Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPrima webshop waar ik al eerder heb besteld met dezelfde positieve indruk (toevallig beide keren een barebone). De site en zoekfunctie functioneren goed zonder al teveel toeters en bellen. Communicatie per mail is prima en gaat zoals je dat verwacht van een webshop.
VerzendingProdukt was prima verpakt in een goed passende (en niet onnodig grote) doos en werd op tijd bezorgd.
AlgemeenGoede webshop waar ik in het verleden al vaker onderdelen voor mijn pc heb besteld. Orders worden netjes en snel afgehandeld.
VerzendingRond 17.30 uur de bestelling geplaatst en het werd de volgende dag al geleverd.
Producten waren netjes verpakt.
AlgemeenPrima webshop waar ik al meerdere bestellingen heb geplaatst en alles is altijd netjes en correct afgehandeld.
Zeker een aanrader.
communicatie is goed en aangegevens verwachte levertijd op de site word ook gehaald
KlantenservicePrima,
reactie binnen een redelijke tijd en alles is voor mij goed opgelost
AlgemeenHad een prijsalert gezet in de pricewatch, en het product dat ik zocht was beschikbaar bij SiComputers. Besteld en betaald, allemaal soepel verlopen.
Fijn dat SiComputers kan ophalen, ze redelijk in de buurt zitten (Nieuwerkerk a/d IJssel) wanneer je zelf ook centraal woont ipv sommige andere populaire shops die richting de randen van het land zitten.
Ik heb gekozen voor afhalen. Een paar uur na bestelling kreeg ik een berichtje dat het klaar lag. Ophalen is zonder problemen verlopen.
AlgemeenDe winkel is over het algemeen goed totdat de service aan bod komt. Dan mag je als consument continu blijven betalen voor hun fouten.
VerzendingNiet snel, maar ook niet langzaam. Als ik het goed heb, was het product toen ik het bestelde nog niet op voorraad.
KlantenserviceEr is een goede kant van het verhaal en een slechte kant van het verhaal.
GOED: Ik heb per ongeluk een backplate met mijn moederbord geretourneerd. Gelukkig heeft SiComputers de fabrikant weten te contacteren en heb ik mijn backplate terug weten te krijgen.
SLECHT: Ik heb een moederbord besteld. Dit moederbord bleek kapot te zijn, maar ik heb het buiten de DOA (Defect on Arrival) periode gerapporteerd. Nu heb ik de retourkosten moeten betalen, wat ik wel begrijp.
SiComputers heeft me daarna een kapot vervangend product gegeven waar ik ook meteen melding van heb gemaakt. Dit kapotte vervangende product moest weer geretourneerd worden en ik mocht wéér gaan betalen hiervoor.
Ik had at least een beetje goodwill verwacht van SiComputers wbt deze situatie en heb daarom geconcludeerd dat hun klantenservice niet verder kijkt dan de Algemene Voorwaarden in dit geval.
AlgemeenPrima website. Goede prijs. Sneller geleverd dan was aangegeven. Goed verpakt. Blij met het ontvangen product. Dus helemaal tevreden over deze webshop!
VerzendingSneller geleverd dan verwacht en goed ingepakt. Kortom zeer tevreden.
VerzendingSneller geleverd dan verwacht en goed ingepakt. Kortom zeer tevreden.
AlgemeenVerzending duurde helaas langer dan aangegeven maar verder prima proces. Goed te woord gestaan door klantenservice via de whatsapp. Bestelling ook netjes aangekomen en naar verwachting.
VerzendingVerzending was, zoals hierboven aangegeven, later dan initieel aangegeven. Verder was de verzending prima, geen schade of dergelijke aan de bestelling. Netjes ontvangen.
KlantenserviceGoed te woord gestaan via whatsapp bij vragen over verzending. Telefonisch helaas niet bereikbaar ondanks dat dat wel aangegeven staat op de website.
AlgemeenDe website is overzichtelijk en de levertijden zijn duidelijk per onderdeel vermeld.
Vlotte betaling, zeker als je weet dat je de scherpste prijs betaald 😉
Voor elk onderdeel staat een levertijd vermeld.
Na bestelling te plaatsen kan je voor elk onderdeel de status volgen
Alles geleverd volgens vermelde levertijden!
Eén van de onderdelen bleek defect (moederbord)
Ik dacht bij mezelf, nu begint de miserie..
Niets was echter minder waar!
Support gecontacteerd, de dag erna mail terug met retourvoucher
Onderdeel door Sicomputer gecontroleerd en defect bevonden
Keuze tussen retour geld of nieuw onderdeel
Dag erna nieuw onderdeel geleverd!
