CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

over het algemeen de beste prijzen
Makkelijk producten te vinden op de site, veel betaalmogelijkheden en de nieuwste technologische producten zijn er altijd

snelle verzending volgens de markt

Ik heb per e-mailadres gevraagd wanneer de pakket aankomt, ze hebben snel en netjes geantwoord.

Vanuit de pricewatch kwam SiComputer (die ik nog niet kon van naam) naar boven als de shop waar alle componenten van mijn build in het assortiment zaten. Ik heb de shop recenties op Tweakers gechecked en dat gaf me voldoende vetrouwen om hier te bestellen.

Afrekenen kon ik met Bitcoin doen, dat kwam mij prima uit! ..

Nadat alle onderdelen binnen waren (inderaad binnen 2 werkdagen , zoals verwacht en aangegeven op de site) kreeg ik een verzend bevestiging.

Alles was uitstekend verpakt , en alles werkt 100% ! Erg blij mee en uitstekende service. 5 sterren wat mij betreft.

Ik wilde even verifieren of mijn BTC betaling goed was doorgekomen omdat ik dat niet via de site duidelijk kon zien. Per telefoon / chat / whatsapp waren ze (tijdelijk?) niet bereikbaar, dus dan maar een mail. Hier kwam de volgende dag netjes antwoord op dat alles in orde was.

Ik heb deze week drie noctua casefans en thermal grizzly koelpasta besteld bij SiComputers. Het is niet de eerste bestelling bij deze winkel van mij. De site is helder, overzichtelijk en duidelijk. Het bestellen ging dan ook makkelijk. De prijzen waren goed weergegeven, weet kwamen alleen nog verzendkosten bij.

De producten waren goed en deugdelijk verpakt in een stevige kartonnen doos met bescherming erin. De betrekking kwam keurig optijd binnen.

Makkelijk producten te vinden op de site, veel betaalmogelijkheden en een snelle levering. Ook vindt ik de site duidelijk en overzichtelijk, net zoals de account page.

M.2 SSD besteld, kwam in een kartonnen doosje, bij zoiets fragiel mag er wat mij part wel wat bescherming omheen.

Gpu besteld. Snel en zoals overeengekomen in de order geleverd. Geen problemen.
Ben tevreden met de levering.

Uitstekende ervaring met mijn bestelling. Laagste prijs voor de meeste onderdelen van mijn nieuwe PC en zeer snelle reactie op mijn vragen via de mail. Ik heb de bestelling afgehaald, en dat verliep soepel.

Snelle reactie per mail via contactformulier, en duidelijke beantwoording van mijn vragen.

De bestelling plaatsen was vrij simpel op de website van SiComputers. Zondagavond besteld en woensdag reeds perfect verpakt ontvangen.

Vooraf gevraagd via de WhatsApp chat functie op de site of een bepaald type NUC11 op voorraad en dezelfde dag verzonden kon worden. Op site stond namelijk; " op voorraad 1-2 dagen '. Dat vond ik een beetje vaag. Ik kreeg prompt antwoord en een uur later was de NUC verzonden!

geen opmerkingen. NUC kwam aan in een prima verpakking.

Ik kreeg de bestelling tegen een hele goede prijs en op de juiste tijd. Communicatie was erg netjes en snel. Wilde juist hier bestellen omdat ze beloofde de volgende dag af te leveren.

Snel, goed verpakt, prima verzending! Erg tevreden!

Site is duidelijk en overzichtelijk met duidelijke foto's en omschrijvingen. Goede merken. Zeker goede prijzen.

Blister verpakking verpakt in noppenfolie in stevig doosje. Super verstuurd dus. Netjes via mail op de hoogte van bestelproces en verzending

Bestelling (videokaart) ging soepel, 1 dag later geleverd zoals beloofd. Keurig statusmails ontvangen tijdens het proces. Product was netjes verpakt.

Duidelijke website, goede prijzen en snelle levering. Vaak daar besteld en nooit problemen mee gehad.

Snelle levering met track en trace

Een SSD aangeschaft. Prima prijs en snel en goed verpakt verzonden. Niks op aan te merken.

