CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Ze hadden de goedkoopste prijs in pricewact, in combinatie met een snelle levering. En ze leverden precies zoals afgesproken.

PNY XLR8 CS3030 M.2 500 GB PCI Express 3D TLC NVMe besteld. Lage prijs en de volgende dag binnen.

De levering was de volgende dag binnen zoals beloofd .

Het product was makkelijk te vinden op de site en bestellen was eenvoudig
Als je bij zoeken iets invult krijg je meteen een lijst met artikelen waar je uit kan kiezen, erg handig

De bestelling werd nog dezelfde dag verzonden met een info mail met T&T code via de mail

Op zondag artikelen besteld. Dinsdag geleverd in goede verpakking, daarom beoordeling goed. Uitstekend zou zijn als dingen ook op zondag verzonden worden.

Ik heb op zondag besteld in de hoop dat artikel maandag zou komen, helaas niet het geval. Voor de rest alles prima.

Chi Chi heeft mij heel beleefd en snel geholpen. Ik had een serieus driver probleem. Zelfde na DDU kwam er niks in of uit. SiComputers zei kom maar langs.

Na drie kwartier en slechts 30 euro verder stond mij pc weer te draaien als nieuw.
Ook waren mijn bestanden ongeschonden, wat mij een hoop recovery werk scheelde.

1 onderdeel was niet direct leverbaar. Hierop ontving ik van Sicomputers direct een email met een aantal alternatieven of dat ik wilde wachten op het originele onderdeel. Ik heb er voor gekozen te wachten. Na ongeveer 1 week was dit onderdeel wel leverbaar. Aangezien ik op vakantie ging wilde ik de order niet direct opgestuurd hebben (omdat ik deze niet kon aannemen en PostNl pakketten nog maar 1 week laat staan voor afhaling). Afgesproken dat de order op 3 Januari opgestuurd zou worden. Op 4 Januari werd de order netjes afgeleverd. Perfect geregeld.

Geen beste ervaring met deze shop. Ten eerste klopt de voorraad indicatie op de website niet.

Product besteld wat op voorraad was, maar na dagen wachten beleeft status wachten op onderdelen.

Contact gezocht met klantenservice en afgesproken dat na nog een dag wachten de order geannuleerd zou worden.

Na weer wat dagen wachten, wederom contact gezocht, gewezen op de annuleer afspraak: sorry is erbij ingeschoten.

Goed, uiteindelijk order geannuleerd, de betaling zou binnen 14 dagen worden terugbetaald.

Zijn intussen drie weken verder en je raad het al, niets terugbetaald. Weer contact gezocht: oh, betaling staat in systeem als terugbetaald, stuur deze mail even door naar financiële afdeling.

Intussen negen keer contact gehad, kastje muur verhaal geworden, maar nog steeds geen terugbetaling gehad.

Reageren altijd snel, maar komen de gemaakte afspraken werkelijk nooit na. Je moet er als klant altijd zelf achteraan zitten, en dan nog steeds zonder resultaat.

Was afgegaan op de hoge beoordeling op tweakers. Maar ben erg ontevreden over dit bedrijf. Tuurlijk kan er altijd iets mis gaan. Zelfs dan kun je nog een hoge beoordeling scoren, als je het goed afhandelt. Maar bij dit bedrijf gaat er te veel mis.
Na de genoemde levertermijn ligt er een keurig pakketje bij mij thuis. Echter blijkt de verpakking van één NAS-schijf reeds te zijn geopend! Natuurlijk kan dat niet en gelukkig wordt dat beaamt door de klantenservice. Zij gaan het uitzoeken. Ik wordt teruggebeld. Bellen blijkt bij dit bedrijf een mailtje te zijn. In een vaag mailtje staat dat op bewakingsbeelden te zien is dat de verpakking bij binnenkomst bij SiComputers nog dicht was en dat de schijf gewoon gebruikt kan worden. De beschadiging aan de verpakking zou mogelijk bij het uitpakken bij SiComputers ontstaan zijn. Maar de verpakking is niet beschadigd, die is doelbewust geopend! Zelfs met een plakbandje dichtgeplakt! Aangezien de schijf ook meer dan een half jaar oud is (veel ouder dan de andere geleverde schijf), neem ik hier geen genoegen mee.
Afgesproken dat wanneer ik het pakketje afgeef bij PostNL ik een foto stuur en SiComputers met spoed, direct een nieuwe naar mij toe stuurt. Na 5 werkdagen moet dat nog steeds gebeuren! De gevraagde spoed wordt eerder vertraagd.
Gisteren maar weer eens gebeld, degene die het in behandeling heeft kan na lang wachten niet aan de telefoon komen. Ik wordt teruggebeld. Maar blijkbaar heeft deze medewerker bel-angst want weer krijg ik een mailtje. Door de feestdagen kan het langer duren, maar morgen zal ik hem wel in huis hebben. Maar op jullie website staat 1 werkdag!
Vandaag weer geen verzendbericht gehad. Het gaat weer mis………zucht……… Vandaag maar weer bellen en ik ga de koop maar ontbinden. En voor mij geen SiComputers meer. Het plan om in mijn vakantie een NAS op te zetten is door SiComputers om zeep geholpen.