6 sterren klantenservice 😊
AlgemeenComplete set onderdelen voor mini-PC besteld. Alles volgens de site een levertijd van 2-3 dagen en dat klopte ook. Via de site kun je de status van je bestelling goed volgen: ik kon zien hoe langzamerhand steeds meer onderdelen "binnen" kwamen. Donderdagmiddag besteld, dinsdag verstuurd en woensdag in huis: iets later dan verwacht maar voor mij prima. Belangrijkste voor mij is dat de verwachtingen op de website klopten.
VerzendingGoed verpakt pakket en gewoon te volgen via track/trace. Wederom prima.
Algemeensnel besteld en binnen no time binnen. Zoals je eigenlijk tegenwoordig kan verwachten van elke webshop die zegt binnen 24 uur te kunnen leveren.
Netjes op tijd de track and trace code binnen, je weet op deze manier gewoon goed waar je aan toe bent. Ik zou dan ook geen problemen hebben om hier nogmaals te bestellen.
Netjes verpakt met genoeg verpakkingsmateriaal zodat het niet kan beschadigen tijdens de transport. Door de T&T wist ik netjes waar ik aan toe was. perfect
AlgemeenSnelle duidelijke webwinkel met volgens Tweakers de goedkoopste prijs voor mijn gezocht artikel. Ook nog eens een snelle levering dus helemaal top!!
VerzendingSnelle levering, goed verpakt en goed op de hoogte gehouden!
KlantenserviceGeen klanten service nodig gehad dus kan ik ook niet over oordelen
AlgemeenNiet dat ik de prijs nodig heb, maar wilde mijn ervaring delen. Via de pricewatch kwam ik bij deze winkel uit. Ik heb een aantal bestellingen gedaan bij SiComputers. Het hele proces verloopt soepel en duidelijk en je word met meerdere mails geüpdate over de status.
Helaas kreeg ik een paar casefans die niet waren wat ik verwacht had. De communicatie met de klantenservice verliep echter prettig en een en ander was snel opgelost.
Dit is zeker een van de winkels waar ik zonder zorgen weer wat zou bestellen.
De leveringen waren snel, een enkele order was iets vertraagd maar dat werd duidelijk gecommuniceerd via de mail. De producten waren degelijk verpakt en onbeschadigd.
KlantenserviceIk werd snel en vriendelijk geholpen. Terugbetaling bij retour was ook snel. Prima klantenservice in mijn beleving.
AlgemeenAls één van de weinige webshops biedt SiComputers de mogelijkheid om met crypto te betalen. Omdat ik wat had kunnen sparen in afgelopen maanden was het tijd om de cryptomunten in hard Apple aluminium om te zetten. Zo gezegd zo gedaan. Het was best wel even spannend toen de bestelling geannuleerd leek te zijn na mijn zorgvuldig uitgevoerde transactie. Na een mailtje aan de klantenservice werd mijn transactie gevonden, en was de bestelde Mac mini al onderweg. Prima opgelost door SiComputers dus. Volgende keer zou ik, als ik nog eens in crypto zou willem betalen dit vooraf aangeven in een mail wat mijn bedoeling is voordat ik opnieuw zo’n bedrag van anonieme wallet naar wallet zou overmaken, het is nog wel net wat minder overzichtelijk dan bv een IDeal betaling. Maar wellicht ook wel de toekomst.
VerzendingDe bestelling werd vervolgens snel en keurig verpakt afgeleverd, en het uitpakken van een Apple product is altijd een klein feestje!
KlantenserviceAls gezegd, de klantenservice moest in dit geval de betaling in crypto controleren voor de bestelling kon worden afgerond, en dat gebeurde zeer vlot en zonder gedoe.
AlgemeenSinds enige tijd was ik op zoek naar een nieuwe monitor arm voor twee displays van 32"- 40". Na wat research uitgekomen op de Neomounts DS70S-950WH2 dual monitor arm en die was voor een scherpe prijs bij SiComputers te bestellen.
De website en het bestel proces was zoals je tegenwoordig mag verwachten en de order zo geplaatst. Daarna volgende de diverse mails van over het ontvangen van de order en de verwerking.
De levering was de volgende dag (bestelling was rond 12:00 's middags geplaatst). De vervoerder was UPS en de tracking daarvan was ook goed. Beter dan wat ik via PostNL/DHL gewend ben. Er werd een tijdslot van 2 uur aangegeven rond het middag uur. UPS zat in ieder geval ruim binnen het tijdslot met de levering.
KlantenserviceIk was blij verrast voor wat de verpakking van het product betrof. Er werd niets van plastic gebruikt (dat zal waarschijnlijk niet direct aan SiComputers hebben gelegen, maar meer aan de fabrikant). Alles was van papier en karton.
