CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Een zuinige passief gekoelde 'Zotac ZBOX edge' besteld met DDR5 geheugen aangezien beide bij SI Computers zeer scherp geprijst waren.
De Zotac edge was dacht ik niet via tweakers in de pricewatch (nu wel zo te zien) te vinden maar wel via de website van SIComputers (stond in overige categorie), dat zou mogelijk wat beter kunnen.

Heel goed verpakt in stevige doos opgevuld met dik papier
ging prima via postnl met handtekening!

Je kunt beter 2 euro meer betalen en naar Bol / Coolblue / Amazon of om het even welke andere gaan, want die handelen zaken wel fatsoenlijk af.

Bij verzending iets aangegeven, dat hebben ze compleet genegeerd. Nabellen leverde ook geen oplossing; onnodige rompslomp.

Verdere afwikkeling ook niet echt bepaald goed ofzo. Product teruggestuurd, zou het geld al terug moeten hebben volgens de website, heb uiteraard nog niets binnen.

2 monitoren besteld van LG Ultragear 27GR75Q. Mooie schermen, prijs was super netjes en snel bezorgd

Beide artikelen zijn super snel geleverd, netjes in doos en onbeschadigd

Nieuwe monitor bezorgd, deze werd (tegen mijn verwachtingen in) de volgende middag al afgeleverd.
Bij deze webshop uitgekomen door scherpe prijs en positieve reviews.

In de ochtend kreeg ik een verzendbevestiging, dezelfde middag kwam het scherm al binnen.

28 maart een GPU besteld dat toen binnen 3 werkdagen geleverd zou moeten worden. Dagen later niets veranderd met dezelfde levertijd van binnen 3 werkdagen. Nadat ik een mail gestuurd had om opheldering te vragen kreeg ik als antwoord dat ze niet wisten wanneer ze de GPU konden leveren en daarom adviseerden of een ander product te kiezen of de bestelling te annuleren. In de tussentijd waren ze wel meerdere keren de prijs en levertijd van het product aan het aanpassen op hun site (beetje vies om een product die je niet kan leveren aan te blijven bieden aan je klanten)
Ik koos om te annuleren en 2 april kreeg ik een creditnota voor de GPU. Mijn geld zou binnen 14 dagen teruggestort worden op mijn bankrekening. Ik heb mijn geld nog steeds niet ontvangen.

Product werd niet geleverd in de tijd dat ze zeiden

Ik zag een andere recensie waar de koper in een soorgelijke situatie is beland. Ik voeg mijn eigen recensie toe om aan te tonen dat dit wel vaker voor kan komen bij dit bedrijf.
Ik ben netjes te woord gestaan dus over het algemeen heb ik geen klachten over de klantenservice maar het feit dat ze producten als te koop zetten die ze niet kunnen leveren en het feit dat het zo lang duurt voordat ze je geld terugstorten overschaduwt al het positieve dat ik op te merken heb aan mijn ervaring met SIComputers

23 maart een Roborock Q Revo Robotic Cleaner besteld à € 703,18 en betaald via iDeal.
25 maart een mail dat het product niet meer leverbaar was (eol) en dat ik mijn geld binnen 14 dagen terug zou krijgen, geen probleem. Inmiddels 15 april, 3 mails verder en mijn geld nog steeds niet terug.

Vriendelijk te woord gestaan, ze pakken het op, geven het door, maar kan voorlopig alleen fluiten naar mijn geld.

Een aantal computercomponenten besteld. Die zijn geleverd, en voldoen aan de verwachtingen. Ook reageren ze snel op vragen en leveren ze ongeveer binnen de verwachte levertijd.

Er stond bij alle producten "2-3 werkdagen", maar het er uiteindelijk 4 zijn geworden. Ik had gemaild om te vragen naar de levertijd, en daar kreeg ik snel antwoord op, dus dat is fijn.

Snelle duidelijke antwoorden. Precies wat je wilt bij een klantenservice.

Ik heb vaker besteld bij SiComputers. Prima prijzen, nette site, transparant bestelproces. Het doet gewoon wat je verwacht.

Levering netjes volgens de levertijd wat aangegeven is. Artikelen netjes compleet verpakt inclusief pakbon.