Overzichtelijk webshop, scherpe prijzen! Verzending liet even op zich wachten omdat 1 product op voorraad was bij leverancier en niet bij SiComputers zelf maar alsnog snel ontvangen.

Bestelde GPU bleek niet meer leverbaar te zijn. Na telefonisch contact eenvoudig kunnen omzetten naar andere GPU. Dit ging allemaal vlekkeloos en de dag erop was deze binnen.

Produkt had iets beter verpakt kunnen worden. De omdoos was slechts een klein beetje groter dan de doos van het produkt en het ene lcuhtzakje wat erbij zat, bleek kapot te zijn zodat de doos vrij kon schuiven in de omdoos.

Telefonisch goed bereikbaar en netjes geholpen met daarna duidelijke communicatie per mail over de gemaakte afspraken.

Zeer goede webshop, snelle hulp bij problemen. absolute aanrader. klantenservice is vriendelijk en makkelijk te bereiken

Helaas ging er iets mis met het eerste pakket en verdween bij PostNL, maar dat is niet de schuld van SiComputers. Aangezien onze bekende Bezorger ziek was en een vertegenwoordiger verantwoordelijk was

Zeer snelle en vriendelijke klantenservice, doordat de eerste bestelling bij PostNL verdwenen was, plaatste de klantenservice binnen 2 dagen een nieuwe bestelling, nogmaals enorm bedankt

Probleemloze bestelling en levering, boxed AMD 5900X gemonteerd als vervanging van AMD 2700X, werkt naar verwachting. Zou nog optie/aanbieding voor thermische pasta kunnen toevoegen, misschien.
Natuurlijk moet je opletten je bios op een ouder bord eerst te updaten; toevallig was er 15 maart een nieuwe agesa update ook voor mijn bord (Asus prime x470-pro).
Voor de mening over klanten/klachtenservice die ook gevraagd wordt kan ik kort zijn: ik had geen klachten, dus geen reden om iets negatiefs te beoordelen.

Op tijd, heel, goed te volgen. Verpakking en documentatie in orde.

De website en de procedure kan nog wat vloeiender maar als geheel zijn ze helemaal prima. Goede prijzen, aardige klantenservice en de eerste hardware store met een goede visie die Bitcoin accepteert.

Prima verzending. Snel als het op voorraad is en redelijk snel als het van de leverancier komt. Prima te doen.

Altijd wel goede ervaringen met de klantenservice gehad tot nu toe. Zeiken niet en komen met redelijke overeenkomsten.

alg. ziet het er goed uit..kwam van tweakers dus niet zoveel gezien v.d site zelf. bestellen was klikken en betalen.

dit was echt onder de maat. geen bescherming tegen schuiven bv. de doos zelf was niet echt. knippen en plakken.
moet toch echt door hun magazijn elders beter gedaan worden. werd wel zoals afgesproken de vlgde dag geleverd.

elk kontakt verliep netjes,vlot en "to the point". voor de koop werden mijn vragen volledig beandwoord. klacht verpakking werd direct erkend. er was zelfs een extra tel. of de inhoud wel goed en zonder schade was.
heb er al bij al een goed gevoel bij gekregen.

Hi,

Inderdaad hoort het inpakken van je bestelling niet zonder bescherming! Zou je je ordernummer willen sturen naar info@sicomputers.nl? Dan ga ik er hier intern even achteraan, want je hoort je spulletjes natuurlijk gewoon netjes ingepakt te krijgen!

Alvast bedankt en ik hoor graag van je!

Groetjes
Team SiComputers

Videokaart besteld, kwam netjes binnen. Hier verder niks aan op te merken. Doe graag nog eens bestellen bij SiComputers.

Enige opmerking is dat ik de factuur niet per mail kreeg en deze zelf moest downloaden via de website.

Was goed verpakt in een stevige doos zoals het hoort.

Eerder een keer een bestelling gedaan die ik toen moest annuleren omdat het 6 weken ging duren voordat iets binnen kwam. Geld was toen snel terug.

Hi egelalexander,

Bedankt voor je feedback! Het niet krijgen van een factuur via de mail is inmiddels bij ons bekend. Een bug waar we mee aan de slag zijn :)

We zien je graag nog eens terug!

Groetjes,
Team SiComputers