CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Betalingen gingen tot nunl toe vrij vlot met meerdere opties, hier had ik geen probleem mee.

Track and trace werdt mij niet toegestuurd zoals aangegeven. Stond alleen in de bestel email als verwijzing naar mijn profile bij sicomputers. Kon deze niet zo snel vinden op de site. Ook dacht ik dat we stond dat het met postnl verstuurd werdt maar Stond UPS ineens voor de deur, geen probleem Verder, snelle express levering.

Ik zocht een verwisselbare behuizing voor een SSD. SiComputers had een passende voor een goede prijs.

Het product was niet op voorraad. ik verwachtte daarom dat het wel een poosje kon gaan duren. Maar debehuzing was er toch binnen een week.

Het leveringsproces werd onderteund met een aantal heldere mailtjes. Ik kende deze firma,nog niet, had eerst bij anderebedrijven gezocht. Maar SiComputers komt op mijn lijstje van goede, betrouwbare leveranciers.

Ik had nog een i5 13600k nodig. Bij SiComputers op voorraad en voor een prima prijs. Levering goed en snel.

Levering goed, mooi netjes verpakt. De bestelling op de website ging ook uiterst gemakkelijk, top.

Ik had wat goedkope toetsenbordjes en muizen nodig, ruime keus bij SiComputers. Goede prijs, goed verpakt, snel geleverd. Als ik andere spullen nodig heb kom ik zeker bij ze terug.

Duidelijke en overzichtelijke website, Scherpe prijzen binnen deze markt , Snelle reactie op vragen, Vlotte verzending en goede verpakking van het product .

Product is heel degelijk verpakt door leverancier en daardoor transport proof. Regelmatige update logistiek en snel verzonden. Heel blij mee, ga zo door. 👍🏻

Goed advies met betrekking tot de juiste keuze product.
Maakt online winkelen een stuk makkelijker.

SI Computers is al jaren een prima webshop waar ik vaak wat bestel.

Ook wanneer je problemen met een product hebt geven ze prima ondersteuning

Snel, goed en betrouwbaar en op tijd. Gewoon wat je verwacht van een zending.

Prima!

Ook prima ondersteuning wanneer er een besteld product problemen heeft. Ze denken mee en komen met een oplossing

Helaas geeft deze webshop de voorraad aan van de leverancier zonder dit te melden doen ze het voorkomen alsof het hun voorraad is, levertijd zou 2-3 werkdagen zijn. En jawel dinsdag 10 oktober een linkshandige muis besteld. En niks en niks en niks, vrijdag geïnformeerd en kreeg het volgende antwoord:

Ik heb even voor je gekeken en naar verwachting zal je bestelling pas begin volgend week worden verstuurd. Er is een kleine vertraging en weinig voorraad waardoor het product bestellen bij de leverancier moeizamer ging dan normaal.

Is net of het volkomen normaal is allemaal als je het bovenstaande zo leest, ik wil wel eens weten wat een grote vertraging bij hen inhoudt.

Woensdag de 18 oktober zou de muis dan eindelijk geleverd worden, ik heb in verband met de tijd hem een dag later laten bezorgen.

Moet je ook nog thuis blijven ook omdat ze perse een handtekening willen.

Ik heb ook al eens eerder gedoe gehad met een bestelling, dus dit was echt de laatste keer voor mij. Er zijn gelukkig betere webshops te vinden.

Niet de schuld van de vervoerder, de buitenverpakking (doos) was nog in takt maar de officiële verpakking was om te huilen, aan 1 kant losgerukt de muis met begeleidende brief er gewoon in gefrommeld.

Is dit soms een tweedehands exemplaar die jullie van je eigen bureau hebben gehaald? (dat zou een verklaring kunnen zijn natuurlijk)

je verwacht een levertijd van misschien 3 dagen maar niet 8 dagen, verder doen ze in hun reactie net alsof het allemaal doodgewoon is wat er gebeurd met de bestelling.

Maar goed negatieve reacties zijn nog betere reacties dan hele goede want dit houdt in dat je nog wat aan je werkprocessen kunt verbetering.

Wel vaker hier besteld en is een redelijke shop. De laatste ervaring is echter slecht. Aanbieding van Logitech muis opgemerkt via Pricewatch alert, gelijk besteld. Prijs in winkelwagen klopt, reken af en bij iDeal plotseling ~ 20 euro hoger. Heb screenshots. Gecancelt in iDeal scherm, toen hing mijn order in limbo, want je krijgt geen kans meer om de order te cancelen of opnieuw te betalen. Gelijk contact opgenomen per e-mail, na 48u nog altijd geen reactie en bij inloggen staat er nog altijd "in afwachting van betaling" voor een veel hoger bedrag dan waar ik akkoord op gaf in de winkelwagen. Jammer van de slechte communicatie en technische tekortkomingen in de webshop. Het is niet de eerste keer dat ik vastloop met een order tijdens betalen en een nieuwe poging nodig had maar die niet kreeg.