Het product wat ik gekocht heb, MikroTik RB4011iGS+RM, was een aantal dagen later voor een lagere prijs beschikbaar. Een simpele email waar snel op werd gereageerd was genoeg voor een credit van het verschil.

Prima prijs. Product geleverd in goede staat, maar veel te laat. In plaats van de 'Op voorraad, levering 2 tot 3 werkdagen' werd het 7 werkdagen (9 dagen). Vertraging kan, maar laat het dan proactief weten.

Veel te laat geleverd en zonder melding. Op voorraad betekent dus niet op voorraad.

Mail gestuurd over waar levering bleef. Kreeg nieuwe uiterlijke datum. Het werd uiteindelijk nóg een dag later. Uiteindelijk 7 werkdagen gewacht.

Een nieuwe harde schijf gekocht voor een goede prijs. Website duidelijk, bestelproces OK bevestiging en verzendinformatie.

HDD was goed verpakt. Niet direct uit voorraad geleverd maar verzending binnen enkele dagen was correct aangegeven.

Harddisk aangeschaft. Netjes up-to-date gehouden over de bezorging. Snelle bezorging en super netjes verpakt in bubbeltjesplastic en karton. Aanrader!

Harddisk aangeschaft. Snelle bezorging en super netjes verpakt in bubbeltjesplastic en karton. Aanrader!

Voor een zeer goede prijs (goedkoopste hier op tweakers) een hele leuke deal kunnen sluiten. Prijs op product fluctueerde nogal per dag, dus de moeite waard om soms heel even een daling van een prijs af te wachten.

Product kwam vanuit Duitsland, was wel volgende dag al in mijn bezit. Track en trace via UPS. Zat goed verpakt en met NL-pakbon.

Telefonisch even contact gehad vooraf aan de bestelling (i.v.m. de fluctuerende prijs waar ik net een eerdere deal misliep), direct iemand aan de lijn en vraag snel beantwoord (prijs op site wordt gewoon aangehouden, met tip om vooral even te blijven kijken).

Wat ging goed: ik ontving het product in goede staat, was goed verpakt en de aangetekende verzending via PostNL was fijn.

Wat kan beter: er stond bij het artikel een levertijd van 2-3 werkdagen. Ik werd niet geïnformeerd toen die niet werden gehaald. Via whatsapp en telefonisch kreeg ik geen contact maar via mail gelukkig wel (en ook best snel). Ik moest uiteindelijk meermaals mailen omdat ik steeds niet geïnformeerd werd over vertragingen en ik graag weet waar ik aan toe ben. Uiteindelijk duurde het 2 weken (8 werkdagen) voor het artikel werd verzonden.

Vertraging kan gebeuren maar informeer je klanten daarover, en geef niet aan dat klanten kunnen bellen als je de verbinding na 5 minuten verbreekt of dat je via whatsapp contact kan krijgen als je daar niet reageert maar geef gewoon aan dat je alleen per mail bereikbaar bent :)

Heb je dus geduld dan kan je hier echt prima wat bestellen. Wil je het snel dan raad ik het je af.

Verzending zelf was prima, maar hou klanten bij vertraging proactief op de hoogte, dat scheelt jullie veel contacten en klanten irritatie.

De klantenservice reageert oprecht heel snel via email, maar via WhatsApp kreeg ik geen contact binnen een dag en telefonisch werd meermaals zonder uitleg de verbinding na 5 minuten wachten verbroken.

De site ziet er erg netjes uit, alleen van veel producten zijn de foto's helaas niet aanwezig. De site geeft goede beschrijvingen en informatie over het product en SiComputers heeft erg goede prijzen. Daarnaast accepteren ze de meeste betaalmethodes, zelfs crypto.

Het product was snel verzonden en kwam zonder problemen aan, de producten waren netjes verpakt en er was geen schade aanwezig.

Bij voorraad bij externe duurt het wachten niet lang, ik hoefde maar 2 dagen te wachten op onderdelen die niet op voorraad waren. Ook is de communicatie erg snel en goed, waarbij je actief kan zien of een product van je bestelling is gereserveerd. Al met al een fijne service en ik zou hier zeker vaker bestellen. De 2e keer dat ik bij SiComputers mijn volledige build heb uitbesteed!