Ik heb die positieve noot bij ze achtergelaten. 4 minuten later had ik een bedankje van de klantenservice in mijn mail (geen automagisch gegenereerd bericht).
AlgemeenIk heb een volledig systeem besteld en laten assembleren door Si computers.
De prijs zat goed, ze hebben rekening gehouden met het advies dat ik op tweakers.net heb gekregen.
Pc zit netjes en professioneel in elkaar.
Op maandag besteld woensdag geleverd!
Dus te snel geleverd 😉
Snel antwoord en duidelijke communicatie via WhatsApp ook toen ik nog wat wou aanpassen aan de configuratie, helemaal geen probleem.
AlgemeenIk had casefans besteld. Leveringskwaliteit was (goed verpakt) prima en de fans ben ik erg blij mee.
Ik had een klein probleempje met het kunnen inloggen bij mijn account, om mijn bestelling te kunnen volgen. Deze is na kortstondig mailcontact vrijwel direct opgelost. Geen dagenlange periodes voor ik een reactie kreeg, maar letterlijk binnen een uur. Prima dus.
Artikelen moesten nog worden nabesteld bleek, maar dat had nauwelijks invloed op een snelle levertijd.
Artikelen moesten worden nabesteld. Ondanks dat was de levertijd erg snel.
KlantenserviceIk heb kortstondig mailcontact met de klantenservice gehad, omdat ik me per ongeluk uit mijn account gegooid had (blunder met auto aanvullen aan mijn kant, zal ik eerlijk toegeven). Echter was de klantenservice snel en behulpzaam.
AlgemeenGoede website, goede prijs, snel verzonden (met PostNL), goede communicatie/updates en uitstekend ingepakt. Wat wil je nog meer?
VerzendingDe cpu cooler was goed ingepakt in een ruime doos en was goed opgevuld met proppen papier.
AlgemeenVolgens de website was het product uit voorraad leverbaar, en voor 17:00 bestellen was de volgende werkdag afleveren. Bestelling geplaatst rond 06:00 uur, dus ruimschoots op tijd was mijn gedachte. Rond 09:00 veranderde de online status van wachten op onderdelen, naar onderdelen compleet, dus ik had er nog steeds een goed gevoel bij. Inmiddels mails ontvangen dat de bestelling was aangekomen, en ik zou op de hoogte worden gehouden van de vorderingen.
Niks meer vernomen, en de volgende morgen een mail naar de klantenservice gestuurd, dat de order geannuleerd mag worden, als er deze dag niet wordt geleverd, aangezien er lang niet altijd iemand thuis is op andere dagen.
Uren later opeens een melding, dat het product was verzonden. Niet via PostNL, zoals op de website werd vermeld, maar UPS. En verwachte levertijd pas ná het weekend, dus 4 dagen later....
Nogmaals, UPS. Moet wel gezegd worden dat ze binnen de vermelde tijd kwamen, maar de omdoos zag er uit , of er mee gevoetbald was.
KlantenservicePas nadat de mail van de verzending via UPS binnenkwam een korte mail, met de melding dat aanpassen of cancellen niet meer mogelijk was, en ik moest anders het pakket maar weigeren aan de deur.
Kortom, voor mij eens, maar nooit weer Sicomputers.
AlgemeenHier zit het probleem niet. Bestellen bij deze toko lukt wel. Website werkt, betaling werkt.
KlantenserviceHier absoluut nooit harde schijven bestellen, want ze zijn niet in staat deze te testen en hun RMA-procedure deugt niet, ze proberen alles om onder garantie uit te komen.
3 Seagate 20TB harde schijven besteld, 1 was defect (random resets na schrijven naar adressen boven 3TB), maar wilden ze aanvankelijk niet accepteren en dreigen dan met 30 euro onderzoekskosten, tot ik met logs kon aantonen van 2 SATA controllers dat het echt aan de schijf lag.
Daarna kwam de vervangende schijf ongeveer tegelijk met dat er nog 1 defect ging (ZFS meldt corruptie en ook steeds errors en resettende disk), een paar maanden later. De vervangende schijf deed niets anders dan tikken en piepen. Weer 2 defecte seagate-schijven teruggestuurd.
Blijkbaar geleverd met deukjes in de schijf, sicomputers weigert verdere garantieafhandeling vanwege de deukjes. Zij beweren dat hij bij mij een flinke tik gehad moet hebben en het zijn ook wel veel schijven om te laten vallen... Gezien hoe voorzichtig ik met harde schijven omga is dat onmogelijk.
Geld kwijt. Slechts 1 van de 4 geleverde harde schijven werkt naar behoren (tot die ook uitvalt). Nooit meer sicomputers.