Update: product krijg ik niet voor de geadverteerde prijs, order geannuleerd. :-(

Nog altijd geen antwoord 48u na het sturen van de e-mail. Dus ja wat valt er meer over te zeggen dan 'waardeloos'?

Update: n.a.v. reactie hieronder via privébericht hier contact opgenomen en nogmaals vraag neergelegd.

Update 2: mysterie opgelost en alsnog beantwoord. De e-mailprovider van SiComputers (Outlook365/Microsoft) eet mijn emails op (accepteert ze wel, heb server logs, maar mail komt nooit in hun inbox). Is echt probleem van SiComputers om zo'n waardeloze e-maildienst te nemen en mail wel te accepteren en het vervolgens zoek te maken. Dit is niet af te schuiven op klanten.

[code]
Oct 18 12:10:19 srv1 postfix/smtp[6366]: DE5DB3E84D: to=<info@sicomputers.nl>, relay=sicomputers-nl.mail.eo.outlook.com[52.101.68.3]:25, delay=1.5, delays=0.2/0.03/0.56/0.7, dsn=2.6.0, status=sent (250 2.6.0 <kcis.53202DA1FF3D47B0ABA5791E083137AE@50d830598ba3> [InternalId=14568529074163, Hostname=AS8P189MB1719.EURP189.PROD.OUTLOOK.COM] 492690 bytes in 0.141, 3411.200 KB/sec Queued mail for delivery)
[/code]

Hoi Gert,

Ik kan helaas geen bestelling en mail terugvinden.
Kun je me in een privebericht laten weten wat je gegevens zijn? Dan ga ik intern meteen kijken hoe dit kan gebeuren en wat we voor je kunnen betekenen!

^DB

Bestellen was makkelijk. Betalen via ideal ook. Snel een mail met bevestiging. Levering was goed. Doos had een minimale beschadiging van buiten maar binnenin geen beschadigingen, volgestopt met veel papier. Ook dichtgemaakt met papieren tape. Dus erg duurzaam verpakt. Prima bedrijf, het was mijn eerste aankoop bij Si, maar ze hebben regelmatig de laagste prijs, dus misschien ga ik er wel vaker bestellen.

Binnen 2 dagen geleverd. 1 werkdag had ik nog liever gehad natuurlijk, maar wellicht zijn we als consumenten ook te verwend tegenwoordig.

Lang gezocht naar een nieuw beeldscherm en eindelijk gevonden.
Een LG 34GN850P-B computer monitor die volledig naar mijn wensen zou zijn.
Rondgang over het internet kwam uit bij SiComputers.
Zowel de prijs als de reviews zagen er uitstekend uit.
Na bestelling werd hij direct geleverd, binnen de gestelde termijn van uiterlijk 3 dagen.
Na ontvangst geïnstalleerd en hij doet volledig aan de verwachtingen.
Goede service en afhandeling van de bestelling de dit bedrijf.

Ontvangen binnen het aangegeven termijn van uiterlijk 3 dagen. Uiteindelijk zelfs in ruim 2 dagen.

Nuc 12 pro gekocht. Zag dat hij op voorraad was in de ochtend, en via whatsapp gevraagd of ik deze kon ophalen. Dat kon als ik hem zou bestellen/afrekenen en zou kiezen voor afhalen in de winkel. Gedaan en kon zowel meteen langskomen.

Lag snel klaar in de afhaal magazijn dus ik kon hem vrijwel direct ophalen! Product stond ook meteen klaar en hoefde dus niet lang te wachten.

Reageerde vriendelijk en snel op al m'n vragen en ook bij de balie toen ik vroeg voor passende bijbehorende geheugen, nam de dame rustig de tijd om met me mee te zoeken.

Een HP mini PC aangeschaft. Echter dit blijkt een duits model te zijn met een Duitse Windows versie en toestenbord te zijn.

Hier wordt ook geen melding van gemaakt op hun website.

Webshop opzich is matig. Geen zoekfilters of iets dergelijk.

De doos van het product zat in een overdoos met voldoende papier vulling. Niks op aan te merken.

Hier over gemaild. Krijg als reactie terug dat het het Duitse toestenbord een puur extraatje zijn en dat ze daar geen invloed op hebben. Dat het ook een Duitse Pc is geven ze geen reactie op. Dat is kul want het zijn altijd complete desktopsets met toetsenbord en muis.

Ze hebben gewoon een Duits ipv een Nederlands model gestuurd. Geen oplossing aangeboden gekregen alleen excuses.