Snel en er word veel aandacht besteed vanuit SiComputers om het zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Met avond bezorging als optie! Ook kwam ik de volgende dag na bestelling erachter dat ik 1 onderdeel erbij wou hebben, helaas was bestelling wijzigen geen optie. Maar bij het bestellen kreeg ik de optie "Meesturen met bestelling..", wat ik nooit eerder heb gezien. Mooi over nagedacht!

Bestelling komt te laat aan. Moest hierdoor geannuleerd worden. Veel gedoe, weinig vertrouwen. Blijf maar bij Azerty of Megekko. Echt waardeloos als je afspraken met mensen maakt op basis van website gegevens.

Bestelling komt te laat aan. Zelfs na contact met de klantenservice komt de bestelling wederom niet op het afgesproken tijdstip

Als je zelfs als klantenservice de verkeerde lever datum door geeft na dat deze onjuist op de website stond aan gegeven dan ben je echt en hapsnurker 1e klas. Ga wat doen met je leven ajb.

SSD corrupted binnen 2 jaar van aankoop, in derde jaar geconstateerd dat het een fabrieksfout is dus gemailed. Geen reactie. Stuur opnieuw een mail, check op Transcend site of er nog garantie is. Ja, toen ik de onbeantwoorde mail stuurde wel. Mail niet aangekomen zeggen ze en wimpelen me zo af 'Daarom is het helaas niet mogelijk om nog een garantie aanvraag in te dienen voor het product.'

Dus hierbij mijn review.

Kwam op tjd aan. niks op aan te merken. minimum woorden aantal invulling. geen aanmerkingen

SSD corrupted binnen 2 jaar van aankoop, in derde jaar geconstateerd dat het een fabrieksfout is dus gemailed. Geen reactie. Stuur opnieuw een mail, nu wel antwoord: check op Transcend site of er nog garantie is. Ja, toen ik de onbeantwoorde mail stuurde wel. Die mail niet aangekomen zeggen ze en wimpelen me zo af 'Daarom is het helaas niet mogelijk om nog een garantie aanvraag in te dienen voor het product.'

Dus hierbij mijn review.

Al vaker besteld, website is duidelijk en overzichtelijk. De levertijden die bij de producten staan zijn bij mij altijd accuraat gebleken.

Klantenservice heb ik gelukkig nog niet nodig gehad.

Producten altijd goed verpakt en volgens de levertijden op de website ontvangen. :)
Laatste bestelling heb ik zelfs eerder ontvangen dan op de website was aangegeven.

SI Computers lijkt alleen geinteresseerd in snelle verkoop, maar niet in klantenservice of klant vriendelijkheid.

De telefonosiche klantenservice is ronduit slecht.
Na enige tijd in de wacht gestaan te hebben, word de hoorn erop gegooid als je aan de beurt bent
Na direct opnieuw terug gebeld te hebben, word de hoorn er opnieuw opgegooid.
Na enige tijd later opnieuw gebeld te hebben, word ik te woord gestaan.

Si Computers heeft circa 3 jaar geleden een PC geassembleerd, maar bij levering is de lange sleutel om de processor koeler te monteren niet mee geleverd.
De klantenservice geeft aan, dat zij geen reserve exemplaren kunnen toesturen en dat zij slechts 2 jaar garantie geven en verder niets voor mij kunnen betekenen.

Ik begrijp, dat de montage sleutel na zo'n lange tijd niet meer gevonden kan worden en geef aan dat ik 1 week geleden bij SI Computers een AOI koeler besteld heb, welke ik ik nu niet kan inbouwen, omdat de lucht koeler niet verwijderd kan worden.
Ik vraag of SI Computers de AOI dan kan monteren en vraag hoeveel de kosten hiervan bedragen.
Het antwoord is dat alleen een inbouw gedaan kan worden, indien alle componenten in 1 keer besteld zijn.
Inbouw in een bestaand systeem is niet mogelijk.

Blijkbaar heeft SI Computers geen enkele interesse in het behouden van klanten of of het corrigeren van dor SI Computers veroorzaakte problemen.

Producten hadden allemaal een goede prijs, bestelproces waas makkelijk te volgen, bestelling is snel geleverd en spullen waren goed verplakt.

De bestelling werd keurig snel geleverd conform aanwijzing in de webshop. Alle en spullen waren goed beschermd voor het vervoer.

Scorekaart voor CAPS

Qshops