Normale bestelling gaat goed, maar bij verkeerde levering wordt het een drama.

Tuurlijk kan er iets mis gaan, maar los het dan zsm en goed op! Je wordt aan het lijntje gehouden en beloftes worden niet nagekomen.

Ik had een extra bijkomende vraag vooraleer ik ging bestellen, even via Whatsapp contact opgenomen en binnen minder dan een half uur een antwoord al mijn vragen en overgegaan tot de bestelling.

In principe op tijd besteld maar toch één dag "te laat" geleverd. Het pakketje is de eerste dag zo te zien niet tot bij PostNL geraakt. Natuurlijk wel midden in de kerstperiode waar het altijd wat drukker is in pakjesland dus helemaal geen issue!

Contact gehad via Whatsapp in verband met een vraagje over een product, snel en vriendelijk in minder dan een half uur antwoord op al mijn vragen. Top!

Bestelling was geplaatst tussen kerst en nieuwjaarsweekend, items waren niet op voorraad (wel bij leverancier). Bestelling werd desondanks twee dagen later al verstuurd. De twee harde schijven waren zeer goed verpakt, de doos had je van de Eiffeltoren kunnen gooien en dan zouden de schijven waarschijnlijk nog steeds werken.

Goede website, makkelijk, goede prijs/kwaliteit, snel, goede service. Echt een aanrader en ik zal hier zeker mijn volgende onderdelen ook weer kopen.

Zelfs in de drukke decembermaand was het de dag erop geleverd. TOP!

Snelle en adequate reactie en afhandeling. Aanrader.

Ik heb mijn nieuwe smartphone van SiComputers besteld. Daarbij ging alles zoals verwacht: het verpakking, het toestel en aflevering. Een maand later is alles nog steeds oké.

N.B.: SiComputers heeft mij participatie in een winactie voor deze beoordeling aangeboden, maar ik doe dit graag een maand later zonder mee te doen.

Erg snel had ik mijn nieuwe toestel, zonder schade op hem of zijn origineel verpakking. Ik heb er geen verbeterpunten voor SiComputers.

Bestelling op tijd geleverd. De kwaliteit is goed en artikel is zoals beschreven op de website.

Qnap switch Qsw-M2108-2c besteld. Prijs was goed en voorradig. Snel geleverd. Betreft Qnap ook zeer te spreken. Kwaliteit en service.

Goed vriendelijk advies gekregen, levering was snel en correct. Goede prijs. Ik ben heel tevreden.

Levering was, zoals verwacht, snel en correct. Netjes stootvast verpakt.

SiComputers vind ik via de PriceWatch. De keuze is ruim, tevens kleinere onderdelen, meestal maar niet altijd voorradig. Prijzen in overeenstemming, eveneens verwachte leverdatum. Verzendkosten zijn laag. Nooit problemen met betaling.

Overeenkomstig verwachte leverdatum met PostNL. Weliswaar later op de dag, maar genoemde dag geleverd. Goede communicatie. O.a. Gebruik ik PostNL app.

2 HDD besteld en zijn echt super goed verpakt, niet eerder gezien. Het bestelproces is goed en helder.

Vier WD Red Pro drives gekocht ervan uitgaande dat WD drives relatief stil zijn. Ze maken echter zoveel lawaai dat ik ze terug gestuurd heb om te ruilen voor andere type/merk.

Helaas, omdat het een zakelijke bestelling was werden ze geweigerd.
Jammer, dit was mijn laatste bestelling bij dit bedrijf.

Logistiek was in orde

Contact was in orde, maar geen oplossing voor mijn probleem.

Heldere site, ik vond meteen wat ik nodig had. Ik vond ze via de Pricewatch, dus op dat moment hadden ze ook nog eens de beste deal voor mijn product.

Mijn bestelling werd direct verzonden en ondanks de decemberdrukte lag hij de volgende dag al op me te wachten.

Ik bleek het verkeerde product besteld te hebben, maar daar deden ze totaal niet moeilijk over: ik mocht het kosteloos terugsturen en ontving een dag nadat zij mijn retour ontvingen alweer het vervangende product. Topservice!

Alles prima, enkel het verpakken van 2 dure NVMe SSD's was niet ok. Deze zaten in een opgerold plastic zakje tegen elkaar. De doos zelf had voldoende verpakkings materiaal, maar de NVMe's gwoon los bij elkaar in een plastic zakje voelde niet goed.

Scorekaart voor CAPS

Qshops