Erg makkelijke en klantgerichte experience. Fijne beschrijvingen bij de producten en daarmee een goed keuze kunnen maken

De verzending was erg goed, op tijd geleverd terwijl er eerst 2 dagen stond, alsnog de volgende dag.

Website is prima. Verzending en info rond bezorging perfect.
Had een processor en koelpasta besteld en de prijsstelling icm snelle bezorging was ook netjes.

Duidelijke communicatie rond de verzending. Updates in het bestelproces wordt je goed van op de hoogte gehouden.

Had nog nooit gehoord van deze webshop, was op zoek naar de Intel NUC 11 Enthousiast. Zij waren de goedkoopste op dat moment, levertijd was 2-3 dagen (dat werden er dus 3, wat dus klopt). Ze rekenen wel verzendkosten, maar dan alsnog de goedkoopste.
Na bestelling meteen de bevestiging per email ontvangen.

Verstuurd met PostNL, kreeg in mijn PostNL app op de telefoon ook netjes door dat het pakket was aangemeld en de updates wanneer het geleverd zou worden.

Onlangs hebben wij een aantal producten besteld bij dit 'bedrijf'. Nadat de order was bevestigd, hebben wij direct gemeld dat er één product te veel was opgenomen. Als oplossing werd voorgesteld om het overtollige product bij levering te weigeren, zodat we een credit zouden ontvangen. Indien dit niet mogelijk was, konden we tegen extra kosten een retourzending regelen. Helaas bleek het weigeren bij levering niet mogelijk te zijn, omdat alle producten op één pallet werden geleverd.

Na contact te hebben opgenomen met SiComputers, bleek dat het retourneren van het betreffende product niet meer mogelijk was. Volgens hen kwam dit product van een extern bedrijf dat geen retouren accepteert. Dit is teleurstellend, aangezien het bedrijf zijn beloften niet nakomt.

Verzending niet zoals van te voren aangegeven, omdat het niet mogelijk was om het product bij de deur te weigeren.

Na ongeveer 30 minuten in de wacht te hebben gestaan krijg je eindelijk iemand aan de telefoon die totaal niet oplossingsgericht is en het liefst het gesprek direct afkapt.

Een van de weinige shops dat het product aanbood, (SI MPG A850GF PSU 850W, 80+
Gold, Modulair). Ik had al eens van de shop gehoord, maar nog nooit eerder besteld.

Prima winkel en product is ook geleverd, wat natuurlijk de verwachting is.

Werd met UPS geleverd, welke niet veel in de buurt doet.

Duurde ietsje langer als verwacht, maar spullen zijn goed verpakt & verzonden. Eigenlijk wat je mag verwachten van een shop.

Naar aanleiding van mijn bestelling had ik toch een vraag en heb daarom een mail gestuurd. Deze mail werd snel beantwoord.

Een van de weinige shops dat het product aanbood, (Roborock Q Revo). Ik had al eens van de shop gehoord, maar nog nooit eerder besteld.

Prima winkel en product is ook geleverd, wat natuurlijk de verwachting is.

Werd met UPS geleverd, welke niet veel in de buurt doet. Helaas vond de bezorger het lastig om aan te bellen en heeft gelijk een briefje door de bus gedaan, waardoor ik het product na het weekend moest ophalen aangezien het UPS bezorgpunt gesloten is in het weekend.

Uiteraard niet de schuld van SiComputers, maar toch jammer.

Op basis van eerdere reviews heb ik bestelling geplaatst bij deze webshop.

Site werkt prima en prima prijzen. Ze waren de enige shop waar ik alle drie producten kon kopen (3 Unifi producten), de andere shops hadden vaak maar 1 of 2 producten op de site staan.

Helaas duurde de levering iets langer als gehoopt. Ik had het binnen 3-4 werkdagen thuis verwacht, maar dit duurde iets langer. Na een mailtje te hebben gestuurd kreeg ik snel een respons met informatie over de bestelling. Uiteindelijk waren de spullen toch nog binnen een week thuis geleverd.

Duurde iets langer als verwacht, maar spullen zijn goed verpakt & verzonden. Eigenlijk wat je mag verwachten van een shop.

Snelle respons met duidelijke informatie. Werd gevraagd of ik nog iets wilde wijzigen aan de bestelling, maar was niet nodig.

Ik was aan het kijken naar een nieuwe PSU en zag dat SiComputers het voor een scherpe prijs op de website had staan. Het bestelproces ging makkelijk, 1-2 werkdagen levertijd en ik werd keurig op de hoogte gehouden via de mail. Ik ga hier dan ook zeker vaker wat bestellen.

De PSU had ik in het weekend besteld en werd keurig verpakt op dinsdag geleverd.

Scorekaart voor CAPS

Qshops