Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVoor de zoveelste keer weer iets niet leverbaar na bestelling. Waarom gebeurd dit altijd bij deze webshop. Neem een voorbeeld aan je concurrenten.
AlgemeenTop!!
Si Computers waren niet alleen de prijzen uitstekend maar ook netjes op tijd geleverd allemaal. Betrouwbare en goede shop!
Voor herhaling vatbaar
Top!
Alles was netjes, goed verpakt en op tijd geleverd allemaal! De tracking en mailverkeer ging helemaal naar behoren.
Uitstekend dus!
AlgemeenIk heb in redelijke korte periode 2 pc's besteld waarvan verreweg de meeste onderdelen bij SiComputers vandaan kwamen. Prijstechnisch gezien gewoon het meest interessant. Verder geen slechte ervaringen dus prima zo.
Enige vervelende is dat je als bedrijf geen retourrecht hebt. Dat is niet iets specifieks voor SiComputers maar geldt, denk ik, voor alle webwinkels. Als je niet helemaal zeker bent van een bepaald onderdeel kan het niet meer terug. Om dit te omzeilen zou je in eerste instantie een particuliere bestelling kunnen doen, evalueren, retour sturen en vervolgens als bedrijf een eventueel aangepaste bestelling indienen wat meer kosten met zich meebrengt voor de webwinkel. Misschien een heroverweging waard (voor alle webshops) om hier toch iets van een regeling voor te treffen?
Opmerking over de website bij het bestellen: ik dacht in eerste instantie dat het plaatsen in de winkelmand niet werkte. Toen ik er eindelijk achter kwam dat het iets te maken had met snelheid had ik al 21 processoren in m'n winkelmand.
Alle componenten kwamen keurig verpakt in 1 doos aan. Verzending was keurig op tijd beide keren dus geen klachten.
AlgemeenNieuwe voeding, de FSP Hydro Ti 1000w titanium, werd aanzienlijk voordeliger aangeboden dan bij de meeste andere aanbieders. Bestellingsproces verliep vlot en er werd snel geleverd.
VerzendingDe voeding werd de volgende dag geleverd door UPS in een stevige verpakking. De originele verpakking was daarom volledig onbeschadigd.
AlgemeenIk heb een 2 nieuwe pc's samengesteld adhv de c't 2024 04 en SI was goedkoop op vele componenten.
VerzendingMooie stevige boxen. Alles in 1 pakket. Precies zoals verwacht.Wat moet je verder zeggen over een verzending die goed is gegaan.
KlantenserviceIk belde over het uitblijven van de bestelling. Het bleek de voeding te zijn, die geleverd werd terwijl ik aan de telefoon was.
Volgende dag het hele pakket mooi in huis.
AlgemeenGPU besteld welke netjes op tijd geleverd is met UPS (altijd pluspunt in mijn optiek) en goed verpakt.
VerzendingGoed verpakt, binnen de aangegeven termijn geleverd. Gewoon helemaal prima, niks op aan te merken. Verzending met UPS (zal niet altijd zo zijn neem ik aan). Werd vanuit leverancier geleverd.
KlantenserviceEen vraag via de mail werd snel beantwoord. Niet helemaal het antwoord waar ik toen hoopte maar later kwam het product toch voor dezelfde prijs weer voorbij.
AlgemeenPrima webshop om iets te bestellen, echter iets vinden is lastig. Prijzen zijn over het algemeen gemiddeld of iets lager dan gemiddeld. Iets bestellen duurt meestal wel een dag of 2-3 wat mij doet vermoeden dat "op voorraad" betekend op voorraad bij leverancier.
VerzendingWas goed verpakt, zou alleen wel fijn zijn als er meer verzend opties zouden zijn zoals het versturen na een PostNL punt.
AlgemeenPrima winkel. Al vaker een bestelling gedaan en tot op heden geen enkele aanleiding gehad om iets terug te sturen. Mijn ervaring is dan ook alleen met succesvolle bestellingen.
Vaak is SI goedkoper dan andere alternatieven. Ze hebben alleen niet altijd alles wat ik zoek, wat ook logisch is.
