Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk had hier mijn pakketjes besteld en kreeg, een extreem goede prijs op alle 3 mijn pakketjes. Verzending was ook snel.
Kortom een echte aanrader!
De verzending was zo snel als beloofd 2 werkdagen, maar het zou misschien fijn zij als het ook in 1 werkdag kon.
AlgemeenGrootste gedeelte van mijn nieuwe PC besteld bij SiComputers. De website is een beetje onduidelijk, maar als je weet wat je zoekt dan is het gewoon een prima webshop. Levering was netjes en eerder dan in eerste instantie was aangegeven. Het enige minpunt aan de webshop voor mij is dat ik schijnbaar niet was ingelogd tijdens het bestelproces en mijn order nu niet in mijn bestelllijst is gekomen. Geen heel groot probleem, maar minpuntje desalniettemin.
Ik zou zeggen, verbeter de transparantie van de leveringen en je hoort gewoon bij de top webshops!
Pakket was goed verpakt met de juiste hoeveelheid verpakkingmateriaal. Het verpakkingsmateriaal was allemaal van papier, dus geen plastic en de doos was precies groot genoeg voor de producten. Al met al prima!
KlantenserviceContact gehad met de helpdesk over WhatsApp en ze reageren netjes en vrij snel. De vraag die ik had werd goed beantwoord.
AlgemeenIk zocht een apple tv 128gb met ethernet voor een nette prijs toen ik SiComputers tegenkwam. Ik zag dat je er kon betalen met crypto. En aangezien ik nog wat crypto had waar ik niks mee deed heb ik daar mee betaald. Was voor het eerst dus was wel een beetje spannend maar dat ging top! Alles was duidelijk en is gelukt voor een nette ‘prijs’. Top! Erg blij mee.
VerzendingSnel en goed verpakt. Sneller dan voorspelt werd zelfs en ik werd er goed van op de hoogte gehouden.
AlgemeenIk heb een Seagate Exos X20 20TB harde schijf gekocht voor mijn nas alsmede een Kingston ramstick van 4GB. Aangezien ik toch in de buurt van hun locatie moest zijn heb ik gekozen voor afhalen. 24 oktober in de avonduren besteld en 26 oktober kon ik het al ophalen. Hun online voorraad voor beide producten (2-3 werkdagen) klopte. Snel en vriendelijk geholpen door de medewerker bij het afhalen. Producten waren goed verpakt en alles werkte naar behoren. Ik heb vaker bij sicomputers producten gekocht (zowel afhaal als verzending) en heb nooit problemen gehad.
Prima winkel/webshop voor je pc hardware, en bijna altijd de goedkoopste! Grote aanrader!
Ik werd vriendelijk onthaald in de winkel. De medewerker had snel mijn producten gevonden en ik kon weer verder met mijn dag.
AlgemeenProduct onjuist omschreven op website, retour toch niet kosteloos. Terugbetaling laat 10 dagen op zich wachten
KlantenserviceKlantenservice geeft toe dat product onvolledig is omschreven op website, weigert retourkosten te vergoeden. Terugbetaling laat maar liefst 10 dagen op zich wachten
AlgemeenIk heb een grafische kaart besteld voor de de meest schappelijke prijs vindbaar. weliswaar stonden op de advertentiepagina van SI geen foto's van het artikel maar het ontvangen product was wel correct. Verder ging het bestellen simpel en was de bevestiging per email tijdig en duidelijk.
VerzendingDe verzending was tot mijn blije verassing kosteloos en geschiede in het vooraf aangegeven tijdvak.
AlgemeenWas op zoek naar een nieuwe videokaart, Si was het goedkoopst en leverde meteen de volgende dag een perfercte kaart af.
VerzendingEr werd meteen de volgende dag geleverd, de webite is wat karig maar wel overzichtelijk
AlgemeenPrima betrouwbare webshop en site. Mijn order werd snel verwerkt, handig overzicht op de website om te zien wat de status was, en snel verzonden. Prima prijs/kwaliteits verhouding. Account-omgeving op de webshop, specifiek 'mijn bestellingen', zou wel iets overzichtelijker kunnen. De 'mijn bestelling volgen' knop is iet wat onhandig geplaatst naar mijn mening.
VerzendingGoed ingepakt, met zorg verzonden. Mijn order kwam 2 dagen later binnen, precies conform beschrijving.
AlgemeenTwee keer besteld en beide producten werden snel geleverd en zijn van goede kwalitiet. Erg goede ervaring
VerzendingKreeg geen mail van UPS dat mijn pakketje was bezorgd. Daardoor kon ik het pakketje eigenlijk eerder ophalen.
AlgemeenProducten besteld en geleverd gekregen. Deelbestelling gekregen, maar na een vraag snel en goed te woord gestaan.
VerzendingGoed en degelijk verpakt. De schermen zelf waren in een grote doos verpakt. Levering was verder op tijd.
KlantenserviceSnel te woord gestaan over een vraag over de levering. Bestelling werd namelijk in delen geleverd.
AlgemeenIk kon hier met bitcoin betalen. Jammer genoeg ging dat nog niet met lightning. Top!
VerzendingIk ben verder netjes geïnformeerd en is het allemaal netjes verstuurd en ontvangen. Ook top!
