Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk kocht een Intel NUC 12 Pro Kit NUC12WSKi7 en Sicomputers in Nieuwerkerk aan den IJssel had hem én had ook gemiddeld goede reviews. Terecht!. De NUC komt zonder SDD en geheugen. Zorgvuldig uitgezocht, maar uiteraard fout. Binnen de kortste keren een mailtje wat de alternatieven waren. Snel opgelost dus.
VerzendingOndanks Kerst en Oud en Nieuw is de NUC snel in elkaar gezet en snel goed verpakt geleverd.
KlantenserviceSicomputers communiceert snel en adequaat. Naast de tip over het door mij fout bestelde geheugen, had ik wat vraagjes over ontbrekende drivers en die werden ook supersnel beantwoord.
AlgemeenAlles verliep perfect, behalve de levering. Dit was echter door toedoen van PostNL, wiens bezorger het pakket aan de voordeur achterliet terwijl er specifiek een levering met handtekening werd beloofd. SiComputers reageerde correct en voegde prompt DHL toe als alternatief voor verzendingen naar België. Gezien de reactie wens ik hen hiervoor geen slechte punten toe te bedelen.
VerzendingAlles verliep perfect, behalve de levering. Dit was echter door toedoen van PostNL, wiens bezorger het pakket aan de voordeur achterliet terwijl er specifiek een levering met handtekening werd beloofd. SiComputers reageerde correct en voegde prompt DHL toe als alternatief voor verzendingen naar België. Gezien de reactie wens ik hen hiervoor geen slechte punten toe te bedelen.
KlantenserviceAlles verliep perfect, behalve de levering. Dit was echter door toedoen van PostNL, wiens bezorger het pakket aan de voordeur achterliet terwijl er specifiek een levering met handtekening werd beloofd. SiComputers reageerde correct en voegde prompt DHL toe als alternatief voor verzendingen naar België. Gezien de reactie wens ik hen hiervoor geen slechte punten toe te bedelen.
AlgemeenRuim een week geleden een mooie pc samengesteld en besteld bij SiComputers. De volgende dag werd ik benaderd omdat hun leverancier ineens het moederbord niet meer kon leveren, met de vraag of ik wilde wachten, een alternatief wil of dat ik dit product wil annuleren. Aangezien het om een complete pc inclusief assemblage ging, vond ik de laatste optie sowieso raar.
Ik heb gevraagd of ze het moederbord wilde vervangen met een iets duurder exemplaar (zonder meerprijs).
En daarna bleef het stil.
Ook na 2 e-mailtjes vanuit mijn kant. Zeer vervelend.
Ik zal hier nooit meer bestellen.
Update: bestelling per e-mail maar geannuleerd. Ben benieuwd hoelang het duurt, voordat SiComputer überhaupt gaat reageren.
Update 2: voor de zekerheid een e-mail gestuurd via mijn zakelijke e-mailadres en nu ineens wel een reactie, gelukkig.
Mijn vorige e-mailtjes waren blijkbaar niet aangekomen. Ik pas de review daarom aan qua sterren.
Update 3: en het moederbord dat ik initieel had besteld is gewoon weer beschikbaar geworden.
Aangezien SiComputers niet reageert en daarnaast ook telefonisch onbereikbaar is, raak ik steeds verder gefrustreerd. Het plezier en uitzicht naar een nieuwe computer is al bijna weg.
AlgemeenSnelle verzending, duidelijke communicatie. Ik was op zoek naar een component, dat was bij Si gunstig geprijsd. Om die reden voor de eerste keer gebruik gemaakt van deze webwinkel.
VerzendingHet geheel was netjes verpakt en verzonden in een stevige doos met vulmateriaal. Dat is robuuster dan een brievenbuspakketje (component kon in theorie door de bus), en ik ben blij dat het in een doos is verzonden, niet elke webshop doet dat zonder meer.
AlgemeenPerfect en op tijd. Altijd antwoord via mail. Gewoon goed. Geen klachten. Best prijs. Wat wil je nog meer?
VerzendingDat kan iets beter.'' vooral boven op en onderop.''
Algemeenik heb 3 keer wat besteld bij sicomputers, de eerste keer hadden ze een een levertijd van 3-5 werkdagen aangegeven, het lukte niet om daar op te leveren
dus heb na lang wachten moeten annuleren. de laatste twee keer kreeg ik te horen " we hebben een foutje gemaakt met de prijs, wat stom!" waardoor ik of absurd veel bij moest betalen of de bestelling moest annuleren. ik ga nooit meer bestelllen bij sicomputers en kan de webshop niet aanraden
AlgemeenSiComputers zal vast wel goed zijn zolang je de klantenservice niet nodig hebt.
Ik ga er niet zo snel weer bestellen.
Wordt wel snel verzonden mits op voorraad en je wordt op de hoogte gehouden met een tracking code.
Klantenservice17 december een bestelling geplaatst.
Dezelfde avond of een dag later heb ik contact opgenomen via de e-mail om de bestelling te annuleren.
Dit kon nog, eventueel kon er meteen een creditnota aangemaakt worden.
Iets later kreeg ik te horen dat het pakket al verzonden was en dat ik het kon weigeren aan de deur.
Dit heb ik gedaan op 20 december en 21 dec is het pakket aangekomen bij hun magazijn/leverancier.
Op 28 december kreeg ik pas een creditnota…
Via de mail was beloofd om mijn boven aan te zetten bij de boekhouding zodat ik mijn geld snel terug zou krijgen… niet dus.
We zijn nu 30 december ik heb mijn geld nog steeds niet terug. 31 dec en 1 januari zijn ze ook gesloten.
AlgemeenIk heb een Radeon RX 6650 XT besteld omdat die bij Sicomputers het voordeligste was.
VerzendingVerder netjes op de hoogte gehouden van de status en mijn videokaart zelfs 1 dag eerder ontvangen dan verwacht.
KlantenserviceIk kreeg geen bevestiging van de aankoop dus even gemaild en netjes antwoord terug ontvangen met als reden dat er een computer storing was geweest.
Algemeen7900 XTX Red Devil OC Limited ontvangen van SIComputers. De kaart kwam snel binnen nog voor de kerst.
KlantenserviceWerd via de Email op de hoogte gehouden van de status. Ik zag dat het niet mogelijk was om SIComputers te kunnen bellen, wat ik persoonlijk altijd wel jammer vindt.
AlgemeenSnel verzonden, prima prijs, snelle verwerking van de order en duidelijke navigatie met de tracking (snel geleverd).
AlgemeenDe bestelling was snel gedaan en ook snel verzonden. Dit was de eerste keer bestellen bij si computers voor mij.
VerzendingHelaas met de dienst UPS deze was niet eens aan de deur gekomen en het pakketje willekeurig bij een ophaal punt afgegeven. Het afhaalpunt was een louche fietsenzaak en de persoon smeet de pakketjes heen en weer en ik kreeg het pakketje niet gelijk mee daar dat deze niet was afgescand door de bezorger.
AlgemeenEen snelle levering van de producten ondanks dat niet alles op was. Maar het werd toch binnen 48u geleverd.
VerzendingAlles is netjes verpakt en opgevuld zodat alles zonder enige beschadiging uit de doos komt.
AlgemeenMakkelijk producten zoeken en bestellen op de website. Veel producten zijn direct leverbaar uit eigen voorraad, waardoor de keuze op deze winkel viel.
VerzendingDe levering was supersnel. Vandaag besteld morgen in huis. Het product was goed verpakt en het juiste product werd geleverd.
KlantenserviceJe wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling met track-and-trace code.
AlgemeenNiks op aan te merken, gewoon wat ik besteld had, voor prima prijs en super snel.
VerzendingHeel snel dus.
AlgemeenPrima webshop, waarbij de klantenservice uitstekend blijkt als je een product DOA ontvangt. Dat kan nu eenmaal gebeuren, maar niet iedere winkel gaat daar correct mee om. SiComputers dus wel, keurig!
VerzendingWellicht had de disk in eerste instantie iets zorgvuldiger ingepakt kunnen worden. De vervangende schijf was van meer "stootkussen" voorzien.
KlantenserviceDisk in eerste instantie DOA ontvangen. Mijn email werd snel beantwoord en een RMA met verzendlabel zaten direct in mijn email. Na ontvangst van de defecte disk ging de vervangende schijf zowat direct weer de deur uit. Perfecte service!
AlgemeenHandig te bestellen, geen problemen tegengekomen.
Duidelijke productomschrijving, levertijden staan goed vermeld en de voorraad
Zeer goed verpakt, gelukkig geen plastic/kunststof verpakkingsmaterialen gebruikt.
Beetje vertraging op de levering, maar dat vergeef ik ze voor deze keer
Beetje vertraging op de levering, maar dat vergeef ik ze voor deze keer
AlgemeenHet bestellen ging prima, producten zijn makkelijk te vinden op de site en kon het makkelijk betalen via iDeal.
VerzendingMijn pc-kast, Voeding en Videokaart werkt prima en in goede staat gearriveerd.
KlantenserviceWerd vriendelijk en relatief snel geholpen, klein minpuntje is dat op het moment van mijn bestelling hun alleen maar via mail te bereiken waren, totaal niet telefonisch, wat daar de reden precies van is weet ik niet, gelukkig via de mail wel snel en vriendelijk geholpen.
AlgemeenEen laptop gekocht en levertijd zou 2-3 dagen zijn. Inderdaad, de laptop werd keurig netjes op tijd bezorgd en was goed verpakt. Alles is naar wens.
VerzendingSnelle levering, zoals beloofd.
AlgemeenHelaas heb ik hier geen goede shopervaring gehad.
Ik kocht een product dat in de aanbieding was.
Na een tijd niets gehoord en ook geen levering ontvangen contact gezocht.
Het product zou niet meer leverbaar zijn. Kan gebeuren. Ik kreeg mijn geld terug.
Na 4 dagen zag ik tot mijn stomme verbazing hetzelfde product, maar nu dus 50 euro duurder wel weer gewoon te koop. Dit voelt dus niet goed.
De informatie die je krijgt van de service desk blijkt niet te kloppen.
Eigenlijk krijg je een soort standaard slechte AI reacties.
Je vraagt je serieus af of er wel een levend mens je vraag heeft gelezen.
AlgemeenIk had een ASUS router gekocht welke steeds uitviel. Na 2 maanden toch maar aan de bel getrokken. Gelukkig waren ze enorm behulpzaam en kreeg ik goed advies voor een alternatief. Ik mocht mijn router terugsturen en voor een ander model kiezen.
VerzendingProduct was op tijd binnen. Precies zoals omschreven het omschreven stond.
KlantenserviceIk werd uitstekend te woord gestaan. De medewerker was vriendelijk en dacht met me mee.