Ook verzending prima verlopen. Kwam aan na 2 dagen zoals verwacht. Zat geen extra doos om de bestaande monitor doos heen. Opzich geen issue echter kan wel iedereen zien wat je verzendt, maar begrijp het natuurlijk ook. Dit is veel milieuvriendelijker dan een dubbele doos.
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen, de betaling ook. Alleen ontbrak er toelichting bij de producten die Si Computers verkoopt, o.a specificaties van de producten.
VerzendingLevertijd was 1 dag, maar de dozen van m'n moederboord en grafische kaart waren licht beschadigd, wat wel teleurstellend was.
AlgemeenEnkele ventilatoren voor mijn computer besteld.
ondanks dat werd aangegeven op de webite dat het op voorraad was helaas toch een weekje moeten wachten. verder was alles prima.
AlgemeenAan het shoppen geweest voor een headset en hier netjes en voordelig aan kunnen schaffen. Klein beetje lastig uitzoeken omdat er nogal wat verschillende versies bestaan van dit product.
Klantenservice niet beoordeeld want niet nodig gehad, zo heb ik het eigenlijk het liefst!
Prima in orde! 2-3 werkdagen als aangegeven. Nog zeven woorden voor Tweakers en we zijn onderweg met deze review.
AlgemeenMeerdere onderdelen voor een PC build gekocht bij Si. Na een tijdje te hebben gewacht vanwege uitval van de website heb ik de bestelling kunnen plaatsen, en voor de rest is alles verlopen zoals verwacht/gewoonlijk. Ik ben zeer tevreden.
VerzendingProducten kwamen netjes verpakt in een nette kartonnen doos aan, alles in goede staat, ik ben ook zeer tevreden over de verzending van het product
AlgemeenVerzenden duurde langer dan aangegeven. Eerder ook 16 dagen moeten wachten tot geld van een door Si Computers geannuleerde bestelling was teruggeboekt.
VerzendingDe doos was goed verpakt maar het verzenden duurde een dag langer dan vooraf aangegeven.
KlantenserviceIk had een moederbord besteld, die uiteindelijk toch niet goed leverbaar bleek te zijn. Si Computers had voorgesteld hem te annuleren, of anders zou ik misschien zelfs maanden voor niets werken. Akkoord mee gegaan. Vervolgens heeft het 16 dagen geduurd voordat ik m'n geld terug had. En vreemd genoeg was het teruggeboekt naar mijn bankrekening i.p.v. naar de creditcard waarmee ik betaald had.
AlgemeenOverzichtelijke website dus makkelijk bestellen. Pakketje dezelfde dag verstuurt en netjes verpakt binnen 2 dagen in huis.
VerzendingNetjes en goed verpakt met minimale kans op schade.
Verstuurt op de dag van bestelling en binnen 2 dagen ontvangen.
Top.
AlgemeenBestellen ging gemakkelijk en ging binnen 24 uur de deur uit. Wel krijg je nog een extra mailtje om een geregistreerde klant te worden als je als gast besteld. Beetje onnodig.
VerzendingHad graag mijn bestelling in een omdoos verpakt gezien ivm diefstalgevoeligheid. Het pakket werd namelijk niet door mijzelf aangenomen en hierdoor heeft het product een tijd zichtbaar in een expeditieruimte gestaan.
Tevens was door de transporteur een gat gemaakt via een verpakkings opening voor betere grip bij het dragen. Deze opening was hier alleen niet geschikt/voor bedoelt.
Er moest wat op de factuur gewijzigd worden en was binnen 24 uur al gecorrigeerd.
AlgemeenIk heb een bestelling geplaatst voor harde schijven die "op voorraad" waren en die op de volgende werkdag geleverd zouden worden. Uiteindelijk duurde het 4 werkdagen voordat ik ze in handen kreeg. Ik heb de bestelling bij SIComputers geplaatst omdat ik de schijven snel nodig had, anders was ik bij mijn reguliere leveranciers gaan bestellen. Op deze manier was het een teleurstelling en een vervelende vertraging voor mijn werk.
VerzendingDe producten werden 3 dagen later verzonden dan beloofd bij de bestelling, het zou de volgende werkdag worden geleverd.