AlgemeenSiComputers is voor mij vaak de eerste keus geweest maar na de laatste ervaring ga ik liever ergens anders kijken. In dit geval vrijwel een hele pc aangeschaft via SiComputers, zoals ik wel vaker doe om zodoende voor vrienden en vriendinnen een pc te bouwen. Helaas zelf een klein foutje gemaakt en een verkeerd artikel besteld. Dit artikel kwam in een doos, zonder shrinkwrap of iets dergelijks. Artikel is bekeken om te checken of het misschien toch zou passen maar helaas. Artikel is uit de doos geweest maar verder niks los gemaakt. Product 'as is' terug in de doos gestopt.
Je zou zeggen dat retourneren makkelijk is in dit geval maar niet dus. Onbeschofte ervaring met de klantenservice en een restock fee. Ontzettend gedoe na een paar duizend euro te hebben uitgegeven.
Voor een paar euro meer dan maar naar een van de concurrenten.
Verzending was prima. Aangezien het meerdere artikelen waren met verschillende levertijden zijn deze in verschillende zendingen toe gekomen.
KlantenserviceOnbeschoft. Vooral het insinueren dat het product toch gebruikt is en uit de verpakking is geweest en daardoor niet meer als nieuw kan worden verkocht. Dat verzendkosten voor eigen rekening zijn is prima, het was een eigen fout. Een fee betalen omdat het product niet meer als nieuw kan worden verkocht is in dit geval gewoon niet oke.
AlgemeenBehuizing met harddisken besteld voor een nieuwe NAS. Had wat vragen over de bestelling en die werden binnen een uur behandeld. Alles binnen en week binnen inclusief de onderdelen die niet op voorraad waren.
VerzendingAlles goed ingepakt en onbeschadigd aangekomen. Na vaerzending was het binnen 1 dag aangekomen. Bezorger heeft de grote doos tot aan de deur afgeleverd.
KlantenserviceHad een klein probleem met het verwerken van de betaling door ICS en ING. Met een kleine mail conversatie was de bestelling behandeld en voldaan.
Algemeen- Goede prijzen
- Snelle verzending
- Goede verpakking, weinig plastic
- Fysieke locatie in de buurt (Randstad)
- Medewerkers zijn aardig, hebben verstand van zaken
Producten worden snel geleverd en retouren snel in behandeling genomen en verwerkt. Het is mogelijk om later, indien de bestelling nog niet is verzonden, producten toe te laten voegen aan de verzending en daarmee te besparen op verzendmomenten en verzendkosten.
Producten worden keurig ingepakt in een niet te grote doos met papier/karton in plaats van plastic bubbels.
Si heeft een fysieke locatie in de buurt (Randstad) waar ik al meerdere malen ben geweest om spullen af te halen of te retourneren. Aardige medewerkers met verstand van zaken. Ook telefonisch denkt men graag mee als iets bij een build niet (helemaal) wil werken.
Algemeen• Een duidelijke website
• Een goede prijs
• Een uitgebreid assortiment
• Statusupdates naar verwachting
Verzending was op tijd, met tijdige statusupdate, en adequate recyclebare verpakking zonder overdreven veel verpakkingsmateriaal.
AlgemeenBesteld: Seagate Enterprise ST18000NM000J, interne harde schijf 3.5" 18000 GB
SATA III. Veruit goedkoopste
Bij SiComputers jaren geleden onderdelen voor PC besteld en was verbaasd over de recente negatieve reviews. Heb daarom met creditcard besteld. Moet zeggen dat alles netjes is verlopen.
Prima verpakt, goede updates over verzending en op tijd geleverd. Voor hdisk is een goede verpakking vereist. Heb de schijf nog niet ingebouwd... dat is nog even afwachten.
AlgemeenSI was veruit de goedkoopste voor 18tb drive. Hdd was snel geleverd en goed verpakt.
AlgemeenIk heb al mijn computeronderdelen voor mijn nieuwbouw bij SI Computers aangeschaft. Vooraf heb ik contact gehad over een voeding die een paar dagen levertijd (bij de leverancier) had. Ik kreeg eerlijk en waardevol antwoord waardoor ik het vertrouwen had hier alles te kunnen bestellen.
De artikelen waren dankzij de links vanuit Tweakers makkelijk te selecteren en te bestellen. De levering en betaling was conform verwachting.
Alles was in één grote doos verpakt met voldoende bescherming erbij om het veilig af te leveren. Prima!
KlantenserviceDankzij de informatie over de levering van de voeding ben ik zeer tevreden over de klantenservice. Ik was benieuwd of de levertijd nog korter zou worden maar ze vertelden me dat het altijd 5 tot 7 dagen zou blijven omdat het van de leverancier moest komen. Hierop heb ik een andere voeding gekozen.
AlgemeenBestelling ging makkelijk en het was binnen de gestelde termijn binnen (2 werkdagen). Verliep allemaal prima. Product heb ik nog maar net geïnstalleerd, ook zonder problemen dus ik kan nog niks vertellen over de klantenservice.
VerzendingVerliep soepel en keurig bezorgd terwijl er iemand thuis was. De daadwerkelijke update over de verzending ontving ik overigens van PostNL, niet van SIcomputers zelf. Dat is wel iets om rekening mee te houden als je veel mails krijgt of je inbox vrij strikt hebt ingericht.
AlgemeenI placed an order, everything got here in time as expected.
Site is easy to use and I can pay with iDeal.
I placed an order, everything got here in time as expected.
They didn't sent me more boxes than necessary, so I'm happy about that.