CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Snel en erg behulpzaam met het beantwoorden van vragen. Voor de rest ook tevreden over het snel versturen en het degelijk verpakken.

Bij de producten staat duidelijk aangegeven wat de voorraad is, en indien niet voorradig, wat de verwachte levertijd is. Heel duidelijk en je weet waar je aan toe bent.

Alles goed verpakt en tijdig geleverd, niets op aan te merken.

Vlot en makkelijk over gehele linie. Direct een respons van klanten service bij vragen (email).

Harde schijven volgende dag geleverd. Nas dag erna. Goed Verpakt.

Had vraag over waarom NAS niet bij eerste levering bij harde schijven was. Kreeg direct reactie (email) dat deze direct via leverancier toegestuurd werden.

Een prima en overzichtelijke no-nonsense site. Op de site zijn componenten makkelijker terug te vinden. Verzenden van producten gebeurt super snel.

Geheugenreepjes besteld. Deze waren stevig verpakt. De doos was gevuld met papier en de reepjes zaten in het midden van de doos tussen het papier. Dus goed beschermd.

De ervaring was 5 sterren, maar omdat ik ook wel eens graag wil bellen (en een telefoonnummer niet beschikbaar is) heb ik hier 4 sterren van gemaakt. Hoe dan ook: het geheugen dat ik in eerste instantie besteld had, had wat compatibility problemen met mijn systeem. Met klantenservice gemaild en werd super snel geholpen. Ander setje besteld, eerdere set terug gestuurd. Ik krijg aankoopbedrag + verzendkosten terug.

Gpu besteld bij SI. Hij werd vlug geleverd en de klantenservice was erg fijn te gebruiken

Hij werd zo snel als kon geleverd en was super verpakt

Er was een probleempje met de installatie maar de klantenservice heeft uitstekend geholpen

SiComputers beschikt vaak over één van de scherpste prijzen voor veel producten met snelle levertijden.

Op tijd en degelijk verpakt. Het moederbord en de waterkoeler die ik besteld had, waren goed beschermd in een grote doos.

Ik bestelde een tijd terug een moederbord dat ik drie weken na ontvangst toch nog wilde retourneren. Ondanks dat duidelijk vermeld werd dat het retourtermijn 14 dagen telt, werd mijn retour verzoek toch heel begripvol toegekend en kon ik een ander moederbord bestellen.

Levering was vlug. Klantenservice was vriendelijk en geduldig. Klein probleempje met installatie maar daar dus goed mee geholpen!

Had wat problemen met installatie. Fijne hulp gehad met troubleshooting en het probleem opgelost

Een Strix 3080 OC op voorraad. Ik dacht meteen bestellen. Al twijfelde ik even na het lezen van de ogenschijnlijke vele vervelende ervaringen met SI. Toch besteld, en geen spijt van, echt top geregeld. Zelfde dag nog verstuurd en de volgende dag in huis.

Zoals gezegd, volgende dag in huis, keurig en goed bescherm ingepakt.

Heb eindelijk een RTX 3080 bij elkaar gespaard en deze via pricewatch op tweakers besteld bij SIComputers. De beloofde levertijd van 2-3 dagen werd netjes gehaald. Het product was zorgvuldig verpakt. Voor mij was alles naar wens!!

Alles keurig via afspraak bezorgd en via de mail op de hoogte gehouden van de voortgang.

Erg makkelijk wat onderdelen voor mijn computers besteld. Er was iets niet meer op voorraad maar kreeg hier spoedig een mail over. En kon zelf kiezen wat ik wou, ik had gekozen voor annuleren en de rest wel ontvangen. Dat ging erg makkelijk en de klantenservice was top!

Alles wat netjes verpakt en goed aangekomen geen problemen. Hij was wat later dan vermeld door de annulering.

Erg goed zoals ik al eerder zei. Ze waren erg aardig en een annulering was geen probleem.

Het was even zoeken naar een Samsung 980 1Tb, omdat die als 1000mb in hun lijst staat. Bij zoeken op EAN of via de pricewatch link was hij echter wel te vinden.
SiComputers kwam vaak als goedkoopste naar boven bij de dingen die ik zocht, en had in combinatie met één andere winkel alle onderdelen die ik wilde hebben, waarvan de meeste op voorraad, en twee met status "binnen twee of drie werkdagen".

Ik heb 26 april besteld, dus had wel verwacht dat ivm koningsdag de levering iets langer zou duren. Ook ging ik een weekend weg, dus had ik gevraagd om het afleveradres te wijzigen naar die van mijn ouders. Vervolgens begon het wachten op onderdelen. Uiteindelijk was op 3 mei alles binnen en verzonden. Ik wacht nu echter nog steeds op de zending, omdat PostNL blijkbaar moeite heeft het huis van mijn ouders te vinden :(.
Toch zou ik bij deze shop opletten of ze items die je snel wil hebben zelf op voorraad hebben, omdat 2-3 werkdagen blijkbaar betekent dat ze afhankelijk zijn van hun leverancier en dat dat geen garantie is dat het er ook echt binnen 3 dagen is (afgezien van PostNL perikelen, want daar kan SiComputers niks aan doen).

De dag na koningsdag heb ik gevraagd of het afleveradres gewijzigd kon worden, en na het weekend of ze wisten wanneer alles verzonden ging worden. Ik kreeg steeds snel en vriendelijk antwoord.

Snelle levering en goed verpakt. Communicatie is prima en duidelijk, dus ik zou hier zo weer bestellen.

Heb een Samsung 980 m.2 nvmi ssd besteld via bol.com; SiComputers waren het goedkoopst en hadden erg goede reviews, dus was de beslissing snel genomen.

De bestelling zou de volgende dag geleverd worden en dat werd dan ook gedaan. Prima!

Precies geleverd wat ik wilde hebben en snel ook. Si Computers was de enige winkel die kon leveren wat ik zocht.

Snel en goede tracking van de levering

Gewoon zonder problemen kunnen bestellen. Ik kon de mooie nieuwe interface op de webshop erg waarderen

Het pakketje lag de volgende dag op het pakketpunt. En ik werd netjes op de hoogte gehouden door de webwinkel en door PostNL.

avatar van wiho
wiho Karma 6,79K

Zeer scherpe prijzen. Heldere website met voldoende informatie. Makkelijk bestelproces. Goeie updates over de levering.

Vlot geleverd (volgende werkdag). Zware PC kast zat in dezelfde doos als CPU, SSD en geheugen. Uiteraard hield de postbode de doos op z'n kop zodat de kast bovenop de kleinere onderdelen drukte. Maar er zat genoeg verpakkingsmateriaal tussen om schade te voorkopen.

Heb al diverse keren onderdelen besteld en ben zeer tevreden over de service en communicatie. Jammer dat ze (voorlopig?) telefonisch niet berikbaar zijn vanwege tekort aan personeel. Maar via mail wordt snel gereageerd.

Behulpzaam en met kennis van zaken.

SiComputers is gewoon een hele fijne winkel om bij te bestellen. Hun communicatie is on point, ze verzenden altijd op tijd en het hele proces is gewoon lekker gemakkelijk.

Snel verzonden, heel netjes verpakt. Zelfs de gemiddelde DHL magazijnmedewerker zou moeite hebben je product kapot te krijgen ;P.

Zelf nooit hoeven gebruiken, maar uit mijn directe omgeving weet ik te melden dat ook dit helemaal tiptop is bij SiComputers!

Eenvoudige bestelling, vlotte levering, aantrekkelijke prijzen. Omdat alles gewoon werkt, heb ik verder geen contact hoeven hebben en ook niets hoeven ruilen.

avatar van Hold
Hold Karma 6,26K

Cherry desktop setje gekocht en ik kreeg een mailtje of ik een review wilde schrijven.
Alles is vlot verlopen. Bestelproces ging prima. Zakelijk account met Belgisch btw nummer was ook direct geregeld.
Factuur met verlegde BTW snel in de mailbox. Alles prima dus.

Netjes verpakt. Het duurde wel even voor ik het binnen had, maar dat zal eerder de schuld van onze Belgische Azerty toetsenborden zijn. :-)

Scorekaart voor CAPS

Qshops