KlantenserviceEr werd tijdig gereageerd maar het antwoord was een kort zinnetje dat het 2 a 3 dagen zouden duren voor de levering. Niets over het feit dat het in de webshop werd geadverteerd als op voorraad zijnde. En bovendien ook nog een dag extra overschrijding bovenop de 2 a 3 dagen.
AlgemeenSiComputers is zoals altijd een betrouwbare webshop. Zeer makkelijk om een product te vinden door de search, maar ook direkt vanaf Tweakers.
VerzendingVerzending loopt altijd goed af over zij PostNL gebruikt, wat voor my de best zijn met snelle bezorging. Kan natuurlijk ook naar de naaste PostNL punt, wat prima is voor de dagen waar wij niet thuis werken.
AlgemeenIk heb een PC samengesteld naar een voorstel uit C't april 2024. In de Tweakers Pricewatch bleek SIcomputers voor een aantal componenten de goedkoopste. Op hun website kun je makkelijk zoeken op onderdeelnummers, en ze bleken alles binnen een paar dagen te kunnen leveren. En inderdaad, op 9 maart besteld, op 12 maart (dus na 1 werkdag) stond er een grote doos spullen bij mij in de gang. Ik moest tekenen voor ontvangst.
VerzendingDe spullen waren (uiteraard allemaal in hun eigen verpakking) in een grote doos verpakt. De loze ruimte in de doos was gevuld met pakpapier, zoals het hoort. Verder bevatte de doos een factuur. Helemaal goed!
AlgemeenBij het bestellen bij SiComputers kunnen klanten rekenen op een naadloze en betrouwbare ervaring. Het bedrijf biedt een gebruiksvriendelijke online winkelomgeving, waar klanten eenvoudig producten kunnen vinden en bestellen. Met een uitgebreid assortiment aan computercomponenten en -accessoires biedt SiComputers keuzemogelijkheden voor verschillende behoeften en budgetten. Bovendien zorgt hun efficiënte orderverwerking voor snelle verzending, waardoor klanten hun producten snel ontvangen. Met een focus op klanttevredenheid en service zet SiComputers zich in om het bestellen van computerbenodigdheden een moeiteloze en plezierige ervaring te maken.
Ook nog wat algemene informatie:
Algemeen: Mijn ervaring met SiComputers heeft me de kans gegeven om de klantenservice en verzending vanuit een ander perspectief te bekijken. Hoewel er aanvankelijk een klein probleem was met ontbrekende kabels bij de levering, ben ik verheugd te kunnen zeggen dat het team van SiComputers snel en efficiënt heeft gereageerd op mijn bezorgdheid. Ze hebben onmiddellijk actie ondernomen om het ontbrekende onderdeel te vervangen en hebben mijn verwachtingen overtroffen door een extra attentie toe te voegen als blijk van hun verontschuldiging voor het ongemak. Dit gebaar toont aan dat SiComputers toegewijd is aan het bieden van uitstekende klantenservice en het oplossen van problemen op een manier die de klanttevredenheid bevordert.
Verzending: Ondanks een kleine hobbel aan het begin van mijn ervaring met SiComputers, kan ik met vertrouwen zeggen dat hun verzendservice opmerkelijk is. Nadat ik contact had opgenomen met hun klantenservice over het ontbreken van kabels bij de levering, werden mijn zorgen snel aangepakt en werd er een vervangende verzending geregeld. De snelheid en efficiëntie waarmee SiComputers reageerde, verdienen lof. Bovendien was de vervangende zending goed verpakt en arriveerde deze op tijd, wat mijn waardering voor hun inzet om klanttevredenheid te waarborgen alleen maar vergroot.
KlantenserviceKlantenservice: Hoewel mijn initiële contact met de klantenservice van SiComputers enigszins teleurstellend was, ben ik blij te kunnen melden dat hun team uiteindelijk boven verwachting presteerde. Na het melden van het ontbreken van kabels bij de levering, werd ik vriendelijk en professioneel behandeld. Het personeel van SiComputers nam mijn bezorgdheid serieus en zette zich in om het probleem snel op te lossen. Ik waardeer hun toewijding aan klanttevredenheid en ben dankbaar voor hun inspanningen om mijn ervaring positief af te ronden.
Ook nog wat algemene informatie: