mogelijkheden tot betalen.

Goed verpakt.

Product makkelijk te vinden, heldere site. Betaling en verzending snel geregeld en heldere mails die je op de hoogte houden van het proces.
Omdoos was wel wat groot voor het gekochte artikel.

Scorekaart voor CAPS

Qshops